سلام
من هم همین نظر رو دارم
اگر عالم بین مرگ و زندگی یا کما همین جوری بود که خیلی عالی میشد !
سلام
من هم همین نظر رو دارم
اگر عالم بین مرگ و زندگی یا کما همین جوری بود که خیلی عالی میشد !
به نظر من باید مجوز کارگردانیه کارگردان اینجور فیلما رو باطل کنن تا دیگه پولا رو برای این جور فیلمای چرت و پرت خرج نکنن.
همون پولو بدن یه فیلمه خارجیه توپ بخرن.
.
.
.
دقیقا همینه.اگر عالم بین مرگ و زندگی یا کما همین جوری بود که خیلی عالی میشد !
دیگه غمی نبود. حداقل واسه این دوره
این حرفتون درسته که این فیلمای ما محتوای خوبی نداره ولی باس ساخته شه تا اشکالا بر طرف شن دیگه.همون پولو بدن یه فیلمه خارجیه توپ بخرن.
وگرنه که تا اخر همینجوری میمونن.![]()
این حرفتون درسته.این حرفتون درسته که این فیلمای ما محتوای خوبی نداره ولی باس ساخته شه تا اشکالا بر طرف شن دیگه.
وگرنه که تا اخر همینجوری میمونن
ولی وقتی ما مقدمات پیشرفت رو نداریم.همین چیزی هست که میبینیم سال به سال بدتر و بدتر.
پس انتظار از این بهتر رو نداشته باشید.بلکه باید دعا کنید از این بدتر نشه.
حالا مقدمات چیه:
1)برداشتن محدودیت از صدا سیماو آزادی کامل(که امکان نداره)
2)به وجود اومدن شبکه های خصوصی و پشتیبانی مالی
3)آزاد بودن در نوع سریال یعنی مثلا وزارت ارشادی وجود نداشته باشه که گیر بده و بگه در این سریال باید حتما از این موضوع استفاده بشه.
وقتی این چیزا باشه رقابت به وجود میاد شبکه های خصوصی با هم کل کل می کنند برای جذب مخاطب بیشتر و در نهایت پول بیشتر.و دنبال فیلم سازانی می گردن که سریال های بهتری بسازن.
سریال های شبکه های ایران به موفقیت دست پیدا می کنند.و اگه خیلی خوب باشند به پخش جهانی میرسند.که اینم باز مستلزم نبودن تحریم ایران.
و اقتصاد کشور هم با این حرکت تکونی می خوره.البته آمریکایی ها نمیان سریال های مارو ببنید تو همین خاور میانه میشه یه کارایی کرد.
درخت از ریشه خراب است.
به امید آن روزی که هرگز نخواهد رسید.
دوستان دعا کنید.
اینا هر چی بسازن باز یه چند نفرو پیدا می کنن از سریال تعریف کنن بعدش یه مراسم تجلیل و اینا راه میندازن بعدش پرونده سریال رو میبندن کاری هم به انتقاد ها ندارن !این حرفتون درسته که این فیلمای ما محتوای خوبی نداره ولی باس ساخته شه تا اشکالا بر طرف شن دیگه.
وگرنه که تا اخر همینجوری میمونن.
این همون لباسی هست که وقتی مرده تنش بوده !( اگه دقت کرده باشین میبینین که مانتو دختره خیلی بلنده نسبت به الان ،چون تو 20 سال پیش اینارو میپوشیدن و لباس اون هم از 20 سال پیش عوض نشده )روح روسری می خواد چی کار؟ 20 ساله همینطوری سرشه؟!![]()
مثل امیر حسین که با شلوار و گرمگن هست !
آره دوست عزيز الان احتمالا دارن سكانس رفتن باغ وحش امير حسين و اون دختر روحه رو فيلمبرداري ميكننشنیدم این سریال هنوز در حال فیلم برداریه.درسته؟
كاري كه ندارن من احتمال ميدم يه 3-4 قسمت هم تو باغ وحش آب قاطي سريال كرده باشن و از مشمشه و اين جور چيزا هم بگن كه دلتون بسوزه ما روحيم و مشمشه بهمون كاري نداره و ميريم باغ وحش![]()
چه قدر روند سریال کنده و چه قدر آب بستن بهش زیاده
3.4 قسمت فقط برای چند ساعت در سیرال!!
تا اینجای این قسمت که فقط کش دادن بود ...
طرف داره می میره ، اومده تو خواب طرف(2) میگه جون عمت من دزد نیستم !!!
مگه از قسمت اول تا الانش چی بوده؟؟!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)