اینی که شما میگی رو دقیقا به چه صورتی میشه تهیه کرد؟؟ اونم تو این اووضاع تبادل پول بین بانکی با ایران
آقا همین مونتاژ مالزی هم که میاد باید کلاهمونو بندازیم هوا.همینجور پیش بره یه دیوار به قطر دیوار چین دور ایران رو احاطه میکنه
اینی که شما میگی رو دقیقا به چه صورتی میشه تهیه کرد؟؟ اونم تو این اووضاع تبادل پول بین بانکی با ایران
آقا همین مونتاژ مالزی هم که میاد باید کلاهمونو بندازیم هوا.همینجور پیش بره یه دیوار به قطر دیوار چین دور ایران رو احاطه میکنه
من چند هفته پيش گرفتم
5.200 تو تبريز با دستگاه بلو ري و دو تا عينك اضافي فك كنم شد 5.700
روش دو تا عينك و پايه و ويه وبكم هم دادن
وب كم با كيفيتي داره مخصوصا كه اتوفكوس هم داره و من به كامپيوتر وصل كرده بودم كيفيتش عالي بود
فقط اونجا مي خواستم كيفيت 3 بعديش رو امتحان كنم فروشنده يه هندي كم 3 بعدي سوني بهش وصل كرد
خيلي خفن بود
يارو دستشو جلوي لنز ميبرد تو 3 بعدي ميومد جلو چشم خيلي باحال بود ولي تو فيلم ها اكثرا عمق تصوير به وجود مياد يعني كليپ خفني ندارم كه توش چيزي از تي وي بزنه بيرون
جايي واسه دانلود اين جور كليپ ها سراغ دارين ؟
ممنون
سلام دوست عزیز
من دقیقا مشکل شما رو نمیدونم اما یه مورد مشابه برای پسر عموم تو همین مدل که تو ابوظبی زندگی میکنه اتفاق افتاد، مشکل هم به این صورت بود که در گوشه های بالایی پنل وقتی تصویری نمایش داده نمیشد و فقط زمینه سیاه وجود داشت ، شدت نور پنل بیشتر بود.
از نمایندگی که اومدن بررسی کردن و گفتن علت این اتفاق وجود سنسور هستش که داره تصویر رو کالیبره میکنه و برای تاکید گفتن ببینید وقتی کسی روبروی tv قرار نمیگیره نوردهی پنل تقریبا صفر میشه. به هر حال ما به حرف اونا اعتماد نکردیم و رفتیم تو چند فروشگاه این مورد رو چک کردیم و دیدیم حق با اوناست.
موفق باشید.
سلام دوست عزیز
سونی مدت هاست که خط تولید تلویزیون های خودش رو بعد از سری موفق X4500 از ژاپن خارج کرده(تنها سری تلویزیون های سونی که در ژاپن تولید میشدن)، علت این کار پایین آوردن قیمت نهایی محصولات خودش برای بدست آوردن بازار بیشتر هستش.
حتی الان لپتاپ های سری Z1 که نسل جدید سری z قدیم هستش، خط تولیدشون از ژاپن به آمریکا منتقل شده.
الان میشه گفت فقط کنسول های بازی، دوربین های عکاسی و فیلمبرداری و مدل های محدودی از سینماهای خانگی دارن در ژاپن تولید میشن.
موفق باشید.
من خودم دیدم
به این لینک یه سری بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال دارم شما چرا تلویزیون سونی میخرید؟
با وجود این همه مشکلی که این تلویزیونها دارن خریدنش اصلا منطقی نیست معمولا همه به خاطر اسم سونی و خاطره ای که ازش دارن میرن سراغ سونی یعنی احساسی تصمیم میگیرن منم عاشق مارک سونی هستم ولی وقتی تاپیکهای مربوط به ال جی و سامسونگ رو که میخونم هیچ کدوم از این مشکلات عجیب غریبی که تلویزیونهای سونی دارن رو تو اونها نمیبینم مثل عدم ساپورت فرمتهای مختلف توی usb اشکال توی گیرنده دیجیتال مشکلی که بانمایش زبان فارسی دارن معمولا محصولات سونی کیفیت ساخت خوبی دارن اما من فکر نمیکنم این ربطی به کیفیت تصویر یا امکانات تی وی داشته باشه تلویزیونهای دیگه هم کیفیت ساختشون خوبه اما همونطور که گفتم فکر کنم خیلی ها با این تصور که سونی تو همه چیز بهترینه این تی وی رو میخرن و بعدشم پشیمون میشن اما حقیقتا اینطور نیست خیلی وقته که سونی دیگه بهترین نیست سونی سالهاس که از بازار محصولات صوتی تصویری و موبایل کنار کشیده و تازه داره تو این زمینه ها سرمایه گذاری عمده میکنه شرکتهای کره ای و حتی شرکتهای دیگه ژاپنی خیلی از سونی جلوترن حقیقتش منم میخام یه تی وی بخرم ولی بدجوری گیر کردم از یه طرف عاشق محصولات سونی هستم از طرفی هم واقعا مشکلات زیادی دارن مثلا من میخواستم مدلex520 رو بخرم که دیدم هزارو یه مشکل داره فرمتها رو ساپورت نمیکنه گیرنده دیجیتالش میگن تو شهرستانها درست حسابی کار نمیکنه تو تعویض کانال صدا و تصویر با هم منطبق نیستن زبان فارسی رو قاطی پاتی نشون میده و غیره... خلاصه موندم چی بخرم![]()
مشکلات usb که به طرق دیگه حل شد.ولی در مورد زیر نویس چون دنبالش نبودم نمیتونم صحبتی بکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد دیجیتال تو شهرستان ها من که تو اصفهانم مشکلی ندارم.دیر عوض شدنشم به نظرم مساله مهمی نیست.ولی فک کنم مدلex520 حدود 60 هرتزه.سه بعدی هم نیست
سلام به دوستان گل
تجربه...
من بی طرفدارترین شخص تو مارک و برندم ... جدا از این که الان دار سونی مثل سابق کار میکنه یا نه بنده اکثر تلوزیون های samsung یا lg دیدم حتی الجی که میگفتن 3d خوبی داره...(زین پس به جای 3d lG بفرماین TORIDI LG)
بعد تحقیقات عینی ! دیدم واقعا سونی کیفیت تصویرش اصلا قابل مقایسه با برند هایه دیگه نیست هم از نظر ظاهر که اینو میگم سلیقه ایه ! هم کیفیت تصویر...
دوستانی که میگن برند هایه دیگه بهتر از hx925 هستن اینجا مدل دقیقش بگن !!!
ولی خیلی الکی گرونه ...
خدا کنه روزی بشه متقلبان بزرگ مثله lg و samsung از sony بزنن جلو ....
ببینیم محصولات جدید lg و samsung امسال چه قاب جدیدی واسه تلوزیونمیزنن و سونی چه کیفیت تصویری
حالا اینم بگما تو خونه ما محصولات lg و samsung هست مثله یخچال فریزر و ماشین لباسشویی...
ولی اینم بگما بنا به دلایل غیر منطقی ممکنه tv این lg یا samsung بگیرم روزی شاید...
Last edited by Stream; 29-03-2012 at 01:52. دليل: به قوانین مراجعه شود
سلام دوستان
تلوزيون من 46hx925 هستش
يه مشكلي برام پيش اومده البته نميدونم ميشه بهش مشكل گفت يا نه ولي جديدا متوجه شدم
امروز كه داشتم با منوي تي وي ور ميرفتم متوجه يه صداي جليز وليز از پشت دستگاه شدم
هر چي صئداي تي وي رو كم كردم بازم اين صدا وجود داشت
البته اينقدر زياد نيست ولي چون بهش نزديك بودم و صداي تي وي هم كم بود شنيدم اين صدا در قسمت دكمه هاي پشتيش بيشتر مشخص بود
هر كاري هم كردم اين صدا قطع نشد جتي موقع خاموش بودن هم اين صدا تا حيلي كم اما وجود داره
فك ميكنم صداي منبع تغذيه دستگاه باشه
لطفا دوستان بررسي كنند كه ايا ماله اونا هم همين طوريه ؟
يا بايد ببرم گارانتي ؟
واقعا انتظار ندارم 1 ماه نشده بردارم ببرم گارانتي
ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)