چه شرمندگی داداش! خوشحالم میشیم
نسبت به همین D585 چطور میبینی؟
چه شرمندگی داداش! خوشحالم میشیم
نسبت به همین D585 چطور میبینی؟
چاکریم
والا نسبت به D585 میتونم بگم که با اون چیزهایی که من تو مغازه ها ونمایندگی ها دیدم تصویرش پایین تر از D585 هست..البته تا کنار هم نباشن و روی تصویر SD نباشن نمیشه صد درصد قطعی نظر داد ..کلا اکثر تی وی ها تو تصویر HD خیلی بهم نزدیکن و تو HD اینقدر تصویر شارپ هست و رنگها غنی و زنده هستن که اصلا معیار و ملاک مناسبی واسه مقایسه و انتخاب نیست.( مگه ما چقدر با تی وی مون تصویر HD و FULL HD میبینیم ؟)....نسبت به همین D585 چطور میبینی؟
اما چیزی که من دیدم این بود که حتی تو اون شرایط (فیلم FULL HD) هم باز این ال ئی دی تصویرش کدر بود ...بنظرم D585 تصویرش روشن تر ودرخشان تر بود هر چند که همین D585 هم تو درخشندگی اصلا به سری های قدیمی (مخصوصا سری R و همینطور سری 3و4 نمیرسه)..من الان تو خونه یه تی وی 32 اینج مدل R81 سامسونگ دارم که 5 سال پیش خریدمش..با اینکه عمق مشکی خوبی نداره اما وقتی همین تی وی رو کنار D585 گذاشتم کلی تو ذوقم خورد و البته از تعجب داشتم شاخ در میاوردم که چطور یه تی وی واسه 5 سال پیش میتونه اینقدر رنگهای درخشان تر و زنده تری نسبت به یه تی وی مدل 2011 داشته باشه! سامسونگ تو مدلهای جدیدش از لحاظ عمق رنگ مشکی و یه سری امکانات دیگه پیشرفت داشته اما درخشندگی که من تو سری های قبلی دیدم متاسفانه تو سری های جدید اصلا دیده نمیشه...
راستی یه پیشنهاد : وارد منوی مخفی D585 بشید و Sub contrast رو تا میزان 170 یا 175 بالا ببرید و نتیجه رو به من بگید(البته عدد اصلی Sub Contrast رو به خاطر بسپرید که اگه دوباره خواستید به حالت اولیه برگردونید مشکلی پیش نیاد ) ...من اینکار رو موقتا انجام دادم و بنظرم تصویر خیلی بهتر شد...البته با انجام اینکار وقتی TV رو دوباره روشن میکنید تنظیمات منوی تی وی به حالت default برمیگرده که باید دوباره شخصی سازیش کنید...
Last edited by velvet revoulver; 02-03-2012 at 12:35.
ممنون
اون تغییری که میگی تو سرویس منو انجام بدیم رو از کجا مطالعه کردی؟
تجربی بوده یا جایی شنیدی یا خوندی!؟
چه تغییری احساس کردی؟
صد در صد موافقم
اما من 100% با اين جمله موافق نيستم.
تا حدودي درسته اما نه 100%
توي تصاوير 1080p هم تفاوت هاي زيادي تو برخي مدل ها احساس ميشه.
البته در مورد این تی وی جایی مطالعه نکردم اما این مساله یه قاعده ی کلی در مورد کنتراست هست که زیاد کردن کنتراست (تا حد منطقی ونه بیش از حد) منجر به روشن تر و درخشان تر شدن تصویر میشه...حتی شما میتونید از منوی اصلی تی وی با کم و زیاد کردن کنتراست متوجه این موضوع بشید...
کلا با این تغییر رنگها روشن تر و زنده تر میشن..مخصوصا رنگ سفید( که بنظرم تو این تی وی به خاکستری میزنه) خیلی بهتر شد ...اما کمی از میزان جزییات تصویر کم میشه که برای من به شخصه زیاد مهم نیست و رنگهای زنده تر رو ترجیح میدم...
اگه امتحان کردید نتیجه رو به من هم بگید ..میخوام ببینم ایا نظر شما هم همینطوره و بنظر شما هم کیفیت بهتر میشه یا نه؟.به نظر خودم که تصویر خیلی بهتر میشه...
راستی : من هنوز تو منو مخفی این تی وی راهی برای زیاد کردن نور بک لایت پیدا نکردم ایا اصلا راهی هست واسه اینکار؟ و اگه هست کسی میدونه چجوری میشه اینکار رو انجام داد؟..تو منوی مخفی یه قسمت هست بنام advanced که قفل هست و نمیدونم کاربردش چیه..ایا کسی از دوستان وارد این قسمت شده؟
اره..ممکنه تفاوت باشه اما بنظرم اینقدر کمه که برای عام مردم تشخیصش سخته ...حتی برای کسانی هم که حرفه ای تر هستند امکان تشخیصش خیلی راحت نیست.و باید مدتی وقت برای تست و بررسی دقیق صرف کرد که با شرایط نمایندگی های ما و فروشنده های خوش اخلاقی!! (اما من 100% با اين جمله موافق نيستم.
تا حدودي درسته اما نه 100%
توي تصاوير 1080p هم تفاوت هاي زيادي تو برخي مدل ها احساس ميشه.) که داریم تقریبا کار سختیه و حتی بعضی وقتها غیر ممکنه!!!...حتی اگه برای عام مردم هم قابل تشخیص باشه باز هم اینقدر کیفیت تصاویر خوبه که حتی اون مدلی رو که بدتر هست رو هم مشتری می پسنده...غافل ازاینکه تی وی رو میخره و میاد خونه و تصاویر SD رو میبینه و اینجاست که مسائلی مثل Backlight و contrast و مخصوصا Upscaling اهمیتشون رو نشون میدن...
Last edited by velvet revoulver; 05-03-2012 at 14:19.
درسته زیاد کردن کنتراست باعث درخشندگی بیشتر میشه،اما درخشندگی بیشتر همونطور که خودت گفتی تو خیلی از جاها باعث میشه جزئیات تصویر رو از دست بدی،فرضا یه نقطه تاریک رو به قدری تاریکتر نشون میده که دیگه چیزی جز تاریکی مطلق قابل مشاهده نیست.همچنین درمورد صحنه های روشن نیز این مساله صادقه.البته در مورد این تی وی جایی مطالعه نکردم اما این مساله یه قاعده ی کلی در مورد کنتراست هست که زیاد کردن کنتراست (تا حد منطقی ونه بیش از حد) منجر به روشن تر و درخشان تر شدن تصویر میشه...حتی شما میتونید از منوی اصلی تی وی با کم و زیاد کردن کنتراست متوجه این موضوع بشید...
درسته اما
کلا با این تغییر رنگها روشن تر و زنده تر میشن..مخصوصا رنگ سفید( که بنظرم تو این تی وی به خاکستری میزنه) خیلی بهتر شد ...اما کمی از میزان جزییات تصویر کم میشه که برای من به شخصه زیاد مهم نیست و رنگهای زنده تر رو ترجیح میدم...
اگه امتحان کردید نتیجه رو به من هم بگید ..میخوام ببینم ایا نظر شما هم همینطوره و بنظر شما هم کیفیت بهتر میشه یا نه؟.به نظر خودم که تصویر خیلی بهتر میشه...![]()
همون Dynamic Contrast خودش بیش از اندازه زیاده چه برسه به اینکه بخوای از طریق سرویس منو بازهم زیادش کنی...
من خودم اصلا از Dynamic Contrast خوشم نمیاد و رو مد Standard یه سری تنظیمات انجام دادم.
اما درمورد اینکه رنگ سفید رو خاکستری نشون میده،من اصلا همچین چیزی که میگی رو مشاهده نکردم!
شاید خوب کالیبره نکردی...
دوست عزیز پیشنهاد میکنم اینقدر وارد منو مخفی نشی،کار دست خودت میدیاراستی : من هنوز تو منو مخفی این تی وی راهی برای زیاد کردن نور بک لایت پیدا نکردم ایا اصلا راهی هست واسه اینکار؟ و اگه هست کسی میدونه چجوری میشه اینکار رو انجام داد؟..تو منوی مخفی یه قسمت هست بنام advanced که قفل هست و نمیدونم کاربردش چیه..ایا کسی از دوستان وارد این قسمت شده؟
از بچه های که وارد منو مخفی شدن و با یک قطعی برق ساده مجبور به تعویض بورد اصلی شدن،عبرت بگیر
درکل بهترین مقایسه کنار هم گزاشتن TVها و یک تصویر خاص از جفتشون دیدن هستش.اره..ممکنه تفاوت باشه اما بنظرم اینقدر کمه که برای عام مردم تشخیصش سخته ...حتی برای کسانی هم که حرفه ای تر هستند امکان تشخیصش خیلی راحت نیست.و باید مدتی وقت برای تست و بررسی دقیق صرف کرد که با شرایط نمایندگی های ما و فروشنده های خوش اخلاقی!! () که داریم تقریبا کار سختیه و حتی بعضی وقتها غیر ممکنه!!!...حتی اگه برای عام مردم هم قابل تشخیص باشه باز هم اینقدر کیفیت تصاویر خوبه که حتی اون مدلی رو که بدتر هست رو هم مشتری می پسنده...غافل ازاینکه تی وی رو میخره و میاد خونه و تصاویر SD رو میبینه و اینجاست که مسائلی مثل Backlight و contrast و مخصوصا Upscaling اهمیتشون رو نشون میدن...
![]()
آقا این D575 میشه چه مدلی؟؟
من که هر چی گشتم نتونستم چیزی پیدا کنم راجب این مدل.
کلا کسی میتونه یه تعریفی ازش داشته باشه؟
نمیدونم اینجاجاشه یا نه بحرحال میبخشید من یه سامسونگ پلاسمایه ۴۳ اینچ خریدم موقع باربری اندازه یک یا دوسانت از شیشه محافظش ترک خورده که وقتی خاموش میکنم معلوم میشه میشه عوض کرد وچنده قیمتش چون واقعا از کیفیتش بی نهایت راضیم قبلا ال ای دی داشتم این بنظرم از اون چیزی کم نمیاره کیفیتش.اگه بگید قیمت شیشه محافظش چنده ممنون میشم
افزایش کنتراست روشنایی و رنگ سفید رو بیشتر میکنه و تاثیری رو تاریکی و رنگ مشکی نداره..برایتنس دقیقا برعکس هست و رو رنگ مشکی تاثیر میزاره...البته بخاطر اسمشون اکثرا برداشتشون اینه که افزایش کنتراست باعث افزایش عمق مشکی میشه و برایتنس باعث افزایش رنگ سفید..اما همونطور که گفتم دقیقا برعکسه..
خوب حق داری..داینامیک کنتراست تو این تی وی زیاد جالب عمل نمیکنه..اما اگه سری های قبلی رو میدیدی اینو نمیگفتی..همون Dynamic Contrast خودش بیش از اندازه زیاده چه برسه به اینکه بخوای از طریق سرویس منو بازهم زیادش کنی...
من خودم اصلا از Dynamic Contrast خوشم نمیاد و رو مد Standard یه سری تنظیمات انجام دادم.
اره راست میگی..اما من تجربه م تو منو مخفی کلا زیادهدوست عزیز پیشنهاد میکنم اینقدر وارد منو مخفی نشی،کار دست خودت میدیا..البته زیاد هم باهاش ور نمیرم..
خوب رفیق منم که همینو گفتم تو پست قبلیمدرکل بهترین مقایسه کنار هم گزاشتن TVها و یک تصویر خاص از جفتشون دیدن هستش
مدل 585 که میدونم همون 550 هستش که تو ایران اسمشو عوض کردن.. احتمالا 575 هم باید 540 یا یه همچین چیزایی باشه..باید تو نت دنبال 540 یا شایدم 530 یا یه همچین چیزایی بگردی...آقا این D575 میشه چه مدلی؟؟
من که هر چی گشتم نتونستم چیزی پیدا کنم راجب این مدل.
کلا کسی میتونه یه تعریفی ازش داشته باشه؟
585و 575 خیلی تفاوت ندارن فقط اپشن های 585 بیشتره و البته 575 یه مقداری تصویرش روشن تره..اگه فقط دنبال تصویر خوب هستی همون 575 خوبه (حتی یه کم بهتر از 585 هم هست )..اما 585 ورودی و خروجی های بیشتری داره و امکانات جانبی ش بیشتره...
Last edited by velvet revoulver; 05-03-2012 at 23:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)