تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 25 اولاول ... 10161718192021222324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 249

نام تاپيک: Video Game Awards 2011

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

یادمه پارسالم خیلیا(مسعود: دی) این حرفارو میزدن ولی امثال اسکایریم و بتمن و آنچارتد و پرتال و گیرز و حتی سِنت رٌ روی کنسولها کم فک ننداخت از ملت... یادتون نره که تو همین نسل پیش RE4 در انتهای نسل کنسول های قبلی کَلِ همه رو خوابوند و یکی از بهترین بازیهای نسل گذشته شد.
    در اینکه اینا رو کنسول عالی بودن شکی نیس ولی مساله اینه که بهبوداشون در حد انقلاب و در حد "بهبود عظیم " نبود....
    جریان کنسولا شده مثه اینکه :

ما تو یه دهی زندگی می کنیم که توش فقط پراید هست فرداش اگه این پراید رو رنگ کنی بیاری ده مردم ده کف می کنن و اینجوری میشه سالها سرکارگذاشتشون(یه بار یه چراغ اضافه کن و بیار ده ملت باز کف می کنن و ......)غافل از اینکه خارج از این ده ملت سوار بنز هستن
    حالا جریان ما هم همینه..........این کنسولا اگه به پیشرفت باشه به خاطر بهبودهای نرم افزاری تا سال 2020 هم هر سال یه ذره پیشرفت می کنن ولی پیشرفت سخت افزاری دیگه به تهش رسیده(که پیشرفت نرم افزاری هم ازش تاثیر می گیره )............ .
    اینو من نم گم خیلی از بزرگای این صنعت هم میگن(البته مثال ده رو نه ها منظور محدودیت رو)

+

راستی در مورد شماره جدید متال گیر هیچ کلمه ای رو نمیشه برای توصیف این تریلر گفت ...تو عمرم این همه نکته منفی یه جا ندیده بودم

نمیدونم تریلر E3 سال قبل چه ایرادی داشت که بازی رو اینجوری کردن....آدما خیلی خیلی مصنوعی تر از تریلر قبلی میمیرن مثه اینکه داری سوسیس بلغاری رو تیکه تیکه می کنیگرافیک هم که نگم بهتره......خود بازی هم که عینه VANQUISH ........ .
    تاسف داره واسه کوجیما که واسه یه مشت پول کلاس و پرستیژ بازیش رو اینقدر اورد پایین.
    .
    .
    .

2. 7 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

تصاویری ببینید از عنوان last-of-us

اگر ایشون بابای این دختره باشه معلومه که تو بازی اوج احساسات رو
    فی مابین هم به گیمر منتقل خواهند کرد

به چی این چنین نگران مینگرد...

باقی سایزش کمی بزرگه..
    Last edited by Layken; 12-12-2011 at 15:58.

4. 13 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Abolfazl3007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

امسال VGA خیلی جالب بود ... خیلی باهاش حال کردم و اکثر نتخاب ها عالی بود ... مخصوصا بهترین بازی شوتر سال ...

تریلر ها هم حرف نداشت ... بدجور تو کف الن ویک جدید و patriots هستم ...

تریلر THE LAST OF US هم بدجور وسوسه ام کرد که یه PS3 هم بگیرم بزارم کنار 360 ....

به نظر من کنسولهای این نسل به راحتی میتونن تا 1 سال دیگه بتازن ... بازیهای مثل Patriots و INsane هم که 2013 تاریخ خوردن که بدجور منتظرشونم ...

6. این کاربر از Abolfazl3007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

توی تریلر متال گیر یارو نوشته بود :

This is the real question: Can we still cut watermelons?

واقعا برای یک بازی همچین تریلری واقعا ضعیفه .....

8. این کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اگر ایشون بابای این دختره باشه معلومه که تو بازی اوج احساسات رو
    فی مابین هم به گیمر منتقل خواهند کرد

حتی اگر هم بچه ش نباشه ، باز هم این حس وجود خواهد داشت .

10. این کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

واقعا برای یک بازی همچین تریلری واقعا ضعیفه .....
    بازی metalgear solid نیست....یعنی metalgear خالی هست و این یعنی اینکه یه نسخه فرعی هست ولی مشکل اینجاس که این نسخه فرعی به خودی خود ضعیف ساخته شده....... .
    تو e3 از همین نسخه تریلری نشون دادن که واقعا به جو سری بازی میخورد ولی این اصلا یه چیز دیگس.......اگه اصلا اسم بازی رو بذارن " اصغر" و بدن بیرون باز هم به خودی خود کاملا ضعیف.......امیدوارم تا عرضه یه فکری به حالش بکنن.....

علت اصلی این ضعف هم این هست که قرار بود یه تیم از خود کوجیما پروداکشن بازی رو بسازه ولی مثه اینکه به بن بست خوردن و خبر اخراج تهیه کننده بازی هم چند وقت پیش شنیده شد.در نتیجه اینا بازی رو دادن که به پلاتینوم که سازنده بایونتا و ونکوییش بوده و اینجوری شده که بازی به کل نسبت به نمایش e3 خودش افت داشته

+

یه چند جای تریلر خدای ابروریزی هست که چون بچه ها تو bc ازش عکس گرفتن منم عکس اونا رو اینجا آپلود می کنم واستون:

رایدن در حال بریدن گچ یا بدن دشمن(جالب اینجاس این دشمنا در صحنه های دیگه شدیدا ازشون خود میپاشه بیرون)

رایدن در حال بلند کردن غول بسار عظیم الجثه

در کل امیدوارم تا عرضه یا خیلی خیلی خوب رو بازی کار کنن یا کلا کنسلش کنن(که ای کاش مورد دوم اتفاق بیفته...ما ابرو داریم)
    .
    .
    .

Last edited by halflife g; 12-12-2011 at 18:15.

12. 7 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض لینک دانلود مراسم vga 2011

این لینک دانلود مراسم vga 2011 است با حجم 700 مگ که دوستان می تونند دانلود کنن.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. 5 کاربر از neon_91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

" ...و براستی آن مومنان چه ساده انگار بودند که گمان میبردند دیگر شاهد الطاف پروردگار خویش در این نسل نخواهند بود و خداوند بر همه چيز قادر و تواناست. "

یادمه پارسالم خیلیا(مسعود: دی) این حرفارو میزدن ولی امثال اسکایریم و بتمن و آنچارتد و پرتال و گیرز و حتی سِنت رٌ روی کنسولها کم فک ننداخت از ملت... یادتون نره که تو همین نسل پیش RE4 در انتهای نسل کنسول های قبلی کَلِ همه رو خوابوند و یکی از بهترین بازیهای نسل گذشته شد.

مگه فامیل دارین تو استودیوها که اینطوری با یقین میگید؟: دی خام این مسعود نشید این یه ساله داره خودشو گول میزنه که این نسل تموم شده چون اشتباه کرد و در بدترین موقع ایکس باکسشو فروخت حالا زورش میاد دوباره بگیره و منتظر ایکس باکس بعدیه : دی: دی
    ببین چگونه پول میدهیم کنسول و برق را عدد بده
    این نکته زور رو خوب اومدی : دی
    این پیشرفت بازیا تو زمان حاضر مثه پیشرفت مملکتمون یکی بود یکی نبوده ( اصلا مگه پیشرفت هم میکنیم: دی)
    به نظر من بازیا فقط دارن تو گرافیک پیشرفت میکنن و اصلا انگاری براشون هوش مصنوعی مهم نیست چون گیمر جماعت تا یه سینماتیک یا گرافیک میبینم میگن ااااااااااااا این خداست .. اون پیغمبره ... اون یکی نواسه امامه و ...

