چند تا سوال دیگه !
1- باید تست ها رو با زمان بزنیم ؟ آخه مثلا من گاج که میزنم باید خیلی از تستا رو بری درس نامه بخونی اول ! باید دوره ی جمع بندی زمان گرفت ؟
2- هندسه پایه هر سوال 2 دقیقه خیلی زیاده ؟
3- من زیانم خیلی خوبه . به نظر شما برای زبان هم تست باید بزنم ؟ + ریدینگ های زبان لغات خارج از کتاب میاد ؟ من کتاب Bridging the gap سنجش رو گرفتم که برای ریدینگ زده . خیلی لغتاش زیاد و سخته ! اون جوری میاد ؟
4 - کنکور زبان چه درسایی داره ؟ عمومیاش با ما یکیه ؟
5- میشه همزمان هم آزاد درس خوند هم سراسری ؟ بعد اگه شرط معدل رو بیاری میشه 2 تا تو سراسری خوند یکی تو آزاد ؟ اونقدام سخت نیست اگه رشته ها نزدیک باشه : دی
6 - شریف با معدل هم پذیرش داره برا ارشد ؟
7 - من خیلی رشته ها رو نگاه کردم اکثر دانشگاه های معروف دکترا شو نداشتن ! برا دکترا باید رفت خارج ؟
8 - توی دفتر چه کنکور چقدر جا برای محاسبات هست ؟ یکی از بچه های مدرسه میگفت خودکار آبی و قرمز ببرین اول با مداد بعد با خودکار آبی بعد با خودکار قرمز بنویسید که جا کم نیارید . اینقد جاش کمه ؟ اینجوری که دفترچه نابود میشه که ..
9- آزمون کنکور ساعت چند شروع میشه ؟ (خود آزمون)
10 - چرت زدن تو بعد از ظهر رو میشه ترک (!) کرد ؟
.gif)
کسی تجربه داره ؟ آدم خسته نمیشه نخوابه ؟
11- من این کتاب دیف 10 استاد رو هر چی گشتم پیدا نکردم ! چاپ میشه هنوز اصلا ؟!
12-روزای آزمون چکار باید کرد ؟ صبح که کلا برای آزمون میره . بقیشو حتما باید آزمون رو چک کنیم ؟ اگه اینجوریه که کلا اون روز درس جدید خوندن رو تعطیل کنم و فقط درسای قبلو مرور کنم .
13- کتاب برای آرایه ها چی خوبه ؟ من الگو رو دارم اما بیشتر تسته ! کلا شاید 10 صفحه آموزش باشه .
14- من هنوز خیلی تست کنکور ندیدم . توی فیزیک و ریاضی تا حالا تست از متن کتاب دادن ؟ (حفظی مثل شیمی)
15-من 3-4 روز آخر تابستونو استراحت کنم خیلی جا میوفتم ؟ یادمه یکی ازین بچه های شریف میگفت هیچوقت درس خوندن رو قطع نکنید چون شروع کردن دوبارش سخته .
ممنون . شرمنده یکم زیاد شد . بازم بود ولی گفتم یه سری چیزام باید خودمون بفهمیم
.gif)