کجا گفته باید جز 10 انتخاب اول باشه؟؟؟؟؟؟ چرا الکی جو سازی میکنید؟؟؟
این گفته سیستم پاسخگویی سازمان سنجشه:
با سلام در هر اولویتی میتوانستید انتخاب نمایید با تشکر
کجا گفته باید جز 10 انتخاب اول باشه؟؟؟؟؟؟ چرا الکی جو سازی میکنید؟؟؟
این گفته سیستم پاسخگویی سازمان سنجشه:
با سلام در هر اولویتی میتوانستید انتخاب نمایید با تشکر
من طبق پارسال و سوالي كه خودم از دانشگاه يزد پرسيدم جواب دادم اما مثل اينكه امسال ديگه اين رو برداشتنشرمنده اگه كسي رو ترسوندم
حالا كسي ميشه منو راهنمايي كنه من با 4200 پزشكي يزد قبول ميشم؟ يا كلا تموم شده بدونمش و انگيزه آفريني كنم براي خودم توي رشته معماري
![]()
این سیستم پاسخگویی هم جواب سر راست نمیده
با سلام از آنجا که رشته های متمرکز به رشته هایی گفته میشود که با توجه به اولویت نمره کل اکتسابی و ظرفیت اختصاص داده شده به هر سهمیه فهرست پذیرفته شدگان نهایی استخراج و اعلام میشود رشته های نیمه متمرکز به رشته هایی گفته میشود که داوطلبان علاوه بر آزمون سراسری اقدامات دیگری نظیر: مصاحبه، معاینه، آزمون علمی و یا عملی به عمل می آید و یا احتمالاً افراد به صورت ذخیره پذیرفته میشوند. گزینش داوطلبان براساس نمرات کل اکتسابی از بین معرفی شدگان که در مصاحبه، معاینه، آزمون علمی و یا عملی این گونه رشته ها پذیرفته میشوند با توجه به نتایج بررسی صلاحیتهای عمومی آنان انجام میگیرد. بنابراین داوطلبی که رشته های نیمه متمرکز را قبل از رشته های متمرکز انتخاب نماید از دو قابلیت ویژه می تواند استفاده کند: اول اینکه این شانس را دارد که ضمن معرفی شدن در رشته های نیمه متمرکز در رشته های متمرکز نیز پذیرفته شود. بدین معنی که داوطلب در صورتی که در یک رشته متمرکز پذیرفته شود می تواند در آن ثبت نام و ادامه تحصیل دهد تا نتایج معرفی شدگاه نیمه متمرکز اعلام شده و برای سایر مراحل مثلا آزمون اختصاصی، عملی یا مصاحبه اقدام نماید. نکته1: اگر داوطلب قبول شده در رشته های متمرکز در صورت معرفی شدن در رشته های نیمه متمرکز نخواهد برای مصاحبه یا سایر مراحل اقدام کند مشکلی برای او ایجاد نمی شود و می تواند در همان قبولی قبلی ادامه تحصیل دهد. دوم اینکه اگر داوطلب در رشته های متمرکز پذیرفته نشود حداقل شانس معرفی و پذیرفته شدن در رشته های نیمه متمرکز را دارد. نکته2: اگر داوطلبی در هر دو رشته متمرکز و نیمه متمرکز پذیرفته نهایی شود با وی همانند دانشجوی انتقالی رفتار می شود و باید از رشته متمرکز به قبولی نیمه متمرکز برود. لازم به ذکر است معرفی شدن در رشته های نیمه متمرکز بعنوان قبولی نهایی تلقی نشده و نتایج ان بعد از انجام مراحل مصاحبه، معاینه و یا آزمون عملی اعلام می شود. بنابراین اگر داوطلبی در رشته متمرکز قبول شده و در رشته های نیمه متمرکز نیز معرفی شده بهتر است در رشته متمرکز خود در دانشگاه مربوطه ثبت نام نماید چرا که اگر نسبت به ثبت نام در رشته متمرکز خود اقدام نکند و در نتایج نهایی رشته های نیمه متمرکز نیز پذیرفته نشود دیگر نمی تواند در رشته متمرکز ثبت نام کند و شانس ادامه تحصیل در آن سال را از دست میدهد. اما اگر رشته های نیمه متمرکز بعد از رشته های متمرکز انتخاب شود چه اتفاقی می افتد؟ اگر داوطلبی چنین اقدامی انجام دهد و در رشته متمرکز پذیرفته شود گزینش انتخاب رشته متوقف شده و دیگر رشته های بعدی اعم از متمرکز و نیمه متمرکز دیگر گزینش نخواهند شد و داوطلب شانس معرفی شدن در این دسته از رشته ها را از دست می دهد. با تشکر
اونهایی که پارسال و سال قبلش منتظر بودن بین الملل قبول بشن چی شد؟ یعنی چی کار کردن؟
کیا قبول شدن کیا نشدن؟ بیان تجربیاتشون رو در اختیار ما بزارن
من پارسال مرحله اول قبول شدم ولی نرفتم مصاحبه گفتم 1 سال دیگه می خونم ولی با رتبه 2000 بازم سرم بی کلاه موند اومدم سر خونه اول
اولین بین الملل کجارو زدی؟؟ اولین انتخاب رشتت بین الملل بود یا همون عادی ها بود؟؟ اگه امسال قبول بشی میری؟
شما با رتبه 2000 هیچ جا دندون -پزشکی یا دارو نیووردید؟
شیراز-یزد-بندرعباس-گیلان
انتخابهای 8 تا11
اره دیگه پارسال هم اشتباه کردم
دندانپزشکی عزیزم تا 1000-1100 پر میشه
پزشکی هم تا 1800-900
البه اینها که گفتم منطقه 1 هست
فرق بین بین الملل دانشگاه آزاد که انتخاب رشته میکنی و سراسری چیه؟ازاد میشه انتخاب اول زد ولی قبول نشد و با پول حلش کرد؟چون که قبول شدنش توی دانشگاه ازاد حداقل تراز زده بود 6800!!!!
ازاد بین الملل هم شرط معدل داره؟من معدلم دیپلمم 14.91 هست مشلکی هست؟
آخه من امثال رفتم عمران ازاد گفتم اگر بشه هنوز هیچی نشده انصراف بدم برم بین الملل!زبانم هم خوب در حد عالیه روون میتونم صحبت کنم.
از دوستان اگر کسی هست هدفش "پزشکی آزاد" یا هر رشته از دانشگاه آزاد هست بهم پ.خ بده تا چگونگی قبول شدنش رو بهش بگم
چون ممکنه خیلی وقت بذاری ولی باز نتیجه نگیری
دقت کنید گفتم دانشگاه آزاد
سلام......کسایی که بین الملل زدن حتما باباشون پول داره؟؟ در حد ماهی 5000000 تومن میگم!!! چون خرجش با حقوق کارمندی جور نمیاد...حالا یکی به من بگه با رتبه 4000 منطقه 2 چیکار کنم؟؟بی عقلی کردم و یه لیسانس روزانه زدم و حالا اون قبول شدم و کنکور 92 محرومم.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)