سلامسلام
من ویندوز جدید که ریختم روش پروک30فایر نصب کردم ، اما کار نمیکنه ، اکانتم سالمه اما همش قرمز میشه ، دکمه چک رو که میزنم میگه تست درسته اما نمیدونم چش شده !
یک هفته از اکانتم الکی پرید .
کجا بپرسم ؟
سلامسلام
من ویندوز جدید که ریختم روش پروک30فایر نصب کردم ، اما کار نمیکنه ، اکانتم سالمه اما همش قرمز میشه ، دکمه چک رو که میزنم میگه تست درسته اما نمیدونم چش شده !
یک هفته از اکانتم الکی پرید .
کجا بپرسم ؟
من که نمیدونم پروک30فایر چیه!![]()
گفتی ویندوز بعد اینو گفتی. برو تو قسمت ویندوز بپرس اگه ربطی به ویندوز داره.
سلام؛ بدنه ی کامپیوترم رو که با فازمتر تست میکنم انگار برق داره!
باید کجا مطرح کنم؟
با سپاس
تو قسمت مشکلات سخت افزاری.
اونجا زیاد مطرح شده اول یه سرچی بزن.
مثال:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...Good Life
Last edited by Ghaioom; 03-09-2012 at 16:08.
دوستان من این پیام رو از صبح تا حالا 4 بار تو قسمت اینترنت پرسرعت آسیاتک ارسال کردم ولی تا حالا نمایش داده نشده لطفا این پیام رو انتقال بدین به قسمت آسیاتک اینم لینکش:
سلام دوستان خسته نباشید 3 تا سوال فنی داشتم لطفا راهنمایی کنید
اولی: آی پی ثابت چه کارایی داره؟
دومی : من چند روزه سرویس 128 با ترافیک 5 گیگ یک ماهه گرفتم میخواستم بدونم که اگه من تو این یه ماه یه مقدار از ترافیک باقی بمونه به دوره ی بعد میشه انتقالش بدم؟
سومی : من میتونم ماهی دیگه سرویس 2 مگ با ترافیک 5 گیگ رو از طریقه سایت بگیرم یعنی منظورم اینه که مدارک دانشگاهی و نامه ی شرکت و از این حرفا نمیخوان ؟
من یک سال از شرکت شاتل سرویس 128 با ترافیک 3 گیگ داشتم تو روز با idm با سرعت 250 روی 8 پورت و 16 پورت دانلود میکردم و شب هم که رایگان میشد با سرعت 60 تا 70 دانلود میکردم...ولی این چند روز که از آسیاتک سرویس گرفتم دهن مو سرویس کردن تو روز با idm از سایت های معتبر به زور 60 تا 70 تا دانلود میکنم شبم که از ساعت 1 تا 9 که رایگانه سرعت بین 8 تا 16 هست آخه این چه وضع سرویس دهیه!!!!!!!!!!!!!
امیدوارم اگه ماهی دیگه سرعت 2 مگ با ترافیک 5 گیگ گرفتم حداقل با سرعت 200 کیلوبایت تو شب که رایگان میشه بتونم دانلود کنم البته تو سایت آسیاتک واسه سرعت 2 مگ زده ضریب اشتراک 1 به 1 که فکر کنم تو خواب هم همچین سرویسی ندن اگر بدن که باید شب و روز با سرعت 2 مگ دانلود کنیم اگر هم با سرویس 2 مگ شب و روزش درست نشد باید برم از همون شاتل سرویس بگیرم
مرکز مخابراتی ثاراله حصارک کرج
سلام دوستان، من تا یه سال پیش یه اکانتی داشتم که بعد از عوض شدن استایل انجمن دیگه نتونستم واردش بشم، پسووردو قبول نمی کنه حتی اگه پسورد ریست شده رو بلافاصه وارد کنم باز می گه اشتباست، بیخیالش شده بودم ولی حالا اگه بشه دوباره ازش استفاده کنم خوبه. ولی از اونجا که این انجمن بخش ارتباط با مدیران نداره یا من پیدا نمی کنم، کسی می تونه بگه باید به کدوم عزیزی مراجعه کنم؟
سلام؛ usb جلوی کیس موس رو نمیشناسه!
کجا باید سؤالم رو مطرح کنم؟
سلام؛ بالای مرورگر این پیغام رو نوشته:
شما از نرم افزار ضد تبلیغات استفاده میکنید . این در حالیست که خدمات این وب سایت رایگان بوده و کلیه هزینه های آن از طریق پذیرش و نمایش آگهی های تبلیغاتی تامین میگردد . لطفا نرم افزار ادز بلاک را غیر فعال کنید . با سپاس
هیچ طور نمیشه ردش کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)