میکروبیولوژی/روانشناسی بالینی/روانشناسی دانشگاه تهران روزانه یا شبانه تا چه رتبه ای قبول میشی؟
منطقه 2-دختر
ممنون![]()
میکروبیولوژی/روانشناسی بالینی/روانشناسی دانشگاه تهران روزانه یا شبانه تا چه رتبه ای قبول میشی؟
منطقه 2-دختر
ممنون![]()
Last edited by nelly joon; 12-07-2011 at 18:06.
هم آدمای خوب داره هم بد تعدادشون خیلی زیاده
نه خوابگاهی نیستم ولی کلا تو خوابگاهم
همون 6 نفر هستن
من با رتبه 2000 منطقه 2 زیر گروه 2 بهترین دانشگاهی که می تونم قبول شم کدومه؟(رشته های مهندسی شیمی پلیمر نفت محل زندگی استان آش)
حق با شماست. می شه 14 واحد از 142 واحد...
در کل توصیه می کنم کنکورردکرده های عزیز چارت هر رشته رو از الآن خوب بررسی بکنید تا با درس ها آشنا بشین و مثل من ضایع نشین!![]()
Last edited by Amir_oscar; 12-07-2011 at 20:49.
دوست من 142 واحد تخصصی دارین شما ؟70تاش پایه و عمومیه که همه مهندسیا اونا رو دارن این درسایی هم که گفتم می شن 22 یا 23 واحد که پیش نیاز خیلی درسای دیگه هم هستن
درکل اگه کسی بخواد بره مکانیک سیال باید ترمو و مکانیک سیالات رو دوست داشته باشه در کنار استاتیک و دینامیک![]()
Last edited by bnmnb; 12-07-2011 at 20:53.
دو تا مکانیک سیالات رو حساب نکردم! می شه 22 واحد! آقا اصلا من غلط کردم اومدم مشاوره دادم!
(من گفتم 142 واحد تخصصی داریم؟!!! کل واحدها رو گفتم!)
(البته این دروس به جز اینکه پیش نیاز خودشون هستن بعضیاشون، دیگه پیش نیاز درس دیگه ای نیستن.)
Last edited by Amir_oscar; 12-07-2011 at 21:00.
نه آقا این چه حرفیه
آخه شاید بچه ها گیجمی شدن
شما هرچی بگی همونه![]()
مگه کل واحدا 152 واحد نیست؟؟؟ مهندسی شیمی دادشم میره میگه 152 تاست.... نکنه می خواد واسه 6 سال تو دانشگاه ول چرخیدنش بهونه بیاره![]()
رشته های مختلف، تعداد واحدهاشون فرق داره...
ولی خوب میگن که شیمی و مکانیک خیلی به هم شبیهن... 10 واحد یکم زیاد نیست واسه اختلاف؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فکر کنم دادشم الکی گفته........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)