تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 160 اولاول ... 101617181920212223243070120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 1597

نام تاپيک: ► هر گونه سوال راجع به موی سر در اینجا مطرح شود ◄

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

نظرتون درمورد شامپو آلپسین کافئین چیه؟

پروفشنال Sayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان مو های من موج داره و بعضی موقعا خوش حالت موج میزنه ولی الان یه مدتی هست که بد حالت شده
    در ضمن از اتو یا سشوار هم استفاده میکنم بعد از حموم دوباره مثل اولش میشه
    کسی راه حلی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟
    در مورد اتو و سشوار که به شخصه موافق نیستم ، چون به مرور زمان تعداد مو ها خیلی خیلی کم میشه

از تافت ، یخ مو و ... استفاده کنید اما شاید ریزش مو پیدا کنید ...

پیشنهادم اینه که یک شامپوی خوب مناسب با این نوع مو پیدا کنید و ازش استفاده کنید

و آخرین باری که سرتونو میشویید توی حمام با آب سرد بشویید

اگه خواستید شامپو تونو عوض کنید ، در مورد راهنمایی خرید شامپو هم تاپیک داریم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از Sayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال T I G E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

نظرتون درمورد شامپو آلپسین کافئین چیه؟
    خب این شامپو مدتی هستش که به دلیل ارائه متد جدید ضدریزش مو یعنی استفاده از کافئین ، مطرح شده

تجربه ای که من داشتم این بود که برای تاثیرگذاری مناسب، حتما باید از هردو محصول شامپو + لوسیون استفاده کرد

اما اگه فقط بخواهید صرفا شامپوش رو مصرف کنید ، چندان نباید انتظار خاصی داشته باشید

در این حالت من شامپو ضدریزش فولیکا و شامپو ضد ریزش سریتا رو به شامپو آلپسین ترجیح میدم

چون قیمتشون پائینن تر از آلپسین هستش (تقریبا 1/3 آلپسین) و تاثیرگذاریشون در همون حد آلپسین هستش

البته اگه بخواهید شامپو آلپسین رو بهمراه تونیکش مصرف کنید شرایط فرق داره و کیفیت بالاتری دارند

اما یادتون باشه ممکنه یه شامپو به سر یکی بسازه و حسابی موهاش رو تقویت کنه ولی برعکس برای فرد دیگری اصلا نسازه

پس در مورد شامپو نمیشه بطورقطع نظر داد

5. 2 کاربر از T I G E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

سلام.
    سوالاتی در مورد ریزش مو داشتم
    دکتر برای من به خاطر ریزش مو برا ماه اول و دوم درمان Finpecia Finasteride Tablets USP 1mg نوشت که برا صبح ها 2 قرص روزانه مصرف کنم و انصافا هم تو کم کردن ریزش خیلی نقش داشته. در کنار این قرص ProstaFit تجویز کرده و برای این ماهم هم قرص ZINK PLUS . حالا سوالات و نگرانی هائی که برا من مطرح هستن اینان :

1- آیا تاثیر مثبت قرص finastride در کم کردن ریزش مو نشان ارثی بودن قطعی ریزش هست ؟!
    2- آیا شایعاتی که در مورد عقیم سازی توسط این قرص هست صحت داره و اگه درسته چه مقدار و زمان مصرف باعث میشه ؟!
    3- اینی که میگن کیفیت قرص هندی پایین تره و تاثیر منفی زیاد داره درسته ؟!
    4- علت تجویز 2 قرص بعدی چی هست ؟
    5- آیا این داروها میتونن ریزش رو عقب بندازن یا قطع کردن همانو بازگشت ریزش همان ؟!
    6- اصولی ترین نحوه مصرف اینا چطوری هستش و حداکثر دوره درمان ؟!
    و هر نکته ای که باید توجه کرد ...

