آقا يه توضيح بدم در مورد چيزي كه آقا امين معرفي كردند ... اين نرم افزار ها آپديت هاي جديد ويندوز هستند كه 2-3 تاي آنها به بازي ربط داره ... همشون به بازي ربط ندارند !!
آقا يه توضيح بدم در مورد چيزي كه آقا امين معرفي كردند ... اين نرم افزار ها آپديت هاي جديد ويندوز هستند كه 2-3 تاي آنها به بازي ربط داره ... همشون به بازي ربط ندارند !!
اقاي محسن من براي بازي جي تي اي 5 يا سان اندراس ميخواستم اون نرم افزاري كه گذاشته بوديد پسوورد ميخواد
كدوماش ربط داره مشخص كنين براي دانلودنوشته شده توسط mohsenkheradmandg
![]()
سلام.ببخشيد اين سوال را مي كنم.نمي دونستم در كجا بايد اين سوال را بكنم.
ممكنه كمي خلاصه در مورد هك كردنه يه بازي توضيح بديد.يعني معني هك كردن بازي چيست و پس از اين كار چه اتفاقي مي افتد.
در مورد آپ كردن بازي ها هم بايد به كجا مراجعه كنم.
نوشته شده توسط mohsenkheradmandg
چرا فيلتره لينك دانلودش ؟
مدل ها هم ميشه ؟ ( كاراكتر ها پلير ها بازيكن ها يا شخصيت ها ) يا فقط مپ ها و اسلحه ها ؟
خيلي ممنون
عزيز جان لينك ----- نيست ... تو پست بعد آموزش دانلود از اين سايت را براي شما مي گذارم !
در مورد سوال دومتان :
[QUOTE]
it lets you bring in ALL the original(CS 1.3) models and weapons
[QUOTE]
[QUOTE=mohsenkheradmandg]عزيز جان لينك ----- نيست ... تو پست بعد آموزش دانلود از اين سايت را براي شما مي گذارم !
در مورد سوال دومتان :
[QUOTE]
it lets you bring in ALL the original(CS 1.3) models and weapons
دمت گرم بابااین چه حرفیه دانلود مگه آموزش داره از هر سایتی فرق نمی کنه که
![]()
از این واضح تر :
طبق شئونات اسلامی و ... دسترسی به این سایت امکان پذیر نمی باشد
حتما از یوزر هست
خیلی ممنون![]()
![]()
پس برم دانلود کنم بالا خره می کنم![]()
وری ممنون![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ببینم کانتر 1.3 دیگه قضیه اش چیه ؟
1.6 ؟ 1.7 ؟
Last edited by Scout_Mov; 19-07-2006 at 00:18.
سلام!!تا اونجا که من میدونم پایین ترین نسخه ی کانتر فعلا 1.5 هستش البته نسخه های پایین تر هم هست ولی واقعا افتضاحه
oghdeie منظور از هک بازی نفوذ با بازی هست و انجام تغییرات دلخواه که از اضافه کردن محمات و جان تا ..... تغییر تکسچر ها و فایل های بازی
بابا ----- نيست ... خودم دارم همين الان دانلودش مي كنم ... حجمشم 8 كيلوباته ... حيف كه با اين سرعت اينترنت نمي تونم براتون آپلود كنم ولي هنوز هم مي گم ... ----- نيست !
نه منظورم اینه که این برنامه چه ربطی به کانتر 1.3 داره ؟نوشته شده توسط gamehackir
بعنی چی مدل های 1.3 رو ایمپورت می کنه ؟
بالا خره فیلترشو باز کردم و آخرای دانلودش بود اکانتم تموم شد( اکانتی که فیلتر نبود)
فردا دوباره می دانلودم
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)