لینک عکس بزرگتر ( حتما بگیرید به نظر من بزرگش جدا از زیبایی خودش برای دسکتاپ قشنگه! اما حجمش با دیال آپ یه کم زیاده اگه دانلود منیجر دارید لینک رو توش کپی کنید دانلود کنید راحت تره)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک عکس بزرگتر ( حتما بگیرید به نظر من بزرگش جدا از زیبایی خودش برای دسکتاپ قشنگه! اما حجمش با دیال آپ یه کم زیاده اگه دانلود منیجر دارید لینک رو توش کپی کنید دانلود کنید راحت تره)
Last edited by nkhdiscovery; 19-06-2007 at 21:14.
از امروز ظهر دو روز نیستم اومدم باز میذارم.البته کنکور آزاد و بعدشم دروس اول دوم سوم در انتظارم هستند!!!
Last edited by nkhdiscovery; 20-06-2007 at 09:34.
این هم عکس دیگری از سحابی چشم گربه که لینک دانلود بزرگ و یا متوسط آن را به شما پیشنهاد میکنم
لینک برای عکس بزرگتر:
Last edited by nkhdiscovery; 20-06-2007 at 10:00.
دوست عزیز این سحابی چشم گربه هست که فکر میکنم اشتباهی در تیتر عکس پیش آمده.ممنون اگه رفع کنی.
بله این سحابی Crab هست این هم عکس 1280*1024 (
A Giant Hubble Mosaic of the Crab Nebula)
دوستان ببخشید چند تا از عکس هام تکراری بود.این دفعه همه تاپیک رو دیدم که عکس تکراری نذارم.توضیح ها هم دقیقا اسم عکسی است که هابل گرفته و به این اسم ثبت شده.در ضمن همه رو از سایت hubblesite.org گرفتم که البته سایت خیلی سنگینیه و با adsl هم به زور بالا میاد!
لینک عکس بزرگ:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک عکس بزرگتر(600*650 که 36 کیلوبایته):کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک بزرگ:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by nkhdiscovery; 20-06-2007 at 10:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)