تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 113 اولاول ... 101617181920212223243070 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 1125

نام تاپيک: طرفداران لپ تاپ قدرتمند xps L502

داره خودمونی میشه arira's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    from Hell

پيش فرض

این فروشنده احیانا تو مجتمع پایتخت بوده ؟
    من این حرفو از یکی از فروشنده های اونجا شنیدم که اتفاقا می گفت مدل 6090 رو هم به خاطر خرابی هارد نمی یاریم .
    نه اونجا نبود
    یعنی راست میگفته؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه signinfo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

شما تصمیم که می گیری و تشریف می بری برای خرید، چشم و گوشت رو کاملاً بروی نظرات بی پایه فروشندگان عزیز ببند.
    به عنوان مثال بنده رفتم پایتخت همینطوری می گم XPS می خوام. که ببینم چی می گه. می گه " XPS گرافیکش می سوزه، قطعاً می سوزه، رد خور نداره که می سوزه. مطمئن باش که می سوزه"
    یعنی یه جوری که انگار از سوختن چیپ گرافیک تک تک XPS های روی زمین، بیشتر از موجودیت خودش اطمینان داشت.

3. 2 کاربر از signinfo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sami-z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان کسی از قیمت جدید خبر داره؟؟؟ ضمنا" بیشتر بحث ها در مورده کارت گرافیک و کارت TV در تاپیک l501 صفه های آخر که در مورده L502 هست هم انجام شده ...(محض اطلاع و کمک)
    اگه میشه قیمت جدید رو بگین ...ممنون

---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:02 PM ----------

دوستان عزیز تنها مدلی از سری XPS که مشکل داغ شدن و سوختن چیپ گرافیک رو داشته مدله xps m1330 هست که واسه حداقل 5 سال پیش هست...از اون به بعد این ذهنیت غلط بین مردم افتاده و این فروشنده های نامرد هم سو استفاده میکنن...گرافیک این مدل (L502) یکی از کم مصرفترین ها است و گرمای کمتری نسبت به بقیه گرافیک ها داره

---------- Post added at 09:11 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------

دوستان عزیز تنها مدلی از سری XPS که مشکل داغ شدن و سوختن چیپ گرافیک رو داشته مدله xps m1330 هست که واسه حداقل 5 سال پیش هست...از اون به بعد این ذهنیت غلط بین مردم افتاده و این فروشنده های نامرد هم سو استفاده میکنن...گرافیک این مدل (L502) یکی از کم مصرفترین ها است و گرمای کمتری نسبت به بقیه گرافیک ها داره

5. 3 کاربر از sami-z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه signinfo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان کسی از قیمت جدید خبر داره؟؟؟
    اگه میشه قیمت جدید رو بگین ...ممنون
    1،520،000
    به قول دوستان، فول آپشن
    گارانتی زیگورات
    که البته این قیمت هفته پیش هست که گرفتم و اون موقع گفت یه دونه مونده. بار بعدیشون شاید قیمت ها تغییر کنه. این رو دوستان بیشتر مطلع هستند.

7. 2 کاربر از signinfo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arira's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    from Hell

پيش فرض

شما تصمیم که می گیری و تشریف می بری برای خرید، چشم و گوشت رو کاملاً بروی نظرات بی پایه فروشندگان عزیز ببند.
    به عنوان مثال بنده رفتم پایتخت همینطوری می گم XPS می خوام. که ببینم چی می گه. می گه " XPS گرافیکش می سوزه، قطعاً می سوزه، رد خور نداره که می سوزه. مطمئن باش که می سوزه"
    یعنی یه جوری که انگار از سوختن چیپ گرافیک تک تک XPS های روی زمین، بیشتر از موجودیت خودش اطمینان داشت.
    نه بابا من میدونم نباید به حرف فروشنده ها گوش کرد
    به زور میگفت بیا سامسونگ ببر این بهتره
    جالبتر اینکه سامسونگ هم همون کارت گرافیک دل رو داشت و اصرار داشت که سامسونگ بهتره و 4 سال برند برتر دنیا شناخته شده!!!!
    منم تو دلم گفتم آره جون خودت...

9. این کاربر از arira بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض موضوع:سوختگی کارت گرافیک

سلام. دوستان عزیز من در مورد این موضوع سوختگی کارت گرافیک قبل از خرید خیلی تحقیق کردم.
    چون خودم هم این را شنیده و نگران بودم.
    طبق تحقیقایی گه کردم خرابی چیپست کارت گرافیک فقط بر روی کارت gt525و به عبارت درستر L501بوده.
    سری gT540 این مشکل را ندارد و یکی ار دلایل آمدن مدل L502جای L501 همین سوختگی کارت گرافیک بوده.
    از آن مهم تر بر خلاف اینکه سایرین فکر میکنند بدنه L501و502یکی است اما گویا در طراحی داخل بدنه نیز در این 2مدل فرق به ظاهر جزعی و همچنین عنوان نشده وجود دارد اما باید بدانید چند گرم آلیاژ بیشتر در ساخت بدنه به کار رفته در اطراف کارت گرافیک که این مشکل حرارت را بر طرف کرده.
    پس تمامی دوستان خیالشان راحت و به لپ تاپ قدرتمند XPS L502 میتوانند با خیال آسوده اطمینان کنند.

11. 7 کاربر از aminbadiee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamedmn1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام بچه ها ، این هفته میرم که این و بخرم . امین زحمت کشید در مورد شناسایی نو و تعمیری بودنش گفت . در مورد اصل و فرع بودن لوازم دیگش مثل باطری و ... و همین طور چیزایی که همراه لپتاپ باید بدن اگه لطف کنید توضیح بدید ممنون میشم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام بچه ها ، این هفته میرم که این و بخرم . امین زحمت کشید در مورد شناسایی نو و تعمیری بودنش گفت . در مورد اصل و فرع بودن لوازم دیگش مثل باطری و ... و همین طور چیزایی که همراه لپتاپ باید بدن اگه لطف کنید توضیح بدید ممنون میشم .
    سلام
    اصل و فرع بودن باطری و اینا که لازم نیست یعنی نمیشود تشخیص داد فقط اینارو بررسی کنید که البته در صفحه اول توضیح داده بودم. اینجا برایتان کپی کردم
    موارد همراه هم شارژ و آنتن و DVD درایورها است.
    "مواردی که باید هنگام خرید چک شود
    سلام بچه ها. به درخواست یکی از دوستان مواردی را که خودم چک کردم را برایتان مینویسم.
    قبل از روشن کردن لپ تاپ سرویس تگ روی جعبه و زیر لپ تاپ و در هنگام روشن کردن در بایاس چک کنید که یکی باشد.همچنین در سایت خود دل در قسمت ساپورت وارانتی چک کنید که ریفوربیشد نباشد.
    تمام بدنه را چک کنید زیر رو ,کیبرد لولای صفحه نمایش و تمام موارد ظاهری.همچنین پیچ هارا چک کنید که پیچ خوردگی نداشته باشد.
    بعد از روشن کردن باید ویندوز برای اولین بار روشن شده باشد که حدود 10 مین طول میکشد یوزر نیم و اینجور چیزهارا میخواهد که نشان دهنده ی این است که سیستم قبلا روشن نشده است.
    CPU رم و گرافیک را چک کنید که دقیقا برابر با کانفینگ مورد نظر باشد.(cpu :core i 7 2630,rapm:8gig, graphic:GT540)
    بلوتوس و وایرلس را چک کنید.با بلوتوس بین سیستم و موبایلتان فایل رد و بدل کنید. اکثر مغازه ها وایرلس داخلی دارند و حتما از وایرلس آنها برای تست استفاده کنید.
    دل برنامه ی web cam دارد وب کم را با آن چک کنید.
    این لپ تاب 2 اسپیکر در کنار کیبرد و یک سابووفر در زیر دارد. یک آهنگ مال خود ویندوز را بذارید و این 3 قسمت بلنگو را تست کنید.
    تمام دکمه ها را چک کنید و خیلی دقت کنید چون تو لپ تاپ ها مشکل دار زیاد پیدا میشه. همچنین تاچ پد و دکمه هایش را چک کنید.
    LED را چک کنید.با برنامه ی پینت 2 عکس یکی کامل سفید و یکی کامل سیاه ذخیره و برای هر کدام یک بار فول اسکرین کنید و چک کنید که پیکسل سوخته نداشته باشد(هم زاویه 90 درجه و هم زاویه 45 درجه).همچنین LED نباید نویز داشته باشد.
    شارژ را چک کنید.
    بک لایت زیر کیبرد باید روشن باشد حتما حواستان باشد.
    باطری باید 9cell باشد یعنی از نظر ظاهری باید پایه دار باشد.
    این مواردی بود که من همون جا چک کردم و بعد سیستم را خریدم.
    فول آپشن با کارت تی وی و بلو ری از گارانتی زیگورات 1520تومان.
    من راجع به لپ تاپ زیاد حقیق کردم درتمام برندها. این مدل واقعا فوق العاده است و هر چی بگم کم گفتم.
    انشاالله که توانسته باشم کمکتان کنم.
    امیدوارم شما هم تهیه کنید و از این لپ تاپ قدرت مند لذت ببرید."

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان من بعد از کلی تحقیق بین y470 و l502 به این نتیجه رسیدم که l502 گزینه مناسب تری هست.من میخوام این لپ تاپ رو از گارانتی زیگورات بگیرم,ولی این گارانتی توی اینترنت 2 تا سایت داره که نمیدونم کدومش اصلیه؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لطفا من رو در این زمینه راهنمایی کنید.
    راستی اگه ممکنه یک عکس از gpuz این لپ تاپ هم برام بزارید.
    پیشاپیش ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •