واقعا بازیکنای برزیل خسته نباشن, حتی یه پنالتی گل نکنی !!
صد دحمت به رسول خطیبی خودمون
ولی کیفیت چمن هم بی تاثیر نبود, آدم یاد چمن ملوان دور و ور دی ماه میوفتاد.
موقع پنالتی زدن, هم چمن زبر پایه تکیه گاه بلند میشد و هم چمن زیر توپ !
آرژانتین
اروگوئه
برزیل
پاراگوئه
مکزیک
سایر تیم ها
واقعا بازیکنای برزیل خسته نباشن, حتی یه پنالتی گل نکنی !!
صد دحمت به رسول خطیبی خودمون
ولی کیفیت چمن هم بی تاثیر نبود, آدم یاد چمن ملوان دور و ور دی ماه میوفتاد.
موقع پنالتی زدن, هم چمن زبر پایه تکیه گاه بلند میشد و هم چمن زیر توپ !
خب برزيل هم حذف شد تا جمع شگفتيهاي اين جام تكميل بشه مثل اينه كه توي يك چهارم نهايي اروپا آلمان و اسپانيا و مثلا هلند حذف بشن
برزيل مثل كلمبيا ميتونست توي 90 دقيقه كار رو تموم كنه اما واقعا خيلي جاها شانس باهاش يار نبود يكي دو بار كه از روي خط دروازه توپ رو بيرون كشيدن
داستان نيمار جالبه
به نظر من كمي تبليغات هم روي اين بازيكن زياد بوده كلا برزيليها مدتهاست روي پديده هاشون زياد شلوغ ميكنن و يك كلاغ رو چل كلاغ ميكنن
+
ميگم كسي اين پيشبيني تاريخي منو توي چند صفحه پيش ديد
كلمبيا كه خيلي تيم محكميه خوب جمع ميشن و خيلي سريع هم به حمله اضافه ميشن
اما شيلي هم ميتونه تيمها رو غافلگير كنه سانچز خيلي خوب توي اين تيم كار ميكنه بازيكناش واقعا از هم دك بالايي دارن علاوه بر اون چقدر ميدون توي جام جهاني هم تيم خيلي خوبي بود
كلا فكر ميكنم همين دو تيم و قدرتهاي سنتي آمريكاي جنوبي برزيل و آرژانتين تكليف قهرماني رو مشخص كنن
پيشبيني از اين دقيق تر نميشد
سه تيم از چهار تيمي كه احتمال قهرمانيشون رو ميدادم حذف شدن فقط مونده شيلي كه دو ساعت ديگه تكليف اونم روشن ميشه
البته به جز اروگوئه كه انصافا بسيار خوب بازي كرد و يه بازي پاياپاي رو با آرژانتين انجام داد اون دو تيم پرو و پاراگوئه در 90 دقيقه ضعيفتر از كلمبيا و برزيل بودن و شايد با بخت و اقبال صعود كردن
كلا فوتبال يك بار ديگه غير قابل پيشبيني بودن خودش رو به رخ ساير رشته هاي ورزشي كشوند
سلامــــــــــ
باختِ برزیلُ به خودم و هوادارا تسلیت میگم
عجب پنالــتی زنایی بودن
لامصبا یه دونشم تو چارچـــوب نزدن
خداحافظ کوپا آمریکا/![]()
اشتباه برداشت کردید.
منظور من از "حقش نبود" این نبود که حقش نبود حذف بشه. منظور این بود که حقش نبود از اینجا بالاتر بیاد. در بازی آرژانتین اروگوئه تیمی که حقش بود برنده شد. صحبت های بعدی من هم این بو تایید می کرد.
+
برزیل هم که حذف شد. برای اولین بار در تاریخ این مسابقات (سال 2001 و اون اتفاق ها رو کنار بگذاریم) است که نه برزیل و نه آرژانتین به جمع 4 تیم نهایی نمی رسن.
عجب ...! چه جامی شد این جام!
من بازی رو کامل ندیدم . در واقع فینال ورد کاپ زنان رو به این ترجیح ( یا ترجیه!) دادم!دی
بازی که بین ژاپن و فرانسه بود انصافا بازی زیبایی بود و کم از بازی های مردان نداشت.
اون بازی که تموم شد همینجوری زدم شبکه 3 دیدم داره با تاخیر می ده! پنالتی ها رو کامل دیدم . عجب پنالتی های زدند برزیلی ها...! روی ارژانتین رو سفید کردند!دی اتفاقا بازی امریکا و ژاپن هم همین جوری شد . اونجا امریکا 3 تا پنالتی خراب کرد اینجا برزیل 4 تا .
اروگوئه ، پرو ، پاراگوئه و شاید شیلی. کی اول بشه؟!دی با بازی دیشب اروگوئه به نظرم حقش قهرمانیست .
این سبک بازی خیلی آشناست
خیلی ها به وفور توی لیگ قهرمانان اروپا این سبک از بازی رو دیدن
=================================================
حیف شیلی هم که حذف شد!!!!
Last edited by H A M A S; 18-07-2011 at 10:21.
يكي ونزوئلا رو بگيره !!
شيلي و كلمبيا هم پر !!
خیلی جالب شد! همه اون تیمهایی که فکر می کردیم صعود کنن باختن!! شیلی هم حذف شد!
شما ظاهرا بحث های قبلی رو مطالعه نکردی...این لیست 3 برابر هم بشه...باز جای افتخارات در تیم ملی خالیه...10 تای اینا رو بذار یه طرف...مثلا آقای گلی جام جهانی رو بذار یه طرف دیگه(یه دونه گل بزنه...آقای گلی پیشکش!)...یا قهرمانی در جام جهانی...
دیگه بگذریم از این بحث لطفا...اگه چیزی هست تو پیغام خصوصی باشه بهتره.
عجب جامی شده این جام....
فقط خدا کنه اروگوئه قهرمان نشه که پر افتخارترین تیم میشه...
با این رویی که از گلر پاراگوئه دیدم سخت بشه بهش گل زد و همین منو امیدوار میکنه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)