تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 26 اولاول ... 10161718192021222324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 253

نام تاپيک: همه چیز درباره Acer Aspire ONE D257

داره خودمونی میشه andyarsenaly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

حسین جان اتفاقا به نکته ی خوبی اشاره کردی
    منم یه جورایی درگیزشم
    البته من نتونستم بفهمم که سیستم در حالت عادی از چه میزان از حافظه ی چیپست گرافیکی استفاده میکنه و چه مقدار در هنگام نیاز و پخش فیلم و بازی اما وقتی اچ دی رو پخش میکنه حتما موقع نیاز خودش مقدار لازم رو شیر میکنه ...
    مطمئن نیستم
    برنامه ی خاصی رو هم نتونستم پیدا کنم GPU-Z هم کمکی نکرد ...
    اگه شما هم فهمیدید به ما اطلاع بدید

2. 2 کاربر از andyarsenaly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hosseingrami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

حسین جان اتفاقا به نکته ی خوبی اشاره کردی
    منم یه جورایی درگیزشم
    البته من نتونستم بفهمم که سیستم در حالت عادی از چه میزان از حافظه ی چیپست گرافیکی استفاده میکنه و چه مقدار در هنگام نیاز و پخش فیلم و بازی اما وقتی اچ دی رو پخش میکنه حتما موقع نیاز خودش مقدار لازم رو شیر میکنه ...
    مطمئن نیستم
    برنامه ی خاصی رو هم نتونستم پیدا کنم GPU-Z هم کمکی نکرد ...
    اگه شما هم فهمیدید به ما اطلاع بدید
    قربونت داش مهدی.ببین من جدیدا یه مین خریدم که گرافیک آنبورد یک گیگ داره که اچ دی هم هست و گفتم که دیگه کارت گرافیکم رو بیخیال آنبرد رو عشق است آقا وین سون آلتیمت هم نصب دیگه گفتم عجب توپ میشه.رفتم پی اس 2011 رو نصب کردم و اجرا کردم در کمال ناباوری ارور داد و مفهومش این بود که : گرافیک شما 64 مگه و حداقل گرافبک برا این بازی 128 مگه. منم عصبانی و فکر که چی به چیه فهمیدم که گرافیک آنبورد تو وین سون فقط و فقط 64 مگش share میشه یعنی ویندوز حال کرده این قدر استفاده کنه.البته ناگفته نماند که تونستم این شیر رو تا 128 بالا ببرم ولی بازی اجرا میشه ولی گرافیک تعطیل...
    حالا از اینا که بگذریم این گرافیکای آنبرد تو ویندوز ایکس پی هیچ مشکلی ندارند و با قدرت واقعیشون کار میکنند....
    حالا سوال خودمم با این همه تحقیق و زحمت اینه که چه جوری این وین سون شعورش در حد 64 مگه و کارت یک گیگ یا 256 نت بوک رو نمیتونه حضم کنه؟؟؟؟؟
    بیشتر تلاش و تحقیق میکنم و تو هم دریغ نکن..

4. این کاربر از hosseingrami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Aminv8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

منم یه سوال داشتم

مثلا تو مشخصات دستگاه میزنه گرافیک 256 Up to 512 یا Up to 768

چه طوری میشه حافظه گرافیکی که از رم شیر میشه رو بیشتر کرد؟

6. 2 کاربر از Aminv8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه pedram_2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوستان فکر کنم باید از setup دستگاه برید تو تنظیمات bios یه قسمتی داره مال سایز رم گرافیک های آنبورد هست

8. 2 کاربر از pedram_2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

سلام دوستان فکر کنم باید از setup دستگاه برید تو تنظیمات bios یه قسمتی داره مال سایز رم گرافیک های آنبورد هست
    سلام روشش دقیقا همینه ولی محدوده و تا 128 بیشتر نمیشه کاری کرد...
    ولی نمیدونم شاید نرم افزاری چیزی باشه که شعور وین سون رو افزایش بده

10. 2 کاربر از hosseingrami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من گرافیک آنبورد مین بوردم سایزش 256 هست و تو ویندوز 7 هم 600 و خورده ای از رم گرفته من خودمم هنوز پیدا نکردم کجا باید تنظیمش کرد اگه شما پیدا کردی ما رو هم خبر کن

