آره خداییش ته جنبه بوده.
ولی داریم از خود موضوع دور میشیما!!!!!
حامد![]()
آره خداییش ته جنبه بوده.
ولی داریم از خود موضوع دور میشیما!!!!!
حامد![]()
جای همه خالی!
بطور اتفاقی شبکه سه همین برنامه که طرفای 1.30 میزاره
فکر کنم از قم پخش میشه...
این حاج آقا می گفت اینا دارن مردم و افراد رو مسخره می کنن!
گناه کبیره محسوب شده!!!
حتی اگه طرف بگه مشکلی ندارم بازم گناه محسوب میشه!
نمی دونم چی بگم،
بقول رفیقمون: تا کی تعصب بیــجا !!!
تكرار اين برنامه كي هستش؟
آره فکر کنم...گناهای کبیره چقدر از نظر ایا زیاده !
یه چیزم یاد گرفتن ، هر چیزو میگن گناه کبیره ! مثل آدم نمیتونن بگن مثلا کار درستی نیست !
برنامه سمت خدا بود !؟
یه جوورایی داشت محکوم می کرد!
میگفت صدا سیما باید جلوش رو بگیره و از این حرف ها!
انگار آدم کشتن
به قول دوستان اگه برنامه ی پانک رو دیده بودن چی میگفتن!!
در سمت خدا که تکرار نداره
خنده بازار ساعت 6 تکراره
فکر برنامه ـــش توی سایت سیما باشه
iransima.ir
iribsima.com
راستی تیکه تاج خیلی قشنگ بود مخصوصا لهجش . آمیتا باچان هم خوب بود .
یه چیز دیگه هم که خیلی واسم مهم بود که بگم اینه احمد نجفی و داوود رشیدی از این که ادای اونها رو
در آوردن اصلا ناراحت نشدن و خودشون هم کلی خندیدن . فقط یه نفر ( علی دایی ) به شدت اعتراض کرده
که بعد از اون هر کی میاد توی یه برنامه ای از گناه بودنش صحبت میکنه .
هر چیه زیر سر دایی بود که اصلا جنبه نداشتش .
اینو کجا گفته؟
راست میگه تو سایتای خبری بود.
یه نکته اینکه یه جشنی بوده برای استقلال تو تهران. بعد این سامان گوران هم بوده گویا بعد آخر جشن جو می گیرش اونجا ادای علی دایی رو در میاره. بعد چون تو جشن استقلال بوده گویا به علی دایی بر میخوره. خود سامان گوران که نوشته بود قصد توهین نداشته و شوخی بوده و ازش معذرت خواهی کرده
بعد گویا رضا صادقی هم بدجور شاکی شده بوده![]()
حق دارن. دیگه تا این حد هم نباید شوخی هاشون بشه. خیلی داره به سمت توهین می ره. بعد به قول علی دایی چرا با مسئولا از این شوخی ها نمی کنن؟ فقط همون یه تیکست که میگن مدیرمدیره
بعضی جاها اگه دقت کنید دارن مستقیم مردم رو احمق نشون میدن. مثلا تو برنامه مسابقه که سوال می پرسه. یعنی مردم اینقدر گاون که جواب سوالا رو بلد نیستن.
(البته اینو بگم من خودم که این مسابقه ها رو میبینم (اصلیاشون) واقعا پیش خودم میگم چقدر گاون اصلا انگار حالیشون نیست این شرکت کننده ها. شاید اول امتحان خنگی میگیرن ازشون)
پری باخ چیه بابا ... بری باخ ... ینی اینجا را نگاه کن...اون یارو نقاشه واقعا عالی بود پری باخ منصور رو هم مخوند وای ی ی ی ی ی ی اخرشه...bari bax = bira bax
مردم از خنده
داداش دمت جیز
شهاب عباسیه دیگه ... بچه تبریزه ... ایول داره ... اون دوبلوره هم که بازی میکنه هم آذریه ... کارگردان هنری خنده بازارهمیدونستی این که نقش هاشفی رو بازی میکنه کارگردان خنده بازاره؟ نامرد خودش هنرمند تر از بقیه س ، نویسنده و کارگردان هست تازه بهترین بازیگر هم هست خداییش این + اون جیرانی + فردوسی پوره از همه بهتر بازی میکنن. تازه دوتا نقش هم داره هم نجفی هم هاشمی.
Last edited by minizoro; 16-08-2011 at 19:04.
امشب اونجا که پدر خوانده رو آورده بودن تویه چهار پایه داغ ؛ اون موزیک محسن نامجو چرا پخش می شد ؟
فک کنم سوتی صدا و سیما بود ... : دی ... تا وسطای آهنگ هم رفت یهو قطش کردن ! : دی
اولش که موزیک خالی میزد فک کردم خودشون گذاشتن ، بعد که خوند ، فهمیدم گاف دادن !
به به ... صدا و سیمای ملی و محسن نامجو ؟ : دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)