تبلت های چینی تضمینی بابت ساپورت براشون نیست ، بهتره تو گوگل سرچ کنید تا بتونید یک پایگاه پشتیبانی براش پیدا کنید که راه حل مشکل شما رو داشته باشه
تبلت های چینی تضمینی بابت ساپورت براشون نیست ، بهتره تو گوگل سرچ کنید تا بتونید یک پایگاه پشتیبانی براش پیدا کنید که راه حل مشکل شما رو داشته باشه
با سلام دوستان با تجربه لطفا پاسخ دهید تبلت ایسوس فون پد 32 گیگ جدیدا خریدم که یک نوع فبلت هست هم فون و هم تبلت تاریخ تولیدش 2013/05 و سیستم 4.1.2 جیلی بین اورجینال خودشه فقط یک مشکل دارم که از طریق بلوتوث نمیشه نرم افزار apk دریافت کرد ولی موزیک و عکس میشه ولی با کابل otg میشه کپی کرد و سپس از تبلت نصب کرد. حالا سئوالم اینکه باید چکار کنم که بشه از بلوتوث دریافت کرد ؟ آیا باید روت کنم چطور ؟ یا راه دیگری هم دارد ؟ با تشکر
سلام دوست عزیز ممنونم که جواب دادی .
حالا تبلتم بالا نمیاد و فقط لوگوی سبز میاد و دیگه صفحه سیاه باقی میماند .
دراین زمینه چی میتونید راهنماییم کنید.
ممنون
سلام دوستان. رام کوک شده Archos 101 internet tablet رو از کجا میتونم گیر بیارم. ممنونم
Up.........
سلام
من هم وقتی یو اس بی به تبلت سامسونگ n80000 وصل میکنم نمیشناسه ! مطمعن هستم که فلشم usb 2 هست .لطفا یکی راهنمایی کنه؟
سلام
نمیدونم باید سوالمو اینجا میپرسیدم یا نه ، مشکل تبلتم اعصابمو بهم ریخته
من ماه پیش یه تبلت چینی پیرگاردین pc7558l خریدم. اول همه چیزش سالم بود ولی از وقتی رم خریدم انداختم توش، پخش ویدئو هام مشکل داره. یعنی بعضی هاشو پخش میکنه ولی واسه اکثرشون مینویسه this video cannot be played! در صورتی که قبلا همونارو پخش میکرد
نمیدونم چیکار کنم، نمیشه روتش کرد نه؟
چطوری مشکلشو حل کنم؟
خواهش میکنم کمکم کنین
با نصب نرم افزار Mx player می تونید اکثر فرمت های رایج رو اجرا کنید.
اگه مشکل حل نشد اکسپرر برای فایل ها پیدا کنید.(solid explorer)
توی مسیری که فیلم رو دارید برید و چند لحظه ی روی فیلم رو لمس کنید تا یه صفحه ی جدید باز بشه گزینه ی open with رو بزنید و با mx player فیلم رو اجرا کنید.
صددرصد مشکلتون حل میشه.
پسوند فایل apk را به jpg یا تغییر بدید بعد بلوتوث کنید دوباره به همان پسوند قبلی برگردانید .همچنین میتوانید از نرم افزار های فایل منیجر استفاده کنید
منظورتون از دریافت نکردن فایل های apk چیه؟فقط یک مشکل دارم که از طریق بلوتوث نمیشه نرم افزار apk دریافت کرد
ناقص دریافت میشه؟یا اصلا دریافت میشه؟یا وقتی دریافت شد پکیج اینتستال ازش پشتیبانی نمی کنه؟
راه حلی که با این شرایط فک می کنم این هست.
1-نصب فایل منیجر
2-با دستگاه آندرویدی دیگه فایلو براتون میفرستن و شما accept رو میزنید.قطعا توی نتیفیکیشن بار می بینید که چند درصد فایل داره دریافت میشه.
3-وقتی صد درصد شد. با فایل منیجر داخلsd card و سپس داخل پوشه ی بولوتوث میرید.حتما اونجا جز درافتی هاتون هست.
4-اگه باز هم مشکل بود با فایل های دیگه امتحان کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)