تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 602 اولاول ... 101617181920212223243070120520 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

برای زدن این حرف پیش فرضی لازمه و اونم اینه که توی مسیر صدا همۀ قسمت ها صدا رو طبیعی برسونن
    درسته اما یک نظر که منظور واقعی بود اینه که:
    ما به صدای طبیعی سورس تراک و پلیر و هدفون و هر چیزی که در مسیر Setup ما هست گوش بدیم تا که با نوع یا جنس صدای Setup خودمون آشنا بشیم و برامون قابل درک باشه از نظر منه آماتور اگر هر بار که چیزی در Setup م تغییر پیدا کرد با این تمرین به خوبی می تونم به درصد تاثیر اون بخش در کل و جزء از نتیجه نهایی برسم ولی اگه هر تنظیمی رو به دلخواه به به هر بخش از Setup حودم اعمال کنم احتمالآ سخت بشه توی این مسیر پر تغییر و البته اغراق شده بتونم به واقعیت نزدیک بشم منه آماتور شاید در ذهن خودم و برا ی تفریح تنظیمی رو به جهت لذت بیشتر اعمال کنم اما هیچ وقت با اضافه کردن سلیقه ی نه چندان صحیح و غیر دقیق خودم نمی تونم در مسیر درست شناخت و یادگیری گام بردارم و این مساوی با یک دور باطل برای من.
    بعد بیاییم بگیم اگر اکولایزر روی فلت باشه، صدای طبیعی رو خواهید شنید
    ولی وقتی هم پلیر بدون تغییر سیگنال رو عبور نمیده و هم هدفون بدون تغییر سیگنال رو عبور نمیده
    پس اگر اکولایزر رو تغییر ندیم الزاماً صدا به صدای طبیعی نزدیکتر نخواهد بود
    اول باید برای منه آماتور مشخص بشه که چرا نباید بیش از اندازه از اکولایزر استفاده کنم ولی مطئنن چون پذیرش اون برام سخته و آموزش هم ندیدم پس به نظرم بهترین روش زود بازده می شه که بهم بگن "آقا لطفآ از اکولایزر استفاده نکن و اگه خواستی نهایتآ در حد فقط 3 دسی بل باشه نه بیشتر" ولی من آماتور که گوش نمی کنم و میگم خوب این که تاثیری نداره پس 7 دسی بل اعمال می کنم و نتیجه می شه اینکه اون چیزی که دلم می خاد نه اون چیزی که باید یاد بگیرم و بشنوم
    اگر به رفتار هدفون و پلیر خودمون در ولوم های مختلف و روی آهنگ مختلف اشراف خوبی داشته باشیم، میشه با مقداری تنظیم اکولایزر تصحیحاتی انجام داد (آقا رضا هم قبلاً اشاره کرده بودین)
    موضوع همینه که من آماتور نمی دونم و یا دقیقآ متوجه این رفتار طبیعی پلیر و هدفونم نشدم و این راه حل یک روزه نداره چون گوش و مغز باید همزمان با هم درک کنند بعد تحلیل براساس آنچه آموزش گرفتم
    پس بعضی موقع ها اکولایزر میتونه صدا رو طبیعی هم بکنه
    فقط مسئله اینه که توی عمل تنظیم اکولایزر خیلی سخته؛ ولی الأن صحبت من سر ماهیت وجودی اکولایزر هست؛ یعنی اگر بتونین تنظیم کنین خیلی خوبه ولی حالا کیه که بتونه

اینقدرا هم پیچیده نیست فقط چون چند قسمتی هست که کمی مشکل به نظر میرسه مثلآ اگه فرض کنیم اکولایزر مثل ولوم یک دکمه تنظیم داشت که با چند بار کم و زیاد کردنش حد مناسب خودتون رو پیدا کرده بودید ولی اکولایزر معمولآ بیشتر از 5 ولوم داره ولی هر کدام فقط یک محدود فرکانس رو کم و زیاد می کنن ، بخدا همینه و اینقدر ساده کار میکنه
    همۀ این صحبت ها رو با این پیش فرض انجام دادم که تصور کنیم، صدای طبیعی چیز خوبیه
    چیز خوبی که jh13 به اون مفهوم (طبیعی بودن) نزدیکتر از jh16 هست
    etymotic er4s نزدیکتر از sony ex1000 هست
    ue reference نزدیکترین و از ...
    اگه کسی باشه که فرق طبیعی و غیر طبیعی رو از هم درک نکنه هیچی از صدا نمی دونه چون هر صدایی از چیزی تولید شده که اون صدا تمام خصوصیات اون چیز رو داره و به شکلی مثل فرکانس و توان یا همون قدرت ارسال میکنه حالا اگه منه آماتور برای فان این صدا رو به شکلی که دلم بخاد تغییر بدم مثل این می مونه از یک عکس چون سیاه و سفید هست خوشم نمیاد پس رنگیش میکنم ولی اصل موضوع اینه که درسته که رنگی شده اما این آموزش و دید صحیح و تجربه فردی هست که رنگ بندی و شدت رنگ رو اعمال می کنه تا عکس رنگی بشه و به واقعیتی که قبلا بوده نزدیک تر بشه هر چند که نخواهد شد ولی منه آماتور ممکنه هر رنگی و با هر درجه ای که دوست داشته باشم اینکار رو انجام بدم
    مطمئنن صدای طبیعی قابل تشخیص از هر صدای دیگه ای هست ولی از سطحی به اونطرف این تفاوت بسیار کم می شه و تمام موضوع برسر فقط چند درصد کم زیادش هست نه که فلان هدفون از هم رده خودش بسیار طبیعی تره

اینها بحث هایی که قدیمها در موردشون صحبت کردیم و بنده مطلب جدید قابل توجهی که ارزش خسته کردن چشم های شما برای خوندش رو داشته باشه، ندارم؛ پس
    بهانه اوردی که نخای تایپ کنی و نظرتون رو با ما درمیون بزاری؟
    نگران نباش شما تایپ کن ما قسمت قسمت می خونیم که چشامون به خاطر نوشته های شما خسته نشه.
    ارزش نوشته ها و نظرات هر کسی به اندازه ای هست که باعث بشه دیگران متوجه چیزی بشن که تا به حال به اون یا بی دقت بودن یا واقعآ نمی دونستن و این شما بودی که توضیح دادی

شما هم موفق باشید.

2. 8 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با تشکر رضاجان
    شما هر جور دوست دارید ما همون طور صدا میزنیم
    رضای عزیز خوبه؟
    یه سوال دارم(این دفعه فقط یکیه )
    الان من روی همو نرمال بزارم درسته یا یکی درست کنم همه حالت ها رو وسط قرار بدم؟
    (اون هایی که هدفون های مختلف ندارند هیسسسسس گوش کنند
    خواهش می کنم دوست عزیزم
    نمی دونم چی بگم ولی فقط جوری صدا کنید که فرقی نباشه همین :-)
    توجه کن که افکت انتخابی هر باند باید برروی نرمال باشه و دکمه تنظیم اکولایزر برروی وسط یا 0 باشه
    البته مطئن نیستم که افکت هر باند با 0 شدن یک باند باز اعمال میشه یا نه که این باید امتحان بشه که برای اینکه شکی وجود نداشته باشه بهتر افکت برروی نرمال باشه چون اکولایزر پلیر غیر قابل خاموش کردن هست پس یعنی همیشه در مسیر هستش

اینکه میگم صدای طبیعی منظورم فقط اینه که صدایی که Setup شما داره رو بشنوید نه تغییر داده شده توسط خودتون رو تا که بعدآ از همین تجربه شنیداری تون برای مقایسه استفاده کنید که خیلی خیلی به دردمون میخوره البته فرض بر این که بخاید بیشتر در صدا کنجکاوی کنید نه چیز دیگه ای

شما هم موفق باشید.

4. 6 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بابت اطلاعات مفید خیلی متشکرم!

انتخاب اولویت برای من یه مقدار سخته، چون هم متال و هم ترنس رو فراوان گوش میدم... البته ترنس کمتر، اما آهنگ هایی که بیس داشته باشن رو هم اگه تا حدی نزدیک به ترنس بدونیم، اون موقع کار سخت میشه.

به هر حال دیگه باید انتخاب رو انجام داد، مدلی که هم توی ترنس خوب جواب بده و هم توی متال که البته با توضیحاتی که شما دادید قطعا نمیشه انتظار بهترین کیفیت رو در همه سبک ها از یک هدفون داشت...

انتظار اصلیم اینه که توی ترنس بیس عمیق و با کیفیتی داشته باشه، البته با حجم مناسب (نه الکی زیاد) و در متال و پاپ هم با ولوم معمولی کیفیتش عالی باشه.

اون مورد هم که صدای S4 گرم هست، و سلیقه بنده سرد و شفاف... این تکلیفش چی میشه، یعنی کلا باید دور S4 رو خط بکشیم... یا خیر؟ توی این مورد (جنس صدا)، اون مدل T-Jays و S3 چه سبکی هستند؟

با این حال، با توجه به سلیقه من، شما هم اگه مدلی مد نظرتون هست ممنون میشم بگید...
    خواهش میکنم دوست عزیز

ترنس مساوی با الکترونیک یعنی یک هدفون مناسب این سبک برای کاربردتون OK هست ولی دقت کنید که ترنس رو اگه Vocal زن داشته باید هدفونی انتخاب کنید که مید نسبتآ خوبی داشته باشه که معمولآ هدفونهای مناسب سبک الکترونیک چندان تاکیدی بر کیفیت مید ندارند

به هر حال اگه ترنس الویت انتخاب باشه برای متال بیس خوب به دست میارید و همینطور های خوب ولی اوضاع مید افتضاح می شه به خصوص Low-mid که برای متال حیاطی هست
    و اگه اولویت انتخاب متال باشه همه چیز برای ترنس خوبه فقط از نظر بیس کمی ضعیف خواهد و این کاملآ بستگی به سورس تراک شما داره مثلآ ممکنه آرمین گوش کنید که بیسش نه زیاده نه کم و تاکید زیادی هم بر بیس نیست یعنی افت توان و کیفی اون مانع لذت بردن شما نخواهد شد

در آخر به نظرم اولویت رو بزارید متال ولی متاسفانه مدل خوبی برای این سبک سراغ ندارم چون خودم بسیار سخت گیر به خصوص برای این سبک هستم

و اینکه S4 صداش گرم گرم نیست ولی به نظرم برند مورد علاقه شما باید یکی از اینها باشه البته با توجه به کاربردتون:
    1. سنهایزر - از نظر های دقیقآ همونی هست که دوست دارید و مید هم بسیار بسیار خوب ولی بیس یک کمی ضعیف
    2. AKG - از نظر های خوب فقط یک کمی جزییات نسبت به سنهایزر کمه و مید عالی و بیس خیلی خوب

شما هم موفق باشیذ.

6. 6 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

محتوای مخفی: نمنه؟ 
    استاد چیه دیگه؟

نظرم رو در این مورد توی پست قبلی گفتم
    و می خوام اینجا دوباره مقداری درد دل کنم

