تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 25 اولاول ... 10161718192021222324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 243

نام تاپيک: دهـــان و دنــــدان

آخر فروم باز ms368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

عصب کشی نیاز به تخصص بالایی داره
    که متاسفانه توی ایران کم پیدا میشه

من یکی از دندونای آسیابمو 2 سال پیش عصب کشی کردم
    بعد از یکی دو هفته دردهای خفیفی روی اون دندون داشتم

بعد از 2 سال کار دستم داد
    عصب کشی کامل نشده بود و به همون خاطر عفونت کرد و دندونای کناری رو هم یه جورایی انگولک کرده بود

حتما برید پیش یه متخصص تا از همون دندون عکس بگیره و نظرشو بگه ، وگرنه ممکنه به دندونای مجاور هم آسب برسونه

ناظر انجمن دانلود و آپلود NET DOCTOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

عصب کشی کاریست که در ایران و سراسر جهان ، جزء کارهاییست که دندانپزشکان عمومی هم مجاز به انجام آن هستن و هم تخصص لازم اون رو دارند.

در مواردیکه درمان دندان به هر دلیلی پیچیده باشه(مثلا کج بودن ریشه ها و یا در دسترس نبودن دندان و....) نیاز به مراجعه به متخصص عصب کشی(اندودنتیست) هست یعنی شما به دندانپزشک عمومی مراجعه می کنید و اون شما رو ارجاع میده به متخصص (البته میشه برای دندانهای ساده هم پیش متخصص رفت اما از لحاظ هزینه در هیچ جای دنیا به صرفه نیست)

اصولا باید دندانپزشک عمومی در صورت تشخیص مشکل بودن کار ، شما رو ارجاع بده

من نمی تونم قضاوت کنم که آیا کار شما مشکل بوده و ایشون در ارجاع شما سهل انگاری کرده یا کار آسون بوده و خودش می تونسته انجام بده و کم کاری کرده یا سعیش رو کرده و نتونسته

پروسه عصب کشی مقداری حساسه و ممکنه مقداری از بافت عصب یا عفونت در انتهای ریشه بمونه و بعدا دردسر ساز بشه

در کل توصیه من اینه که به یه دندانپزشک(عمومی هم مشکل نداره اما اگه می خواید مطمئن تر باشید متخصص ارجحه ) مراجعه کنید.در صورتیکه تشخیص نیاز به درمان مجدد داده شد ، انجامش توسط متخصص اندو(عصب کشی) ارجحه

3. این کاربر از NET DOCTOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام
    من برای عصب کشی رفتم پیش متخصص ولی بعدش گفت ممکنه یکی دو ماه حساس باشه به سرد و گرم شدن
    دقیقا بعد چند ماه دیگه درد نمیکنه البته گفت به خاطر جنس دندونت هست که باعث میشه خیلی حساس باشن

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام
    من برای عصب کشی رفتم پیش متخصص ولی بعدش گفت ممکنه یکی دو ماه حساس باشه به سرد و گرم شدن
    دقیقا بعد چند ماه دیگه درد نمیکنه البته گفت به خاطر جنس دندونت هست که باعث میشه خیلی حساس باشن
    اتفاقا شانس بد من دندونای من حساسن بعد ریشه دارن عین درخت
    حالا اگه فرض بگیریم عصب کشی کامل نبوده با عکس مشخص میشه؟ عجب گیری کردیما گفتیم عصب کشی میکنیم راحت میشیم مسکه کلا بکشیم بهتره
    بابام یکی از دندوناش همین بلا سرش اومد و کشیدش البته پیش یه دکتر در پیت خدا کنه برا من اونجوری نشده باشه
    والله دکترش تخصص داره کلی هم مشتری داره همه هم تعریف میکنن ببینیم چی میشه یه چند وقت صبر میکنم اگه بازم درد میکرد عکس میگیرم نشونش میدم
    Last edited by AliROCK; 11-05-2012 at 14:12.

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

بله،تعیین درمان مجدد نیاز به رادیوگرافی داره

ممکنه دندون ها کمی حساس باشن اما با توصیفاتی که شما کردی و اینقدر حوصله ات رو سر برده که یه تاپیک هم براش زدی! به نظرم مساله مهم تر از این ها باشه مگر اینکه شما آدم کم حوصله ای باشی!

مطمئن باشید که کشیدن دندون آخرین راه و بدترین راهه

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض جرم گیری دندان

درود
    دوستان میخواستم هزینه ی جرم گیری دندان به صورت آزاد و دولتی رو بگید و خودتون کدوم رو توصیه میکنید؟ لطفا توضیحاتی هم در مورد جرم گیری و زمان ایدال این امر (برای مثال چند ماه یکبار یا...) توضیحاتی رو لطف کنید و بگید. توضیحاتی در مورد حسن ها و معایب جرم گیری هم اگر بدید ممنون میشم و در پایان اگر پزشگی رو توصیه میکنید آدرسش رو قار بدین (ترجیحا تهران باشن).
    با تشکر فراوان.

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه سوال واسم پیش اومده
    فرق بین ایزو اکتیو و پرونمل سنسوداین چیه؟
    سنسوداین جندین نوع خمیر دندون داره،همین pronamel یا iso-active هم چندین مدل دارن،مثلا gentle whitening سنسوداین هم با برچسب پرونمل هس و هم با ایزواکتیو!
    1.میخوام ببینم فرق بین پرونمل و ایزو اکتیو در چیه و هرکدوم مناسب چه اشخاصیه؟
    2.پرونمل و ایزو اکتیو چنتا مدل دارن؟
    3.آیا میشه از مدل سفید کنندش روزی دوبار استفاده کرد؟
    4.چون خمیردندونای سنسوداین فلوراید دارن،آیا میشه از دهان شویه استفاده کنیم؟اگه میشه چنوقت یکبار؟

مرسی واسه جواباتون
    دانشمندی نیس جواب سوالای منو بدونه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

هزینه و یا دندانپزشک توصیه ای که اطلاع ندارم اما در مورد خود جرم گیری باید بگم که از لحاظ دندانپزشکی ، جرم گیری یک درمان مثل سایر درمان هاست که مشکلی برای فرد و دندان هاش ایجاد نمی کنه(بر خلاف عقیده عوام که فکر می کنن دندونهاشون شل میشه) بلکه در جهت سلامت دهان و دندانه

اما مثل هر درمان دیگه ای بهتر هیچ گاه تکرار نشه! یعنی بهتره هیچ وقت آدم مجددا به یه بیماری مبتلا نشه تا نیاز داشته باشه مجددا درمان بشه

لذا بهترین حالت اینه که شما مراقبت دهان و دندان خودت رو افزایش بدی تا مجددا پلاک و جرم دندانی تشکیل نشه تا نیاز به درمان نداشته باشه

10. 3 کاربر از NET DOCTOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

در مورد سوال 1 و 2 باید بگم که اینقدر مارک های تجاری زیاد شده که خود صاحب کارخونه هم نمیدونه کدوم مارک به چه دردی می خوره!

خودتون باید روی بسته رو بخونید و ببینید موادش با هم چه تفاوتی داره و هر کدوم برای چه افرادی توصیه شده

3-اصولا اگر خمیردندون معتبر و اصل باشه ، مقدار مواد ساینده اش باید در حد مجاز باشه و دو یا سه بار مصرف کردنش در طول روز نباید آسیبی به مینا بزنه

4-همه خمیردندان ها فلوراید دارن مگر اینکه خلافش ثابت بشه!(فقط برخی انواع کودکان نداره)
    مصرف دهانشویه در کنار خمیردندان مفیده(اگرچه کمی بین علما اختلافه ! و برخی میگن مصرف دهانشویه برای افرادیکه در معرض پوسیدگی شدیدن یا ارتودنسی کردن مفیده اما برای بقیه افراد به شکل موضعی زید تاثیری نداره)
    فقط در یک صورت میتونه ضرر داشته باشه که اونم حالتیه که فلوراید آب منطقه شما زیاد باشه و شما با مصرف دهانشویه دچار فلوروزیس بشی که البته اونم بعیده.لذا می تونی مصرف کنی

بسته به غلظت فلوراید 0.05 درصد که اکثرا از این نوع هستن مثل اورال بی روزی دوبار و 0.2 درصد که بهسا از این نوع هست ، هفته ای یک بار مصرف میشه

12. این کاربر از NET DOCTOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد سوال 1 و 2 باید بگم که اینقدر مارک های تجاری زیاد شده که خود صاحب کارخونه هم نمیدونه کدوم مارک به چه دردی می خوره!

خودتون باید روی بسته رو بخونید و ببینید موادش با هم چه تفاوتی داره و هر کدوم برای چه افرادی توصیه شده

3-اصولا اگر خمیردندون معتبر و اصل باشه ، مقدار مواد ساینده اش باید در حد مجاز باشه و دو یا سه بار مصرف کردنش در طول روز نباید آسیبی به مینا بزنه

4-همه خمیردندان ها فلوراید دارن مگر اینکه خلافش ثابت بشه!(فقط برخی انواع کودکان نداره)
    مصرف دهانشویه در کنار خمیردندان مفیده(اگرچه کمی بین علما اختلافه ! و برخی میگن مصرف دهانشویه برای افرادیکه در معرض پوسیدگی شدیدن یا ارتودنسی کردن مفیده اما برای بقیه افراد به شکل موضعی زید تاثیری نداره)
    فقط در یک صورت میتونه ضرر داشته باشه که اونم حالتیه که فلوراید آب منطقه شما زیاد باشه و شما با مصرف دهانشویه دچار فلوروزیس بشی که البته اونم بعیده.لذا می تونی مصرف کنی

بسته به غلظت فلوراید 0.05 درصد که اکثرا از این نوع هستن مثل اورال بی روزی دوبار و 0.2 درصد که بهسا از این نوع هست ، هفته ای یک بار مصرف میشه
    مرسی رفیق
    جوابات بهم کمک کرد اما قانعم نکرد
    مخصوصا سوال اولم ولی بازم مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •