نرم افزار جدید 76100 را از سایت گلدیران برداشتم میشود طریقه اپگرید را توضیح دهید ممنون میشوم
نرم افزار جدید 76100 را از سایت گلدیران برداشتم میشود طریقه اپگرید را توضیح دهید ممنون میشوم
سلام علیکم
فایل دانلود شده رو باید از حالت zip خارج کنید !
سپس فایل اکسترکت شده را در فولدری با نام" LG_DTV" در فلش مموریتان بریزید
سپس فلش مموری را به تی وی خود متصل فرمایید
بطور اتوماتیک پس از بررسی فایل آپدیت پیامی در رابطه با آپدیت ارائه میشود ( مناسب بودن فایل آپدیت برای تی وی ، به روز بودن ورژن نسبت به ورژن نصب شده و ... )
در هنگام آپدیت
فلش مموری را تا انتهای عملیات جدا نکنید
تی وی را خاموش نکنید
نذارید برق هم بره
بعد از اتمام پیامی مبنی بر اتمام آپدیت اراوه میشه و تلویزیون اتوماتیک ریست و راه اندازی مجدد میشود
Last edited by AMIRHJ; 11-02-2013 at 21:00.
سلام علیکم
برای دریافت آخرین ورژن به سایت استرالیا سعی کنید مراجعه کنید
1- فایل دانلود شده را Unzip کنید . ( از حالت فشرده خارج کنید )
2-فایل اکسترکت شده را در فولدری با نام" LG_DTV" در فلش مموریتان بریزید
3 فلش مموری را به پورت یو اس بی تی وی وصل نمایید
بطور اتوماتیک پس از بررسی فایل آپدیت پیامی در رابطه با آپدیت ارائه میشود ( مناسب بودن فایل آپدیت برای تی وی ، به روز بودن ورژن نسبت به ورژن نصب شده و ... )
در هنگام آپدیت
فلش مموری را تا انتهای عملیات جدا نکنید
تی وی را خاموش نکنید
نذارید برق هم بره
بعد از اتمام پیامی مبنی بر اتمام آپدیت اراوه میشه و تلویزیون اتوماتیک ریست و راه اندازی مجدد میشود
من این فایل را از سایت گلدیران دانلود کردم درست است یا نه Software_File_Version_04.04.47
سایت استرالیا کجا است
من این فایل را از سایت گلدیران دانلود کردم درست است یا نه Software_File_Version_04.04.47
اپگرید نشد هر کار کردم نشد
لطفا فایل مدل 76100 ورزن جدید را برام بذارید ممنون میشوم
كمك فوري، كمك فوري ، كمك فوري
باسلام خدمت همه اساتيد
اخرين اپديت 42lh70 رو ميخواستم
لطفا جواب بديد خيلي ضروريه
با سلام _ لطفا بفرمایید در سایت گلدیران چطور به آپدیتها دسترسی دارید؟ ما که پیدا نکردیم!
آپدیت 42LS46100-TC رو میخواستم.
با سلام
مدل تلوزیون من 42led4600-ta.zmddljk هستش
میخواستم بدونم آخریم ورژن آپدیتش چی هست و آیا گیرنده دیجیتال داره و اگه داره چطوری فعال میشه
با تشکر
میشود بهترین تنظیم رنگ را بگید و راهنمایی کنید چه چیزهای تنظیم کنم تا بهترین رنگ را داشته باشم توی مدل 76100
سلام.من هر کار میکنم ازطریق usb تلویزیونو اپدیت کنم نمیشه.وقتیکه فایل رو تو پوشه LG_DTV میریزم میزنم به tv هیچ اتفاقی نمیافته ممنون میشم راهنمایی کنین.مدل تلویزیونم 42LM62000
Last edited by pareparvaz77; 18-02-2013 at 00:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)