نه این دوستمون گفت ((خانوم سیری رو نداره)) و فکر کنم هم درست گفت ، فقط تو امریکا صدای زن هست و تو کشورهای دیگه صدای مرده مثنکه !!![]()
نه این دوستمون گفت ((خانوم سیری رو نداره)) و فکر کنم هم درست گفت ، فقط تو امریکا صدای زن هست و تو کشورهای دیگه صدای مرده مثنکه !!![]()
siri سیستم gps مکان یابش تو ایران حواب نخواهد داد اگرم بده با 1 یا دو ساعت تاخیر میده چون سرعت نت پایینه اینحا مگه اینکه نقشه ها به صورت دیفالت روش ریخته شده باشه
آقا يعني واقعا كسي از بچه هاي اين فروم قيمت ٤اس رو از پاساژ پايتخت نداره؟!؟! يكي بگه ديگه لطفا ! آخه اگه قيمتا متعادل باشه آخر هفته مي خوام بيام تهران و بگيرم.
با سپاس پيش پيش به خاطر جوابتون.
خداییش منم منتظرم بگه کسی قیمت رو(قیمت بازار رو نه اینترنتی) تا اگه مناسب باشه منم برم یکی بگیرم!!!
به این زودی ها متعادل نمیشه ، حداکثر 16 رو بتونین 1000 گیر بیارین...
الان زنگ زدم به مغزاه اي كه آيپدم و (با قيمت خيلي خوب) گرفته بودم ١٦ رو گفت ١٣٩٠ و ٣٢ رو گفت ١٤٨٠ !!! خيلي گرونه اين قيمت ! آخه ١٦ هم كمه! با اون دوربين ٤اس اگه ١٠دقيقه فيلم بگيري ١/٨ گيگ جا ميگيره!! بايد همون ٣٢ رو گرفت... چه گرفتاري هستيما از دست اين بازار!!
يه جاي ديگه هم زنگ زدم قيمت تقريبا همون بود : ١٣٤٠-١٥٠٠-١٧٠٠ (قيمت ٦٤ گيگيش جالبه!! ١٧٠٠!!!!)![]()
Last edited by Arian_albertini; 05-11-2011 at 19:07.
اولشه هنوز تو بازار پر نشده پر بشه به دلیل شباهتش به 4 قطعا قیمت همون 64 به زیر 1400 خواهد رسید
با توجه به افزایش نرخ ارز فکر نمی کنم از یه حدی پایینتر بیاد
من تو بازار ایران با توجه به فرهنگ ایران ککه بیشتر ظاهر رو می بینن تا باطن رو پس فک نممی کنم استقبال چندان گرمی ازش بش در حد 4g ولی افرادی که مث من که زمان 4g خرید نکردن ممکنه 4s رو بخرن....
مطمئنان از 1700 خیلی پایینتر خواهد اومد چون 1700 فک نکنم بتونه فروشخ خوبی داشته باشه تو ایران اونم با این وضعیت اقتصادی افراد ولی خب اجباری نیست حتما 64 گیگ خریداری بشه و 16 گیگ کفاف میده...متاسفانه تو ایران گوشی موبایل رو با هندی کم اشتباه میگیرن و جدیدا رو موبایل برنامه های میکس و مونتاژم نصب میکنن
بهرحال فک نمیکنم کسی که از روی عقل این گوشی رو انتخاب میکنه توجهی به دوربینش کنه چون نسبت دوربین به گوشی مث نسبت چاپگر به کامپیوتره و چیز ضروری نیست و دیدگاه های اهل فن به دوربین در حد یه وسیله جانبی هست تا یه ملاک برتری...
سلام دوستان یه سوال تکراری آیا ممکنه این گوشی بعد از ژانویه 32 گیگش تا 1100 بیاد پائین؟؟
آیا تو المان آنلاک فاکتوریش رو میشه ارزون تر از ایران خرید؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)