تو این مقاله یه چیزایی درباره گرافیک های آنبورد البته روی ویندوز ویستا توضیح داده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من فکر کنم اون چیزی که شما تو ستاپ دستگاه میبینید (منظورم سایز گرافیک آنبورد هست) به همون اندازه فقط میشه از سخت افزار رم اشغال کرد بعد تو ویندوز با توجه به مشخصات دستگاه باقیش رو به صورت نرم افزاری از سیستم میگیره یعنی با توجه به سیستم عاملی که نصب میکنید از رم اشغال میکنه که این بر میگرده به اینکه گرافیک حافظه مجزا نداره بعد شما یه سیستم عامل سنگین مثل سون نصب میکنید گرافیک که حافظه مثلا 128 داره که اون رو هم از رم گرفته سون هم به دلیل افکت هایی که داره باز بیشتر از رم میگیره شما Xp نصب کنید ببنید کمتر از رم میگیره شما خودتون تو نوت بوک چک نگا کنید این گرافیک قابلیت اجرای تا فلان فرمت با این کد رو داره پس فقط از رم گرافیک نیست گرافیک این نت بوک قابلیت کد گشایی بعضی از فرمت ها رو نداره نه اینکه اجرا نمیکنه بلکه کند اجرا میکنه شما مشخصات گرافیکتون رو تو سایت زیر ببنید
    گرافیک 3150 میتونه فقط Clear Video HD (SD Videos only), MPEG-2 Decode با این کیفیت یعنی hd انکد شده با حجم پایین و mpeg 2 رو کد گشایی کنه درسته دوست عزیز حسین گرامی نوشته بود فیلم galaxy s2 رو براحتی اجرا کنه به دلیل اینکه mpeg 4 هست و انکد شده تر از mpeg 2 هست یعنی فشرده تر هست درباره کیفیت نمیگما درباره کدش میگم فکر میکنم این گرافیک با فرمت mkv مثلا 720p خیلی مشکل داشته باشه شاید بعضیارو اجرا کنه ولی اینا که درصد فشرده سازیشون کمتر هست رو به سختی اجرا میکنه تو سایت زیر میتونید مشخصات گرافیکتون روببنید
    کد:
    این چیزی هست که من فکر میکنم نمیدونم منظورم رو خوب تونستم بگم دوستان اگه چیز بیشتری میدونن من رو هم در جریان بزارن
    Last edited by pedram_2009; 08-10-2011 at 16:32.

12. این کاربر از pedram_2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

من گرافیک آنبورد مین بوردم سایزش 256 هست و تو ویندوز 7 هم 600 و خورده ای از رم گرفته من خودمم هنوز پیدا نکردم کجا باید تنظیمش کرد اگه شما پیدا کردی ما رو هم خبر کن

تو این مقاله یه چیزایی درباره گرافیک های آنبورد البته روی ویندوز ویستا توضیح داده
    کد:
    من فکر کنم اون چیزی که شما تو ستاپ دستگاه میبینید (منظورم سایز گرافیک آنبورد هست) به همون اندازه فقط میشه از سخت افزار رم اشغال کرد بعد تو ویندوز با توجه به مشخصات دستگاه باقیش رو به صورت نرم افزاری از سیستم میگیره یعنی با توجه به پردازش گرافیکی که انجام میدید از رم اشغال میکنه یعنی تو حالت عادی همون مثلا 128 هست بعد که یه بازی اجرا میکنید بیشتر از رم میگیره یعنی برای اجرای این بازی به یه مقدار از رم نیاز دارید به دلیل اینکه گرافیک آنبورد هست باز مقدار بیشتری میگیره این چیزی هست که من فکر میکنم نمیدونم منظورم رو خوب تونستم بگم دوستان اگه چیز بیشتری میدونن من رو هم در جریان بزارن
    من هم همین فکر رو میکنم ولی مال من گه یک گیگ بود برا چی برا اجرا پی اس 2011 گفت که شما گرافیکت 64 مگه؟؟؟در حالی که یک گیگ هست جگر.

14. این کاربر از hosseingrami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

منم یه سوال داشتم

مثلا تو مشخصات دستگاه میزنه گرافیک 256 Up to 512 یا Up to 768

چه طوری میشه حافظه گرافیکی که از رم شیر میشه رو بیشتر کرد؟
    ببینید من از سوال شما دو تا سوال برداشت کردم در واقع
    اگه منظورتون اینه که مقلا گرافیک 256 مگ رو که نوشته تا 512 شیر میکنه رو بخواهید کاری کنید که تا 1024 مگ شیر کنه یا حتی بیشتر نه این امکانپذیر نیست به هیچ وجه
    اما اگه منظورتون همون سوال من و همه دوستان هست که چطور میشه تا همون 512 مگابایت شیر کرد (منظور حداکثر استفاده از مقدار حافظه گرافیکی) خوب این خودش سوال ما هم هست و باید دنبال جوابش بود

من توبایوس بررسی کردم ظاهرا نمیشه از اونجا دستکاری کرد
    اما من یقین دارم خودش در صورت نیاز شیر میکنه ...
    چون امکان نداره با 64 مگ گرافیک بتونه اچ دی پخش کنه ... حتی Aero در ویندوز 7 هم حداقل 128 مگ گرافیک میخواد و الا اجرا نمیشه
    ضمنا اینجوری برای خود دستگاه بهتر هست چون مصرف باطری رو کاهش میده
    فقط من یه سوال دیگه هم دارم
    برنامه ای هست یا میشه یه کاری کرد که موقع پخش فیلم و بازی به جای استفاده از CPU از GPU تمام استفاده رو برد؟؟؟
    من وقتی اچ دی نگاه میکنم کلاک هسته رو آخرین درجه ش میره و هسته ها هم درگیر میشن
    نمیشه یه کاری کرد GMA 3150 بیشتر به خودش زحمت بده تا نفس سیستم گرفته نشه؟؟؟؟

راستی حسین جان اون عکسی که گرفتی از Adapter setting از کجای سیستم رفته گرفتی؟؟؟؟

16. 3 کاربر از andyarsenaly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من هم همین فکر رو میکنم ولی مال من گه یک گیگ بود برا چی برا اجرا پی اس 2011 گفت که شما گرافیکت 64 مگه؟؟؟در حالی که یک گیگ هست جگر.

گرافیک آنبورد فکر کنم دوبار از رم میگیره یک بار که تو همون ستاپ دستگاه نوشته که تا یه مقدار مشخص داره که این مقدار بعد داخل سیستم عامل برای اجرای نرم افزار و بازی هست جای دیگری هم که از رم میگیره برای خود سیستم عامل هست که تو قسمت تنظیمات گرافیک adapter نوشته که تو قسمت adapter information مشخصات رو نوشته

dedicated video memory که این همون مقداری هست که بیرون دستگاه تو قسمت ستاپ تنظیم میکنید

sheard system memory که همون مقداری هست خودسیستم عامل تشخیص میده باز از رم میگیره که بحث ما سر
    همین گزینه هست خودم هنوز چیزی پیدا نکردم چطوری میشه این رو دستی تنظیم کرد

total available graphic memory که این میشه جمع اون دوتا بالایی که یعنی میشه کل حافظه گرافیکی در دسترس

system video memory هم فکر میکنم نمیدونم چیه سر چندتا سیستم دیدم همشون صفرن حتی گرافیک مجزا هم داشته باشی صفره
    Last edited by pedram_2009; 08-10-2011 at 17:05.

18. 2 کاربر از pedram_2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بچه ها تو sandra که اطلاعات دستگاه رو میدیدم نوشته بود تا 4 گیگ رم رو ساپورت میکنه ... ولی گمونم اشتباه میکنه چون نوشته بود دو تا اسلات رم داره در حالی که یکی بیشتر نداره ... من رم 4 گیگ نداشتم تست کنم اگه کسی داره یه تست بزنه به ما هم جواب بده نگران نباشید اگه ساپورت نکنه صفحه آبی یا سیاه میاد که نشون میده رم رو نمیتونه بخونه آسیبی به دستگاه نمیرسه ... لپ تاپ من دو تا 2 گیگ داره اگه 4 گیگ داشتم حتما امتحان میکردم ... خیلی خوب میشه اگه 4 تا بخوره ولی بعید میدونم چون نه پردازنده اینتل نه سایت ایسر هیچ کدون ننوشتند که 4 گیگ رو ساپورت میکنه ...

20. 2 کاربر از andyarsenaly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •