دوستان بعضی وقتا که تصاویر 3 بعدی کمی تار میشه نمیشه تصویر رو با کنترل تنطیمش کرد؟
مثلا دکمه ی q.view واسه چیه؟
دوستان بعضی وقتا که تصاویر 3 بعدی کمی تار میشه نمیشه تصویر رو با کنترل تنطیمش کرد؟
مثلا دکمه ی q.view واسه چیه؟
Last edited by petozherver; 19-06-2012 at 12:13.
عینک های سه بعدی این تی وی چه نوعی هستند و چه قیمتی دارند؟
فروشگاه آنلاینی برای خرید این عینک ها سراغ دارید؟
ممنون
اول از همه از دوستای پی سی ورلد تشکر میکنم که واقعا سنگ تموم میزارن و در هر زمینه حتی تا مدل دستگاه تاپیک اختصاصی ایجاد میکنند و اطلاعات خیلی مفیدی رو قرار میدن.
دیروز هم TV من رو نصب کردن بررسی هایی که خودم کردم خیلی راضی کننده بود، کیفیت 2 بعدی و 3 بعدی و... البته هنوز بعضی امکانات رو بررسی نکردم. منم چند سوال از دوستان داشتم ککه اگه پاسخ بدن ممنون میشم.
1- با توجه به اینکه مودم من یه خروجی LAN و کارت شبکه من هی ورودی داره، آیا میشه با استفاده از یه روتر / هاب و... من تقسیم کنم و دو خروجی شبکه یکی برای TV و یکی برای ر س ی و ر (برای کدها) بگیرم؟ مشکلی پیش نمیاد؟
2- غیر از برنامه های شیر تلویزیون، اگه بخوام کامپیوتر و یا لپ تاپ رو به TV وصل کنم فقط باید از VGA اون خروجی بگیرم و یا میشه از طریق وایرلس دو دستگاه رو به هم وصل کرد؟
3- یه توضیح مختصر در مورد Web Browser هم بدین (البته چون هنوز اینترنت رو وصل نکردم کلا وارد این قسمت نتونستم بشم)
1- راه حل خرید یک سوئیچ معمولی است لن مودم را به یکی از پورت های سوئیچ وصل کرده و از سایر پورت های سوئیچ به دیوایس های خود ارتباط دهید.
2- منظور از وصل کردن را دقیق تر بفرمایید...اگر
منظور پخش فیلم و ... است که با همان شبکه کردن میسر است اما اگر قصد نمایش دسکتاپ لپتاپ روی تی وی را دارید از کابل hdmi بهره ببرید(تا اونجایی که اطلاع دارم)
3- بنده هنوز این تی وی رو خرید نکردم نمیتونم دقیق در این مورد راهنمایی کنم.
شاد و پیروز باشید
منتظر پاسخ...
در مورد پشتیبانی هم یه توضیحی بدم، امروز (یک روز بعد از نصب) هم با اس ام اس میزان رضایت در مورد محصول رو پرسیدن و هم از مرکز تبریز تماس گرفتن و در تلفنی هم در مورد محصول و هم در مورد خدماتی که نصاب ارایه کرده (هزینه و...) سوال کردند.
تنها چیزی که من به دلم نچسبید این بود که چون جشنواره نبود حتی یه فیلم سه بعدی هم ندادن.
خیلی ممنون از پاسختون، البته خواستم ببینم مثلا اگه از دوستان خواستن همون لحظه لپ تاپ رو با TV مچ کنند و کلا نمایش دسکتاپ داشته باشیم و نخوایم با استفاده از برنامه شیر کنیم تکنولوژی داره که با استفاده از وایرلس (از طریق مودم ها) وصل بشن به همدیگه. (و همچنین اسمارت فون ها بدون نصب برنامه نرو)
ظاهرا مدل عینک ها RG-200 و ساخت کره هستن. فکر کنم بهترن راه نمایندگی ال جی و یا تماس با مرکز گلدیران هست.
با سلام.در طراف کناره تی وی من لکه هایی تقریبا خاکی رنگ درست شده دوستان کسی هست در این زمینه من را راهنمایی کنه و بگه مشکل از کجاست؟ با تشکر از سایت خوبتون
با سلام-من یه تلویزیون سه بعدی ال جی گرفتم و متاسفانه تا حالا موفق به تماشایفیلم سه بعدی باهاش نشدم.واز اونجایی که قصد ندارم برا خریدن بلوری هزینه کنم- می خواستمخواهش کنم اگر راه حلی سراغ داریدوسایتی میشناسید که بشه فیلم دانلود کرد دراختیارمقراز بدید -محدودیت حافظه ندارم-باتشکر
با سلام-من یه تلویزیون سه بعدی ال جی گرفتم و متاسفانه تا حالا موفق به تماشایفیلم سه بعدی باهاش نشدم.واز اونجایی که قصد ندارم برا خریدن بلوری هزینه کنم- می خواستمخواهش کنم اگر راه حلی سراغ داریدوسایتی میشناسید که بشه فیلم دانلود کرد دراختیارمقرار بدید -محدودیت حافظه ندارم-باتشکر
از سایت هایی مثل تورنت یا 3dbaz.ir میتونی دانلود کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)