درسته اما یک نظر که منظور واقعی بود اینه که:
ما به صدای طبیعی سورس تراک و پلیر و هدفون و هر چیزی که در مسیر Setup ما هست گوش بدیم تا که با نوع یا جنس صدای Setup خودمون آشنا بشیم و برامون قابل درک باشه از نظر منه آماتور اگر هر بار که چیزی در Setup م تغییر پیدا کرد با این تمرین به خوبی می تونم به درصد تاثیر اون بخش در کل و جزء از نتیجه نهایی برسم ولی اگه هر تنظیمی رو به دلخواه به به هر بخش از Setup حودم اعمال کنم احتمالآ سخت بشه توی این مسیر پر تغییر و البته اغراق شده بتونم به واقعیت نزدیک بشم منه آماتور شاید در ذهن خودم و برا ی تفریح تنظیمی رو به جهت لذت بیشتر اعمال کنم اما هیچ وقت با اضافه کردن سلیقه ی نه چندان صحیح و غیر دقیق خودم نمی تونم در مسیر درست شناخت و یادگیری گام بردارم و این مساوی با یک دور باطل برای من.
اول باید برای منه آماتور مشخص بشه که چرا نباید بیش از اندازه از اکولایزر استفاده کنم ولی مطئنن چون پذیرش اون برام سخته و آموزش هم ندیدم پس به نظرم بهترین روش زود بازده می شه که بهم بگن "آقا لطفآ از اکولایزر استفاده نکن و اگه خواستی نهایتآ در حد فقط 3 دسی بل باشه نه بیشتر" ولی من آماتور که گوش نمی کنم و میگم خوب این که تاثیری نداره پس 7 دسی بل اعمال می کنم و نتیجه می شه اینکه اون چیزی که دلم می خاد نه اون چیزی که باید یاد بگیرم و بشنومبعد بیاییم بگیم اگر اکولایزر روی فلت باشه، صدای طبیعی رو خواهید شنید
ولی وقتی هم پلیر بدون تغییر سیگنال رو عبور نمیده و هم هدفون بدون تغییر سیگنال رو عبور نمیده
پس اگر اکولایزر رو تغییر ندیم الزاماً صدا به صدای طبیعی نزدیکتر نخواهد بود
موضوع همینه که من آماتور نمی دونم و یا دقیقآ متوجه این رفتار طبیعی پلیر و هدفونم نشدم و این راه حل یک روزه نداره چون گوش و مغز باید همزمان با هم درک کنند بعد تحلیل براساس آنچه آموزش گرفتماگر به رفتار هدفون و پلیر خودمون در ولوم های مختلف و روی آهنگ مختلف اشراف خوبی داشته باشیم، میشه با مقداری تنظیم اکولایزر تصحیحاتی انجام داد (آقا رضا هم قبلاً اشاره کرده بودین)
پس بعضی موقع ها اکولایزر میتونه صدا رو طبیعی هم بکنه
فقط مسئله اینه که توی عمل تنظیم اکولایزر خیلی سخته؛ ولی الأن صحبت من سر ماهیت وجودی اکولایزر هست؛ یعنی اگر بتونین تنظیم کنین خیلی خوبه ولی حالا کیه که بتونه
اینقدرا هم پیچیده نیست فقط چون چند قسمتی هست که کمی مشکل به نظر میرسه مثلآ اگه فرض کنیم اکولایزر مثل ولوم یک دکمه تنظیم داشت که با چند بار کم و زیاد کردنش حد مناسب خودتون رو پیدا کرده بودید ولی اکولایزر معمولآ بیشتر از 5 ولوم داره ولی هر کدام فقط یک محدود فرکانس رو کم و زیاد می کنن ، بخدا همینه و اینقدر ساده کار میکنه
اگه کسی باشه که فرق طبیعی و غیر طبیعی رو از هم درک نکنه هیچی از صدا نمی دونه چون هر صدایی از چیزی تولید شده که اون صدا تمام خصوصیات اون چیز رو داره و به شکلی مثل فرکانس و توان یا همون قدرت ارسال میکنه حالا اگه منه آماتور برای فان این صدا رو به شکلی که دلم بخاد تغییر بدم مثل این می مونه از یک عکس چون سیاه و سفید هست خوشم نمیاد پس رنگیش میکنم ولی اصل موضوع اینه که درسته که رنگی شده اما این آموزش و دید صحیح و تجربه فردی هست که رنگ بندی و شدت رنگ رو اعمال می کنه تا عکس رنگی بشه و به واقعیتی که قبلا بوده نزدیک تر بشه هر چند که نخواهد شد ولی منه آماتور ممکنه هر رنگی و با هر درجه ای که دوست داشته باشم اینکار رو انجام بدمهمۀ این صحبت ها رو با این پیش فرض انجام دادم که تصور کنیم، صدای طبیعی چیز خوبیه
چیز خوبی که jh13 به اون مفهوم (طبیعی بودن) نزدیکتر از jh16 هست
etymotic er4s نزدیکتر از sony ex1000 هست
ue reference نزدیکترین و از ...
مطمئنن صدای طبیعی قابل تشخیص از هر صدای دیگه ای هست ولی از سطحی به اونطرف این تفاوت بسیار کم می شه و تمام موضوع برسر فقط چند درصد کم زیادش هست نه که فلان هدفون از هم رده خودش بسیار طبیعی تره
بهانه اوردی که نخای تایپ کنی و نظرتون رو با ما درمیون بزاری؟اینها بحث هایی که قدیمها در موردشون صحبت کردیم و بنده مطلب جدید قابل توجهی که ارزش خسته کردن چشم های شما برای خوندش رو داشته باشه، ندارم؛ پس![]()
نگران نباش شما تایپ کن ما قسمت قسمت می خونیم که چشامون به خاطر نوشته های شما خسته نشه.
ارزش نوشته ها و نظرات هر کسی به اندازه ای هست که باعث بشه دیگران متوجه چیزی بشن که تا به حال به اون یا بی دقت بودن یا واقعآ نمی دونستن و این شما بودی که توضیح دادی
شما هم موفق باشید.