mtu را از روشی که گفتین برای من 1252 شد و با 28 شد 1280 که این رو از روز اول داخل مودم تنظیم کرده بودم لازم هست با برنامه مورد نظر باز این کارو بکنم ؟
mtu را از روشی که گفتین برای من 1252 شد و با 28 شد 1280 که این رو از روز اول داخل مودم تنظیم کرده بودم لازم هست با برنامه مورد نظر باز این کارو بکنم ؟
سلام
دوستان من می خواهم mtu رو در داخل مودم تنظیم کنم. ولی این گزینه mtu رو پیدا نمی کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان برنامه dr.tcp همه گزینه ها مثل عکسه باشه ؟ آخه اون گزینه هایی که مشخص نشده برا من فرق میکنه و همشون رو defult نیست
با سلام خوبی عزیز اسمش تو تنظیمات میتونه
TCP MTU Option
باشه
در ضمن دوستان شاید قیلا توضیح داده باشن
اگر گزینه دیگری
TCP MSS Option
در تنظینات دارین باید اون رو 50 تا پایین تر از عدد mtu قرار بدین موفق باشین
موفق باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز تشکر
کار من رو که راه انداختی این MTU - MSS هم واسه خودش جلبیه ها |
سوال منم جواب بدين لطفا.اين روش رو گوشي هم جواب ميده ؟ اخه تو ويندوز تغييراتي ايجاد ميكنيم ولي براي گوشي كاري نميكنيم
Sent from my iPhone 5s using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز اگر اشتباه نکنم این قضیه رو سرعت سیستم و هر وسییله ایی دیگه که از اون بهره می بره تاثیر میزاره
تاثیر مستقیم این تنظیمات روی سرعت دریافت و ارسال شماس خیلی هم محسوسه
برای مثال من تا قبل از تغییر در ام تی یو فیلم های آپارت که سرور خوبی هم داره رو نمیتونستم ببینم
ولی بعد از این قضیه همه چی ردیف شده امیدورام جوابتون رو گرفته باشین
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Sent from my iPhone 5s using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این bridge کارش چی هست ؟
گزینه چرا رو bridge نباشه و یا اکتیو نذارم ؟
یه سوال من اگه بخوام با user pass مغازه خونه کانکت بشم باید چیکار کنم ؟ ارور 691 میده و یا مغازه با مال خونه نمیتونم کاکنت بشم
تا هفته پیش میشد
:
سلام اگر ممکنه یکم در موردMSS توضیح بدید خود صفحه تنظیمات میگه MSSباید حد اقل 40 تا از MTUکمتر باشه چند تا از MTUکمتر بگذاریم بهتره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)