یعنی فقط من این مشکلو دارم ؟
بازیه همه سالمه ؟
الان رفتم سی دیشو خریدم ، گفتم شاید دانلودم خراب بوده ولی این هم خرابه
یعنی فقط من این مشکلو دارم ؟
بازیه همه سالمه ؟
الان رفتم سی دیشو خریدم ، گفتم شاید دانلودم خراب بوده ولی این هم خرابه
با سلام
مهدی جان شما وقتی وارد بازی میشی آیا Joystick ــت وصله ؟
اگه وصله اون رو درش بیار و برو تو بازی
یا ممکنه که فیفا قبلی رو پاک نکرده باشی .
ارمین جان ممنون مشکل حل شد
فقط میمونه مشکل گیم پد
من فکر میکنم که زیاد هم لازم نیست که وقتی یک ساختاری بیرون میاد ( مثل فیفا 11 کنسول) و جواب میده و انقلاب میکنه،آدم یک سال دیگه اون ساختار رو خراب کنه و دوباره یک ساختار جدید ارائه کنه
من این حرکت رو یک نوع درجا زدن تلقی میکنم
اگه EA میومد و تمام ایراد های فیفا 11 رو برطرف میکرد و این همه امکانات جدید خصوصا اونایی که تو career mode اضافه کرده رو هم اضافه میکرد،اکثر قریب به اتفاق ما میومدیم اینجا و این کمپانی رو ستایش میکردیم....
من باز هم دارم بازی میکنم ولی هنوز،انطور که با فیفا 11 ارتباط برفرار کردم،نتونستم با این ارتباط بر قرار کنم
سلام دوستان .
۱ - میشه یه لینک مستقیم و سالم از دمو بزارید ؟
۲ - این tactical defending دقیقا چیه ؟ اگه دوستان قبلا توضیح دادن، لطف میکنید لینک پست رو بدین ؟ ما که هر چی سرچ میزنیم خرابه.
ممنون.
برای xp چیکار کنیم مشکل دسته رو؟؟؟؟؟؟؟![]()
دوستان کسی دمو نسخه ps3 رو دانلود کرده؟؟
من تو PS Store که میرم دمو رو نمی بینم هر چی سرچ میکنم!
تریلر های فیفا 12 میاد ولی دمو نه!
فکر کنم مشکل کیبورد حل شد.
داخل بازی که رفتید در قسمت SETTINGS گزینه CONTOROLLER را انتخاب کرده در منوی باز شده کلید Ctrl را از روی صفحه کیبورد زده وارد منوی تنظیم کلید ها میشوید.
گیم پد رو دستی خیلی راحت میشه هــک کرد اصلا مشکلی نیست کافیه اسم گیم پدتون رو توی فایل buttonData وارد کنید و مپ رو اصلاح کنید الان دسته من ویه را هست دکمه شماره یک دکمه سبز یا A یا همون ضربدر دسته های طرح PS هست شما باید توی مپ Button 1 رو توی این حال بذاری روی A دقیقا اسم ایکس باکسی دکمه ها رو جلوش می نویسید و به راحتی حل میشه کافیه اسامی و جای دکمه های دسته ایکس باکس و همینطور شماره دکمه های دسته تون رو بدونید توی چند ثانیه می تونید به طور کامل کانفیگ کنید دسته رو و بشناسونید
متاسفانه لپ تاپم اصلا نمی کشه بازی رو اصلا نمی کشه! برم یه لپ تاپ اینسپایرون 5010 بگیرم واقعا روی تنظیمات HIGH END آخ هم نگفت!
دموی اصلاحی نیومد؟
دقت کردین این بازی چقدر از گرافیک کم کار میکشه؟ ولی سی پی یو متاسفانه فول لود میشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)