تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 29 اولاول ... 10161718192021222324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 288

نام تاپيک: سوالات در مورد انواع بیمه

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

کسی دیگه نظری نداره؟؟؟؟؟؟زنگ بزنم چی بگم؟؟؟؟؟؟؟
    سلام . همین سوالی که در مورد رباط پاتون پرسیدین ازشون بپرسین

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

این بیمه های خصوصی درمانش بدرد نمیخوره شما چندسالته؟ قبلا بیمه تامین بودی؟ پایان خدمت داری؟

Sent from my SM-P601 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

این بیمه های خصوصی درمانش بدرد نمیخوره شما چندسالته؟ قبلا بیمه تامین بودی؟ پایان خدمت داری؟

Sent from my SM-P601 using Tapatalk
    19 سالمه.
    قبلا بیمه نبودم.
    پایان خدمت هم قطعا ندارم.
    هر کسی اطلاعاتی داره کمک کنه ضروریه.

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

تشکر از پاسخ های دوستان
    ------------
    بنظر شما بیمه درمانی تامین اجتماعی بهتره یا نیروهای مسلح؟
    از نظر تعرفه و سهم بیمار در داروها و بیمارستان ها

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تشکر از پاسخ های دوستان
    ------------
    بنظر شما بیمه درمانی تامین اجتماعی بهتره یا نیروهای مسلح؟
    از نظر تعرفه و سهم بیمار در داروها و بیمارستان ها
    هفته پیش یکی از آشناها با دفترچه تامین اجتماعی یه عملی با هزینه ۳۰ میلیون توی بیمارستان میلاد انجام داد که هیچی پول نداد.

در مورد دفترچه این دو، هرکی یه چی میگه و من خودم تجربه خاصی نداشتم ولی توی مراکز درمانی تامین اجتماعی رایگان انجام میشه.

بودن کسایی که دفترچه نیروهای مسلح رو به تامین اجتماعی ترجیح دادن.

===========
    شمایی هم که ربات پات پاره شده میتونی تامین اجتماعی هم بیمه شی درمورد بیمه های خصوصی اطلاعی ندارم. بزنگ در مورد درمان سوال کن.

6. این کاربر از s_paliz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من میخوام خودمو بیمه (تامین اجتماعی )کنم . قبلا بیمه نیروهای مسلح از طریق پدرم بودم ولی میخوام خویش فرما بشم .سرپرست خانوار هستم . فرزند ندارم.
    شرایطش چیه ؟؟؟

چقدر باید بپردازم هر ماه ؟؟

اینترنتی هم میشه پرداخت کرد ؟؟؟ سایت یا لینک داره ؟؟؟ بذارید ممنون میشم .

دفترچه خدمات درمانی واقعا تا چه حد خوبه و به کار میاد ؟؟؟ برای ارتش که خوب بود . حداقل واسه دندانپزیشکی که به دادم رسید ! به نسبت حق بیمه ای که پرداخت میکنیم سرویس میدن یا ثابته ؟؟؟

و اینکه مزایا و معایب خود بیمه تامین اجتماعی و دفترچه درمانش چیه ؟؟؟

ممنون میشم زود جواب بدید .

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آقا من میخوام خودمو بیمه (تامین اجتماعی )کنم . قبلا بیمه نیروهای مسلح از طریق پدرم بودم ولی میخوام خویش فرما بشم .سرپرست خانوار هستم . فرزند ندارم.
    شرایطش چیه ؟؟؟

چقدر باید بپردازم هر ماه ؟؟

اینترنتی هم میشه پرداخت کرد ؟؟؟ سایت یا لینک داره ؟؟؟ بذارید ممنون میشم .

دفترچه خدمات درمانی واقعا تا چه حد خوبه و به کار میاد ؟؟؟ برای ارتش که خوب بود . حداقل واسه دندانپزیشکی که به دادم رسید ! به نسبت حق بیمه ای که پرداخت میکنیم سرویس میدن یا ثابته ؟؟؟

و اینکه مزایا و معایب خود بیمه تامین اجتماعی و دفترچه درمانش چیه ؟؟؟

ممنون میشم زود جواب بدید .
    تا به حال جایی بیمه برایت ریخته اند یا نه (از طریق شغلی) (یعنی کارفرمایت تا به حال بیمه برایت رد کرده است یا نه؟)

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه جایی بیمه رد نکردن برام .

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نه جایی بیمه رد نکردن برام .
    اما شرایطش :
    1- اگه شما قبلا در جایی کار می کردین و تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی بودین و به هر دلیل از اون کار اخراج شدین و بیمه شما قطع شد می تونین بیمه رو به صورت اختیاری ادامه بدین .

2 - اگه شما حتی یک روز هم حق بیمه پرداخت نکردین و اصلا جایی کار نمی کردین ، می تونین به راحتی خودتون بشین کارفرما و خودتون رو بیمه اختیاری کنید که همون بیمه خویش فرما می شه .

ابتدا شما تشريف ميبريد به یکی از این سازمان های زیربط تامین اجتماعی ( دفاتر کارگزینی نرید چون اون ها فقط دفترچه بیمه آماده می کنن ) و درخواست بیمه اختیاری می دین . ( البته حتما باید اون شخص کارت پایان خدمت سربازی و یا معافیت داشته باشه ، ) . حتما عکس با خودتون به همراه داشته باشین . و اون شخص کارمند هم به شما چند تا فرم ثبت نام می ده . اولین قدم اینه که شما رو به درمانگاه و یا پزشک متخصص ( معرفی شده از سازمان تامین اجتماعی ) معرفی می کنه و شما باید برای انجام آزمایشات اولیه درمانی به اونجا برین که آزمایش خون و قند و بینایی و شنوایی و از این جور آزمایشات ساده هست . سه چهار روز طول می کشه . کلا با هزینه ویزیت و رفت و آمد تو این مرحله 20 تومنی براتون آب می خوره !!!

بعد که مدارک اولیه معاینات رو اماده کردین و مهر و امضا شد اون ها رو به همون جا و به همون شخص کارمند تامین اجتماعی می دین و تو این مرحله باید چند تا اتاق رو هم بالا پایین برین ( تشریفات اداری ) و شماره بیمه بگیرین و تشکیل پرونده بدین .
    نکته مهمی که در این کارهای اداری تامین اجتماعی دیده می شه اینه که هر نامه ای که دستتونه باید حتما اول برین دبیرخانه و شماره نامه و تاریخ خورده بشه . یه 4 - 5 باری حتما باید خانم های دبیرخانه رو ملاقات کنین !

بعد از اینکه همه کارهای اداری و پرونده سازی رو انجام دادین ( مدارکش هم کپی کارت ملی و شناسنامه و کارت خدمت و عکس ) از شما می پرسن که چند وقت براتون حق بیمه رو در رایانه وارد کنم و منظور کنم . حداقل پرداخت حق بیمه هم 3 ماه می باشد و شما می توانید از 3 ماه تا یک سال پرداخت کنید .

حق بیمه امسال هم نزدیک 70 هزار تومن هست ( اتفاقا برگه حق بیمه پرداختی 4 ماهه اینجانب در دستری می باشد و می توان برای علاقه مندان اسکن کنم و اینجا بزارم ) -
    یعنی شما برای 3 ماه نزدیک 70 هزار تومان پرداخت می کنین . البته اگه شما راننده تاکسی باشین می توانید به اتحادیه رفته و نامه گرفته و به بیمه تامین اجتماعی برده و انجا به جای 70 هزار تومان نزدیک 45 هزار تومن پرداخت کنید .
    در صورت کلی اگر مشغول به کاری هستین که وابسته به اتحادیه هست ( البته باید پروانه کسب اون شغل رو داشته باشین برای کسر حق بیمه . اگر نداشتین که باید همون 70 تومن رو بدین ) برین اتحادیه همون صنف و شغل و نامه بگیرین . و حق بیمه خود رو درصدی پرداخت کنید

جواب سوالات :
    شما حتی می تونین تو خونه هم کار کنین و از بیمه هم لذت ببرین . البته با دادن حق بیمه ! .

تازه کسانی که سربازی رفته اند هم می توانن اون 20 ماه سربازی رو جزو سنوات بیمه ای حساب کنند که باید با مراجعه به شعبه تامین اجتماعی و دریافت برگه حق بیمه این 20 ماه ( که در صورت توافق می توان آن را به صورت اقساط پرداخت نمود ) پرداخت نمایید .

بله شما می توانید بعد از 30 سال خودتون رو بازنشسته کنید و از مستمری بیمه تامین اجتماعی بهره ببرید . و هیچ فرقی هم با کسانی که بیمه اجباری و بیمه عادی شده اند نداره .

شما بعد از 2 سال پرداخت حق بیمه به صورت مستمر می توانید از مزایای بیمه تامین اجتماعی بهره ببرید مثل دریافت وام .

در کل تعریف بیمه در ایران به نادرستی و غلط در بین مردم رواج پیدا کرده و چون اطلاع رسانی در این زمینه ناقص است مردم را در سردرگمی قرار داده .

یعنی اون کسانی که کارمند هستند و حق بیمه ای از حقوقشون کم می شه و اون کسی که خودش حق بیمه رو پرداخت می کنه ( خودش کارفرما و خویش فرما ) در آخر 30 سال می توانند از مستمری بهره ببرند .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. این کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

70 هزار تومن ؟؟؟ من شنیدم 130 تومنه ها ؟؟؟؟؟؟؟؟ متاهل هستم .
    نوعش فرق میکنه یا یه مدله با یه نرخ ؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •