دوستان برای کسی باری قبلی رو با پایان دوم تموم کرده باشه(همون که موشک ها پرتاب نمیشه و دارک ها زنده میمونن ) خوب این بازی غیر منطقی میشه که !!!
دوستان برای کسی باری قبلی رو با پایان دوم تموم کرده باشه(همون که موشک ها پرتاب نمیشه و دارک ها زنده میمونن ) خوب این بازی غیر منطقی میشه که !!!
محتوای مخفی: .
Last edited by Persian-swag; 30-05-2013 at 23:16.
دوستان آپدیت 3 رو بریزید به خصوص برای گرافیک های AMD خیلی عالیه !
سیوهارو بعد آپدیت نمیشناسه / که راحت مشه شناسوند !
Last edited by Persian-swag; 30-05-2013 at 23:25.
نه نمیشه انتخاب کرد. دی ای سی میخواد.الان تو سیواتو پاک کن با New Game برو ببین Ranger Mode رو می تونی انتخاب کنی .
دوحالت داره 1- normal ranger mode و 2- hardcore ranger mode مال من جفتش باز میشه !
من از سایت p30day دان کردم .![]()
برخی از دوستان گفتند که دو پایان داره بازی که درسته کسانی که میخوان پایان دوم رو ببینن این فایل سیو هارو دانلود کنن و داخل Documents\4A Games
بریزن
در مورد پایان اول بگم که در صورتی که شما بخشوده نشده باشید و در بازی در هنگام حق انتخاب هاتون بدی رو انتخاب کرده باشید پایان اول رو خواهید دید که خوب هیچی.
پیشنهاد میکنم پایان دوم رو هم ببینید جالبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميشه يكي از دوستان در مورد پايان هاي مختلف بازي يه توضيحي بده , من بازي رو تموم كردم ولي اخرش يه كم گيج كننده بود ,
محتوای مخفی:
محتوای مخفی: پایان ها
آقا سوال..یه جایی هست که از لاشه هواپیما میام بیرون، بعد از یه کم مبارزه از یه سوراخ تو دیوار میریم داخل..من قبل از اینکه به اونجا برسم ماسکشو در میاره، درنتیجه خیلی زود میمیره. من کار اشتباهی کردم یا باید فیلتر پیدا کنم؟
کی میگه گرافیک و نورپردازش از Crysis 3 بهتره ؟؟؟؟؟؟
Crysis 2 نور پردازش بهتر بود .
اما از محیط بازی خوشم اومد .
ولی در کل به کرای نمی رسه .
البته شاید نظرم عوض شه .
چون کلاً 10 دقیقه بازی کردم![]()
الان چک کردم برای دیدن پایان دوم خیلی کارا لازمه ! و فقط به انتخابهای بازی ربطی نداره! تو چند تا از مرحله ها کسی رو نباید بکشی کلی کار باید انجام بدی به کلی از گفتگو ها به دقت گوش بدید و ...همون تو یوتوب ببینی بهتره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)