تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 113 اولاول ... 101617181920212223243070 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 1124

نام تاپيک: واحد بین الملل علوم پزشکی

اگه نباشه جاش خالی می مونه rpf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نه اصلا من پارسال خودم با 2700 چون آخر تمام پزشكيا زده بودم اصلا اسمم رو سازمان سنجش نداده بود به اونا
    من نميدونم اما الان كلي نگرانم كه قبول ميشم يا نه براي مصاحبه الان سراسري دانشگاه تهران پرستاري قبول شدم و آزاد معماري تهران غرب ميخوام معماري برم اما اين بلاتكليفيه معضلي شده اگه كسي ميتونه منو راهنمايي كنه .............
    اين دوست صميميم بود كه الان علوم آزمايشگاهي دانشگاه تهران ميخونه دندون كيش زده بود اما توي آخرين انتخابش همه ميگفتن قبوله اونجا اما به پرديس كيش كه زنگ زده بود گفته بودن بهش رتبه خيلي بالاتر از شما هم قبول شده اينجا شما چرا جزو انتخاباي اولنون نزده بوديد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کجا گفته باید جز 10 انتخاب اول باشه؟؟؟؟؟؟ چرا الکی جو سازی میکنید؟؟؟

این گفته سیستم پاسخگویی سازمان سنجشه:

با سلام در هر اولویتی میتوانستید انتخاب نمایید با تشکر

2. این کاربر از rpf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت annie_barca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    پلاك 10

پيش فرض

کجا گفته باید جز 10 انتخاب اول باشه؟؟؟؟؟؟ چرا الکی جو سازی میکنید؟؟؟
    من طبق پارسال و سوالي كه خودم از دانشگاه يزد پرسيدم جواب دادم اما مثل اينكه امسال ديگه اين رو برداشتن شرمنده اگه كسي رو ترسوندم حالا كسي ميشه منو راهنمايي كنه من با 4200 پزشكي يزد قبول ميشم؟ يا كلا تموم شده بدونمش و انگيزه آفريني كنم براي خودم توي رشته معماري

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این سیستم پاسخگویی هم جواب سر راست نمیده

با سلام از آنجا که رشته های متمرکز به رشته هایی گفته میشود که با توجه به اولویت نمره کل اکتسابی و ظرفیت اختصاص داده شده به هر سهمیه فهرست پذیرفته شدگان نهایی استخراج و اعلام میشود رشته های نیمه متمرکز به رشته هایی گفته میشود که داوطلبان علاوه بر آزمون سراسری اقدامات دیگری نظیر: مصاحبه، معاینه، آزمون علمی و یا عملی به عمل می آید و یا احتمالاً افراد به صورت ذخیره پذیرفته میشوند. گزینش داوطلبان براساس نمرات کل اکتسابی از بین معرفی شدگان که در مصاحبه، معاینه، آزمون علمی و یا عملی این گونه رشته ها پذیرفته میشوند با توجه به نتایج بررسی صلاحیتهای عمومی آنان انجام میگیرد. بنابراین داوطلبی که رشته های نیمه متمرکز را قبل از رشته های متمرکز انتخاب نماید از دو قابلیت ویژه می تواند استفاده کند: اول اینکه این شانس را دارد که ضمن معرفی شدن در رشته های نیمه متمرکز در رشته های متمرکز نیز پذیرفته شود. بدین معنی که داوطلب در صورتی که در یک رشته متمرکز پذیرفته شود می تواند در آن ثبت نام و ادامه تحصیل دهد تا نتایج معرفی شدگاه نیمه متمرکز اعلام شده و برای سایر مراحل مثلا آزمون اختصاصی، عملی یا مصاحبه اقدام نماید. نکته1: اگر داوطلب قبول شده در رشته های متمرکز در صورت معرفی شدن در رشته های نیمه متمرکز نخواهد برای مصاحبه یا سایر مراحل اقدام کند مشکلی برای او ایجاد نمی شود و می تواند در همان قبولی قبلی ادامه تحصیل دهد. دوم اینکه اگر داوطلب در رشته های متمرکز پذیرفته نشود حداقل شانس معرفی و پذیرفته شدن در رشته های نیمه متمرکز را دارد. نکته2: اگر داوطلبی در هر دو رشته متمرکز و نیمه متمرکز پذیرفته نهایی شود با وی همانند دانشجوی انتقالی رفتار می شود و باید از رشته متمرکز به قبولی نیمه متمرکز برود. لازم به ذکر است معرفی شدن در رشته های نیمه متمرکز بعنوان قبولی نهایی تلقی نشده و نتایج ان بعد از انجام مراحل مصاحبه، معاینه و یا آزمون عملی اعلام می شود. بنابراین اگر داوطلبی در رشته متمرکز قبول شده و در رشته های نیمه متمرکز نیز معرفی شده بهتر است در رشته متمرکز خود در دانشگاه مربوطه ثبت نام نماید چرا که اگر نسبت به ثبت نام در رشته متمرکز خود اقدام نکند و در نتایج نهایی رشته های نیمه متمرکز نیز پذیرفته نشود دیگر نمی تواند در رشته متمرکز ثبت نام کند و شانس ادامه تحصیل در آن سال را از دست میدهد. اما اگر رشته های نیمه متمرکز بعد از رشته های متمرکز انتخاب شود چه اتفاقی می افتد؟ اگر داوطلبی چنین اقدامی انجام دهد و در رشته متمرکز پذیرفته شود گزینش انتخاب رشته متوقف شده و دیگر رشته های بعدی اعم از متمرکز و نیمه متمرکز دیگر گزینش نخواهند شد و داوطلب شانس معرفی شدن در این دسته از رشته ها را از دست می دهد. با تشکر

آخر فروم باز ehsan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

اونهایی که پارسال و سال قبلش منتظر بودن بین الملل قبول بشن چی شد؟ یعنی چی کار کردن؟
    کیا قبول شدن کیا نشدن؟ بیان تجربیاتشون رو در اختیار ما بزارن
    من پارسال مرحله اول قبول شدم ولی نرفتم مصاحبه گفتم 1 سال دیگه می خونم ولی با رتبه 2000 بازم سرم بی کلاه موند اومدم سر خونه اول

6. این کاربر از ehsan_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اونهایی که پارسال و سال قبلش منتظر بودن بین الملل قبول بشن چی شد؟ یعنی چی کار کردن؟
    من پارسال مرحله اول قبول شدم ولی نرفتم مصاحبه گفتم 1 سال دیگه می خونم ولی با رتبه 2000 بازم سرم بی کلاه موند اومدم سر خونه اول
    اولین بین الملل کجارو زدی؟؟ اولین انتخاب رشتت بین الملل بود یا همون عادی ها بود؟؟ اگه امسال قبول بشی میری؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

شما با رتبه 2000 هیچ جا دندون -پزشکی یا دارو نیووردید؟

آخر فروم باز ehsan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

اولین بین الملل کجارو زدی؟؟ اولین انتخاب رشتت بین الملل بود یا همون عادی ها بود؟؟ اگه امسال قبول بشی میری؟
    شیراز-یزد-بندرعباس-گیلان
    انتخابهای 8 تا11
    اره دیگه پارسال هم اشتباه کردم
    شما با رتبه 2000 هیچ جا دندون -پزشکی یا دارو نیووردید؟
    دندانپزشکی عزیزم تا 1000-1100 پر میشه
    پزشکی هم تا 1800-900
    البه اینها که گفتم منطقه 1 هست

10. این کاربر از ehsan_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

فرق بین بین الملل دانشگاه آزاد که انتخاب رشته میکنی و سراسری چیه؟ازاد میشه انتخاب اول زد ولی قبول نشد و با پول حلش کرد؟ چون که قبول شدنش توی دانشگاه ازاد حداقل تراز زده بود 6800!!!!
    ازاد بین الملل هم شرط معدل داره؟من معدلم دیپلمم 14.91 هست مشلکی هست؟
    آخه من امثال رفتم عمران ازاد گفتم اگر بشه هنوز هیچی نشده انصراف بدم برم بین الملل!زبانم هم خوب در حد عالیه روون میتونم صحبت کنم.

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

فرق بین بین الملل دانشگاه آزاد که انتخاب رشته میکنی و سراسری چیه؟ازاد میشه انتخاب اول زد ولی قبول نشد و با پول حلش کرد؟ چون که قبول شدنش توی دانشگاه ازاد حداقل تراز زده بود 6800!!!!
    ازاد بین الملل هم شرط معدل داره؟من معدلم دیپلمم 14.91 هست مشلکی هست؟
    آخه من امثال رفتم عمران ازاد گفتم اگر بشه هنوز هیچی نشده انصراف بدم برم بین الملل!زبانم هم خوب در حد عالیه روون میتونم صحبت کنم.
    از دوستان اگر کسی هست هدفش "پزشکی آزاد" یا هر رشته از دانشگاه آزاد هست بهم پ.خ بده تا چگونگی قبول شدنش رو بهش بگم
    چون ممکنه خیلی وقت بذاری ولی باز نتیجه نگیری
    دقت کنید گفتم دانشگاه آزاد

13. این کاربر از Amirdb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام......کسایی که بین الملل زدن حتما باباشون پول داره؟؟ در حد ماهی 5000000 تومن میگم!!! چون خرجش با حقوق کارمندی جور نمیاد...حالا یکی به من بگه با رتبه 4000 منطقه 2 چیکار کنم؟؟بی عقلی کردم و یه لیسانس روزانه زدم و حالا اون قبول شدم و کنکور 92 محرومم.....

15. این کاربر از rpf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •