تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 33 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 329

نام تاپيک: بالاخره asus n55sf رو خریدم ........

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

حالا باس مهم باشه یا نباشه رنکینگ ها نشون دهنده ی ضعف کارت گرافیک استفاده شده در g53sx نسبت به g53sw است.
    البته g53sx از هر نظر مخصوصا عمر باطری از sw سر تره
    دوسته عزیز باتری هر دوتا سیستم یکی هست ولی یکی چون گرافیک قوی تری داره قطعا مصرف باتری بیشتری هم داره پس منطقی هستش که باتری اون یکی بیشتر عمر کنه
    در ضمن در مورد این رنکینگی هم که شما میگید باید بگم که بنچ مارک همه چیز یه کارت گرافیک رو مورد بررسی و تست قرار میده

داره خودمونی میشه حمید031090's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

دوسته عزیز باتری هر دوتا سیستم یکی هست ولی یکی چون گرافیک قوی تری داره قطعا مصرف باتری بیشتری هم داره پس منطقی هستش که باتری اون یکی بیشتر عمر کنه
    در ضمن در مورد این رنکینگی هم که شما میگید باید بگم که بنچ مارک همه چیز یه کارت گرافیک رو مورد بررسی و تست قرار میده
    حق با شماست!

3. این کاربر از حمید031090 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad_gasemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام یه کول پد مناسب برای این لپ تاپ معرفی می کنید من n8 از deep cooler به نظرم خوب می آد ولی متاسفانه نتونستم تبریز گیر بیارم و متاسفانه تو فروش اینترنتی هم ندیدم. یه سوال دیگه هاب usb کول پد ها بدرد می خوره؟ این لپ تاپ موقع بازیای سنگین بد جو داغ می کنه( مخصوصا تو رزولیشن فول اچ دی و تنظیمات الترا) به این دلیل حتما کول پد لازمه
    چرا تو پاساژ سهند طبقه پایین سمت چپ مغازه نبش داشت...ولی گرون گفتش من نخریدم...البته یه ماهی میشه...اولتراش هم داشت مینیش هم داشت...

اگه نباشه جاش خالی می مونه امین لفتافی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ورامین

10

والا تا اونجایی ما می دونیم گرافیک های اینها کم مصرفه و برنامه صرفه جویی داره و این دلیل نیست که گرافیک بالتر باشه مصرفش بالاتره

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

والا تا اونجایی ما می دونیم گرافیک های اینها کم مصرفه و برنامه صرفه جویی داره و این دلیل نیست که گرافیک بالتر باشه مصرفش بالاتره
    دسته عزیز تو performane بالا از حداکثر قدرت یه سیستم استفاده میشه
    در ضمن شما میشه یه بنچ مارک اونم به انتخاب خودتون انتخاب کنید و بیاید اینجا تشریحش کنید که دلیلش چی بوده ؟!
    ربطی نداره به این حرفا
    همه چیز بستگی به نوع کاربری داره شخص داره از لپ تاپ میکنه وگرنه هر دوتا لپ تاپ در حالت idle بودن همون به مقدار مساوی شارژ رو مصرف میکنند
    Last edited by Farshid72; 27-03-2012 at 13:20.

داره خودمونی میشه حمید031090's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

دسته عزیز تو performane بالا از حداکثر قدرت یه سیستم استفاده میشه
    در ضمن شما میشه یه بنچ مارک اونم به انتخاب خودتون انتخاب کنید و بیاید اینجا تشریحش کنید که دلیلش چی بوده ؟!
    ربطی نداره به این حرفا
    همه چیز بستگی به نوع کاربری داره شخص داره از لپ تاپ میکنه وگرنه هر دوتا لپ تاپ در حالت idle بودن همون به مقدار مساوی شارژ رو مصرف میکنند
    سلام .من از هر کسی که g53sw داره پرسیدم همهشون گفتند که اگر فقط وب گردی کنیم فوق فوق (بدون استفاده از حالت بهینه ی انرزی ...high performance)تا 2 ساعت جواب داده در حالی که من (با g53sx)تا 2 ساعت و 50 دقیقه هم استفاده کردم زمانی که به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کردم دیدم که دقیقا همین میزان نگه داری شارز رو برای هر دو سیستم نوشته...حالا اگر از hybrid engine استفاده کنیم(همون حالتی که کیفیت صفحه نمایش رو میاره پایین و ...)به 3.20دقیقه هم میرسه...(که اصلا صفا نداره!!!!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام چند روز پیش ساب ووفر لپ تاپ من به خاطر سهل انگاری خورم قسمت ورودیش خم شد و الان از کار افتاده و هر کاری می کنم درست نمی شه حسابی حالم گرفته شده از دوستان کسی راه حلی سراغ داره یا جایی رو تو تبریز برا درست کردنش معرفی کنه.
    در ضمن ساب شامل گارانتی می شه یا نه

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام چند روز پیش ساب ووفر لپ تاپ من به خاطر سهل انگاری خورم قسمت ورودیش خم شد و الان از کار افتاده و هر کاری می کنم درست نمی شه حسابی حالم گرفته شده از دوستان کسی راه حلی سراغ داره یا جایی رو تو تبریز برا درست کردنش معرفی کنه.
    در ضمن ساب شامل گارانتی می شه یا نه
    بنظر من بهترین کار تماس با شرکت گارانتی هستش

اگه نباشه جاش خالی می مونه امین لفتافی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ورامین

10

بله بهترین کار همینه یه موقعه در مغازه نبریش

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام دوستان. من میخوام n55sf بگیرم فقط یک سوال داشتم
    میشه برای این مدل هارد ssd اضافه کرد؟یعنی m-sata دارد؟شما اضافه کردین؟
    اگه نه شه میخوام y570 بخرم. لطفا سریعتر جواب بدین . ممنون میشم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •