تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا با طرح قانون اینترنت نامحدود موافق هستید؟

راي دهنده
538. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی

396 73.61%
  • خیر

142 26.39%
صفحه 20 از 103 اولاول ... 101617181920212223243070 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 1028

نام تاپيک: نظر سنجی =>چه کسانی با طرح اینترنت نامحدود موافقند؟

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستانی که میگن با نامحدود شدن حجم سرعتشون پایین میاد و معمولی میشه این که براشون مشکل ساز نیست!!!!میتونن نهایتا یه 2مگ بگیرند و با حداقل240 کیلوبایت دانلود بزنن و لی نامحدود باشه حجمشون.........
    قرار نیس با نامحدود شدن سرعت یه سری افراد که از خوش شانسیشون سرعت از مقدار طبیعیشون بالاتر بوده پایین بیاد و مخالف این طرح باشند...
    این ها فقط بهانس.......
    اگر واقعا نگران این هستید که سرعتتون زمانی که نامحدود میشه معمولی در بیاد یه 2مگ بگیرید وبا 240 دان بزنید....اما نامحدود

2. 3 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه feizol65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

کی گفته قیمت ها گزاف میشه ؟
    قیمت ها رو که همراه این طرح اعلام کردن
    256 نامحدود 12 هزار تومن گزاف هست ؟ شما برای 128 محدود دو سه گیگ در ماه باید میانگین بیشتر از 12 تومن بدی.
    سرعت 256 نامحدود چقدره و سرعت 128 محدود چقدره؟
    غیر از اینه که 128 محدود چند برابر 256 نامحدوده؟!
    اگه این طرح اجرا بشه سرعت 256 ای که گفتی؛ به 4 کیلوبایت هم نرسه، طبیعی و قانونیه !
    دوستانی که میگن با نامحدود شدن حجم سرعتشون پایین میاد و معمولی میشه این که براشون مشکل ساز نیست!!!!میتونن نهایتا یه 2مگ بگیرند و با حداقل240 کیلوبایت دانلود بزنن و لی نامحدود باشه حجمشون.........
    کدوم 2 مگ !
    مخابرات توی محله ما ، بالاتر از 256 نمیده !
    سرعت 2 مگی که شما میگی 240 کیلوبایت نیست، حتی اگه تا 25.6 کیلوبایت هم پایین بیاد، قانونیه !
    Last edited by feizol65; 31-08-2011 at 10:02.

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من با این طرح موافقم.
    همونطور که تو اون یکی تاپیک گفتم اگه بخوان سرعت رو کم کنن ملت میرن سراغ چمدونی و شاهواره و اونوقته که ISP ها باید کاسه گدایی دست بگیرن

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من هنوز باورم نمیشه بعضی از کاربرای این فروم محدود رو بهتر از نامحدود میدونن.
    اصلا محدود رو نمیشه با نامحدود مقایسه کرد.
    یک مثال ساده :
    تو منطقه ما یک شرکت داره اینترنت 128 رو میده 2 هزار تومن در ماه !!!! سرعت دانلودش بالای 240 کیلوبایت ! پینگ هم عالی !! چرا ؟؟!!!
    چون محدودیت حجم 500 مگی داره و گیگی 6 تومن ما رو پیاده میکنه .

تنها دلیلی که بعضی دوستان محالفن حجم شبانه دانلودیه که دارن وگرنه با محدودیت حجمی بطور میانگین 2 ساعت در روز وبگردی مفید بدونه دانلود کنی به آخر ماه نمیرسی و مجبوری ترافیک بخری به 5 برابر قیمت.

6. این کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

قرار نیس با نامحدود شدن سرعت یه سری افراد که از خوش شانسیشون سرعت از مقدار طبیعیشون بالاتر بوده پایین بیاد و مخالف این طرح باشند...
    این ها فقط بهانس.......
    اگر واقعا نگران این هستید که سرعتتون زمانی که نامحدود میشه معمولی در بیاد یه 2مگ بگیرید وبا 240 دان بزنید....اما نامحدود
    اول بگم با این که سرعت من 128 من رو 2 مگ بسته شده اما کلا موافق این طرح هستم
    ولی تفاوت قیمت این چیزی که شما می گی رو خودت می خوای بدی؟
    یه جوری می گی الان 128 دارن خب بعدا هم 2 مگ محدود بگیرن که انگار از نظر هزینه ای هیچ فرقی نخواهد داشت !
    تازه بماند که مثلا خود من درسم تموم شده و نامه ی دانشگاهی یا شرکتی نمی تونم تهیه کنم که بخوام 2 مگ بگیرم

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سرعت 256 نامحدود چقدره و سرعت 128 محدود چقدره؟
    غیر از اینه که 128 محدود چند برابر 256 نامحدوده؟!
    اگه این طرح اجرا بشه سرعت 256 ای که گفتی؛ به 4 کیلوبایت هم نرسه، طبیعی و قانونیه !

کدوم 2 مگ !
    مخابرات توی محله ما ، بالاتر از 256 نمیده !
    سرعت 2 مگی که شما میگی 240 کیلوبایت نیست، حتی اگه تا 25.6 کیلوبایت هم پایین بیاد، قانونیه !
    با 128 محدود 1 ساعت در روز من کار کنم ترافیکم تمومه و 5 تومن باید پول اضافی بدم .
    با نا محدود پول اضافی میدی؟
    با نامحدود غصه تموم شدن ترافیک میخوری؟
    شما سرعت 2 ترابیت هم داشته باشی و محدود تو کمتر از 1 ثانیه اینترنتتون قطع میشه (اگه فایل حجیم بزاری واسه دانلود)
    و باید گیگی 5 هزار تومن بخری
    اینقدر حرف غیر منطقی میزنی من خندم میگیره.
    اصلا سرویس نامحدود رو نمیشه با محدود مقایسه کرد که بخوایم سرعتشون رو مقایسه کنیم
    سرویس محدود اسمش در واقع سرویس حجمی هست که ما به اشتباه میگیم محدود و سرویس حجمی هم اسمش روش هست = خرید حجم ترافیک و با سرعت شما کاری نداره و هرچقدر بتونن هم سرعت بیشتری بهتون میدن تا بیشتر حجم بگیرین

این که سرعت به 2 میرسه توهم شماست. سرعت ها فقط واقعی میشه و دیگه کسی 1 مگ دو مگ پهنای باند به این راحتی نمیفروشه.

9. این کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من هنوز باورم نمیشه بعضی از کاربرای این فروم محدود رو بهتر از نامحدود میدونن.
    اصلا محدود رو نمیشه با نامحدود مقایسه کرد.
    یک مثال ساده :
    تو منطقه ما یک شرکت داره اینترنت 128 رو میده 2 هزار تومن در ماه !!!! سرعت دانلودش بالای 240 کیلوبایت ! پینگ هم عالی !! چرا ؟؟!!!
    چون محدودیت حجم 500 مگی داره و گیگی 6 تومن ما رو پیاده میکنه .

تنها دلیلی که بعضی دوستان محالفن حجم شبانه دانلودیه که دارن وگرنه با محدودیت حجمی بطور میانگین 2 ساعت در روز وبگردی مفید بدونه دانلود کنی به آخر ماه نمیرسی و مجبوری ترافیک بخری به 5 برابر قیمت.
    احدی با برداشته شدن محدودیت دانلود مخالف نیست
    اما اگه قرار باشه سرعت مثلا به 16 برسه خب فایده ی اون نا محدود بودن چیه؟
    درسته خدایی همین 240 کیلو بایت هم در مقایسه با کل دنیا خیلی کمه، اما مثلا سرعت 40 یا 50 اصلا قانع کننده نیست که بگیم خب در عوضش منعی واسه دانلود نداریم
    کسایی که 2 مگ داشته باشن می فهمن من چی می گم که اگه الان تو وب گردی یه کم سرعت کم بشه آدم دچار حمله ی قلبی می شه
    ----------
    اضافه کنم که اگه سرعت کم باشه به جای پول ترافیک اضافه باید پول برق بدیم

11. 3 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 251251's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پیش عمو مارتین و دایی فینچر

پيش فرض

یه ذره هم به دیگرون فکر کنند
    فعلا Bye
    موضوعی که باید عنوان این کرد که اینه شکایت کاربران اینترنتی رو من فقط در پی سی ورلد و در همین تاپیک بین 20-30 نفر میبینم !! و با این وضع مطمئنا خبری از اینترنت نامحدود نخواهد شد .

ضمن اینکه دوست عزیز ( راستی اگه استقلالی هستی سوراخی ) قصد توهین ندارم ولی فکر نکنم ایرانی جماعت ارزش این رو داشته باشه که من از دانلود شبانه ی 3-4 گیگی خودم بزنم که ملت هم به مراد دلشون برسند !! هرچند با همراه شدن من با شما هم دردی دوا نمیشه .

13. این کاربر از 251251 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Atusa 021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    طهرآن

پيش فرض

من با طح اينترنت نامحدود موافقم امـا مخابرات داره 128 رو نامحدود ميده ماهي 10تومن ، الان مال 4 ماه پيش + دوماه پيش من شده بود 24 + 29تومن ؟؟!!!؟؟
    نميدونم چرا ، ولي فكر كنم به خاطر اينه كه شب تا صبح و صبح تا شب ميذارم دانلود ، اسمش نامحدود هست اما حقيقت مطلب = مـحـدوده

داره خودمونی میشه reza_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من به عنوان مخالف این طرج نگران دو موضوع هستم :
    1 - سرعت دانلود
    2 - قیمت سرویس
    من الان سرویس 2 مگ با ترافیک 5 گیگ دارم ماهی دارم 31000 میدم و توی 6 ساعت سرویس شبانه دارم 4.5 گیگ دانلود میکنم اگه سرویس نامحدود بشه قیمت سرویس نامحدود 2 مگ چقدر میشه . آسیا تک قیمت سرویس نامحدودش به این ترتیبه :
    اينترنت پر سرعت 128 كيلو بيت نامحدود 269000 ريال
    اينترنت پر سرعت 256 كيلو بيت نامحدود 419000 ريال
    اينترنت پر سرعت 512 كيلو بيت نامحدود 919000 ريال
    اينترنت پر سرعت 1024 كيلو بيت نامحدود 2099000 ريال
    اينترنت پر سرعت 2048 كيلو بيت نامحدود 3899000 ريال
    من اگه بخوام همین حجم دانلود رو داشته باشم در 24 ساعت باید جداقل 512 بگیریم که 3 برابر باید پول بدم .
    موافقان طرج بدون اینکه انگ بچسبونن بیان توضیج بدن .
    مطمئن باشید آقایون هیچ وقت دلشون به حال من و شما نسوخته بلکه دنبال مسائل دیگه هستن . در ضمن این منطق مشعشع آقایون که چون سرعت سرویس ما کمه پس بقیه هم باید سرعت سرویسشون کم باشه نشون از سطج فکر بسیار بالاشون میرسونه . حوب اگه با ADSL توی مرکزتون مشکل داری برو Wimax نامحدود بگیر .

16. این کاربر از reza_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •