نظرتون درمورد شامپو آلپسین کافئین چیه؟
نظرتون درمورد شامپو آلپسین کافئین چیه؟
در مورد اتو و سشوار که به شخصه موافق نیستم ، چون به مرور زمان تعداد مو ها خیلی خیلی کم میشه
از تافت ، یخ مو و ... استفاده کنید اما شاید ریزش مو پیدا کنید ...
پیشنهادم اینه که یک شامپوی خوب مناسب با این نوع مو پیدا کنید و ازش استفاده کنید
و آخرین باری که سرتونو میشویید توی حمام با آب سرد بشویید
اگه خواستید شامپو تونو عوض کنید ، در مورد راهنمایی خرید شامپو هم تاپیک داریم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب این شامپو مدتی هستش که به دلیل ارائه متد جدید ضدریزش مو یعنی استفاده از کافئین ، مطرح شده
تجربه ای که من داشتم این بود که برای تاثیرگذاری مناسب، حتما باید از هردو محصول شامپو + لوسیون استفاده کرد
اما اگه فقط بخواهید صرفا شامپوش رو مصرف کنید ، چندان نباید انتظار خاصی داشته باشید
در این حالت من شامپو ضدریزش فولیکا و شامپو ضد ریزش سریتا رو به شامپو آلپسین ترجیح میدم
چون قیمتشون پائینن تر از آلپسین هستش (تقریبا 1/3 آلپسین) و تاثیرگذاریشون در همون حد آلپسین هستش
البته اگه بخواهید شامپو آلپسین رو بهمراه تونیکش مصرف کنید شرایط فرق داره و کیفیت بالاتری دارند
اما یادتون باشه ممکنه یه شامپو به سر یکی بسازه و حسابی موهاش رو تقویت کنه ولی برعکس برای فرد دیگری اصلا نسازه
پس در مورد شامپو نمیشه بطورقطع نظر داد
سلام.
سوالاتی در مورد ریزش مو داشتم
دکتر برای من به خاطر ریزش مو برا ماه اول و دوم درمان Finpecia Finasteride Tablets USP 1mg نوشت که برا صبح ها 2 قرص روزانه مصرف کنم و انصافا هم تو کم کردن ریزش خیلی نقش داشته. در کنار این قرص ProstaFit تجویز کرده و برای این ماهم هم قرص ZINK PLUS . حالا سوالات و نگرانی هائی که برا من مطرح هستن اینان :
1- آیا تاثیر مثبت قرص finastride در کم کردن ریزش مو نشان ارثی بودن قطعی ریزش هست ؟!
2- آیا شایعاتی که در مورد عقیم سازی توسط این قرص هست صحت داره و اگه درسته چه مقدار و زمان مصرف باعث میشه ؟!
3- اینی که میگن کیفیت قرص هندی پایین تره و تاثیر منفی زیاد داره درسته ؟!
4- علت تجویز 2 قرص بعدی چی هست ؟
5- آیا این داروها میتونن ریزش رو عقب بندازن یا قطع کردن همانو بازگشت ریزش همان ؟!
6- اصولی ترین نحوه مصرف اینا چطوری هستش و حداکثر دوره درمان ؟!
و هر نکته ای که باید توجه کرد ...
خیلی خیلی ممنون
1. تاثیر آن نشانه آندروژنیک بودن ریزش مو بوده و باید بدانیم که ریزش موی آندروژنیک معمولا ارثی می باشد .
2. خیر این مطالب فقط شایعه می باشد .
3. در این مورد باید همکاران داروساز و یا کسانی که در این مورد تجربه خاصی دارند نظر بدهند .
4. این دو دارو مکمل های ویتامینی و ترکیبات روی می باشند که در روند درمان ریزش مو معمولا تاثیر خوبی دارند .
5. تا زمان مصرف دارو ها وضعیت رضایت بخش می باشد و پس از قطع دارو ها مشکل مجددا ایجاد می شود .
