تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 23 اولاول ... 101617181920212223 آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 228

نام تاپيک: چراغ هارد اکسترنال روشنه ولی آیکونش در my computer نیست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام دوستان من یه هارد اکسترنال wd دارم که حاوی کلی اطلاعات مهم هست
    دیروز وصلش کردم به یه دستگاه DVR (مربوط به دوربین های مدار بسته ) ولی الان وقتی به سیستم وصلش میکنم بازش نمیکنه و توی Disk management هم مثل عکس زیر نشونش میده
    لطفا راهنمایی کنید

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .

هارد اكسترنال مورد نظر ميبايستي مجدداً Initialize (بصورت mbr) و پارتيشن بندي و با فايل سيستم NTFS فرمت شود تا بتوانيد مجدداً از آن استفاده كنيد و با توجه به اينكه اطلاعات براي شما مهم هست توصيه ميكنم هيچكاري نكنيد و بفرستيد كلينيكهاي تخصصي .

ميتونيد با نرم افزار EaseUS Data Recovery Wizard Professional هم تست كنيد (قبل از اينكه بخواهيد Initialize و پارتيشن بندي و فرمت كنيد) شايد تمام و يا حداقل قسمتي از اطلاعات بازيابي شد .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان یه هارد اکسترنال دارم دیشب از دستم افتاد الان کار نمیکنه
    وقتی وصلش میکنی چراغش روشن میشه ولی در مای کامپیوتر نشون داده نمیشه و یه صدای ویززززز ویزی هم میده
    چیکار باید بکنم تعمیرش سخت افزاریه یا نرم افزاری؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

1 حللهههه

مرسی حل کدم.دمت گرم .زنده باشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سلام به همه
    من یه هارد wd element 2TB دارم که امروز مشکل وارد شدن به داخل هارد پیش اومده . اطلاعات داخل دیسک موجود هست اما باید در قسمت سرچ اسم فایل رو بنویسی تا برام بیاره . قبلا وارد درایو میشودم یه فایل یک بایتی موجود بود که روی اون کلیک میکردم وارد دیسک میشودم الان وارد میشم هیجی وجود نداره صفحه خالیه هیچی وجود نداره .
    روی سیستم های دیگه هم امتحان کردم به همین شکل هست . اگر لطف کنید منو راهنمای کنید ممنون میشم .

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه
    من یه هارد wd element 2TB دارم که امروز مشکل وارد شدن به داخل هارد پیش اومده . اطلاعات داخل دیسک موجود هست اما باید در قسمت سرچ اسم فایل رو بنویسی تا برام بیاره . قبلا وارد درایو میشودم یه فایل یک بایتی موجود بود که روی اون کلیک میکردم وارد دیسک میشودم الان وارد میشم هیجی وجود نداره صفحه خالیه هیچی وجود نداره .
    روی سیستم های دیگه هم امتحان کردم به همین شکل هست . اگر لطف کنید منو راهنمای کنید ممنون میشم .

سلام .

با این توضیحاتی که دادید ظاهراً هارد دیسک مشکلی نداره و ممکن هست به خاطر ویروس باشه . در my computer روی درایو مربوط به هارد دیسک اکسترنال راست کلیک و Properties را انتخاب کنید و چک کنید که آیا هارد دیسک دارای حجم اشغال شده هست یا خالیه ؟

اگر دارای حجم اشغال شده هست ، ابتدا روشی که در لینک زیر گفته شده را انجام بدید و اگر بازهم درست نشد باید با نرم افزارهای مناسب ریکاوری کنید .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

اول از همه هارد رو اسکن ویروس بکنید اگر ویروسی نبود چک دیسک روش انجام بشه در نهایت اگر درست نشد ریکاوری کل پارتیشن در یک فضای دیگر و فرمت کل هارد و انتقال اطلاعات به هارد است

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

خیلی خیلی ممنون برای کمکی که کردید . همون روش اول جواب داد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

با سلام یکی از دوستان هاردی واسه تعمییر به من داده که وصل میکنمش صدای وصل شدنش میاد اما نشون نمیده و برنامه ها به صورت حجم صفر میشناسنش unallocated هستش . انچه من فهمیدم نود 32 بلاک کرده هارد و میشه کمک کنین که اطلاعات نگه دارم و هاردو از بلاک در بیارم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه هارد اکسترنالToshiba 2TB دارم که جندروز هست نمیتونم ازش استفاده کنم یعنی
    الان وقتی به سیستم وصلش میکنم بازش نمیکنه و توی Disk management هم بدون نام وبدون NTFS نشونش میده دقیقا مثل عکس کاربر عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اطلاعات اون مهم نیست ولی میخوام دوباره راه اندازیش کنم
    در ضمن دسترسی به
    كلينيكهاي تخصصي ندارم
    میشه لطفا قدم بقدم راهنمایی کنید
    خیلی ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •