این مشکلی که شما درباره فریمور 5.0.1 گفتید یه مشکل نادره ! من به شخصه خیلی هارو میشناسم که از این فریمور استفاده کردن و همچین مشکلی نداشتن ...!
سرعت دستگاه جیلبرک شده با نشده خیلی تفاوتی نداره ! به جرعت میشه گفت اصلا به چشم نمیخوره ...
این مشکلی که شما درباره فریمور 5.0.1 گفتید یه مشکل نادره ! من به شخصه خیلی هارو میشناسم که از این فریمور استفاده کردن و همچین مشکلی نداشتن ...!
سرعت دستگاه جیلبرک شده با نشده خیلی تفاوتی نداره ! به جرعت میشه گفت اصلا به چشم نمیخوره ...
به اطلاع شما عزیزان میرسانیم که Podg2 تمام اکسپلویت ها را جهت جیلبرک آنتدر ۵٫۱ در اختیار دارد . مدتی بود که خبری از جیلبرک آنتدر ۵٫۱ نبود . Podg2 به عنوان بزرگترین جیلبرکر iOS چند وقت پیش اخباری مبنی بر جیلبرک iOS 5.1 منتشر کرد . در این مطلب شاهد تویی-ت جدید از Podg2 هستیم . او در این تویی-ت اعلام کرد : ما تمام اکسپلویت ها را جهت جیلبرک iOS 5 در اختیار داریم .
pod2g هکر معروف و جلبریک کنننده 5.0.1 برای ارئه جلبریک 5.1 نظر سنجی گذاشت...
با سلام
pod2g هکر معروف و جلبریک کننده برای ارئه جلبریک 5.1 نظر سنجی در وبلاگ خود گذاشت
در این نظر سنجی از شما میخواهد نظر دهید که جلبریک رو برای 5.1 ارئه کند و یا حفره ها را فاش نکند و تا ارئه IOS 6 دست از جلبریک بردارد
سه گزینه پیش روی شماست در این نظر سنجی:
ایا تا رائه ios 6 دست از جلبریک بردارم؟
1- نه از حفره ها استفاده کن و جلبریکios5.1 را ارئه کن
2- حفره ها را فاش نکن و تا ارائه ios6 صبر کن و جلبریک رو فعلا بیرون نده
3- نظری ندارم
با سلام خدمت کاربران P30World !
دیروز --*ر معروف Podg2 خبری جدید از جیلبرک آنتدر iOS 5.1 در توییت*ر شخصی خود منتشر کرد ! Podg2 از وجود دو آسیب پذیری بزرگ در iOS 5.1 خبر داد که به کمک آن ها عرضه جیلبرک آنتدر 5.1 بسیار راحت تر از قبل خواهد شد . او گفت که با پیدا شدن این باگ مهم چیزی تا عرضه جیلبرک آنتدر نمانده است !
" دو حفره آسیب پذیر بسیار مهم برای جیلبرک آنتدر یافته ایم . یکی در Kernal land و دیگری در Boot land که هردو در جیلبرک پایدار 5.1 نقش بسزایی دارند "
پس از این توییت Podg2 اعلام کرد که هنوز معلوم نیست که جیلبرک پایدار 5.1 را عرضه کند یا تا زمان معرفی iOS 6 صبر کند . همانطور که میدانید چندی پیش Podg2 در همین زمینه نظر سنجی در وبلاگ شخصی خود قرار داده بود .
جزئیات بیشتر درباره این نظر سنجی در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
iPhone-Dev Team نسخه جدید رد اسنو را جهت سازگاری بیشتر فایل های زیپ با ویندوز اکسپلورر منتشر کرد . این نسخه از نرم افزار با همان قابلیت های پیشین و رفع برخی مشکلات جزئی منتشر شده و شما میتوانید آن را از لینک های زیر برای ویندوز و مک دانلود کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود بر تمامی کاربران P30World !
همانطور که میدانید ساعاتی پیش فریمور 5.1.1 منتشر شد . طبق معمول هکر ها هشدار دادند که اگر اهل جیلبریک iDevice خود هستید فعلا از آپدیت به این نسخه خودداری کنید . باید منتظر بمانیم تا ببینیم iPhone Dev-Team چه اخباری درباره اکسپلویت های موجود در این نسخه منتشر می کند . امیدواریم اکسپلویت هایی که Podg2 در اختیار دارد در این نسخه نیز کارآمد باشند . منتظر اخبار آینده باشید !
با سلام خدمت تمامی کاربران P30World !
چندی پیش Podg2 در تویی-تی جدید اعلام کرد که جیلبریک آنتدر آیپد نسل سوم را با موفقیت به پایان رسانده است . در هفته ی گذشته شاهد موفقیت این هکر در زمینه جیلبریک آنتدر برای آیفون 4 بودیم . اما اینبار شاهد 2 تویی-ت جدید از این هکر هستیم .
" آیپد 3 در iOS 5.1 به صورت آنتدر جیلبریک شد . قدم بعدی : پایدار سازی بخش های مختلف . سپس کار بر روی 5.1.1 "
" در صورتی که این جیلبریک بر روی آیپد نسل سوم و آیفون 4 جوابگو باشد می توانم بگویم که در تمامی دستگاه های دیگر کار خواهد کرد "
سلام بروبچ.یه پیشنهاد دارم.اگه میخواین app بریزین تو آیپد بهتره از اینستالوس استفاده کنین.چون فایل 850 مگی رو با سرعت 256kb توی 3:30 ساعت دانلود کرد
.(البته باید آیپد یا هر دستگاه با سیستم عامل IOS جیلبری شده باشه).
1. دوست عزیز مطلبی که شما گفتید ربطی به این تاپیک ندارد .
2. پس از بسته شدن سرور های fileape و filedude اینستالوس در ایران فلج شد . پس از او بیشتر آپ سنتر ها ف-لتر شدند و بعضی از آپ سنتر ها فقط قابل دسترس در ایران هستند مانند slingfile !
پیشنهاد میکنم که برای دریافت نرم افزار یا بازی از سایت های دیگر استفاده کنید .
در یک تویی*ت از Podg2 خبری منتشر شد که دریافتیم که جیلبریک آنتدر بر روی iPod 3g و iPhone 3gs نا سازگار است !
" خبر های بد ! جیلبریک آنتدر را در آیپاد 3جی تست کردم ! آسیب پذیری موجود در کرنل در این دستگاه کار نمی کند ! فکر می کنم این موضوع در باره iPhone 3gs نیز صدق کند "
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)