دوستان کسی با gamepad بازی کرده ؟؟؟ من هر کاری میکنم نمیشه!
دوستان کسی با gamepad بازی کرده ؟؟؟ من هر کاری میکنم نمیشه!
دارکسایدرز هیچوقت گرافیکش مد نظر نبوده چون سبک بصریش فانتزی هست.
امیر جون کل فایل فشرده 160 مگه دو سی دی چرا؟ نکنه پگرید بداشتن رو دیسک آدیو زدن؟
+
در کل خیلی لذت می برم از این بازی حقیقتا عالیه سبک فایتینگش خیلی بهتر شده وار نسبت به دیث یه نمه کند بود داج های دیث خیلی موثر هست.
اما صدا و چهره وار خیلی جذاب و گیرا بود...
یه 17 - 18 تا دی ال سی ریزه میزه داره وقتی میریزین گیفت ها برای شما ارسال مشه و اونها رو می گیرید این گیفت موهایی هستند که البته الانه قابل استفاده نیستن و باید اسکیل های دیث آپگرید بشه البته یه چند تا تسک اضافه می کنه
من پگرید و آدیوش رو نمیدونم. وقتی اکسترکتش می کنید، در دو تا پوشه با نام سی دی 1 و سی دی 2 اکسترکت میشه که هر کدو مشون شامل چندین فایل MP3 با کیفیت 320 هستند.
توی سایت هایی مثل امازون و ... هم برید می بینید که در دو سی دی گذاشته شده برای فروش.
بله البته با کنترلر 360 ، واقعاً فوق العادست ...
یعنی با خود کنترلر 360 مایکروسافت کار میکنه ؟ چون بازی قبلی هم همینطوری بود که باید یه سری کانفیگ میکردی دسته های غیر مایکروسافت رو . البته من دسته ام 360 خود مایکروسافته .
با دسته 360 واقعا راحت عالی میشه بازی کرد ، کانفیگم نمیخواد
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2
من اولش دیدم گفتم صدرحمت به گرشاسب خودمون....حتی با متوسط های این نسل هم فاصله داره...دارکسایدرز هیچوقت گرافیکش مد نظر نبوده چون سبک بصریش فانتزی هست.
دوستان این بازی ارزش دانلود داره اخه گرافیکش کمی مسخره به نظر می رسه
سبک بازی شبیه به کدوم بازی هست
چون سی دی صوتی کیفیتش از 320 خیلی بیشتر هست . یکم از فایل های FLAC بیشترمیر جون کل فایل فشرده 160 مگه دو سی دی چرا؟ نکنه پگرید بداشتن رو دیسک آدیو زدن؟
( فایل FLAC تقریبا همون کیفیت سی دی صوتی رو داره ! تو فرمت FLAC حجم هر آهنگ چیزی حدود 70-80 مگ میشه )
این که الان 320 ه یعنی با کیفیت 320 از روی سی دی کپی شده و خود سی دی کیفیتش بالاتره . مسلما حجمشم خیلی بیشتر میشه .
این تنظیمات گرافیکش کجاست من هرچی میگردم غیر رزولیشن و گاما چیزیو پیدا نمیکنم !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)