هر چی میخوام جواب ندم جوری پست میذاری که نمیشه جواب نداد . نباید به خاطر اینطور حرف زدن اخطار بگیری شما ؟ من اینطور صحبت میکردم تا حالا 4 نفر بهم اخطار داده بودن
این نظر شما در دنیای کوچیک خودتون هست . بنده سایت هایی دادم که مشخص بود بیش از 2 درصد حتی 8 درصد هم میتونه از 680 بهتر باشه . بحث اورکلاک توسط User نیست
بحث اینه که این کارت در یک پکیج به عنوان Ghz Edition عرضه شده پس دیگه کلاک کارخانه ایش 1 گیگاهرتز هست . اگه اسمش رو 7980 میذاشتن شما اینقدر به اورکلاک گیر نمیدادی !! بس کن بابا
خب وقتی زور بهت داره که بهتر از 680 عمل میکنه مجبور نیستی هی بگی 670 با اورکلاک فلانی رو رد میکنه . اگه Nvidia عرضه داره بیاد کلاک 680 ببره بالا !
شما چرا ناراحتی الان ؟
ببخشید مثلا Techreport میگفت ارزش خریدش الان از 680 بالاتره !! ... شرمنده به Techreport
یا Techspot که میگفت از 16 بازی DX11 که تست کردن کارت 7970Ghz بیش از 5 درصد از 680 قویتر بوده که به صورت میانگین همه بازی ها میشه گفت 2 درصد از 680 قویتره . نقد منو نخوندی دیگه !!
باز هم Troll بازی ؟ مرد حسابی اون همه نقد نوشتم و بنچ مارک و توضیحات گذاشتم و درصد افزایش و کاهش در بازی ها رو هم نوشتم . حتی بنچ مارک از سایت های مختلف هم بود و Relative Performance در techpowerup هم نشون میداد 2 درصد بهتره در Full HD و در 2560 * 1600 هم 8 درصد !!! و مولتی مانیتور که دیگه حرفی واسه گفتن نیست
بد نیست نگاهی به لیست بازیهاش بکنی !
همین پارتنر Nvidia رو میگی دیگه ؟ که همیشه بنچ های قشنگ و زیبا و معمولا دروغی برای بالا بردن Nvidia و در نهایت بیشتر کردن Market Share اون میذاره ؟
AMD زمانی که چیزی به نفعش بوده اون حرف رو زده الان هم صحبتی این این قضیه نکرده
دوما ... 3DMark 11 آخه شد بنچ مارک ؟! خدا خیرت بده این بنچ مارک اواخر 2010 اومده . بعد من وقتی بنچ مارک Heaven 2 رو میذاشتم عرفان میگفت این چیه ! الان نسخه 3 اومده ...
3D mark 11 هم مال عهد بوق هست و اگه با بنچ مارک های بازی ها مقایسه بشه کاملا معلومه با Nvidia سازگار تره
یا مثلا 3D Mark Vantage که سال 2008 عرضه شده ولی هنوز خیلی ها ازش استفاده میکنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودتون ببینین تاریخ عرضه هارو بعد به عنوان بنچ مارک ازش یاد کنین که جریان Heaven 2 من که از Techpowerup گذاشتم و گیر دادین پیش نیاد !!
شما بازم داری بچه بازی در میاری . من نمیدونم با این حرف های بی اساس این کاربرا چطوری ازت تشکر میکنن ؟
AMD زمان اون شایعات هیچی رو تایید یا رد نکرد ! AMD دروغی نگفته که الان شما عصبی باشی ! اونا همه خبر Fake بوده !
بنده هم 670 رو به عنوان یه کارت با ارزش خرید فوق الاده میشناسم ولی چرا کم میاری بحث رو عوض میکنی ؟ بحث ما بین 680 و Ghz7970 هست که هر دو در رنج 499 دلار هستن و طبق اون بنچ مارک هایی که گذاشتم از 680 قویتره در کل . در بدترین شرایط هم در اندازه 680 ظاهر میشه و خود anandtech که طرفدار رسمی Nvidia هست با اون بنچ مارک های باحالش گفته نویز به کنار ! این 2 کارت تقریبا در حد و اندازه هم هستن و برای انتخاب بین این 2 اول بازی هاتون رو مشخص کنین
این یعنی چی ؟! دیگه شما چی میگی ؟!
یکم زبانتون رو هم قوی کنید دوست عزیز . گفته یکی از پر صدا ترین کارت ها ! نه پر صدا ترین کارت !!! در ضمن . بعد از اون نقدم نوشتم چیزی جز نویز و مصرف پیدا نمیکنین که ایراد بگیرین .... اینم اثباتش !!
صحبت از دما و نویز کارت و دخالت دادن مستقیم اون در انتخاب کارت گرافیک همیشه و همه جا به نظر من یه اشتباه هست !
همیشه چیزی که برای من و خیلی از کسانی که میشناسم مهم بوده Price/Performance هست . نه Transistor/Performance یا Performance/watt یا امثال این !
واقعا به این نتیجه رسیدم از شدت عصبانیت داری این حرف رو میزنی وگرنه خودت هم نمیدونی چی میگی . اصلا نگاهی به اون نقدی که کردم انداختی ؟!!
تمومش کن لطفا !! . شما هم همه چیز رو قیامت میبینی
این سایت ها همه چیز رو در نظر میگیرن . از Performance Per Watt تا Performance per dollar و نویز کارت و ...
اینا حرفای بچه گانه نه چندان جالبی هست که میزنی و اصلا فکر نکردی موقع نوشتن این قسمت
چون امتیازی که به 7970 داده شده زمان عرضه بوده و اون زمان بهترین کارت بوده !
امتیازی که به 680 داده شده در زمان عرضه بوده که 7970 قیمتش 549 دلار بود و 680 هم قویتر بود و حتی با قیمت و مصرف کمتر !
7970Ghz Edition هم به خاطر نداشتن تغییر زیاد و اینکه به قول ادیتور عزیز کارت های کاستوم 7970 با همین قیمت و کیفیت بهتر موجوده و نیازی به این مدل نبود . این نظر ادیتور هست من کاری به ایشون ندارم
یه کارت رفرنس با اسم جدید تر تاثیر بیشتری توی بازار داره تا مثلا یه اسم مثل 7970Lightning !
نویز که قبول دارم کولینگ های AMD هیچ وقت مناسب نبوده و مصرف هم کمی بیشتر شده . امتیاز 70 افتظاح نیست . شما اون رو افتظاح میبینی ! 70 از 100 در رده خوب قرار میگیره و بازم میگم دلیل این امتیاز یکی به دلیل مشکلات کارت از جمله نویز و مصرف نسبتا بالا هست و دیگری اینکه کارت 670 رو با قیمت ارزون تر و Performance خیلی مناسبی میشه خرید . شما که ادعا داری Conclusion هارو میخونی اینا رو نخوندی ؟
تاکید میکنم ! این امتیاز هایی که شما گذاشتین و به صورت خنده داری توضیح دادین همه موقع عرضه این کارت ها با شرایط مختلف بوده که شرایطش رو توضیح دادم
لطفا از اینطور چیزا برای گمراه کردن کاربران عادی استفاده نکنین از شما بیشتر انتظار میره !
خود همین عکسایی که امتیاز 7970Ghz رو گذاشته نوشته Performance در حد 680 هست . بعد شما میگی 6 درصد ضعیفتره ؟ منم با مدرک بهت گفتم میتونه 2 تا 8 درصد و در Multi monitor بیشتر از اینا از 680 قویتر باشه
شما لطفا یه نگاهی به نقد بنده بنداز ... بعد بیا این صحبت هارو بکن
لطفا درست هم با من صحبت کن من هرچقدر سعی میکنم با شما باادبانه صحبت کنم شما میگی مظلوم بازی در نیار همه شما رو میشناسن !
واقعا اعضایی که روی اینطور پست های تشکر میزنن هم باید در رفتارشون تجدید نظر کنن . اینطور حرف زدن درست نیست در این فروم واقعا شورش رو دارین در میارین ...
بحث رو تموم کنین . عرفان نظرش رو گفت منم جواب دادم . رامین نظرش رو گفت و جوابم رو گفتم . نقد کارت هم که هست . چارت هایی هم که عرفان و رامین گذاشتن رو همه میبینن
دیگه دلیلی برای بحث نیست . فقط این خواهد بود که شما از این کارت خوشت نمیاد فکر میکنی داره کلاه سر مردم میره چون کلاک بالا رفته ( GPU Boost هم که کشک ) و از سایت هایی بنچ مارک میذاری که میخوان این کارت رو تخریب کنن
منم از قابلیت های این کارت میگم و سعی میکنم حرفای شما رو رد کنم که تا الان هم اگه حرفی زدم معمولا با مدرک بوده فکر نکنم حرفی از خودم در اورده باشم
خواهش ازتون میکنم !! التماس میکنم !!!!! بحث رو ادامه ندید چون به جایی نمیرسه همه توضیحات من و شما موجوده بذارین از این به بعد رو کاربر های دیگه تصمیم بگیرن !!