دوستان یک فیلم بلوری رو با تلویزیون شارپ مدل 8300 دیدم واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم. کیفیت تصوریش فوق العاده هستش.
اگه سوالی هست بفرمایید
دوستان یک فیلم بلوری رو با تلویزیون شارپ مدل 8300 دیدم واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم. کیفیت تصوریش فوق العاده هستش.
اگه سوالی هست بفرمایید
سلام
ممنون
من 2.5 تا 2.7 میلیون میخوام و در ضمن 46.
سوالای من در مورد شارپ بود ولی شما کلا آموزش دادین
این مدل 830 تو اصفهان گیر نمیاد.نمیدونم تهران هست یا نه.
میخوام تو این رنج قیمت یه چیز کامل بگیرم.
بین st30 , ex720 , lg5700 , le830 و vt30 (در همه موارد 46 اینچ و 2500+/-200 تومان) موندم
Last edited by milligator; 26-02-2012 at 09:17.
شارپ le830 را تو تهران قیمت گرفتم 2900
بلوری را نگیرم 250 کم میشه![]()
درود دوست عزیز
سایت maadiran.com برو تمام مشخصه های tv میتونی ببینی و اینکه هر کدوم ساخت کجاست
بدرود
درود
اگه پلاسما میخوای که در خرید vt30 و st30 پانا شک نکن اما پلاسما باید محیط اتاقی کم نور داشته باشی اما در اتاق های پرنور LED مناسب تره اگه 3D پسیو بخوای که جز فیلیپس و بعدش LG گزینه دیگه ای نداری اما اگه 3D اکتیو می خوای شارپ مناسب تره و اون مدل سونی ex720 منصرف شو ولی NX720 مناسبه
پس یه گزینه ات من حذف کردم
فروشگاه های رفاه و هایپر استار و شهروند محصولات مادیران دارن
اگه در اصفهان نیست من ترجیح میدادم بیام خیابان جمهوری تهران و هر 4مدل vt30 , st30 , le8300 , lw5700 از نزدیک میدیدم و طراحی و وضوح و کیفیت 3بعدی و زنده بودن رنگ ها و ... از نزدیک میدیدم و خرید می کردم
Last edited by kia.Tahamtan; 26-02-2012 at 18:46.
با توجه به اینکه پلاسما ها صفحه نمایششون مثل آینه هست و رفلکس نور داره پانا حذف میشه.
فیلیپس هم که یه مدل دیدم رفلکس داشت.مدل دیگه ای تو این رنج قیمت که من میخوام و 46 اینچ سراغ ندارم.
nx720 هم که قیمت بالاس تازه نمایندگی ها هم ندارن.میگن بی گارانتیه
3d واسم مهم نیست
میمونه le8300x که تو اصفهان پیدا کردم با قیمت بالا. 2990 که منتاژ ایرانم هست ولی میگه گارانتی مادیرانه
و lw5700 و همون مدل ex720 که شما حذف کردین.
دیگه دارم کلافه میشم
هر جور باشه امشب یه دونه می خرم.به احتمال 70% هم سونی اونم فقط بخاطر مارکش
Last edited by milligator; 27-02-2012 at 16:06.
مدل le8300x توی نمایندگیهای مجاز 2650 تومنه . اینجا خیلیییی بهت گرون گفته ! آره گارانتیش مادیرانه. الان همه tv ها مونتاژ ایرانن . من چند وقت پیش به مرکز فروش اصلی سونی هم زنگ زدم گفت اونا هم مونتاژ ایرانن و اینکه مغازه ها میگن بعضیهاشون مونتاژ مالزی هست و کمی گرونتره طبق صحبت مرکز اصلیشون رد شد !
ایشالا که بهترین خرید رو داشته باشی
در تهران با قیمت مناسبتر میتونی LE8300 یا NX720 بگیری
سلام
همون ex720 گرفتم.دیگه راحت شدم![]()
دیگ از گوشت خالیست و چغندرها در حال تازیدن هستند
دوستان انقدر خودتون رو سرگرم برندهایی که دنبال حربه های تبلیغاتی هستن تا محصولاتشون رو بفروشن نباشید
پلاسما فقط پایونیر و پاناسونیک
LCD LED هم سونی سری HX ، شارپ ، فیلیپس و JVC
بقیه برندها موردی مدل و پانل با کیفیتی دارند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)