ببینین ما ایرانیا کلاً به واژه ها خیلی حساسیم؛ و دوست داریم چیزی باشیم که واقعاً دوست نداریم
    این که مشخص نبود چی دوست داریم و چی دوست نداریم که :-)
    یعنی دوست داریم به چیزی که دوست نداریم برسیم؟
    مثلاً دوست داریم حرفه ایی باشیم حالا توی هر موضوعی که باشه، اصلاً واژۀ حرفه ایی برامون خوب تعریف شده؛ چیزی که همه دوست دارن بهش برسن
    اگه به دنبال لقبش باشیم که هر کسی ندونه، توی خودمون که میدونیم چی هستیم و چقدر توانایی داریم به هر حال ما یک انسان مثل بقیه انسانها و با تمام نواقص و برتری های نسبی هستیم پس برتری مطلق به نظرم وجود نداره چون بنظرم جوری قسمت شده که هر انسان قادر باشه در تعادل چندین یا چند ده سال در کنار بقیه زندگی کنه
    حالا شاید واقعاً چیز خوبی نباشه
    چرا فکر می کنیم طبیعی بودن چیز خوبیه؟ اصلاً آیا طبیعی بودن توی دنیای موسیقی الکترونیک معنی خاصی پیدا می کنه؟ (شما طبیعی ترین هدفون دنیا رو هم داشته باشین، من دو تا کنسرت از شوپن براتون بزارم که هرکدوم توسط یک مهندس صدا مستر شده باشن، میبینین که اون دو تا دقیقاً مثل هم نیستن- همین الأن کسی که وسع مالی داره میتونه آهنگ هاش رو بده براش مستر و ریمستر و ... کنن)
    طبیعی بودن خوب یاد بد هست یا نیست بحث جداگانه ای هست
    ولی به هر آنچه هست گوش بدیم و استفاده کنیم بهتر می تونیم مقایسه کنیم مثلآ اگه یک هدفونی که من آماتور با اکولایزر کلی تغییراب توی بیسش ایجاد کردم میام و به شما توضیح میدم که این هدفون بیس اینچنان و آنچان داره و شما هم انتخاب میکنی چون به نظرتون درست گفته بودم ولی بعد متوجه میشید که واقعآ اونی نبوده که شنیدید و این خیلی بده یعنی یک اشتباه غیر عمد مساوی و نتیجه اون اون شد یک اشتباه عمد و فردا اگه کسی خواست از شما راهنمایی بخاد مطمئنن با تجربه نه چندان خوشایند قید انتخاب این هدفون رو برای نفر سوم خواهید زد . . .
    چرا فکر می کنیم که از بیس فلت خوشمون میاد و حال اینکه از بیس اصلاً خوشمون نمیاد یا اصلاً از بیس زیاد لذت میبریم؛ چرا درون خودمون رو کتمان می کنیم
    چنین چیزی نیست بلکه منظور اینه که بیس واقعی و طبیعی رو بشنویم و فرق اون رو با غیر طبیعی بیشتر متوجه بشیم نه اینکه فلت فلت فلت مساوی با اوج نهایی کیفیت صدا
    همۀ اینها رو گفتم که نشون بدم ماها با واژه ها تحت تأثیر قرار می گیریم، خیلی از این تحت تأثیر قرار گرفتن هم در ضمیر ناخودآگاهمون هست کافیه بدونیم که حرفه ایی بودن یعنی چی، بدون شناخت به اون سمت حرکت می کنیم. من تا حالا ندیدم که توی هدفایی وقتی می خوان هدفون یا هرچیزی توصیه کنن یا معرفی کنن بگن فلان ... حرفه ایی و فلان ... آماتوره
    اگه تحت تاثیر قرار نگیریم که زندگیمون باطل شده ما تحت تاثیر انتخاب میکنیم فراموش می کنیم و حتی ادامه میدیم
    ولی حد داره یعنی افراط خوب نیست ولی چه اشکالی داره برای من کسی این حس رو به وجود بیاره که فلان مسیر انتهاش به این شکل هست و این خود فرد هست که باید تحلیل کنه که ممکنه کاستی هایی هم در این مسیر وجود داشته باشه و باید ببینه که ایا توانایی این رو داره که بخاد ادامه بده یا نه
    هر روز با درجه بندی سروکار داریم توی خونه توی دانشگاه توی خیابون توی محل کار مثلآ با استاد استاد کردن یک دانشجو اون ممکنه تحت تاثیر برای یک مدتی توی حس استاد شدن باشه ولی بهتر از هر کسی خودش میدونه که نخواهد شد و رتبه اون تا اون درجه فاصله زیادی داره پس او فقط یک دانشجو خواهد بود تا که تلاشش رو بکنه و گفتن حرفه ای و آماتور درجه بندی توانایی فردی ما در یک زمینه خاص هست نه بیشتر نه کسی از آماتور شنیدن درجه ای حرفه ایش رو از دست میده نه با کلام حرفه ای شدن من آماتور حرفه ای می شم
    شما آماتور، شما حرفه ایی، همین jude همیشه یدونه هدفون به اصطلاح ما ها آماتور هم داره
    در مورد صدا، ریزترین جزییات رو می گن ولی مارک نمی چسبونن (کسایی که قدیم ها بعضی پست های بنده رو دنبال کردن؛ احتمالاً اینها رو در مسیر همون افکار قبلی بنده میدونن؛ که درسته )
    شخصیت آدمها متفاوته و این زیبای ارتباط هست قرار نیست که همه مثل ایشون باشند و فکر کنند و صحبت کننئ و . . . مثلآ مثل rezaomido که خفه مون کرده اینقدر حرفه ای آماتور کرده . . .
    من قدیم ها هم خدا بار گفتم که این، مسیریه که هرکس خودش باید طی کنه؛ توی این مسیر فقط باید به سوالات جواب داد نه اینکه هدایت کرد به سمت خاصی، حالا یا به صورت واضح یا به صورت نا خودآگاه
    یه دفعه هم می بینی که طرف مقابل شما دوست داره چیزی رو که فکر میکنه درسته به شما بگه این نشونه این نیست که داره به شما چیزی رو حکم میکنه با حرفه ای و آماتور دسته بندی کردن جملات و کاربردها فقط قصد بر این هست که متوجه تفاوت در همه چیز بشیم نه که یه باره بهترین رو داشته باشیم همونطور که بارها تکرار شده که داشتن بهترین و حرفه ای ترین دنیا کاری نداره ولی هر چیزی مناسب کاربرد خودش باشه بهتره
    واقعاً به همه توصیه می کنم که این لینکی که توی امضام هست رو با آرامش بخونن و فقط به خود توصیه ها دقت نکنن؛ بلکه به اون دیدی که پشت اینجور توصیه کردن هست، دقت کنن
    هیچ جا نمی گه دقیقاً چی خوبه یا چی بد؛ مثلاً میگه اول یکسری هدفون از سبک صدا های مختلف تهیه کنین تا ببینین کدوم سبک صدا رو دوست دارین؛ در نهایت هم همین جمله ایی رو میگه که توی امضامه.
    همه مثل هم نمی تونن توضیح بدن و قرار هم نیست و کسی که نمی تونه درست توضیح بده ساکت باشه، با این مخالفم بلکه همه باید نظراتشون رو بگن این ما هستیم که گوش میکنیم و بعد تصمیم گیری میکنیم
    من نوعی هم به اندازه سواد کم و تجربه بسیار بسیار کمتری که دارم سعی می کنم هر چیزی که چه درست و چه غلط رو بگم که حداقل فکر اشتباهم تصحیح بشه

شاید یک مقداری برای اینکه مسئله بیشتر برای خودمون روشن بشه، لازمه برگردیم به چرایی اینکه ما اصلاً افتادیم دنبال اینجور چیزها
    دو تا مسیر کلی داریم:
    یا بخاطر موزیک وارد این بازی شدیم یا برای صدا (یعنی شنیدن نزدیک ترین صدا به صدایی که آقایی که مستر کرده آهنگ رو دوست داشته ما بشنویم)
    من اول ها فکر می کردم این دو تا دید یکین؛
    حتی وقتی که این عکس توی ضمیمه رو دیدم

بازم دقیقاً به این نتیجه نرسیدم که یک کسی که بخاطر موزیک وارد این بازی شده با کسی که بخاطر صدا وارد شده، متفاوته؛ ولی در عمل و به مرور زمان فهمیدم که واقعاً این دو دسته با هم فرق می کنن

من به عنوان کسی که برای موزیک اومدم توی این بازی، عقیده ها و نگاهم اینطوریه به مسئله
    فکر می کنم اگر به خاطر صرفاً صدا اومده بودم، نصف حرف های این پست رو قبول نمی کردم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    (یکی دیگه از لینک هایی که قدیم ها داده بودم)
    موسیقی که شما به خاطرش ادامه میدی از همون صدا درست شده پس اگه صدا رو همونطور که هست نشناسی و دوست نداشته باشی، از موسیقی هم چیز زیادی دستگیرمون نمیشه مهم این نیست که حرفها و نظراتمون کاملآ یا نصفه مورد موافقت دیگران باشن اتفاقآ اصلآ لزومی به این فکر نیست و باید هدفمون این باشه که دیدگاه ما درست و اصولی باشه و با کمترین انحراف یعنی از پایه محکم که برای بنای تجربه های ما توان لازم رو داشته باشه که با کوچکترین لغزش همه چیز خراب نشه

تمام گفته های این پست صرفآ نظر شخصی بوده و بدون هیچ نوع حکمی و مدرکی مستدل لطفآ برداشت دوستانه بکنید که بی منظور بوده چون مثل همیشه که در اکثر پست ها اضافه کردم صرفآ نظر شخصی بوده و ممکنه شما نظر بهتری داشته باشید

شما هم موفق باشید.

8. 8 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir deja vu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شهر بهار نارنج

پيش فرض

سلام به همه دوستان.
    من یه مدتی که دنبال یه هندزفری هستم که امیدوارم با راهنمایی های شما به جواب برسم. اولا اینکه سبک آهنگ هایی که گوش میدم بیشتر پاپ و راک هست.واینکه چون برا استفاده بیرون از خونه میخوام چیزی که خیلی برام مهمه اینه که صدای محیط رو تا جایی که میتونه کاهش بده...این ویژگیش خیلی برام مهمه...و اینکه قیمتش هم حد اکثر تا 50 ،60 تومن باشه .ممنون میشم اگه سریعتر نظرتون رو بگین

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با سلام و مرسی از وقتی که گذاشتید و جواب دادید

اما ببینید، مورد اول و دوم، هم در مشخصات و هم در ریویو ها بهتر از مورد 3 هستند که نوشتم، دلیل اینکه میگید مورد 3 بین این ها بهتر هست چیه؟! و چه ویژگی خاصی داره؟
    در مورد Aurvana In-Ear3 هم خوب در ایران پیدا نمیشه، وگرنه بحث متفاوتر از الان بود. لطفا دلایل و منظورتون رو بهتر بیان میکنید؟!

از افراد خبره دیگه هم تقاضا میکنم راهنمایی کنن با دلایل و اگه بشه منابع کامل حتی اگر خودتون تجربه هم نکرده باشید، ولی باز هم اگر اطلاعاتی د موردش دارید بگید و اشکالی نداره.

