از 2 تا 6 . اگر اشتباه میکنم دوستان تصحیح کنند . راستی ایمان جان هزینه هر گیگ اضافی 3500 تومان یا 3700 تومان ؟
ایمان رو با یوزر king iman هستم![]()
از 2 تا 6 . اگر اشتباه میکنم دوستان تصحیح کنند . راستی ایمان جان هزینه هر گیگ اضافی 3500 تومان یا 3700 تومان ؟
ایمان رو با یوزر king iman هستم![]()
در مورد ساعات رایگان درسته.همون 2 تا 6 هستش.
هر گیگ اضافی 3500 تومنه.البته 3700 بود اما چند روز پیش شد 3500 تومن برای یک گیگ،6700 واسه دو گیگ و 9900 واسه سه گیگ.
پوریا جان از موقعی که سرویسو گرفتم قطعی نداشتم . هرگیگ اضافه 3500 هست . دیشبم 2600مگ خیلی راحت دانلود کردم که حدود 1 گیگ بیشتر از اینم میشه گرفت . من خیلی سرچ کردم دنبال یه وبسایت که دانلود سریال ازش راحت باشه و اکثر سریالا رو داشته باشه دیشب تازه یکی پیدا کردم اکانت وی ای پی هم خریدمو خیال خودمو راحت کردم . دوستانی که میخوان با خیال تخت دانلود کنن فک کنم این بهترین راهه
در یک جمله بگم : SO FAR , SO GOOD
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by krasusmh; 19-07-2012 at 12:38.
خوب اینطور که معلومه مخابرات خیلی ایده عال . فقط میمونه رانژه خط . رانژه چند روز طول میکشه ؟! چون من دوست ندارم 2-3 روز بدون اینترنت بمونم![]()
درود مجدد
بچه ها میگم میشه یکی بگه این adslها روی فیبر نوری هم هست یا نه چون سایت خود adslباز نمیشه کلاً
اگر میشه یکی یه توضیح جامع بده ببینم
چجوریاس روی فیبر نوری
مرسی ممنون
تنها اشکالی که دیدم حین کانتر بود که پینگ دائم بالا پایین میشه که اونم تو کانتر زیاد اذیت نمیکنه گیم های دیگه رو نمیدونم . فقط خواستم بگم که بدونی موفق باشی
رانژه رو من نمیتونم بهت بگم چون اون موقع که سفارش دادم سیستمشون قطع بود
از چه سایتی؟من توی دو تا سایت اکانت وی آی پی دارم.سایتهای مختلفی رو امتحان کردم و به جرأت میگم قویترین سایت در زمینه ی فیلم و سریال سایت imdb-dl هستش چون فایلها رو از ftpخودشون دانلود میکنی با 16 کانکشن فعال دانلود منیجر.آرشیو سریالش بالای 480 تا سریال داره.آرشیو فیلمهاش فوق العاده س.گروه ترجمه ی تخصصی داره که فیلمهاش رو ترجمه و زیرنویس میکنن.در کل حرف نداره.
زنگ بزن 3036 اطلاعات بگیر
واسه من رانژه حدود 1هفته طول کشید.واسه دوستم حدود 4 روز.
خوب زنگ زدم آدرس جدید رو گرفتم . برای دوستانی که آدرس جدید رو میخواستن .
کیانپارس - خیابان پهلوان غربی - پلاک 146 - روبروی بیمه پاسارگاد
من ار mkv.co.in که همون mkvland هست وی آی پی گرفتم سرعت عالی و آرشیو خوب . زیرنویس هم نمیخوام اگرم لازم بشه انگلیسی میگیرم ولی به اون وبسایتی که گفتی هم سر میزنم ممنون
راستی کارت عابر با خودت ببر چون گفتن نقدی نمیگیریم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)