6. قرص فیناسترید روزانه 1 میلی گرم و در صورت لزوم مکملها و شاید داروی موضعی ماینوکسیدیل .
سلام
من تقریبا 1 ماه قبل برای درمان ریزش مو پیش یکی از معروف ترین دکترهای پوست و مو رفتم .
دکتر برای من فین پشیا تجویز کرد .برای 3 ماه اول روزی 2 عدد صبح وشب و برای بعد از اون روزی یک قرص.
بعلاوه ی محلول روگین
با توجه به تحقیقاتی که من کردم فهمیدم که این محلول تضمینی نداره که اصل باشه و ممکنه تقلبی باشه و در ضمن قیمت بالایی هم داره.
1-آیا مصرف فین پشیا اون هم 2 قرص در روز مشکلی ایجاد نمی کنه؟
2-به دلیل موارد بالا من نمی خوام روگین رو مصرف کنم.کیفیت ماینوکسیدیل ایرانی چقدر با روگین تفاوت داره ؟
من ماینوکسیدیل چند درصد معادل روگین هست؟(2 یا 5)
ممنون
---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:53 PM ----------
عزیزم مهم ترین دلیل ریزش مو ارث هست .حرف من نیست حرف پزشکان هست .حالا نمی دونم شما این حرف ها رو از کجا دراوردین.
قرص فیناستراید 1 میلی گرم که مخصوص ریزش مو هستش سه نوع هستش
1- پروپشیا : قرص اصلی و بهترین نوع آن برای ریزش مو که امریکاییست ولی گرونه
2- فین پشیا : هندی ها از پروپشیای آمیریکایی نمونه برداری کردند و این قرص رو منتشر کردند
قیمت مناسبی داره (30 عدد 7500 تومان) و عملکرد خوبی هم از خودش نشون داد
3- فیناستراید 1 میلی گرم ایرانی : ارزانترین نوع فیناستراید و به نوعی پایین ترین نوع (30 عدد 1200 تومان)
اتفاقا نمونه هندی اعتبارش از نمونه ایرانی بیشتره
بازخورد این طلسم چه طوری بوده ؟
1- اصولا قرص فین پشیا یا فیناستراید 1 میلی گرم ، روزانه فقط 1 عدد تجویز میشه یعنی 1 میلی گرم در روز
البته در برخی آزمایشات مشخص شده تا 2.25 میلی گرم در روز ، ضرر چندانی وارد نمیکنه ولی موضوع اینه که این مقدار تقریبا همون تاثیر 1 میلی گرم رو داره
از این رو معمولا پزشکان بیخود ریسک نمی کنند که بیمار عوارض بیشتری پیدا کنه و همون 1 میلی گرم رو تجویز میکنن
2- کیفیت روگین به مراتب بهتر از ماینوکسیدیل ایرانی هستش
چون محصول خود کاشف ماینوکسیدیل هستش و همواره با بهترین کیفیت مواد و بیشترین کنترل تولید میشه
در ضمن ماینوکسیدیل ایرانی 3400 تومانه ولی روگین 30 تا 35 هزار تومانه
پس تفاوت قیمت چندان بی دلیل نیست
البته ماینوکسیدیل ایرانی هم محصول خوبیه و ما اینجا خوب و عالی رو از هم جدا کردید
3- روگین نام تجاری مانیوکسیدیله که با درصد های مختلف منتشر میشه که در پست زیر عنوان کردم
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6537899&postcount=124
اصولا برای شروع استفاده از ماینوکسیدیل ابتدا چند وقت با ماینوکسیدیل 2% شروع کنید
و چنانچه تاثیر نداشت بعد برید ماینوکسیدیل 5% استغمال کنید
سلام
میخواستم بدونم که گلد کردن موهارو چه کار میکنه
جدا از کوتاه کردن مو تا چه مدت تآثیر داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)