با سلام خدمت دوستان زحمت کش
یه نرم افزار میخواستم که فرمت تصویری Ts رو به MP3 تبدیل کنه .
اگه این نرم افزار موجود نبود یه نرم افزاری معرفی کنید که ts رو به یه فایل تصویری دیگه تبدیل کنه بعد فایل تصویری جدید رو به Mp3 تبدیل کنم . ؟
مرسی
با سلام خدمت دوستان زحمت کش
یه نرم افزار میخواستم که فرمت تصویری Ts رو به MP3 تبدیل کنه .
اگه این نرم افزار موجود نبود یه نرم افزاری معرفی کنید که ts رو به یه فایل تصویری دیگه تبدیل کنه بعد فایل تصویری جدید رو به Mp3 تبدیل کنم . ؟
مرسی
کسی نیست کمکم کنه ضروری و واجب
سلام عزیزم چرا از برنامه ی Total Video Converter HD 3.71 استفاده کن به راحتی برات کانورت میکنه در حد بوندلس لیگا!!!
لطفا لینک سالم این برنامه با کرک سالک رو بذارید خودم چند تا دانلود کردم از این برنامه ولی اصلا کرکش سالم نبود
سلام مجدد از این لینک استفاده کن جناب آقای علی صادقی گل!
و روی Mirrror کلیک کن تا دانلود بشه 15 مگابایت هستشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و برای کرک کردنش هم ازت یک رجیستر کد میخواد که این رو میدی بهش :
A24515FA-EB012E02-49C39B0B-9EB3CB0E-CC3EB392-4C783817-89B01034-DD3032AD-CAB0F69C-80DC7185-3DE78A66-DD1239A0-AD755A5F-D0D93EE9-7FA8D592-8051424B
در پناه حق..
سلام بچه ها کسی نسخه کامل و رجیستر شده ی اینو نداره خیلی واجبه
TMPGEnc 4.0 XPress
این نرم افزاری که معرفی کردین مستقیما فایل تصویری ts رو به mp3 تبدیل میکنه؟
بله شما برنامه رو باز میکنین و فایل ts رو drag میکنین روی برنامه یک سری فرمتهای خاص رو میاره که از بخش audio یا صوتی گزینه ی mp3 رو میزنی و یک پنجره ی دیگه باز میشه که اونجا میتونی تنظیمات کیفیت تبدیل رو اعمال کنی و کانورت رو شورع کنی و خیلی هم عالیه
متشکرم از راهنمایی شما دوست عزیز![]()
کسی میدونه فایل های ENQ رو چطوری میشه به فایل های قابل خوندن تبدیل کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)