تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 38 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 377

نام تاپيک: ASUS Eee Pad Transformer TF101 » تبلت اندروید ASUS با صفحه IPS و داک کیبرد

در آغاز فعالیت HardHeart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من این تبلتو تازه گرفتم
    یه مشکل دارم
    مولتی تسکینگش که میشه بین برنامه ها سوئیچ کرد خیل جالبه اما چجوری از برنامه ها میشه Exit کرد!!!؟
    آندروید 3.2.1 نصب هستش
    فکر کنم منظورمو فهمیده باشید!
    پایین صفحه سمت چپ بفله کلید هوم یدونه کلیده که 2تا مربع پشت همه واسه مولتی تسکینگ
    من هرچی برنامه باز میکنم میره اونجا که بشه سوئسچ کرد!
    از روش های کیل میل هم نمیشه بستش!!

پروفشنال psp2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام دوستان من این تبلتو تازه گرفتم
    یه مشکل دارم
    مولتی تسکینگش که میشه بین برنامه ها سوئیچ کرد خیل جالبه اما چجوری از برنامه ها میشه Exit کرد!!!؟
    آندروید 3.2.1 نصب هستش
    فکر کنم منظورمو فهمیده باشید!
    پایین صفحه سمت چپ بفله کلید هوم یدونه کلیده که 2تا مربع پشت همه واسه مولتی تسکینگ
    من هرچی برنامه باز میکنم میره اونجا که بشه سوئسچ کرد!
    از روش های کیل میل هم نمیشه بستش!!
    شما باید از یکی از برنامه های task killer استفاده کنید که زیاده ... همشون هم رو تبلت جواب میدن ...

"خربداره داک کیبورد asus transformer ، اگه کسی یا جایی رو میشناسید که میفروشه یه ندا به من بدید"
    Last edited by psp2004; 01-01-2012 at 19:15.

داره خودمونی میشه zakereh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    تهران

14 فتوشاپ روی Eee_Pad_Transformer_TF101

سلام. من می خواهم Eee_Pad_Transformer_TF101 رو بخرم اما یک مشکل کوچولو دارم. سیستم عامل اندرویدش منو می ترسونه! می عمده کارم فتوشاپ و ورده. اصلا اهل بازی نیستم. حتی یک دونه! اما تاچ بودن صفحه این مدل برام مهمه. بخصوص که می خواهم از تاچش توی کارهای گرافیکی استفاده کنم. با این حدود قیمت هم فقط همینو می تونم تهیه کنم. کسی تا به حال تونسته فتوشاپ روش نصب کنه؟ اگه تونسته در چه حد کارایی داره؟ ممنون میشم جوابمو بدهید

آخر فروم باز F R E E M A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    NEVERLAND

پيش فرض

سلام. من می خواهم Eee_Pad_Transformer_TF101 رو بخرم اما یک مشکل کوچولو دارم. سیستم عامل اندرویدش منو می ترسونه! می عمده کارم فتوشاپ و ورده. اصلا اهل بازی نیستم. حتی یک دونه! اما تاچ بودن صفحه این مدل برام مهمه. بخصوص که می خواهم از تاچش توی کارهای گرافیکی استفاده کنم. با این حدود قیمت هم فقط همینو می تونم تهیه کنم. کسی تا به حال تونسته فتوشاپ روش نصب کنه؟ اگه تونسته در چه حد کارایی داره؟ ممنون میشم جوابمو بدهید
    فتوشاپ اندروید همه قابلیتها را نداره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با تبلتهای ویندوزی گرانقیمت هم کار فتوشاپ راحت نیست
    بهترین و ارزانترین راه = گرافیک پد
    Last edited by F R E E M A N; 07-01-2012 at 18:00.

5. این کاربر از F R E E M A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من 5 بار قفل رو اشتباه کشیدم قفل شده کلمه عبور google میخواد چیکار کنم

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

مجموعه كارهاي قدرتمند ادوبي براي هاني كمب ها خيلي وقته رلييز شده وميتونه كار شماروبه خوبي راه بندازه دوست عزيز..

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها من تقریبا به این نتیجه رسیدم که این تبلت را با کیبوردش بگیرم .
    چون با توجه به نوسانات نرخ ارز و افزایش قیمت تمام محصولات فکر کنم الان مناسب ترین قیمت را بین تبلت ها همین تبلت داره .
    فقط من بیشترین کاربردم از تبلت فیلم دیدن ، وب گردی ، دیدن عکس و البته کمی هم بازی هست و اصلا قصد انجام کارهای تخصصی را ندارم .
    دوستانی که این تبلت را دارند و مدت زمان طولانی هم هست دارند استفاده میکنند میشه از معایب و مزایاش بگویند . البته من خیلی ریویو از این تبلت دیدم ولی خوب کار کردن باهاش خیلی فرق میکنه تا ویدئو دیدن .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Notorious098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

بچه ها جدیدا تبلت من هنگ میکنه (یعنی دکمه هاش کار نمیکنه و باید صفحه رو خاموش و روشن کنی تا درست بشه )
    امکان داره این مشکل از چی باشه ؟
    امکان داره بخاطر نصب برنامه های زیاد و یا در حال اجرا باشه ؟
    برنامه ای هست که بشه سرعت تبلت افزایش داد و برنامه های در حال اجرا رو ببنده و برنامه های غیر مفید رو پاک کنه؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    NEVERLAND

پيش فرض

بچه ها جدیدا تبلت من هنگ میکنه (یعنی دکمه هاش کار نمیکنه و باید صفحه رو خاموش و روشن کنی تا درست بشه )
    امکان داره این مشکل از چی باشه ؟
    امکان داره بخاطر نصب برنامه های زیاد و یا در حال اجرا باشه ؟
    برنامه ای هست که بشه سرعت تبلت افزایش داد و برنامه های در حال اجرا رو ببنده و برنامه های غیر مفید رو پاک کنه؟
    ممنون
    Advanced Task Killer را امتحان کن

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    NEVERLAND

پيش فرض

بچه ها من تقریبا به این نتیجه رسیدم که این تبلت را با کیبوردش بگیرم .
    چون با توجه به نوسانات نرخ ارز و افزایش قیمت تمام محصولات فکر کنم الان مناسب ترین قیمت را بین تبلت ها همین تبلت داره .
    فقط من بیشترین کاربردم از تبلت فیلم دیدن ، وب گردی ، دیدن عکس و البته کمی هم بازی هست و اصلا قصد انجام کارهای تخصصی را ندارم .
    دوستانی که این تبلت را دارند و مدت زمان طولانی هم هست دارند استفاده میکنند میشه از معایب و مزایاش بگویند . البته من خیلی ریویو از این تبلت دیدم ولی خوب کار کردن باهاش خیلی فرق میکنه تا ویدئو دیدن .

من چند ساعتی با این تبلت کار کردم و همه چیزش را زیر و رو کردم
    کیفیت و حساسیت صفحه نمایش خیلی خوبه، در حالت 100% لود خنک کار میکنه، سنسورهاش خوب جواب میدن، کیفیت اسپیکرهاش در حد معمولیه
    نقطه ضعف مهمش باتری دهی نه چندان خوبه، مثلا در مقایسه با گلکسی تب 10.1 که مشخصاتش تقریبا مشابه
    با توجه به اینکه همین روزها آپدیت اندروید 4 براش میاد دیگه باید با هانی کامب خداحافظی کرد
    Last edited by F R E E M A N; 11-01-2012 at 16:06.

13. 2 کاربر از F R E E M A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •