برای خرید تبلت 7 اینچی که gprs رو هم ساپورت کنه و با فارسی مشکلی نداشته باشه بغیر از گلکسیp1000 چه گزینه هایی پیش رو داریم؟
ممنون که جواب میدین
برای خرید تبلت 7 اینچی که gprs رو هم ساپورت کنه و با فارسی مشکلی نداشته باشه بغیر از گلکسیp1000 چه گزینه هایی پیش رو داریم؟
ممنون که جواب میدین
فكر ميكنم فلاير بهترين گزينه ممكن باشه براي شما
آندروید میتونه فایل های اکسل و ورد و اینا رو باز کنه؟ چه فرمت های مهمی هست که ساپورت نمیکنه؟
روی تبلت هایی که ویندوز 7 دارن میشه بعداً ویندوز 8 ریخت یا همین نسخه بتای ویندوز 8 رو ریخت؟ تبلت ها مثل PC ها و لپتاپ ها نیستن که هر سیستم عاملی بخوای روش بریزی؟ مثلاً روی PC هم میشه ویندوز ریخت هم لینوکس. میخوام ببینم روی تبلت های آندروید میشه ویندوز 7 یا 8 ریخت؟ آخه برای ویندوز دست آدم بازتره خیلی از لحاظ برنامه.
مرسی.
Last edited by siamak_mu; 18-08-2011 at 11:24.
سيامك عزيز تمامي فرمت هاي document رو باز مكينه و همينطور e-book ها با فرمت هاي epub و....
ميشه ارتقا داد بستگي به سخت افزار تبلت داره
- هاني كامب ها چنين بستر سخت افزاري رو ندارند
البته
ubuntu رو جايي ديده بودم روي تب 10.1 پورت كرده بودند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی از پاسختون.
از طریق نصب برنامه مجزا میتونن فایل های آفیس رو بخونن یا گوگل پیش فرض این قابلیت رو برای آندروید گذاشته؟
یعنی میخواین بفرمایین تبلت های آندروید چون برای این سیستم عامل که سبک تر هست طراحی شدن از لحاظ سخت افزار ضعیف هستن ویندوز 7 روشون نصب نمیشه و اگه قوی بودن نصب میشد؟ اگه بله هـــــــــیچ تبلت هانی کامی نیست که از نظر سخت افزار برای نصب ویندوز یاری بده؟ (قیمت مهم نیست)
لینوکس مد نظرم نیست فقط جهت مثال عرض کردم.
هانی ها با نوشتن فارسی در آفیس و جاهای دیگه مشکلی ندارن؟
چرا پيش فرض كلي برنامه هست document to go , polaris و....برنامه هايي كه وجود داره هم نهايت 1 مگ بيشتر حجم ندارند و نگران اين مطلب نباشين اصلا
بحث اين نيست كه ممكن هست يا نه همونطور كه ديدين سيستم عامل هايي نصب شده ولي چون بهينه نيست براي اينگونه تبلت ها عمر و مصرف باتري اجراي اونها (با توجه به رزولوشن متفاوت نياز به چيپست هاي متفاوت گرافيكي و...) و موارد بسيار ديگري عملا اينكار بيهوده است
تبلت هاني كمب خير ولي تبلت هايي هستند كه به صورت پيش فرض با سيستم عامل ويندوز هستند
سيلام يه سري سوال داشتم گفتم اينجا بپرسم بهتره
1-تبلت پي سي اندوريد كه بتونه فتوشاپ رو اجرا كنه چي ميشناسيد ؟
3-مدلاي خوب چي هست ؟
يه تبلت پي سي اندوريد كه بتونه فتوشاپ رو اجرا كنه و همچنين بتونه فايلاي ويدئويي با زيرنويس اجرا كنه(مثلا برنامه KM رو اجرا كنه بعدش بتونه زيرنويس رو هم اجرا كنه) و بتونه توي وب بريم و اينا مي تونيد معرفي كنيد ؟
كلا يه كامپيوتر كامل اما به شكل تبلت منظورم اين ميشه
1- تبلت پی سی اندروید ؟ نداریم که بتونه فتوشاب رو اجرا کنه ولی تبلت پی سی ویندوز داریم که فتوشاب رو نصب میشه ولی عملا زیاد به کار نمیاد !
باید بگردی دنبال یه تبلت ویندوزی که قدرت بالایی داشته باشه
سلام
من چند وقتی است که در مورد تبلت تو وب سرچ میکنم و به نکات جالبی رسیدم
1. تبلت های اندروید 2.2 زیاد جالب نیستند و از نظر سخت افزاری ضعیف هستند .
2. تبلت های آندروید 3 هم که دارای سی پی یو انویدیا تگرا 2 هسته ای هستند باز هم نسبت به اینتل ضعیف هستند .
3. تبلت های ویندوز 7 به دلیل اینکه ویندوز 7 برای تبلت طراحی نشده زیاد لمسی توشون کاربرد نداره.
کلاً به نظر من اگه تبلت با پردازنده ایتنل 1.5g n550 بگیرید چون دو هسته ای هست و قدرتش نسبت به بقیه بهتره گزینه خوبی است چون بعدا میشه روش ویندوز 8 رو هم نصب کرد البته میتونید آندروید x86 2.2 رو روش نصب کنید که 2.3 هم داره تست میشه و بزودی براش میاد و 3 هم قراره براش بیاد. گزینه خوبی به نظر میاد .
البته من خودم به نتیجه دیگری رسیدم .
کمپانی Archos . داره یه تبلت جدید با پردازنده 1.5 گیگ 2 هسته ای میزنه که نسبت به پردازنده تگرا 50 درصد سرعتش بشتره و آندروید 3.2 داره و قیمت عالی البته اگه اینجا با قیمت مناسب عرضه بشه. بهترین گزینه است .
ضمناً ویندوز 8 هم فکر کنم نسخه ای داره که روی این پردازنده ها نصب میشه
هر کمپانی ، براساس یکسری محصولات بوجود می آید و با بعضی از محصولات دیگر نامشان برسر زبان ها می افتد.
به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از ، کمپانی Archos که ابتدا با تبلت ۷ اینچی ۹۹ دلاری آندرویدی خود ، بر سر زبان ها افتاد ، این بار دو تبلت جدید هانی کامب خود را به نام های Archos 80 G9 و Archos 101 G9 معرفی کرد.
[]
هر چند روز نمی توان چشم از درج خبری از سیستم عامل گوگل ، آندروید بست ، حتی گوگل به لوازم خانگی هم رحم نکرده و پای سیستم عامل محبوبش را هم به یخچال ها نیز باز کرده است.
سیستم عامل باز گوگل یک فرصتی برای کمپانی های ناشناس و کوچک بوجود آورد تا بتوانند با بکاربردن تمامی تلاش خود ، با این سیستم عامل خودی نشان دهند.
کمپانی Archos نیز از جمله این کمپانی هاست و می داند در این بازار باید با غول های بزرگی رقابت کند.
طراحی دو تبلت جدید این کمپانی جدا از الگوی تکراری تبلت های دیگر است و این یکی از دلایل محبوبیت پیدا کردن این دو محصول می تواند باشد.
مشخصات سخت افزاری این دو مدل به ترتیب عبارت است از:
مدل Archos 101 G9 :
1- صفحه نمایش: ۱۰٫۱ اینچ Super Clear Back-light LED (با ۱۶ میلیون رنگ) با پشتیبانی از رزولوشن (یعنی ۸۰۰ * ۱۲۸۰ پیکسل)
۲- پردازنده : پردازنده دو هسته ای ۱٫۵GHz مدل ARM Cortex A9
3- حافظه رم: بیان نشده
۴- هارد: ۱۶GB + 25۰GB
5- دوربین: دوربین ۲ مگاپیکسل با قابلیت HD
۶- وزن: ۶۴۹ گرم یا ۷۵۵ گرم (با هارد ۲۵۰ گیگ)
۷- اندازه: ۲۷۶ * ۱۶۷٫۳ * ۱۲٫۶ میلیمتر
۷- امکانات جانبی: USB 3.0 port , IEEE 802.11b/g/n Wi-Fi , Bluetooth 3.0+EDR , SD card slot , 2 x USB 2.0 ports
8- قیمت: ۳۴۹ دلار
———————————————— —————————-————————————————
مدل Archos 80 G9 :
۱
1- صفحه نمایش: ۸ اینچ Super Clear Back-light LED (با ۱۶ میلیون رنگ) با پشتیبانی از رزولوشن (یعنی ۷۶۸* ۱۰۲۴ پیکسل)
۲- پردازنده : پردازنده دو هسته ای ۱٫۵GHz مدل ARM Cortex A9
3- حافظه رم: بیان نشده
۴- هارد: ۱۶GB + 25۰GB
5- دوربین: دوربین ۲ مگاپیکسل با قابلیت HD
۶- وزن: ۴۶۵ گرم یا ۵۹۹ گرم (با هارد ۲۵۰ گیگ)
۷- اندازه: ۲۲۶ * ۱۵۵٫۳ * ۱۱٫۷ میلیمتر
۷- امکانات جانبی: USB 3.0 port , IEEE 802.11b/g/n Wi-Fi , Bluetooth 2.1+EDR , SD card slot , 2 x USB 2.0 ports
8- قیمت: ۲۷۹ دلار
منبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mmx_2020; 19-08-2011 at 17:39. دليل: اصلاح
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)