اگر قبل نصب اندروید 4 مشکلی نداشتید نخیر باطری خراب نیست
اگر نشد رام رو نصب کنید روتش کنید و یک سری فایل سیستمی بدرد نخور رو پاک کنید
بعد باطری رو کالیبره کنید
اگر قبل نصب اندروید 4 مشکلی نداشتید نخیر باطری خراب نیست
اگر نشد رام رو نصب کنید روتش کنید و یک سری فایل سیستمی بدرد نخور رو پاک کنید
بعد باطری رو کالیبره کنید
Android 2.3.4
اینم از وضیعت فعلی باتری:
شارژ 71% اینترنتم وصله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نرمال هست
ولی این که این همه تو حالت استندبای بره نه
مشکل از رام ه
ممنون دوست عزیز
فقط من چیزی در مورد رام و اینا نمیدونم D:
اگه میشه یه توضیحی بده..
بازم ممنون..
رام منظور ورژن آندروید هست
دوستتون توی ورژن جدید خیلی مصرف باتری بالایی داره ولی مال شما نرمال هست
چون ما دقیقا وضیعیت شارژ دهی رو نمیبینیم نمی تونیم یک نظر درست و حسابی بدیم.حالا شما ببر نمایندگی Sony بگو این مشکل رو داره (تو ایران آخه نماینگی اصلا انگار وجود نداره متاسفانه) حالا یبار امتحان کن و ببر ببین مشکلش چی هست.دوستمون راست میگن احتمالا مشکل از رام هست!
خوب.یه توضیحی در مورد باطری و رام بدم.اول در مورد باطری. اگه شما گوشیتون رو تازه گرفتین طبیعی هست یکم باطریش مشکل داشته باشه که اگه چندبار خالی و شارژ بشه درست میشه(هم چنین کیفیت صفحه که بهتر میشه بعد از استفاده).باطری بطور معمولی 3 الی 4 روز دوام میاره ولی عواملی زیادی هست که توی شارژ دهی تاثیر داره مثل ویدجت ها و مخصوصا Live Wallpaper ها که هم شارژ رو زود تموم میکنه هم سرعت گوشی یکم میاد پایین.برنامه هایی هم که برای باطری هست شاید یکم تاثیر داشته باشه ولی معجزه نمیکنه!در مورد ورژن هم بگم که کسانی که قصد دارن موبایل رو به ورژن 4 اندروید آپیدیت کنن بهتره نکنن چون سرعت گوشی کم میشه و براتون مشکل پیش میاد و درواقع بهتره بگم سرویس میشین!(تجربه داشتم).ورژن اندوریدی که حالت اولیه هست 2.3.4 هست (نان زنجبیلی) پس یادآوری می کنم به ساندویچ بستنی اپدیتش نکنین!مشکل رام هم میتونه یکی از دلایل ضعف باتری باشه!ولی من مشکلی با باطری پیدا نکردم با اینکه کلی ویدجت و لایو وال. دارم روی صفحم!
با تشکر دوستان![]()
Last edited by Mool Tee; 14-06-2012 at 11:32.
ممنون ميشم اگه طرز آپديت كردن گوشي ray به آندرويد ٤ رو با ريز ترين جزئيات برام توضيح بدين
چيكار كنم كه اطلاعات و برنامه هاي قبليمم پاك نشن
ممنون
دوست عزیز با دانلود و مطالعه این کتاب آموزشی، بطور جزء به جزء طریق آپدیت گوشی های سونی اریکسون رو یاد خواهی گرفت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من جيو دارم و ميخوام اين گوشي رو بخرم اما قبلش ميخواستم يه چيزايي رو بدونم.شنيدم كه دكمه بك بعد از يه مدت شل ميشه يا صدا ميده يا يه همچين چيزي.بعدش هم دوربينش ضعيفه(بخاطر فلش كه هم ضعيفه هم اتوماتيك نيست)عملكردش تو بازي هاي اچ دي چطوره؟دركل معايب و مزاياي اين گوشي رو بگين ديگه.پيشاپيش ممنون از لطف همه تون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)