موتور EF7 می خواست ازمایشی تولید بشه که کلا تولید شد و نا موفق هم بود
از لحاظ قطعه هم که چون از خارج میاد قطعات و ایران تحریمه کمبود قطعه هم داره
موتور EF7 می خواست ازمایشی تولید بشه که کلا تولید شد و نا موفق هم بود
از لحاظ قطعه هم که چون از خارج میاد قطعات و ایران تحریمه کمبود قطعه هم داره
دوستان حالا که تیپ 5 تولید نمیشه شاید برم سراغ 207....
ممنون میشم که تفاوت های 206 و 207 رو بگین و همینطور اخرین قیمت موجود در نمایندگی!!
ضمن اینکه نمایندگی داره فعلا 206 تیپ 2 رو می فروشه به نظر شما گزینه خوبی هست!؟؟نسبت به تیپ 5 چه تفاوت هایی داره..من شنیدم موتورش ضعیف تر از تیپ 5 هست...
نه موتور شون باهم هیچ فرقی نمیکنه
موتور
واسه207------- tu5 jp4 110hp
207 دستی الان وسه مرداد داره پیش فروش میکنه 18137000بقیشم 2میلیونه که باید اونموقع بدی
اتومات هم حدود 2تومن گرونتره
موتور405 وپارس که میگن مال 206تیپ 5 باموتور206 فرق میکنه وضعیف تره ولی واسه 207 نه
Last edited by mehdi-2009; 23-04-2012 at 20:05.
مرسی از اینکه جواب دادین.....
آیا موتور 207 همون موتور 206 تیپ 5 هست!!؟کلا به غیر از ظاهر چه نفاوت هایی با هم دارند؟؟
آخه من شنیدم همون تیپ هست...حتی طراحی داخل اتاق هم همونجوری هست...
در ضمن شما خودت 207 رو پیشنهاد می کنی1!؟دلایل!!
یه نظر کلی هم راجع به sd v8 بهم بدین عالی میشه!!؟
Last edited by shiraz_2010; 23-04-2012 at 20:12.
بله موتور 207 با 206 تیپ 5 و 6 یکی هست و در حال حاظر بهترین کیفیت رو بین محصولات ایران خودرو داره . طراحی داشبورد ، شیشه ها ی عقب برقی ، تو دری ها جدید . طراحی داخل اتاقش کاملا با 206 متفاوت هست اما خب اتاق یکیه .
من سمند EF7 دارم و احتمالا تا همین امروز با 207 دستی 91 عوضش میکنم . ترمزهاش فوق العادست . شتاب خوب و کم مصرف .
درضمن اتوماتش زیاد تعریفی نداره هم دیر تعویض میکنه و هم اگر خراب شد بسیار پرهزینست .
توضیحات لازم رو پوریا جان دادن فقط من چن نکته رو اضافه کنم :
قطعات 207 خیلی گرون تر از 206 هست و در عین حال کمتر پیدا میشه
sd v8 هم یک خودروی همه چی تمومه . کیفیت قطعات در حد 207 نیست (اما زیاد تفاوتی نداره) و فنی هم فرقی ندارند اما چون sd v8 صندوقداره و سنگین تر شده شتابش زیاد شده.
ترمز هاشو که خودم تست کردم عالیه و می تونم بگم از تیپ 5 هم بهتره(چون ماشین سنگین تر شده)
فضای اتاق هم از نظر اندازه هیچ فرقی با 206 معمولی و 207 نداره.
در کل برای یک خانواده ی 4 نفره sd v8 بهترین گزینه می تونه باشه.
نمایشگاهی نمیشناسی 206 تیپ 6 داشته باشه؟
موتور های ef7 جدید مگه چه ایرادی دارن؟ اگه میشه کامل , دقیق و با دلیل توضیح بدید.
اگه ایراد هم داشته باشن از چه تاریخی به این ور این مشکل را دارن و شما که میگید از بازار خرید کنیم, دقیقا چه مدلی بگیریم بهتره ؟
دوست عزیز آزمایشی تولید شدن دلیل بر معیوب بودن موتور نیست الان موتور ef7 حدودا سه سال هست رو خودرو های ایران نصب هست و تا الان باید امتحانش را پس داده باشه. لطفا جواب سوال منو دقیقتر بدید چون من میخوام یه سمند ef7 بگیرم و برام مهم هست که موتوش چطوره؟![]()
دوست من خلاصه میگم براتون:
موتور EF7 در جند ماه اخیر از کیفیت قطعات بسیار پایین برخوردار هست و میتونید تشریف
ببرید نمایندگی و خودتون ببینید و بپرسید.
البته مواردی هم بوده که مشکلی نداشتن و اون دیگه بستگی به شانس داره.
خرید EF7 الان شانسیه و تصمیم نهایی با شماست.
الان موتور TU5 عملکرد خیلی بهتری داره و اگر برات مقدور باشه
خودرویی با موتور TU5 مانند : 405 - 206 SD V8 - یا پارس LX میتونن گزینه های خوبی باشن.
---------- Post added at 11:18 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------
تیپ 6 رو باید خودتون تو نمایشگاه ها پیدا کنید و از نزدیک ماشین رو ببینید.
اگر مدل 90 بخوای که حتما گیرت میاد
محمد جان ممنونم از جوابتون من یه سمند ef7 مدل 90 تقریبا آبان ماه 90 میشه پیدا کردم سفید رنگ پایه گاز سوز و بی رنگ 30 هزارتا کارکرده 15 ملیون میگه بنظرتون بگیرم یا نه؟ بنظر شما برج 8 سال 90 هم ممکنه شامل موتور های مشکل دار بشه؟
سوال دومم اینه که بنظر شما اگه کارت طلایی داشته باشه به درد من میخوره و اعتبارش تا حالا مونده یا نه؟ اصلا اگه میشه خدمات کارت طلایی را به طور کامل برام توضیح بدید. ممنون میشم اگه کامل توضیح بدید.
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)