خلاصه تا وقتی بازی ای مثه کال فروش میلیاردی داشته باشه همین آش و همین کاسه هست

راستی حسین هر وقت رفتی خدمت کنسولات رو بده من ازشون نگهداری کنم : دی
    +
    Its also been revealed that former lead designer on Enslaved, Mark Richard Davies, is working on the project.
    بگو چرا بازی جدید سونی The Last of Us تو مایه های Enslaved میزد... نگو طراحش رفته اونور داره کار میکنه
    من همون اول گفتم کسی توجه نکرد : دی

16. 7 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

یکی از مهمترین خبرارو نگفتینا.....

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فک کنم تا آخر مراسمو ندیدین! دی!

18. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

رایدن در حال بلند کردن غول بسار عظیم الجثه

مگه متال گیر 4 بازی نکردی..؟

این پیشرفت بازیا تو زمان حاضر مثه پیشرفت مملکتمون یکی بود یکی نبوده ( اصلا مگه پیشرفت هم میکنیم: دی)
    به نظر من بازیا فقط دارن تو گرافیک پیشرفت میکنن و اصلا انگاری براشون هوش مصنوعی مهم نیست چون گیمر جماعت تا یه سینماتیک یا گرافیک میبینم میگن ااااااااااااا این خداست .. اون پیغمبره ... اون یکی نواسه امامه و ...
    باش تا صبح دولتت بدمد...

انگار یه رزمی کار میگه من دیگه خسته شدم دیگه به غیر دست و پا و بدن چیز دیگه ای وجود ندارن برای مبارزه کردن
    یا یه قایقران میگه من می خوام رو خشکی قایق سواری کنم
    تو پس تا اخر عمرت بشین به درو دیوار نگاه کن چون که بر فض نسل بعد یه چیز جدید دادن یه سال بعدش باز تکراری میشه دیگه
    اون مملکت یه جاش فرق داره باز اینا هر 5 سال 6 سال یه تغییری میکنن اونا مثل این که موندنی هستن دی

خوبی؟ خوشی؟ سلامتی؟
    الان ربط حرفات با حرفای خودم تو چیه؟
    یکم توضیح بده
    مرسی سلامت باشی
    خوندی اصلا حرف منو...من حرفام همیشه نیاز به 24 ساعت فکر داره تو هر کلمش رازی نهفته هستش دی
    یکم نمیشه اگه بخوام بشکافم نسل بعد میرسه دی ...واسه همین کوچولو میگم
    پسر خوب اگه با دید تو نگاه کنیم تنها بازیی که اسمال اون تیپی هستش Minecraft میشه که گیم پلی رو عالی کار کرده
    مثبت بخون تا مثبت ربط بدی وگرنه من کاری نمیتونم برات بکم ..

بابا اونجا فقط اومد جلوی یه کشتی غول اسا رو گرفت اینجا اگه تریلرو دیده باشی این ادم اهنی رو یه بار تو هوا میچرخونه(مثه زور خونه)
    بابا مراد اون زیر دریایی 10 برابر این بزرگی داشت نگو این حرفارو تو رو خدا...
    اصلا کمی دیگه زیاد داری تو جزییات این بازی جلو میری و گیر میدی تو همون فروم بغلی هم تو اون عکسی که گذاشتی چند نفر گفتن که اینا رفع میشه . رفع نمیشه ؟
    بتلفیلد 1 ماه مونده به انشتارش تو نسخه بتاش n تا مشکل داشت رفع نشدن..؟ خب با یه ویدئو نباید همه چیو شست رفت رو کرد

احتمالا این رایدن از شماره 4 به بعد قشنگ رفته تمرین و این حرفا(اخر تریلر هم که جاذبه نیوتن رو به سخره می گیره)

یعنی تو هنوز ندونستی داستان بازی قبل متال گیر 4 هستش..؟

Last edited by Layken; 12-12-2011 at 21:10.

20. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •