تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 35 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 349

نام تاپيک: عدم توانایی استفاده از هارد و ارور مبنی بر فرمت کردن آن برای استفاده

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

روي سيستم ديگر كه سيستم عامل متفاوتي دارد (مثلاً linux يا win7/8) تست كنيد و بررسي كنيد كه آيا هارد مورد نظر شناسايي ميشود يا خير !

ميتونيد از برنامه هاي مديريت هارد كه تحت Dos و در Hiren's BootCD هم موجود هستند استفاده كنيد و بررسي كنيد كه آيا اين برنامه ها قادر به شناسايي هارد هستند يا خير !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

به ویندوز 8.1 وصل کردم هنگ کرد
    از طریق dos هم نشناخت
    فقط ----- میتونه بخونش

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به ویندوز 8.1 وصل کردم هنگ کرد
    از طریق dos هم نشناخت
    فقط ----- میتونه بخونش
    فكر ميكنم بهترين راه اين باشه كه بفرستيد گارانتي (البته اگر گارانتي داشته باشه) . اگر اطلاعات مهمي در آن ذخيره شده ميتونيد بفرستيد كلينيكهاي تخصصي .

4. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام من هارد اکسترنال 1tb wd 0748دارم از دیروز که در حال انتقال اطلاعات بودم هنگ کرد و بعد از اون دیگه detectنشد اطلاعات داخلش خیلی مهمه و چراغ هارد روشنه صدای چرخش هد میاد ولی شناسایی نمیشه و ارور فرمت هم داده دوبار.در قسمتdevice به اسم my passport شناسایی شده ولی در my computer شناسایی نمیشه...بایدچیکار کنم بنظرتون؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

لطفا یکی راهنمایی کنه

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من هارد اکسترنال 1tb wd 0748دارم از دیروز که در حال انتقال اطلاعات بودم هنگ کرد و بعد از اون دیگه detectنشد اطلاعات داخلش خیلی مهمه و چراغ هارد روشنه صدای چرخش هد میاد ولی شناسایی نمیشه و ارور فرمت هم داده دوبار.در قسمتdevice به اسم my passport شناسایی شده ولی در my computer شناسایی نمیشه...بایدچیکار کنم بنظرتون؟
    سلام دوست گرامی :

هنگ کردن و detect نشدن هارد و raw شدن آن (ارور فرمت دادن) نشانه های خوبی بنظر نمیرسه . با توجه به اینکه اطلاعات مهمی دارید پیشنهاد میکنم بفرستید کلینیکهای تخصصی . کار بیشتر با این هارد ممکن هست همان یک ذره امکان ریکاوری اطلاعات را هم از بین برود .

برای بررسی وضعیت s.m.a.r.t هارد یک عکس از HDtune هم اینجا بذارید (البته اگر هارد detect شود!) .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

مرسی از راهنماییتون ولی چون فایلها شخصیه میترسم هارد و برای چند روز برای تعمییر به جایی بدم....واقعا موندم چیکار کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام ببخشید نمیدونم موضوع چیزی که میخوام بگم مربوط به اینجا میشه یا نه :(
    من دیشب ویندوز 7 نصب کردم بعد از نصب متوجه شدم درایو Dکه خیلیم برام مهمه و پروژه ای که تا هفته آینده باید تحویل بدم داخلشه به صورت unalocatedدراومده چه جوری اطلاعاتشو برگردونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فرمتش کنم یا نرم افزار خاصی هست که تو همین حالت برش گردونه

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ببخشید نمیدونم موضوع چیزی که میخوام بگم مربوط به اینجا میشه یا نه :(
    من دیشب ویندوز 7 نصب کردم بعد از نصب متوجه شدم درایو Dکه خیلیم برام مهمه و پروژه ای که تا هفته آینده باید تحویل بدم داخلشه به صورت unalocatedدراومده چه جوری اطلاعاتشو برگردونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فرمتش کنم یا نرم افزار خاصی هست که تو همین حالت برش گردونه
    سلام .

برنامه های ریکاوری مختلفی برای اینکار موجود هست . ابتدا Acronis recovery expert را برای ریکاوری آن پارتیشن تست کنید این برنامه جزئی از برنامه Acronis Disk Director Home هست (در قسمت tools) .

اگر جواب نداد برنامه easeus data recovery wizard professional را تست کنید (گزینه Complete recovery را انتخاب کنید) و اگر نتیجه ریکاوری مطلوب نبود با برنامه دیگری مثل MiniTool Power Data Recovery تست کنید .
    Last edited by ata.royalfalcon; 02-02-2014 at 18:06.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام ata جان
    من یه مشکل عجیب پیدا کردم. ببین یه هارد 640gig که raw شد اما بعد از سروکله زدن تبدیل به ntfsش کردم. حالا جالبه که تو disk managemnet زده که ntfs هست. حتی وقتی از همین قسمت disk managemnet از هاردم properites میگیرم حجم اطلاعات داخلش رو هم به درستی نشون میده. ببین :

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

اما داخل mycomputer نه تنها اینکه هارد رو باز نمیکنه، وقتی properties هم میگیرم، حجمی نشون نمیده. ببین :

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

به نظرتون راه حل چیه ؟؟
    Last edited by meysam.r; 03-02-2014 at 17:42.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •