تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 20 از 461 اولاول ... 101617181920212223243070120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

چند تا سوال دیگه !

1- باید تست ها رو با زمان بزنیم ؟ آخه مثلا من گاج که میزنم باید خیلی از تستا رو بری درس نامه بخونی اول ! باید دوره ی جمع بندی زمان گرفت ؟
    2- هندسه پایه هر سوال 2 دقیقه خیلی زیاده ؟
    3- من زیانم خیلی خوبه . به نظر شما برای زبان هم تست باید بزنم ؟ + ریدینگ های زبان لغات خارج از کتاب میاد ؟ من کتاب Bridging the gap سنجش رو گرفتم که برای ریدینگ زده . خیلی لغتاش زیاد و سخته ! اون جوری میاد ؟
    4 - کنکور زبان چه درسایی داره ؟ عمومیاش با ما یکیه ؟
    5- میشه همزمان هم آزاد درس خوند هم سراسری ؟ بعد اگه شرط معدل رو بیاری میشه 2 تا تو سراسری خوند یکی تو آزاد ؟ اونقدام سخت نیست اگه رشته ها نزدیک باشه : دی
    6 - شریف با معدل هم پذیرش داره برا ارشد ؟
    7 - من خیلی رشته ها رو نگاه کردم اکثر دانشگاه های معروف دکترا شو نداشتن ! برا دکترا باید رفت خارج ؟
    8 - توی دفتر چه کنکور چقدر جا برای محاسبات هست ؟ یکی از بچه های مدرسه میگفت خودکار آبی و قرمز ببرین اول با مداد بعد با خودکار آبی بعد با خودکار قرمز بنویسید که جا کم نیارید . اینقد جاش کمه ؟ اینجوری که دفترچه نابود میشه که ..
    9- آزمون کنکور ساعت چند شروع میشه ؟ (خود آزمون)
    10 - چرت زدن تو بعد از ظهر رو میشه ترک (!) کرد ؟ کسی تجربه داره ؟ آدم خسته نمیشه نخوابه ؟
    11- من این کتاب دیف 10 استاد رو هر چی گشتم پیدا نکردم ! چاپ میشه هنوز اصلا ؟!
    12-روزای آزمون چکار باید کرد ؟ صبح که کلا برای آزمون میره . بقیشو حتما باید آزمون رو چک کنیم ؟ اگه اینجوریه که کلا اون روز درس جدید خوندن رو تعطیل کنم و فقط درسای قبلو مرور کنم .
    13- کتاب برای آرایه ها چی خوبه ؟ من الگو رو دارم اما بیشتر تسته ! کلا شاید 10 صفحه آموزش باشه .
    14- من هنوز خیلی تست کنکور ندیدم . توی فیزیک و ریاضی تا حالا تست از متن کتاب دادن ؟ (حفظی مثل شیمی)
    15-من 3-4 روز آخر تابستونو استراحت کنم خیلی جا میوفتم ؟ یادمه یکی ازین بچه های شریف میگفت هیچوقت درس خوندن رو قطع نکنید چون شروع کردن دوبارش سخته .

ممنون . شرمنده یکم زیاد شد . بازم بود ولی گفتم یه سری چیزام باید خودمون بفهمیم
    سلام

بيشتر جواباي اين سوالا داده شده ولي باز جواب ميديم از بيكاري

1- قبلا گفته بودم كه فعلا زمان دار نمي خواد بزني شما مثل كسي هستي كه هنوز تازه داره راه رفتنو ياد مي گيره و ميخواد دو ماراتن رو تمرين كنه معلومه كه نمي توني فعلا درسا رو خوب ياد بگير بعدش تست زمان دار يزن(البته من به شخصه زمان دار تست نمي زدم و معتقدم كه سرعت يه امر اكتسابيه و شما اگه درسو فول باشيد به تبع اون سرعت هم ميادش)

2- به جواب بالا مراجعه كن(البته بستگي به سوال داره و شما اگه سرعتت تو بقيه درسا خوب باشه مي توني وقت واسه سوالاي وقت گير بذاري)

3- واسه زبان هم گفتم كه چي بگيريد شما گوش نكرديد ... ونترسيم از متن تاليف رضا كياسالار از انتشارات شبقره واقعا عاليه يه نگاه بهش بنداز

4- آره عمومياش يكيه معمولا هم سطحش نسبت به كنكور رياضي پايين تره

5- نمي دونم !!

6- فكر كنم چون يكي از آشناها شاگرد اول كارشناسي ارشد شد اونجا برا دكترا پذيرشش كردن(حالا كارشناسي هم همين طوره ديگه)

7- نظري ندارم

8- جا كه هست من معمولا پاك مي كردم چون خودكار يه جوريه

9- ساعت 8:00:00

10- نظري ندارم

11- نمي دونم ولي نگيري بهتره!!!

12- تقريبا همين طور كه گفتي من معمولا روزاي آزمونم مي پريد

13- از الآن آرايه رو خوب بخون ببين هامون سبطي كتابي چيزي داره چون كتاباش فوق العاده اس!!!

14- بستگي به سالش داره مثلا سال 88 فك كنم حدود 8-9 تست حفظي جات بود !!

15- 3روز چه خبره !!!! يك روز استراحت هم كافيه تقريبا راست ميگفته ولي بستگي به خودت داره

موفق باشي

2. 10 کاربر از Samba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Headphone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    -.-

پيش فرض

چند تا سوال دیگه !
    10 - چرت زدن تو بعد از ظهر رو میشه ترک (!) کرد ؟ کسی تجربه داره ؟ آدم خسته نمیشه نخوابه ؟
    12-روزای آزمون چکار باید کرد ؟ صبح که کلا برای آزمون میره . بقیشو حتما باید آزمون رو چک کنیم ؟ اگه اینجوریه که کلا اون روز درس جدید خوندن رو تعطیل کنم و فقط درسای قبلو مرور کنم .
    10- آره بابا من خودم تا همین پارسال بعد از ظهرا 2 ساعت میخوابیدم ولی الان نمیخوابم...ولی اگه احساس خستگی کنم حتما حتما نیم ساعت میخوابم ، بیشتر از نیم ساعت اصلا... چون اونطوری کسل میشم

12-من پارسال روزای آزمون فقط بعدازظهرش کلاسور ارزیابی مینوشتم فقط همین... دیگه اصلا درس نمیخوندم ، حتی درس های فردام رو هم مرور نمیکردم...بالاخره یه نصف روز استراحت هم لازمه!

4. 4 کاربر از Headphone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bina22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

چرا از شنبه؟ چرا از همین الان نه؟ اگه شما کسی هستی که عادت داره کاراش رو از یه ساعت فیکس یا حتی روز فیکس شروع کنه، سعی کن هرچه سریعتر این عادت رو ترک کنی که واقعن برات دردسر میشه.
    همونطور که میلا جان هم گفتن، از 10 ساعت بیشتر نخون. اگه خودم برگردم پارسال، کمتر از 8 ساعت میخونم.
    حقیقتش من عادت دارم تو کتابخونه درس بخونم آخه تو خونمون و کوچمون خیلی سروصدا هست.کتابخونه هم امروز و فردا تعطیله.بازم واقعا ممنون از مشاورتون.

1-در ضمن دوستان به نظرتون ریاضی پایه رو بهتره از چه کتابی ( منظورم کتابای خارجی هست نه کتاب ریاضی 2 ) شروع کنم؟ آخه یه خیلی سبز دارم سوالاش خیلی سطح بالان.

2- در ضمن دوستان به نظرتون روزی چن ساعت اختصاصی چند ساعت عمومی بخونم؟
    آخه میخوام با یه برنامه درست و حسابی از شنبه شروع کنم.

3- راستی دوستان یه راهنمایی اساسی واسه خوندن ریاضی بهم بدید. من وقتی نمی تونم جوابه یه تستو بدم خیلی ناراحت میشم.
    کلا به نظرتون ریاضیو چجوری بخونم؟
    بازم یه دنیا ممنون.
    Last edited by bina22; 20-07-2011 at 12:57.

6. این کاربر از bina22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

حقیقتش من عادت دارم تو کتابخونه درس بخونم آخه تو خونمون و کوچمون خیلی سروصدا هست.کتابخونه هم امروز و فردا تعطیله.بازم واقعا ممنون از مشاورتون.

1-در ضمن دوستان به نظرتون ریاضی پایه رو بهتره از چه کتابی ( منظورم کتابای خارجی هست نه کتاب ریاضی 2 ) شروع کنم؟ آخه یه خیلی سبز دارم سوالاش خیلی سطح بالان.

2- در ضمن دوستان به نظرتون روزی چن ساعت اختصاصی چند ساعت عمومی بخونم؟
    آخه میخوام با یه برنامه درست و حسابی از شنبه شروع کنم.

3- راستی دوستان یه راهنمایی اساسی واسه خوندن ریاضی بهم بدید. من وقتی نمی تونم جوابه یه تستو بدم خیلی ناراحت میشم.
    کلا به نظرتون ریاضیو چجوری بخونم؟
    بازم یه دنیا ممنون.
    پس اگه اینطوره، همه ی جمعه هات تا آخر سال از دست میره که؟ زودتر یه فکری کن.
    1. اگه چند روز صبر کنی، ما (من + سه چهار نفر از بچه ها) قراره یه پست بدیم و تمام کتاب های تست و آموزش رو که دیدیم معرفی کنیم. در ضمن چون کتاب های درسی ریاضیات پایه و دیفرانسیل عوض شده، من الان نمیتونم بگم کدوم کتاب بهتره.
    2. این بستگی به خودت و هدفت داره. مثلا یکی نقطه قوتش توی کنکور، میخواد فیزیک باشه، یکی عربی و ... . ولی در هر صورت سعی کن الان بیشتر روی ریاضی و فیزیک مسلط بشی. چیزی که مشاورا برای عموم میگن واسه این زمان اینه: حدودا عمومی 35 درصد و اختصاصی 65 درصد . و درضمن درسهایی رو که دوست داری، بین ساعات مطالعت پخش کن تا اینطوری یه انرژی هم بگیری واسه اونایی که دوست نداری.
    3. مطمئنا اگه روی مبحث مسلط نیستی، نباید از همون اول با تست شروع کنی. مثلا میبینی نمیتونی تستهای حد و پیوستگی رو بزنی. اول برو یکم تشریحی و مفهومی کار کن. حالا این تشریحی کار کردن میتونه تمرینای کتاب باشه، میتونه یه کتاب آموزشی باشه یا ... . (مثلا کتاب ریاضیات پایه با طعم گیلاس انتشارات کوله پشتی، اول اومده درس رو به زبان ساده و تقریبا تشریحی گفته. خوب این میتونه برای شما مفید باشه) البته این کتاب واسه کتب درسی قدیمی بود. شاید جدیدش بیاد یا اصلا اومده باشه نمیدونم. درسنامه های کتاب های رمزینه هم تقریبا همین حالت رو داره. بعد از این کار برو سراغ تست. تو خرید کتاب دقت کن. اگه معلمت یا مثلا بچه های فروم بهت گفتن این کتاب واسه شما سطحش بالاست، اصلا نخر. اگه ضعیف هستی، باید با تستهای آسون شروع کنی تا راه بیفتی. و تمرین رو فراموش نکن. قالب های تست، درسته کم نیست ، ولی محدوده. پس بعد از تمرین های زیاد، دیگه تستها برات تکراری میشن. حتی مباحث سخت مثل مثلثات. اگه بری تستهای ریاضی کنکور 90 رو نگاه کنی و با سالهای پیش مقایسه کنی، حرفم بهت ثابت میشه.

8. 2 کاربر از lohrasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه tariran0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام به 91 ی های عزیز
    ببخشید من حدود یک ماهه کنکور دادم ولی تاحالا زیاد نیومدم تاپیک 91
    شاید بخاطر اینه که حسابی از کنکور بدم میومد و تازه از شرش خلاص شده بودم.
    می خواستم چند تا پیشنهاد بدم:
    تابستون رو بیکار نگردید. حتی اگه شده روزی 1 ساعت درس بخونید. خیلی تاثیر داره
    برنامه فرصت برابر رو ببینید. خیلی تاثیر داره
    هر وقت رفتید پیش درسای پیش رو تشریحی هم بخونید(تشریحی مقدمه تست)
    و...
    راستی.
    من یه سری جزوه و کتاب اینترنتی (ebok) دارم . اگه خواستید بزارم برای دانلود. (مجانی)
    اگه خواستید pm بدید تا بزارم.
    اگه کاری باری چیزی هم هست بگید

10. 4 کاربر از tariran0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت dr mahsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    P30 WORLD

9 بيچارم

سلام من تازه عضو شدم بگيدخوش اومدي من دارم ميرم پيش از الان دارم دروس دوم وسوم رو برا كنكور ميخونم كتبيم افتضاهه16/90 خيلي ميترسم احساس ميكنم كنكور اسونه ولي وقتي خواهرمو ميبينم 2سال پشت كنكوره با اون معدلش كلا به خودم شك ميكنم 2-خواستم ببينم كتاب تست مناسب برا دروس تخصوصيم چي هستند

12. این کاربر از dr mahsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

پس اگه اینطوره، همه ی جمعه هات تا آخر سال از دست میره که؟ زودتر یه فکری کن.
    1-اولش واقعا ممنون از مشاورتون.

نه والا. جمعه ها که اکثرا همه میرن بیرون خلوتو و سوتو کوره.مشکلی با جمعه ها ندارم.روزای جمعه که خیلی بیشتر میخونم.

2- نه والا تو ریاضی زیاد مشکل ندارم . فقط خواستم ببینم اگه واقعا بخوایم تو ریاضی درصد بالا یی بگیریم بهترین روش چیه. آخه امسال انگار خیلی سخت بود.
    یعنی به نظرتون من از الان از ساده شروع کنم یواش یواش برم جلو میتونم خودمو به سطح بالایی برسونم.

بازم یه دنیا ممنون.

من یه سری جزوه و کتاب اینترنتی (ebok) دارم . اگه خواستید بزارم برای دانلود. (مجانی)
    ممنون میشیم لطف کنید.

14. این کاربر از bina22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه tariran0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

1-اولش واقعا ممنون از مشاورتون.

ممنون میشیم لطف کنید.
    باشه
    می زارم رو سایت
    برای مشاهده لینک ها به پروفایلم مراجعه کنید
    هر فایلی که گذاشتم لینکش رو تو پروفایلم می زارم
    پس
    روزانه به پروفایلم مراجعه کنید

16. 2 کاربر از tariran0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

باشه
    می زارم رو سایت
    برای مشاهده لینک ها به پروفایلم مراجعه کنید
    هر فایلی که گذاشتم لینکش رو تو پروفایلم می زارم
    پس
    روزانه به پروفایلم مراجعه کنید
    آقا ممنون.ولی من نمی تونم پروفایلتون رو ببینم . خواستم پیغام خصوصی بدم که اسپم نباشه ولی میگه باید 10 تا پست بذارم.
    معذرت.

18. این کاربر از bina22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

1-

2- نه والا تو ریاضی زیاد مشکل ندارم . فقط خواستم ببینم اگه واقعا بخوایم تو ریاضی درصد بالا یی بگیریم بهترین روش چیه. آخه امسال انگار خیلی سخت بود.
    یعنی به نظرتون من از الان از ساده شروع کنم یواش یواش برم جلو میتونم خودمو به سطح بالایی برسونم.
    اولا امسال از پارسال ساده تر بود.

دوما من اون حرف رو زدم چون فکر کردم شما مشکل اساسی داری. الان تازه منظورت رو متوجه شدم.

ببین تو یه سری از مباحث مثل لگاریتم، تصاعد، نامساوی و ... تشریحی خوندن فایده خاصی نداره. (مگر در موارد خاص). چون اکثرا تستاش آسونه. شما باید مباحثی رو اول بری تشریحی کار کنی که توش مشکل جدی داری.

مثلا من هندسه پایه و تحلیلیم خوب بود و هیچ جوره تو کتم نمیرفت اول برم تشریحی کار کنم و همون اول گاج رو باز میکردم و یا علی شروع میکردم تست زدن. و مشکلی هم نداشتم. ولی یادمه یکم انتگرال رو مشکل داشتم. رفتم درسنامه رمزینه رو خوندم و بیشتر تشریحی کار کردم. درنهایت همون نتیجه ای رو گرفتم که توی تحلیلی گرفته بودم. پس خودت برای خودت با توجه به مشکلی که داری، دارو تجویز کن. راستی ببخشید من خیلی ورّاج تشریف دارم!

احساس ميكنم كنكور اسونه ولي وقتي خواهرمو ميبينم 2سال پشت كنكوره با اون معدلش كلا به خودم شك ميكنم 2-خواستم ببينم كتاب تست مناسب برا دروس تخصوصيم چي هستند
    اولا اصلا نگران معدل کتبیت نباش. چون طی اقدام منحصر به فرد سازمان سنجش، اگه نمرت در مقایسه با درصد کنکورت بخواد به ضررت تموم بشه، اصلا معدل رو تاثیر نمیدن. یعنی معدل فقط تاثیر مثبت میزاره.

نگا کن، من چهارمین فرزند خانواده هستم. سه نفر دیگه، هر کدوم یه سال پشت کنکور موندن و همه سال دوم بدتر شدن. در ضمن سال اول هم رتبه ی قابل قبولی نیوردن. ولی من با این که امسال رتبه ی قابل قبولی میارم، میخوام پشت کنکور بمونم! چون ما چهار تا آدم، هر کدوم یه جور هستیم. حداقلش اینه که بهم ثابت شده من یکی با بقیه اساسن فرق دارم! خلاصه میخوام بگم سعی کن از تجربیات خواهرت عبرت بگیری و کار خودت رو بدون هیچ نگرانی ادامه بدی.

در مورد کتاب که قبلا هم گفتم، اگه چند روز صبر کنی، تو همین فروم به همراهی چندتا از بچه ها، کتاب های خوب رو معرفی میکنیم.
    Last edited by lohrasbi; 20-07-2011 at 19:31.

20. 5 کاربر از lohrasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •