خوب خدارو شكر. راستي دماي cpu رو در چه حدودي نشون ميده؟ منم p5b delux دارم ولي دور فن رو نمي تونم تو بايوس دستي زياد كنم. براي شما اگه دور فن حداكثر بشه دماي cpu خوب پايين مياد.
خوب خدارو شكر. راستي دماي cpu رو در چه حدودي نشون ميده؟ منم p5b delux دارم ولي دور فن رو نمي تونم تو بايوس دستي زياد كنم. براي شما اگه دور فن حداكثر بشه دماي cpu خوب پايين مياد.
عزيز از برنامه هاي ويندوزي استفاده كن براي بالا بردن دور فن البته دور همان دور هست ولي در شرايط معمولي بجاي اينكه 2000 دور باشد شما مي توانيد 3000 دور باشد همسن
اين برنامه معمولا در CD مادربرد شما مي باشد اگر مادربردتون گيگا هست Easy Tune هست
ميتوني برنامه Asus utility رو از سي دي مادر بردت نصب كني تو اين برنامه ميتوني دور فن و تنظيمات ديگه رو عوض كني ولي اگه كيست از لحاض تهويه خوب باشه لازم نيست اين كارو كني واسه من كيسمو رو دماي 29 تنظيم كردم دما از 29 بيشتر ميشه يه فن شروع به كار ميكنه و در عرض 2 3 ثانيه دما پايين مياد به بالاي 30 نميرسه ميتوني فن داخل كيستو طوري تنظيم كني كه يه دونه هوارو بيرون بده يه دونه هم از بيرون هوابگيره مستقيم به مادر برد و سي پي يوت بزنه واسه اين كار فنتو برعكس كن
![]()
![]()
Intel core2Dou E6400
asus P5B Deluxe WIFI EDITION
Ocz 1GB duall channel B800
Western DIGI 320GB sataII
POV 7600GT DDRIII 256mb
POW:AcBel 500w real intteligent 3IIIgold
albate rame man model EL bud yekish kharab bud dadam garnti inike dadan fargh dare azin cl....dare avalie nadasht:(!!! bishtar az hame ba poweram hal mikonam to asembel ke budam ye servero mikhastan rah bendazan power 600dasht nemikehsid khamush mishod ye modele man avordan kar kard hardamam aslan seda nadare khonak ham hast na mesle maxtor ke atish migire sedasham/... vali ba cpu hal nemikonamkheyli delam mikhast amd begiram ama khastam bebinam core2 ghaziahs chie hanuzam migam amd saritare!!!
Last edited by hamid7stick; 14-01-2007 at 02:42.
حميد جان سيستم توپي داري راضي هستي؟
مي گم سي پي يو را چند خريدي؟
آقا مال ما در چه حدیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Farnood; 01-02-2007 at 16:25.
cpu:800MHZ via samuel2
VGA:32MB CLE 266
RAM:256MB
MB:MERCURY FSB334MHZ
چطوره؟
فقط بدرد Office مي خورد نسل Cpu هم كه منقرض شده
Last edited by LeBron; 15-03-2007 at 15:06.
فقط من نگرفتم اول زده رم 1 گيگ بعد مي زنه 512 مگابايت،؟
چه رمي داري عزيز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)