خیلی خیلی ممنون

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام.
    سوالاتی در مورد ریزش مو داشتم
    دکتر برای من به خاطر ریزش مو برا ماه اول و دوم درمان Finpecia Finasteride Tablets USP 1mg نوشت که برا صبح ها 2 قرص روزانه مصرف کنم و انصافا هم تو کم کردن ریزش خیلی نقش داشته. در کنار این قرص ProstaFit تجویز کرده و برای این ماهم هم قرص ZINK PLUS . حالا سوالات و نگرانی هائی که برا من مطرح هستن اینان :

1- آیا تاثیر مثبت قرص finastride در کم کردن ریزش مو نشان ارثی بودن قطعی ریزش هست ؟!
    2- آیا شایعاتی که در مورد عقیم سازی توسط این قرص هست صحت داره و اگه درسته چه مقدار و زمان مصرف باعث میشه ؟!
    4- علت تجویز 2 قرص بعدی چی هست ؟
    5- آیا این داروها میتونن ریزش رو عقب بندازن یا قطع کردن همانو بازگشت ریزش همان ؟!
    6- اصولی ترین نحوه مصرف اینا چطوری هستش و حداکثر دوره درمان ؟!
    و هر نکته ای که باید توجه کرد ...

خیلی خیلی ممنون
    1. تاثیر آن نشانه آندروژنیک بودن ریزش مو بوده و باید بدانیم که ریزش موی آندروژنیک معمولا ارثی می باشد .
    2. خیر این مطالب فقط شایعه می باشد .
    3. در این مورد باید همکاران داروساز و یا کسانی که در این مورد تجربه خاصی دارند نظر بدهند .
    4. این دو دارو مکمل های ویتامینی و ترکیبات روی می باشند که در روند درمان ریزش مو معمولا تاثیر خوبی دارند .
    5. تا زمان مصرف دارو ها وضعیت رضایت بخش می باشد و پس از قطع دارو ها مشکل مجددا ایجاد می شود .
    6. قرص فیناسترید روزانه 1 میلی گرم و در صورت لزوم مکملها و شاید داروی موضعی ماینوکسیدیل .

8. 2 کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام

من تقریبا 1 ماه قبل برای درمان ریزش مو پیش یکی از معروف ترین دکترهای پوست و مو رفتم .

دکتر برای من فین پشیا تجویز کرد .برای 3 ماه اول روزی 2 عدد صبح وشب و برای بعد از اون روزی یک قرص.
    بعلاوه ی محلول روگین

با توجه به تحقیقاتی که من کردم فهمیدم که این محلول تضمینی نداره که اصل باشه و ممکنه تقلبی باشه و در ضمن قیمت بالایی هم داره.

1-آیا مصرف فین پشیا اون هم 2 قرص در روز مشکلی ایجاد نمی کنه؟
    2-به دلیل موارد بالا من نمی خوام روگین رو مصرف کنم.کیفیت ماینوکسیدیل ایرانی چقدر با روگین تفاوت داره ؟
    من ماینوکسیدیل چند درصد معادل روگین هست؟(2 یا 5)

ممنون

---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:53 PM ----------

این ارث رو نمیدونم کی به دهن ملت انداخته . دراصل طبق جدید ترین یافته ها ریزش مو به دلیل اختلال در سلول های بنیادی هستش که هنوز دارن برای پیدا کردن راه حل جون میکنن.میتونید خودتون یه سرچی کنید
    ================
    دوستان من ریزش مو داشتم الانم احساس میکنم دیگه ریزش ندارم که هیچی یکمم بهتر شده و رشد کرده و اینچیزا. ولی بعضی وقتا انقدر نا امید میشم که میخوام خودمو بکشم.فکر میکنم ریزش مو دارم
    همچنین صد درصد معلومه که سطح ناخونهام البته دو سه تاش (ناخن دست) ظاهری زبر و دندانه دندانه دارن
    به نظرتون قرص آهن برام خوبه؟
    عزیزم مهم ترین دلیل ریزش مو ارث هست .حرف من نیست حرف پزشکان هست .حالا نمی دونم شما این حرف ها رو از کجا دراوردین.

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

قرص فیناستراید 1 میلی گرم که مخصوص ریزش مو هستش سه نوع هستش

1- پروپشیا : قرص اصلی و بهترین نوع آن برای ریزش مو که امریکاییست ولی گرونه

2- فین پشیا : هندی ها از پروپشیای آمیریکایی نمونه برداری کردند و این قرص رو منتشر کردند
    قیمت مناسبی داره (30 عدد 7500 تومان) و عملکرد خوبی هم از خودش نشون داد

3- فیناستراید 1 میلی گرم ایرانی : ارزانترین نوع فیناستراید و به نوعی پایین ترین نوع (30 عدد 1200 تومان)

اتفاقا نمونه هندی اعتبارش از نمونه ایرانی بیشتره

11. این کاربر از T I G E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

بازخورد این طلسم چه طوری بوده ؟

13. این کاربر از SIMON137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام

من تقریبا 1 ماه قبل برای درمان ریزش مو پیش یکی از معروف ترین دکترهای پوست و مو رفتم .

دکتر برای من فین پشیا تجویز کرد .برای 3 ماه اول روزی 2 عدد صبح وشب و برای بعد از اون روزی یک قرص.
    بعلاوه ی محلول روگین

با توجه به تحقیقاتی که من کردم فهمیدم که این محلول تضمینی نداره که اصل باشه و ممکنه تقلبی باشه و در ضمن قیمت بالایی هم داره.

1-آیا مصرف فین پشیا اون هم 2 قرص در روز مشکلی ایجاد نمی کنه؟
    2-به دلیل موارد بالا من نمی خوام روگین رو مصرف کنم.کیفیت ماینوکسیدیل ایرانی چقدر با روگین تفاوت داره ؟
    من ماینوکسیدیل چند درصد معادل روگین هست؟(2 یا 5)
    1- اصولا قرص فین پشیا یا فیناستراید 1 میلی گرم ، روزانه فقط 1 عدد تجویز میشه یعنی 1 میلی گرم در روز

البته در برخی آزمایشات مشخص شده تا 2.25 میلی گرم در روز ، ضرر چندانی وارد نمیکنه ولی موضوع اینه که این مقدار تقریبا همون تاثیر 1 میلی گرم رو داره

از این رو معمولا پزشکان بیخود ریسک نمی کنند که بیمار عوارض بیشتری پیدا کنه و همون 1 میلی گرم رو تجویز میکنن

2- کیفیت روگین به مراتب بهتر از ماینوکسیدیل ایرانی هستش

چون محصول خود کاشف ماینوکسیدیل هستش و همواره با بهترین کیفیت مواد و بیشترین کنترل تولید میشه

در ضمن ماینوکسیدیل ایرانی 3400 تومانه ولی روگین 30 تا 35 هزار تومانه

پس تفاوت قیمت چندان بی دلیل نیست

البته ماینوکسیدیل ایرانی هم محصول خوبیه و ما اینجا خوب و عالی رو از هم جدا کردید

3- روگین نام تجاری مانیوکسیدیله که با درصد های مختلف منتشر میشه که در پست زیر عنوان کردم

http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6537899&postcount=124

اصولا برای شروع استفاده از ماینوکسیدیل ابتدا چند وقت با ماینوکسیدیل 2% شروع کنید

و چنانچه تاثیر نداشت بعد برید ماینوکسیدیل 5% استغمال کنید

15. این کاربر از T I G E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Amir Hossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ذهن فــــــاســــــد محل تحصیل:              ...Wrong Floor

پيش فرض

سلام
    میخواستم بدونم که گلد کردن موهارو چه کار میکنه
    جدا از کوتاه کردن مو تا چه مدت تآثیر داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •