تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 91 اولاول ... 101617181920212223243070 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 901

نام تاپيک: های-فای ... های-اند... سیستم های استریو

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

مید بیس فوکال جفتی 80 تومنه یا دونه ای؟
    راستی جایی رو سراغ ندارید که Fostex FE206EN داشته باشه؟ اصلا تو بازار هست؟
    جواب سوال اول: دونه ای 70 تومنه میدباس (ووفر) فوکال
    جواب سوال دوم: مونیتورینگ های فاستکس توی جمهوری دیدم ولی یونیت های فول رنجش نیست تو ایران. میشه از خارج از کشور خرید، نتیجه یه بلندگوی فوق العاده و های-اند میشه. خیلی علاقه دارم بسازم. اخیرا یک جفت ازین مدل و یک جفت 208 زیگما خریدم که برای یکی از دوستان بود. بهشون تحویل دادم ولی هنوز اقدام به ساخت باکس نکردن. علاقه دارم اگه کسی باشه دو جفت سفارش بدیم و بسازیم.

2. این کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه BraveKnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

مدل فول رنج سونی دقیقاً چیه؟
    مشخصاتش وجود داره؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

مدل فول رنج سونی دقیقاً چیه؟
    مشخصاتش وجود داره؟
    اگه منظورت همونیه که برای ساخت آخرین بلندگو که عکسش رو گذاشتم استفاده کردم، که 4 اینچه و ساخت اندونزی، باید بگم که خیلی نمیتونید بعنوان یه بلندگوی کامل روش حساب کنید، قدرت هندلینگ محدودی داره اگه بصورت فول رنج استفاده بشه و تقریبا از 55 هرتز فرکانس پایین رو ساپورت میکنه... میشه باهاش بلندگوی فول رنج ساخت ولی خیلی نباید انتظار چیز خارق العاده ای داشته باشید. این فول رنج پاسخ خطی با دیتیل عالی داره ولی در قالب به بلندگوی چند راهه و بعنوان میدرنج، نه بعنوان یک یونیت مستقل. نه اینکه بلندگوی بدی باشه، خیلی هم عالیه ولی اگه بصورت فول رنج باشه خیلی نمیشه بهش پاور داد ولی اگه یه باکس بک لود + هورن spharical یا tractrix باهاش استفاده بشه ممکنه فرکانس پایینش تا حدود 40 هرتز هم بیاد. در این صورت میتونه یه های-فای کوچک رو به ارمغان بیاره که به دلیل تفکیک بالای 90 دسی که داره میتونه با یه آمپ کم وات مثلا یه سینگل 8 وات هم بخوبی درایو بشه و نتیجه خوب بده.
    این چیزیه که به نظر من میرسه.

5. این کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

... من یه مدل فول رنج از برند اونیکیو توی فتوت پیدا کردم که 6 اینچ بود. بسیار خوش ساخت به نظر میرسید و از نظراتی که فروشنده درباره جنس میداد اینطور بر میومد که با جنس صدا آشناست، و اصرار داشت که صدای بسیار عالی داره. قیمتش هم دونه ای 30 هزار تومن بود ...
    فول رنجی که دیدید این مدل نبود؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. این کاربر از BraveKnight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

Onkyo از 75 هرتز ساپورت میکنه و SONY از 55 هرتز ...
    نظرتون چیه؟
    (البته اگه این مدل همونی باشه که شما دیدید.)

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

نه این شکلی نبود

Onkyo از 75 هرتز ساپورت میکنه و SONY از 55 هرتز ...
    نظرتون چیه؟
    (البته اگه این مدل همونی باشه که شما دیدید.)
    من صدای اون اونکیو رو نشنیدم. از طرفی هیچ علامت تجاری هم روش نوشته نبود. صرفا صحبت فروشنده بود، ولی میشه رفت اونجا تست کرد تا حدی. ولی سونی تست شده، البته من محیط اکوستیک خیلی حرفه ای ندارم برای تست، ولی تستی که از سونی گرفتم توی یه کابینت 240 لیتری که خیلی خیلی خیلی بزرگه اینو تست کردم و خوب جواب داد. یه ایده خیلی عالی میتونه این کانفیگ باشه:

2 عدد سونی
    1 تویتر دام (ترجیحا فیلیپس)
    (برای هر بلندگو)

نیازی به کراس اور نیست فقط یه خازن برای بالاگذری فرکانس بالا به تویتر و دوتا فول رنج سونی هم موازی بسته میشن. پیشنهاد میکنم از ساختار Back-load horn استفاده کنین تا فرکانس پایین بهتری داشته باشید. با استفاده از دوتا بلندگو و ساخت باکس هورن شاید فرکانس پایین تا زیر 50 هرتز هم داشته باشید. یه چیزی مثل این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. این کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

البته این باکس یه مقدار بزرگه (در واقع خیلی بزرگه! ) چون اگه یادتون باشه گفته بودم میخوام بذارم روی میز، بنابراین باید بوکشلف بسازم.
    احتمالا طبق پیشنهاد شما عمل میکنم که گفتید توییتر و فول رنچ رو کنار هم بذارم تا سایز باکس کوچیک‌تر بشه. ولی خوب در این صورت یکی از دغدغه هام کراس اوره. نمیدونم میشه چیز استانداردی از آب در آورد با این وضعیت قطعات موجود در بازار ایران!

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

البته این باکس یه مقدار بزرگه (در واقع خیلی بزرگه! ) چون اگه یادتون باشه گفته بودم میخوام بذارم روی میز، بنابراین باید بوکشلف بسازم.
    احتمالا طبق پیشنهاد شما عمل میکنم که گفتید توییتر و فول رنچ رو کنار هم بذارم تا سایز باکس کوچیک‌تر بشه. ولی خوب در این صورت یکی از دغدغه هام کراس اوره. نمیدونم میشه چیز استانداردی از آب در آورد با این وضعیت قطعات موجود در بازار ایران!
    اها یعنی منظور شما اینه که ووفر پیرلس + میدرنج سونی + تویتر دام باشه؟ ولی جمع و جورش کنید بشه یه بوکشلف؟
    کراس اور که مشکلی نیست. اصلا کراس اور که قطعه خاصی نداره... خازن و فراوونه. سلف اینداکتور هم که هم تو بازار هست هم میتونی فریم و هسته بگیری خودت بپیچی. اصلا چیز خاصی نیست. روی PCB هم لازم نیست نصب کنی، تمام قطعات رو روی یه تخته نصب کن و بصورت point-to-point لحیم کن و خلاص

13. این کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بله منظورم همینه.
    فکر میکنم با شرایط موجود همین کانفیگ مناسب باشه، هر چند که دوست داشتم در درجه اول یه 2way میدبیس + توییتر باشه یا یه فول رنج که خوب متاسفانه یونیت مناسبی در دسترس نیست.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

مثلاً یه همچین چیزی:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •