من امروز رفتم دعوت نامه اومده بود ولی من وقت خواستم فقط یه چیز که هست مال من وام داره{ سه میلیون } من در تاریخ 91/5/9 ثبت نام کرده بودم فقط بخرم نخرم موندم قیمت اش هم روز فقط چون 3میلیون از سایپا در اوردم فقط واسه اون نمی خوام انصراف بدم
من امروز رفتم دعوت نامه اومده بود ولی من وقت خواستم فقط یه چیز که هست مال من وام داره{ سه میلیون } من در تاریخ 91/5/9 ثبت نام کرده بودم فقط بخرم نخرم موندم قیمت اش هم روز فقط چون 3میلیون از سایپا در اوردم فقط واسه اون نمی خوام انصراف بدم
فقط این ماه تو بازار با این قیمت می شه پیدا کرد چون قیمت های قدیم تحویل گرفتن می فروشن
درسته اما قطعا قیمت کمپانی کاهش پیدا میکنه حتی به خاطر جنبه تبلیغاتش(که بگن ما ارزونش کردم!!)
امروز رفتم نمایندگی برای ماشین یکی از اقوام تا خریده تاریخ سند رو برج 12 سال 91 زده بودن مگه نباید برج 1 سال 92 بزنن من که شنیدم اینطوری سند میزنن یعنی برج 12 رو برج 1 سال آینده سند میخوره![]()
دیشب توی اخبار فرمانده راهور (اسمشو یادم رفت) میگفت که به خاطر اینکه شرکتا با این ترفند که مدل سال آینده رو میفروشن گرونتر با مشتری حساب میکنن امسال دیگه تا آخر سال همون 91 مدل میزنن![]()
در مورد پیش فروش خودروهای دنده اتوماتیک سایپا x100 کسی اطلاعاتی داره؟
نمایندگی رفتم چیزی از پیش فروش خانواده x100 دنده اتوماتیک چیزی نزده بودن و پرسیدم گفتن که فعلا معلوم نیست کی پیش فروش کنن
ولی به نظر من پراید دنده اتوماتیک بدرد نمیخوره همون دستی بهتره
من دو هفتس که تسویه کردم!
چرا ماشین نمیاد نمایندگی؟ من باید یه روز برم دنبال پلاکش...یه روز برم دنبال بیمه بدنش...نمیدونم دزدگیرش....27 اسفند میخوان بدن؟
به خدا خسته شدیم...ماشینی که در هیچ کشور دنیا اجازه تردد بهش نمیدن رو اینقدر اذیت میکنن تا تحویل بدن!![]()
ممنون اما خود سایپا چندوقتی بود اعلام کرد پیش فروش داره میشه!
از کارهای سایپا چیزی نگو الان این ماشینی که دستمه تا موقعی که رفتم کارت عابر بانک رو از خونه اوردم (فاصله از خونه تا نمایندگی 350 متره) سایت بسته شده بود تا موقعی که رسیدم خونه شاید 1 دقیقه هم طول نکشید زنگ زدن سایت باز شده بیا انتخاب کن
از کارهای شرکت سایپا چیزی معلوم نیست یک روز میگه هست یک روز میگه نیست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)