در مورد قیمت EP-830 هم با عرض معذرت اما قیمتش 50-55 هست و نه 60-70
    با تشکر
    سلام. می توانید از مقایسه محصولات خود سایت کریتیو استفاده کنید:
    1. مدل EP-3NC از هر دو مدل ذکر شده حساسیت کمتری دارد همچنین به دلیل وجود Noise Cancelling فعال(Active)، ممکن است کمی نویز و افت کیفیت ایجاد کند که در پست زیر مشکلات این سری هدفون ها ذکر شده است.
    2. Aurvana به علت امپدانس 42 اهمی ممکن است قابل استفاده کامل با استفاده از پلیر پرتابل یا موبایل نباشد.(با موبایل اصلا" خوب نیست) چون امپدانس این مدل بالا است شما نمی توانید توان کامل و قدرت خوب صدا را از این هدفون دریافت کنید.
    3.مهمترین مزیت Aurvana که می تواند نقطه ضعف آن نیز باشد این است که نوع درایور آن Balanced Armature است. این درایور ها در پاسخ به تغییرات سریع صدا خوب هستند ولی معمولا" به صورت چند درایور در یک هدفون استفاده می شوند که گاهی باعث تولید صدای غیر یکدست می شود.
    در مورد این که سری Aurvana از دو مدل دیگر کاملا" حرفه ای تر است شکی وجود ندارد ولی در رده قیمتی آن نمونه های با ارزش تری هم وجود دارند که ارزش خرید آن را پایین می آورند.
    به نظر من تنها دلیلی که می تواند برای خیلی ها هم کافی باشد این است که EP-830 به راحتی با پلیر پرتابل و موبایل قابل استفاده است وبه سورس چندان با کیفیتی هم نیاز ندارد ولی Aurvana به سورس flac برای رسیدن به نهایت کیفیت نیاز دارد همچنین با پلیر های پرتابل هم قابل استفاده نیست.
    EP-830 به دلیلی که بالا اشاره شد کیفیت بهتری نسبت به EP-3NC دارد.
    در مورد قیمت هم بسیار ممنون از اطلاع رسانی شما. من قیمت اوایل گرانی را داشتم و اعلام کردم.
    موفق باشید.
    سلام به همه دوستان.
    من یه مدتی که دنبال یه هندزفری هستم که امیدوارم با راهنمایی های شما به جواب برسم. اولا اینکه سبک آهنگ هایی که گوش میدم بیشتر پاپ و راک هست.واینکه چون برا استفاده بیرون از خونه میخوام چیزی که خیلی برام مهمه اینه که صدای محیط رو تا جایی که میتونه کاهش بده...این ویژگیش خیلی برام مهمه...و اینکه قیمتش هم حد اکثر تا 50 ،60 تومن باشه .ممنون میشم اگه سریعتر نظرتون رو بگین
    شما می توانید از مدلهای زیر استفاده کنید:
    Creative EP-830
    Panasonic HJE300 و HJE 350
    با استفاده از Tip (سر) مناسب با سایز گوشتان می توانید نویز را تا حدود 80% حذف کنید.
    اگر از هندزفری منظورتان داشتن میکروفون می باشد من شناخت زیادی از این مدلها ندارم ولی فکر می کنم Jabra Clipper مناسب باشد اما مدلهای بالا میکروفون ندارند و کیفیت بهتری هم دارند.
    موفق باشید.
    Last edited by kavehj4488; 22-06-2012 at 12:58.

11. 8 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه claud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

و اینکه S4 صداش گرم گرم نیست ولی به نظرم برند مورد علاقه شما باید یکی از اینها باشه البته با توجه به کاربردتون:
    1. سنهایزر - از نظر های دقیقآ همونی هست که دوست دارید و مید هم بسیار بسیار خوب ولی بیس یک کمی ضعیف
    2. AKG - از نظر های خوب فقط یک کمی جزییات نسبت به سنهایزر کمه و مید عالی و بیس خیلی خوب
    شما هم موفق باشیذ.
    درود بر اقا رضا و rave-87 عزیز بنده هم خیلی موافق این جور مباحث هستم و اینکه کمک میکنه به مسایل اطرافمون عمیق تر نگاه کنیم و حداقل سطحی فکرکردن در مورد موضوع مورد علاقمون رو کنار بذاریم و به بهانه اینکه این جور مباحث قدیمی و تکراری شدن از بحث امتناع نکنیم مگر اینکه پیشرفت تکنولوژی دچار ایست بشه!
    نکته ای که به نظرم در مورد طبیعی باقی میمونه با در نظر گرفتن این پیش فرض که هر دستگاه پلیر و هدفونی جنس صدای مخصوص به خود رو داره مثلا در هدفونی بدون افکت صدای بیس اهنگ بومی هست و درحالیکه با هدفون دیگر با همان شرایط صدای بیس به سختی قابل درک میباشه!! ایا کسی میتونه صدای طبیعی موسیقی مدرن و یا جنس تمامی سازها رو با افکتهای مختلفشون رو بشناسه ؟!اهنگی که به کمک صدها افکت و دستگا های دیجیتال درست شده به نظرم کلا ماهیت طبیعی نداره به فرض پیانو یا گیتار الکتریکی که با تغییر یک افکت جزیی دیستورشن های بسیار متفاوتی رو پدید میارن مخاطب چطور میتونه صدای مورد نظر اهنگساز رو تشخیص بده و در نهایت اکولایزر رو بر طبق اون تنظیم کنه؟ببخشید طولانی شد

و یک نظر هم در مورد پیشنهاد دادن برندها دارم
    الان ذهنیتی که ممکنه بعضیا در مورد سنهایزر داشته باشن این هست که این برند کلا صدای فلت شفاف و با مید عالی و های خوب و بیس ضعیف داشته باشه که به فرض مناسب سبک پاپ و یا الکترونیک نیست!اما همین مدل cx550که بنده از این برند رو دارم دقیقا خلاف این قضیه رو اثبات میکنه !هدفونی با بیس قوی و مید های متوسط و ضعیفی که برای سبک متال فاجعس ولی برای الکترونیک عالی!!پس اگر موافق باشید کل محصولات یک برند رو تو یه دسته قرار ندیم. با تشکر

13. 5 کاربر از claud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

سلام به همگی ، يك هدفون بيسيم می‌خوام بخرم با كيفيت مناسب و قراره به تلوزيون وصل شه پس اگه بلوتوث باشه بايد فرستنده هم داشته باشه (چون تلوزيونمون بلوتوث نداره).

خودم چيزی كه پيدا كردم CB8100 از Creative‌ هست و به نظرم با قيمت زير 100 چيز خوبی بايد باشه ، اگه دوستان عزيز راهنمايی كنند ممنون ميشم كه آيا چيز بهتری هم تو اين رنج قيمت هست يا نه ؟

پيشاپيش ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir deja vu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شهر بهار نارنج

پيش فرض

شما می توانید از مدلهای زیر استفاده کنید:
    Creative EP-830
    Panasonic HJE300 و HJE 350
    با استفاده از Tip (سر) مناسب با سایز گوشتان می توانید نویز را تا حدود 80% حذف کنید.
    اگر از هندزفری منظورتان داشتن میکروفون می باشد من شناخت زیادی از این مدلها ندارم ولی فکر می کنم Jabra Clipper مناسب باشد اما مدلهای بالا میکروفون ندارند و کیفیت بهتری هم دارند.
    موفق باشید.
    ممنونم دوست عزیز ولی چند تا سوال دیگه برام پیش اومده:1.بین مدلهای سری .EP creative از نظر حذف صدای محیط(nois canceling ) تفاوتی وجود داره ؟ اگه هست بیشترینشون کدومه؟ بیشتر از 80 درصد هم هست ؟ یعنی صدای محیط رو کامل حذف کنه. 2.غیر از این دو تا برندی که گفتی..برند دیگه ای تو این قیمت میشه معرفی یکنی؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

درود بر اقا رضا و rave-87 عزیز بنده هم خیلی موافق این جور مباحث هستم و اینکه کمک میکنه به مسایل اطرافمون عمیق تر نگاه کنیم و حداقل سطحی فکرکردن در مورد موضوع مورد علاقمون رو کنار بذاریم و به بهانه اینکه این جور مباحث قدیمی و تکراری شدن از بحث امتناع نکنیم مگر اینکه پیشرفت تکنولوژی دچار ایست بشه!
    درود بر شما
    من نوعی هم که سرم درد میکنه برا یبحث کردن ولی خیلی کم پیش میاد و زورم هم فقط به rave-87 عزیز میرسه :-)
    خارج از شوخی اگه بحث دوستانه حالا چه درست چه غلط نداشته باشیم که هیچی یادنمی گیریم
    نکته ای که به نظرم در مورد طبیعی باقی میمونه با در نظر گرفتن این پیش فرض که هر دستگاه پلیر و هدفونی جنس صدای مخصوص به خود رو داره مثلا در هدفونی بدون افکت صدای بیس اهنگ بومی هست و درحالیکه با هدفون دیگر با همان شرایط صدای بیس به سختی قابل درک میباشه!! ایا کسی میتونه صدای طبیعی موسیقی مدرن و یا جنس تمامی سازها رو با افکتهای مختلفشون رو بشناسه ؟!اهنگی که به کمک صدها افکت و دستگا های دیجیتال درست شده به نظرم کلا ماهیت طبیعی نداره به فرض پیانو یا گیتار الکتریکی که با تغییر یک افکت جزیی دیستورشن های بسیار متفاوتی رو پدید میارن مخاطب چطور میتونه صدای مورد نظر اهنگساز رو تشخیص بده و در نهایت اکولایزر رو بر طبق اون تنظیم کنه؟ببخشید طولانی شد
    طبیعی گوش دادن نه اینکه همه صداها طبیعی باشند بلکه منظور اینه که همون چیزی که بوده شنیده بشه و ما سعی کنیم بدون تغییرات غیر واقعی اون رو به دلخواهمون تغییرش ندیم
    مثلآ درسته که کیبرد کاملآ اکترونیکی هست ولی این صدا رو آهنگساز به منظور بکار برده و من شنونده اگر این صدا رو به دلخواهم تغییر بدم که پروسه بسیار طولانی نت تا تراک رو بی توجه بودم در حالیکه برای اون بسیار زحمت کشیده شده
    نیازی نیست که ما همه صداها رو بشناسیم چون قرار نیست که آهنگ ساز باشیم اما به خوبی می تونیم ابزار خودمون یا همون Setup خودمون رو به استاندارد نزدیک کنیم مثلآ درسته که برای دیدن برنامه تلویزیونی نیاز به تلویزیون هست اما هر کسی نوعی از اون رو داره و ممکنه هر کدام کیفیت متفاوتی داشته باشند پس اونی که دوست داره همون چیزی رو ببینه که ساخته شده باید همیشه مراقب این باشه که تنظیمات تلویزیون اون استاندارد باشه و اگه از اون استاندارد فاصله داشت سعی کنه اون رو به شکلی جبران کنه و حالا همین حالت برای کاربرد ما که هدفون و موسیقی باشه صادقه ولی با این تفاوت به جای استاندارد رنگ و نور که عناصر تصویری هستند ما با فرکانس و توان روبرو هستیم و استاندارد صدا هم میگه وقتی Setup شما OK هست که پاسخ فرکانسی اون فلت باشه یعنی جوری باشه که تمام فرکانسها با یک توان شنیده بشن و تست این کار خیلی مشکلی نیست ولی تصحیح اون کمی نیاز به دقت و تمرین داره که اون هم با کمک هم درستش میکنیم و خوشبختانه عنصر بعد که توان باشه دست خودمونه یعنی ولوم چه زیاد باشه چه نباشه هیچ تغییر کلی ایجاد نمیکنه جزء بلند شد صداها
    من آماتور اینکار رو میکنم که اول با گوشهای خودم چک میکنم که در چه بخشهایی از صدا Setup من نه هدفون یا پلیرم دچار ضعف هست پس سعی میکنم با اکولایزر اونها رو تصحیح کنم ولی بدون زیاده روی چون از یک حد بیشتر باعث خراب شدن چیز دیگه ای می شم اینطوری Setup خودم رو کالیبره کردم و بنظرم همه چیز برروی خط رویایی فلت قرار داره حالا با گوش دادن به تراکهای مورد علاقه خودم سعی میکنم کمی تنظیمات رو تصحیح کنم که صداها بهتر و یکدست تر به گوش برسن
    و یک نظر هم در مورد پیشنهاد دادن برندها دارم
    الان ذهنیتی که ممکنه بعضیا در مورد سنهایزر داشته باشن این هست که این برند کلا صدای فلت شفاف و با مید عالی و های خوب و بیس ضعیف داشته باشه که به فرض مناسب سبک پاپ و یا الکترونیک نیست!اما همین مدل cx550که بنده از این برند رو دارم دقیقا خلاف این قضیه رو اثبات میکنه !هدفونی با بیس قوی و مید های متوسط و ضعیفی که برای سبک متال فاجعس ولی برای الکترونیک عالی!!پس اگر موافق باشید کل محصولات یک برند رو تو یه دسته قرار ندیم. با تشکر
    نظر شما کاملآ درسته اما امضای صوتی یک برند در اکثر مدلهاش وجود داره ولی ممکنه از چند ده محصول برند بزرگی مثل سنهایزر مدلهای غیر مشابه هم که اغلب سفارشی و یا کاربرد خاص دارند وجود داشته باشه که صداشون با امضاء ی برند متفاوت تر باشه ولی هدفونهای اصلی همه یک جنس صدا رو دارند ولی نه کاملآ و دقیقآ و حتمآ مشابه
    به هر حال سنهایزر شاید بزرگترین ایراد صوتی ش بیس باشه ولی همین بیس ممکنه برای یکی بسیار قوی و خوب به نظر برسه ولی برای یکی مثل یک کاغذ نقاشی سفید بی روح و سرد
    در آخر سنهایزر برند بسیار موفقی هست و شکی در این نیست و از همه مهمتر اینکه با توجه به این نقص هر چند نصفه و نیمه محصولاتش بسیار خوش استقبال هستند چون هم تجربه درخشان سالیان این برند و هم کیفیت ساخت محصولاتش باعث می شه که شما چه آماتور آماتور تا چه حرفه ای حرفه ای باشید برای شما هدفون مناسب داشته باشه البته به این شرط که در نظر داشته باشید هدفون ابزاری بسیار محدود هست.

شما هم موفق باشید.

17. 8 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •