تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 40 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 398

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید کابل، رابط ، آمپ و داک قابل حمل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

احتمالا کم گشتین
    چون اینجا که من گشتم چندین مدل پیدا کردم
    حالا یک لینک براتون پیغام خصوصی میکنم
    ولی خوب مشکل اینه که قیمتهای خیلی بالایی دارند
    یعنی به اندازه ی پول هدفون باید پاشون پول بدید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو من دارم.(البته اون موقع که من این ریویو رو نوشتم یه کم جاهل بودم)
    بستگی به منبعی که دارید و نوع صدایی که دوست دارید میتونه امپ خوب یا بدی براتون باشه
    موفق باشید.

احتمال داره.... میشه بپرسم کجا دقیقا و چه مدلایی پیدا کردین؟

در مورد اون لینک هم خیلی ممنون اونجا رفته بودم، محصولایی که داره با اینکه آمپلیفایر هدفون هم دارن ولی کار اصلیشون برای ضبط صداس اونطوری که متوجه شدم برای همین قیمتاش از قیمتای کارتای صدای اکسترنال معمولی یا امپا بالاتره....

در ضمن ریویوی خیلی خوبی بود با وجودجوونیو خامی D:
    Last edited by A1E; 16-04-2013 at 09:47.

2. این کاربر از A1E بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

محصولایی که داره با اینکه آمپلیفایر هدفون هم دارن ولی کار اصلیشون برای ضبط صداس اونطوری که متوجه شدم برای همین قیمتاش از قیمتای کارتای صدای اکسترنال معمولی یا امپا بالاتره....
    D:
    دقیقا
    مدلهایی که توی ایران پیدا می کنید همین مدلها هستند
    یعنی امپ هدفون هم در داخل انها تعبیه شده
    و خوب معمولا هم قیمت بالایی دارند
    اون مدلی که دیدم رو الان نمیتونم متاسفانه پیدا کنم
    احتمالا تولیدش متوقف شده
    اگر دوباره رفتم اون مغازه مدلش رو میپرسم براتون.
    همونطور که گفتم بر اساس سلیقه ی موسیقی که دارین و دستگاهی که باهاش گوش میدین
    به نظر من امپهای fiio هم امپ های خوبی نسبت به قیمتشون هستند
    شاید اسمشون یه کم بد در رفته باشه ولی با توجه به قیمتشون کارایی خیلی خوبی بهتون ارائه میدن
    موفق باشید.

4. 2 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

دقیقا
    مدلهایی که توی ایران پیدا می کنید همین مدلها هستند
    یعنی امپ هدفون هم در داخل انها تعبیه شده
    و خوب معمولا هم قیمت بالایی دارند
    اون مدلی که دیدم رو الان نمیتونم متاسفانه پیدا کنم
    احتمالا تولیدش متوقف شده
    اگر دوباره رفتم اون مغازه مدلش رو میپرسم براتون.
    همونطور که گفتم بر اساس سلیقه ی موسیقی که دارین و دستگاهی که باهاش گوش میدین
    به نظر من امپهای fiio هم امپ های خوبی نسبت به قیمتشون هستند
    شاید اسمشون یه کم بد در رفته باشه ولی با توجه به قیمتشون کارایی خیلی خوبی بهتون ارائه میدن
    موفق باشید.

کاملا درسته، من از آمپ خیلی دنبال زیاد کردن volume نیستم چون همین الان هم حتی با لپتاپ صدای هدفون با اینکه 250 اهمه ولی چون حساسیت خوبی داره، تا حد مناسبی زیاد میشه ولی هدفونای بییردینامیک شنیدم آمپ خیلی رو کیفیت صداشون مخصوصا بالابردن دینامیک صدا تاثیر میزاره. آمپهای Fiio هم عموما صدای "گرمی" دارن گزینه های خوبی تو این رنج قیمت برای این هدفونا هستن.

کریتیو هم آمپ خوبیه هم داک خوبی ولی یکم قدیمی شده با این حال هرکدوم که پیدا بشه راضیم...

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کاملا درسته، من از آمپ خیلی دنبال زیاد کردن volume نیستم چون همین الان هم حتی با لپتاپ صدای هدفون با اینکه 250 اهمه ولی چون حساسیت خوبی داره، تا حد مناسبی زیاد میشه ولی هدفونای بییردینامیک شنیدم آمپ خیلی رو کیفیت صداشون مخصوصا بالابردن دینامیک صدا تاثیر میزاره. آمپهای Fiio هم عموما صدای "گرمی" دارن گزینه های خوبی تو این رنج قیمت برای این هدفونا هستن.

کریتیو هم آمپ خوبیه هم داک خوبی ولی یکم قدیمی شده با این حال هرکدوم که پیدا بشه راضیم...
    خوب من کاملا شک دارم که با لپ تاپ درایو میشه
    ممکنه صدا بلند بشه
    ولی کیفیت لازم و حجم لازم مخصوصا تو بیس رو نخواهد داشت
    کریتیو هم کارت صدا تولید میکنه
    اینو در نظر داشته باشید که استفاده ی کارت صدا بیشتر با اسپیکر هستش
    تا خروجی مخصوص هدفون
    فقط کارت صداهای خیلی حرفه ای امپ مخصوص هدفون رو خودشون دارند.
    پس تنها انتخاب باقی مانده فیو خواهد بود
    متاسفانه چون در مورد کیفیت خروجی لپ تاپتون نظری ندارم(چون معمولا این موارد ذکر نمیشه)
    یا اینکه چقدر سلیقه ی صدایی نزدیک به همی داریم
    نمیتونم بگم که خرید فیو برای شما یک قدم به جلو خواهد بود یا عقب
    ولی یه پیشنهاد دارم:
    برین توی یکی از مغازه های فروش لوازم استدیوی و بگین من میخوام یه power mixer بخرم
    و چون میخوام با هدفون استفاده کنم میخوام کیفت خروجی هدفونش خوب باشه
    بعد بهش بگین هدفون رو اوردم میخوام باهاش تست کنم
    معمولا اجازه ی تست خواهند داد
    با این کار دید نسبتا بازی پیدا خواهید کرد که هدفون شما با آمپ چگونه خواهد شد.
    موفق باشید.

7. 3 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

خوب من کاملا شک دارم که با لپ تاپ درایو میشه
    ممکنه صدا بلند بشه
    ولی کیفیت لازم و حجم لازم مخصوصا تو بیس رو نخواهد داشت
    کریتیو هم کارت صدا تولید میکنه
    اینو در نظر داشته باشید که استفاده ی کارت صدا بیشتر با اسپیکر هستش
    تا خروجی مخصوص هدفون
    فقط کارت صداهای خیلی حرفه ای امپ مخصوص هدفون رو خودشون دارند.
    پس تنها انتخاب باقی مانده فیو خواهد بود
    متاسفانه چون در مورد کیفیت خروجی لپ تاپتون نظری ندارم(چون معمولا این موارد ذکر نمیشه)
    یا اینکه چقدر سلیقه ی صدایی نزدیک به همی داریم
    نمیتونم بگم که خرید فیو برای شما یک قدم به جلو خواهد بود یا عقب
    ولی یه پیشنهاد دارم:
    برین توی یکی از مغازه های فروش لوازم استدیوی و بگین من میخوام یه power mixer بخرم
    و چون میخوام با هدفون استفاده کنم میخوام کیفت خروجی هدفونش خوب باشه
    بعد بهش بگین هدفون رو اوردم میخوام باهاش تست کنم
    معمولا اجازه ی تست خواهند داد
    با این کار دید نسبتا بازی پیدا خواهید کرد که هدفون شما با آمپ چگونه خواهد شد.
    موفق باشید.

ممنون دوست عزیز، اتفاقا دیروز رفتم ایرانیان با اینکه زیاد گشتم ولی کارت صدای اکسترنال یا آمپ پیدا نکردم. البته انتظار نداشتم آمپ پیدابشه چون بالاخره پاساژ لوازم کامپیوتریه ولی کارت صدا هم نبود.

فرمایشتون کامل درسته صدا شاید ولوم خوبی داشته باشه ولی دینامیک صدا و کیفیتش مطمئنا همونطور که تو Head-fi هم میگن با پتانسیل هدفون خیلی فاصله داره. پاورمیکسرو اتفاقا پرسیدم گزینه بدی نیست اگه امپ پیدا نشد شاید یه پاورمیکسر خوب بگیرم.

در هر صورت از هر جایی که بالاخره پیدا بشه بتونم بخرم شماره مغازه رو میزارم اینجا برای بقیه دوستان به عنوان باقیات صالحات )

9. 2 کاربر از A1E بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ursamajor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض O2 Amp

سلام به همه دوستان
    بالاخره تونستم قطعات لازم برای ساخت آمپ O2 رو گیر بیارم.
    می خواستم تمام مراحل کار رو بصورت کامل با دوستان به اشتراک بزارم تا همه با هم یاد بگیریم (بخصوص خودم).
    حالا نمیدونم همین جا شروع کنم یا اینکه بهتره جای دیگه ای باشه یا شاید یه تاپیک جدید؟
    نظرتون چیه؟

موفق باشید

11. 4 کاربر از ursamajor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه emad_hs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

داداش تاپیک جدا بزن

13. این کاربر از emad_hs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    بالاخره تونستم قطعات لازم برای ساخت آمپ O2 رو گیر بیارم.
    می خواستم تمام مراحل کار رو بصورت کامل با دوستان به اشتراک بزارم تا همه با هم یاد بگیریم (بخصوص خودم).
    حالا نمیدونم همین جا شروع کنم یا اینکه بهتره جای دیگه ای باشه یا شاید یه تاپیک جدید؟
    نظرتون چیه؟

موفق باشید

به علاوه یه لینک به تاپیک جدید اینجا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام، برای هدفون Sennheiser HD598 چه آمپی مناسب هست ؟ هنوز این هدفون رو نخریدم .در درجه اول برای PC میخوام هدفون رو ولی بعضا برای mp3 پلیر ام هم استفاده خواهم کرد در خانه (نه در بیرون و در کنار دیگران که میدونم مناسب این کار نیست) من برام کیفیت صدا خیلی مهمه و میخوام ببینم با توجه به اینکه امپدانس این هدفون 50 اهم هست آیا یک آمپ براش بگیرم کیفیت صداش تا حد محسوسی بهتر میشه و هدفون هم جون میگیره یا اینکه نه تغییر محسوسی روی اون بوجود نمیاد؟ این هم بگم که من کارت صوت ندارم روی کامپیوترم و صدا از مین برد گرفته میشه.
    اگر جواب مثبت هست چه آمپ خوبی پیشنهاد میکنید که حداکثر کارایی رو از این مدل هدفون بگیرم و در بازار تهران گیر بیاد. (کارت صوت هم نمیخوام چون بعدا که وارد کار آهنگسازی بشم میخوام یک کارت صوت حرفه ای مناسب کاربرد اون موقع امبخرم). بودجه ام هم برای آمپ 100 تومن در نظر گرفتم و پرتابل باشه که بهتره ولی اگر واقعا این بودجه مناسب نیست و آمپ های مدل بالاتر کیفیت و کارایی خیلی بهتری دارند تا 200 تومن هم براش کنار میذارم و به پرتابل نبودنش هم زیاد گیر نمیدم.
    Last edited by Lichtenstein; 18-04-2013 at 22:36.

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام، برای هدفون Sennheiser HD598 چه آمپی مناسب هست ؟ هنوز این هدفون رو نخریدم .در درجه اول برای PC میخوام هدفون رو ولی بعضا برای mp3 پلیر ام هم استفاده خواهم کرد در خانه (نه در بیرون و در کنار دیگران که میدونم مناسب این کار نیست) من برام کیفیت صدا خیلی مهمه و میخوام ببینم با توجه به اینکه امپدانس این هدفون 50 اهم هست آیا یک آمپ براش بگیرم کیفیت صداش تا حد محسوسی بهتر میشه و هدفون هم جون میگیره یا اینکه نه تغییر محسوسی روی اون بوجود نمیاد؟ این هم بگم که من کارت صوت ندارم روی کامپیوترم و صدا از مین برد گرفته میشه.
    اگر جواب مثبت هست چه آمپ خوبی پیشنهاد میکنید که حداکثر کارایی رو از این مدل هدفون بگیرم و در بازار تهران گیر بیاد. (کارت صوت هم نمیخوام چون بعدا که وارد کار آهنگسازی بشم میخوام یک کارت صوت حرفه ای مناسب کاربرد اون موقع امبخرم). بودجه ام هم برای آمپ 100 تومن در نظر گرفتم و پرتابل باشه که بهتره ولی اگر واقعا این بودجه مناسب نیست و آمپ های مدل بالاتر کیفیت و کارایی خیلی بهتری دارند تا 200 تومن هم براش کنار میذارم و به پرتابل نبودنش هم زیاد گیر نمیدم.
    توصیه میکنم با توجه به شرایطتون و بوجه ای که در نظر گرفتین
    هدفونی انتخاب کنید که بدون امپ درایو بشه
    چون امپها داخل کشور که قابلیت حمل داشته باشند و زیر 200 تومن هم باشیند فقط fiio e6 موجوده که اونم به درد هدفونی که شما دارین و کاری که ازش میخواین نمیخوره.
    موفق باشید.

17. 3 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •