تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 123 اولاول ... 101617181920212223243070120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 1224

نام تاپيک: Grammatical Problems

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من منتظر جواب هستم، ولی از طرفی سوال دیگه ای دارم، راستش اینروزا خیلی به جمله ها دقت میکنم و برا همین سوال زیاد پیش میاد برام
    این جمله درسته؟: Do you mind stopping playing Piano?l
    ... چرا اولین جمله غلطه ؟ جواب : چون بعد از mind باید حتما gerund بیاد ...پس mind to stop درست نیست ...

... چرا جمله دوم غلط نیست ؟ ... جواب : استفاده از دوتا gerund یا PP (دیگه الان فرقی ندارن) پشت سر هم غلط نیست ؛ اما اساسا توصیه نمیشه ... حالا چه بصورت متوالی و چه اینکه حتی در یه جمله باشن (هرچند با فاصله) ... چنین جملاتی معمولا ناشیانه به حساب میان و بهتره که تغییر پیدا کنن ... خیلی سخته که چنین جملاتی رو قشنگ درآورد ... (بحث پاراللیسم)

جواب نهایی : جمله دوم از نظر گرامری غلط نیست ؛ اما قشنگ هم نیست ؛ زشته ! ... و بهتره که به شکل دیگه ادا بشه ... (پست بالایی)
    حالا یه سوال، این جمله از نظر گرامری که غلطه، ولی میشه لطف کنید بگید که آیا تو Spoken از این ساختار استفاده میشه یا نه؟
    نه - استفاده نمیشه ... به این دلیل که در محاوره مردم میرن سمت ساختارهای ساده تر و روان تر (اما گاهی غلط) ... اما حالت عکس اش اتفاق نمیفته : یعنی دنبال ساختار غلطی که روان تر نباشه (مثل همین نمونه) نمیرن ...

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

از همگی ممنون

آخر فروم باز mohrd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Ṁashhad

پيش فرض اسم اشاره ی an

اسم اشاره ی an رو برای کدوم کلمات به کار می بردیم؟ یعنی حرف اولشون چی بود؟؟ ( فوری )

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگه اول کلمه با مصوت (صدا) شروع بشه an میاد ... حالا چه حروف صدادار باشه (یعنی اولش a-e-i-o-u باشه) ... چه نباشه ...

اگه اول کلمه با حروف صامت (بی صدا) شروع بشه a میاد ... حالا چه حرف صدادار باشه ، چه نباشه ...

بنابراین تلفظ مهمه نه اسپل ... به همین خاطر میگیم an hour ، و a union ... و a European ... یا مثلا a one-year term

آخر فروم باز jedivssith's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

8

Hello

What different between (each other) and (together). Please explain with example.

Thank you

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

Hello

What different between (each other) and (together). Please explain with example.

Thank you
    each other معنای "به هم" رو میده یه جورایی ... یعنی حالت متقابل داره ؛ دو نفر نسبت به هم یه کاری رو انجام میدن ... we love each other

together معنای "با هم" رو میده ... یعنی we work together ... ضمن اینکه بصورت ضمنی معنای همراهی (به معنای همزمانی) رو هم میده ... they arrived together ...

آخر فروم باز jedivssith's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

درود
    در کتاب گرامر انگلیسی از دبیرستان تا دانشگاه تالیف عباس فرزام چاپ سال 1367 صفحه 188 نقش کلمه also را فقط در جملات مثبت می داند نه جملات سوالی. آیا این غلط است چون جمله ای دیدم که also را در جمله سوالی بکار برده. Is she also deaf?
    با سپاس فراوان
    بدرود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

hi there,
    \"ignore my mistakes" could be a better substitution for "excuse me"

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

hi there,
    \"ignore my mistakes" could be a better substitution for "excuse me"
    نه لزوما ... چون در ignore my mistakes شاید واقعا هم بخاطر اشتباهاتت ناراحت نیستی و صرفا از طرف می خوای که زیادی بهشون حساس نباشه و گیر نده ... اما توی اون یکی واقعا تاسف ات رو نشون میدی ... بنابراین ماهیت دوتا متفاوت می تونه باشه ... شاید استفاده از یه Please در ابتدای این یکی (igonre...) بتونه لحنش رو مناسب تر کنه ...

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود
    در کتاب گرامر انگلیسی از دبیرستان تا دانشگاه تالیف عباس فرزام چاپ سال 1367 صفحه 188 نقش کلمه also را فقط در جملات مثبت می داند نه جملات سوالی. آیا این غلط است چون جمله ای دیدم که also را در جمله سوالی بکار برده. Is she also deaf?
    با سپاس فراوان
    بدرود
    یعنی مشخصا نوشته که توی جملات سوالی بکار نبرید ؟... من دیده بودم که روی استفاده اش در جملات مثبت تاکید بشه ؛ اما روی عدم استفاده اش نه ... ضمن اینکه طبق معمولا بحث گرامری بودن/نبودن از یکسو و قشنگ/زشت بودن از سوی دیگه با هم تطبیق کامل ندارن ... یعنی ممکنه یه چیزی غلظ نباشه اما قشنگ هم نباشه ... (مثل استفاده از also در ابتدای جمله که توصیه نمیشه - چون ریتم جمله رو خراب می کنه) ... من هم جملات سوالی زیادی دیدم که also توش استفاده شده باشه ...

بهرحال من کتاب آقای جواد عسگری رو چک کردم ، گفته که توی جملات مثبت استفاده بشه ... کتاب آقای آریانا در مدخل مربوط به also چیز خاصی نگفته ... می گردم دنبال منبع معتبر خارجی ...

پی نوشت : مثلا من الان که چندتا فرم سوالی رو تست کردم می بینم که به کرات در متون BBC (که می تونه یه مرجع مناسب برای صحت باشه به نظرم) استفاده شده ...
    The question at the forefront of many world leaders' minds as they gather in St Petersburg for this month's G8 meeting will be: "Is it also good for my country?
    Last edited by seymour; 09-06-2008 at 17:37.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •