دوست عزیز ما داریم راجع به دو دوربین CX550 و TM700 بحث میکنیم که جفتشون در رده دوربینهای Consumer Level جزو مدلهای Flagship و تقریبا هم قیمت سال 2010 دو کمپانی هستن که البته 2011 به ایران عرضه شدن مشخصات CX550 در سایت رسمی سونی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حد اکثر رزولوشنی که این دوربین قابلیت فیلمبرداری داره 1080/50i در مدلهای پال و 1080/60i در مدلهای NTSC هست یعنی با رزولوشن 1920x1080 قابلیت فیلمبرداری به صورت پروگرسیو رو نداره , bit rate این دوربین هم پائینتر از TM700 هست 28Mbit/s در مقابل 24Mbit/s
راجع به نمونه فیلمها من به واسطه شغلم به اکثر این دوربینها دسترسی دارم و اون چیزی که عنوان کردم بیشتر تجربه شخصیم بود در مورد کلیپهای مختلف در سایتهای مختلف نمونه زیاد هست ولی کلیپ از سوژه یکسان در شرایط نور پردازی یکسان که با رزولوشن اصلی و بدون تغییر دادن کدک باشه معیار مقایسه هست که تا به حال تو وب مخصوصا منابع معتبر پیدا نکردم به هر حال سایت ایشون رو من بعضا بازدید میکنم مثلا خود ایشون در مقایسه NEX-VG10 که دوربین حرفه ای تر ی هم نسبت به CX550 هست و HS700 که مدل هارد دیسک دار TM700 هست عقیده دارن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گذشته از اینها در اینترنت 10 ها بررسی حرفه ای از این دوربینها وجود دارن و اکثر منابع مطابق با تجربه شخصی من به اتفاق نظر به این دارن که کیفیت تصاویر فیلمبرداری شده با TM700 بهتر از CX550 هست و دقت رنگ و شارپنس بهتری داره و علاوه بر اون در نور کم نویز کمتری ایجاد میکنه.
حتی در بین مدلهای Flaghship 2011 در رده های Consumer Level بین TM900 و X770 هم همین مسئله همچنان صادق هست (در برخی موارد با اختلاف کمتر و حتی بیشتر)