تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 58 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 576

نام تاپيک: فوتسال

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ببینید کسی منکر پیشرفت و لیاقت تیمهای دیگه نمیشه چه الان تایلند و چه 2006 ژاپن اینا خوب کار کردن و نتیجه گرفتن قرار نیست همیشه اختلاف ما و تیمهایی مثل کره و استرالیا 15-10 گل باشه اونا هم پیشرفت می کنن و قطعا ما نمیتونیم همیشه این فاصله رو حفظ کنیم اصلا هدف ای اف سی همینه که سطح فوتسال آسیا بالاتر بره الان ممکنه دور بعد جام ملتها دیگه بازیکنهایی مثل شمسایی و لطیفی و کشاورز تو ترکیب تیم نباشن و شما ترکیب جواب تیمهایی مثل تایلند و ژاپن و ازبکستان رو نگاه کنید!باید خیلی بیشتر از اینا کار کنیم اگه میخوایم جایگاهمون حفظ بشه ایرادی که هست اینه که ما چی کار کردیم درجا زدیم یا عقبگرد کردیم!شما جای دور نمیخواد برید همین تاپیک رو از صفحه اول که کوروش جان زحمتشو کشید ببینید نتایج و روند تیم ملی بعد از کنار گذاشتن شمس و روی کار اومدن صانعی چطور بود!این شکست اتفاق نبود که یک روز و ناگهانی باشه روند همین بود منتها هرکسی اون موقع انتقاد کرد شد کارشناس مغرض و جهت دار و تخریب!اگه کسی بازی مقابل کره و ازبکستان میگفت ساختار دفاع ایران شکننده هست میگفتن نمیخواد تیم ملی نتیجه بگیره و داره حاشیه درست می کنه همون بازی هم میشد فهمید تیمی که 14 گل بهش زدیم و با کمترین فشار تونست یک گل به ما بزنه و همینطور ازبکستان!تیمی که از سطح آسیا بالاتر رفته بود و رقیباش اسپانیا و برزیل بودن الان دوباره باید تو آسیا تلاش کنه تا مقابل تایلند و ژاپن پیروز باشه!وقتی یکی از بهترین مربی های جهان رو سر این مسائل جزئی از دست میدیم نشون میده نگاه مدیریت کلان به ورزش کمتر از اون تصویر بالا نیست!در مورد تکرار قهرمانی ها و عادی شدنش همین رو بگم که مطمئن باشید هر قهرمانی متفاوت هست و بی تلاش و برنامه ریزی به دست نمیاد هرچقدر هم که فکر کنیم سطحمون بالاتره شاید برای گزارشگر شبکه 3 این قهرمانی ها عادی شده بود ولی برای خیلی ها نه این واکنش مردم بعد از باخت خودش گویا هست و البته حمایت بسیار خوب ایرانی ها در سالن که تو همه مسابقات جو رو کاملا به نفع ایران کرده بودن قبلا هم گفتم روز بد بازیکنها بود اما من بیشتر این شکست رو شکست کادر فنی میبینم. با بی کفایتی کارمون به اینجا رسید!:

هرمانتس: ايران حريف تمريني ما بود!

محتوای مخفی: ادامه 

ويکتور هرمانتس پس از برتري 4 بر 3 تيم ملي فوتسال تايلند برابر ايران در مرحله نيمه نهايي رقابتهاي قهرماني آسيا در مورد اين بازي گفت: من به قدرت ايران احترام مي گذارم اما بازيکنان ما با قلب شان بازي کردند و توانستند در اين بازي به پيروزي برسند و راهي فينال شوند.

وي با بيان اينکه اين پيروزي نه تنها براي تايلند بلکه براي همه تيم هاي آسيايي خوب بود افزود: از بازيکنانم انتظار دارم هميشه همينطور بازي کنند. ما برابر ايران نمايش فوق العاده اي داشتيم. دروازه بان ما تنها 17 سال سن داشت و جوانان ديگري در تيم ملي تايلند داريم که بايد مراقب آنها باشيم.

هرمانتس خاطرنشان کرد: ما توانستيم ايران را خيلي خوب کنترل کنيم و تنها 6 دقيقه خودمان نبوديم که در اين دقايق ايران به گل رسيد اما هر وقت بازيکنان ذخيره از من مي پرسيدند که سرنوشت اين بازي پيچيده چه مي شود به انها اطمينان خاطر مي دادم که برنده بازي مي شويم. فوتسال تايلند خيلي خوب رشد کرده و اميدوارم بتواند به اين روند خوب ادامه دهد.

وي ادامه داد: تيم ملي تايلند در دفاع و ضد حمله بسيار عالي عمل کرد و مي توانستيم در اين ديدار سه گل ديگر به ايران بزنيم. من قبلا گفته بودم که از ديدار با ايران به عنوان يک بازي تمريني استفاده خواهيم کرد و حالا بايد به فينال فکر کنيم.

سرمربي هلندي تايلند با ابراز خرسندي از صعود اين تيم به ديدار فينال گفت: ما خودمان را براي حضور در جام جهاني آماده مي کنيم و خوشحاليم که يکي از تيم هايي هستيم که در اين رقابتها به ميدان مي رويم. اميدوارم بتوانيم از گروه مان صعود کنيم و به يک چهارم نهايي برسيم.

وي در پاسخ به اين پرسش که شما امروز تيمي را شکست داديد که سرمربي آن ( علي صانعي) شاگرد خودتان در تيم ملي فوتسال ايران بوده است، گفت: از اين بابت خوشحال نيستم اما خوشحالي من به اين خاطر است که توانستم تيم ملي تايلند را به فينال ببرم و در جام جهاني هم حضور خواهيم داشت.

هرمانتس در پاسخ به اين پرسش که اگر حسين شمس سرمربي تيم ملي فوتسال ايران بود آيا بازهم مي توانستيد اين تيم را شکست دهيد گفت: هم حسين شمس و هم علي صانعي دوستان من هستند و نمي خواهم در اين مورد اظهار نظري داشته باشم.

این باخت هشدار خیلی جدی بود باید دید چه تغییراتی تو فوتسال انجام میشه نگاه مسئولین ورزشی کشور اگه این باشه که همه رشته های ورزشی مثل کشتی والیبال و بسکتبال و فوتسال و ... برن تو سطح آسیا قهرمانی دائم داشته باشن و به مسابقات مختلف جهانی و المپیک صعود کنن تو رده های مختلف ملی و باشگاهی بعد ما بهشون بی توجهی کنیم و تمام توان و هزینه روی فوتبال باشه که آیا به جام جهانی و المپیک صعود کنه یا نه!نه تنها فوتبال به جایی نمیرسه همونطور که 2011-2010 نرسید بلکه سایر رشته ها هم افت می کنن که کردن!(فوتسال بسکتبال و ...) واقعا مگه توقع شمس چی بود؟پاداش قهرمانی تیمش رو میخواست چقدر درخواست کنه!هست هنوز مصاحبه اش برید بخونید چقدر بود فکر کنم کلش50 میلیون؟؟یعنی پاداش قهرمانی تیم ملی فوتسال یک سوم متوسط قرارداد بازیکنهای لیگ برتر فوتبال هم نمیشه!مگه علی دایی چه گلی به سر فوتبال و این مردم زد با اون نتایج مقدماتی جام جهانی و شکست مفتضحانه مقابل عربستان در آزادی که حق داره برای طلبش از فدراسیون شکایت کنه و اون بازی ها رو دربیاره!ولی شمس با اون همه افتخار حق نداره بگه پاداش کوچیکی که قول دادید چی شد؟درسته واقعا؟!این چند خبرم خوندنش خالی از لطف نیست ...

تیم ملی فوتسال ایران كه شش سال قبل در شهر تاشكند ازبكستان با هدایت جورانبیرو برزیلی و صانعی از راهیابی به فینال این رقابت ها باز مانده بود، این بار نیز با رهبری این دو مربی نتوانست به فینال این رقابت ها صعود كند.

تاریخ تكرار شد؛ ایران از راهیابی به فینال باز ماند

به گزارش ایرنا، تیم ملی فوتسال ایران كه شش سال قبل در شهر تاشكند ازبكستان با هدایت جورانبیرو برزیلی و صانعی از راهیابی به فینال این رقابت ها باز مانده بود، این بار نیز با رهبری این دو مربی نتوانست به فینال این رقابت ها صعود كند.ملی پوشان فوتسال ایران در این دیدار كه با نتیجه 5 بر 4 به پایان رسید، با ارایه یك بازی احساسی و بی برنامه و پر اشتباه مغلوب تیم تایلند شدند تا سلطه فوتسال ایران در قاره آسیا خاتمه یابد.وحید شمسایی 2 بار، حسین طیبی و جواد اصغری مقدم برای تیم ایران در این بازی گلزنی كردند اما این گل ها نتوانست ایران را از شكست برابر تایلند برهاند.ملی پوشان فوتسال ایران در حالی كه در نیمه نخست از رقیب خود پیش بودند، نیمه دوم را با استرس و بدون تمركز لازم آغاز كردند.بازیكنان تیم ایران به نظر می رسید در این نیمه به دنبال انجام بازی محتاطانه و حفظ نتیجه نیمه نخست بودند، اما تایلندی ها در نقطه مقابل با سرعت دادن به بازی، توپ و میدان را به خوبی در اختیار گرفته و با استفاده از فضاهای خالی كناره های زمین توانستند بازی را به تساوی بكشانند.تایلندی ها در این بازی به خصوص در نیمه دوم نشان دادند كه بر تاكتیك تیم ایران تسلط دارند و اجازه بازی سازی را از ملی پوشان فوتسال كشورمان گرفتند.از آنجا كه بازیكنان ایران در نیمه دوم تمركز لازم را نداشتند، بارها فرصت های ایده آل را از دست دادند.در حالیكه وقت نخست اضافه تازه آغاز شده بود، تایلندی ها دروازه مصطفی نظری را باز كرده و از ایران پیش افتادند. بازیكنان ایران در ادامه خود را به آب و آتش زدند و در دقایق پایانی وقت های اضافه دوم، بازی را با گلی كه شمسایی برای این تیم به ثمر رساند به تساوی كشاندند اما این تساوی زیاد دوام نیاورد و تایلندی ها در حالی كه ضربه پنالتی شان توسط نظری مهار شده بود، از روی ضربه كرنر به گل رسیده و به فینال این رقابت ها راه یافتند.

اشك‌هاي حسين شمس در برنامه زنده تلويزيوني

شمس: آقايان پاسخ اين فاجعه را به مردم بدهند
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حسين شمس كه در ارتباط زنده تلفني با شبكه ورزش صحبت مي‌كرد، نتوانست به دليل راه نيافتن ايران به فينال رقابت‌هاي جام ملت‌هاي آسيا جلوي اشك‌هايش را بگيرد.
    وي با اشاره به اينكه دليل اصلي حذف ايران ضعف كادر فني تيم بود تاكيد كرد: فوتسال ما به جايي رسيده كه تايلندي‌ها بايد بيايند پس از بردمان در زمين برقصند. ما براي دومين بار بود كه از جام ملت‌ها حذف مي‌شديم. به اعتقاد من لجام گسيختگي تيم ملي از مسابقه‌هاي دوستانه به چشم مي‌خورد و همه به اين موضوع اشاره مي‌كردند اما مسوولان تيم ملي با توجيهاتي كه داشتند مي‌گفتند به دليل بدنسازي و شرايط حريفان نتايج ضعيف كسب مي‌شود اما اينقدر خودشان را به نشنيدن زدند تا اين فاجعه به وجود آمد.
    شمس افزود: مسئولان بايد بيايند به مردم پاسخ بدهند؛ مردمي كه پس از كنار گذاشتن من مي‌گفتند به چه دليل وي را كنار گذاشتيد. به اعتقاد من اصلا نبايد در اين بازي كار به جايي مي‌رسيد كه در وقت اضافه از تايلند ببازيم. ما بايد در وقت قانوني كار را تمام مي‌كرديم. اگر خاطرتان باشد، در دوره قبل در همين مرحله ژاپن را 7 بر صفر برديم اما كجاست آن تيم خوب و جنگنده كه سايه به سايه برزيل و اسپانيا در دنيا رقابت مي‌كرد.
    وي اضافه كرد: زماني كه من سرمربي تيم بودم، با نتيجه 4 بر 3 به برزيل باختيم كه مردم به دليل كسب اين نتيجه من را بازخواست مي‌كردند و آن زمان آرزويمان اين بود كه يك روزي برزيل را ببريم اما الان آرزويمان اين است كه تيم‌هايي مثل تايلند را شكست دهيم.
    به گزارش ايسنا، تيم ملي فوتسال ايران دقايقي قبل با باخت 5 بر 4 برابر تايلند براي دومين بار در تاريخ مسابقه‌هاي قهرماني آسيا از رسيدن به فينال بازماند.

ابطحي: در جام جهاني اول تا چهارم نمي‌شويم

سيد مهدي ابطحي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره شكست تيم ملي فوتسال ايران برابر تايلند در ديدار نيمه نهايي جام ملت‌هاي آسيا گفت: اين را مي‌دانيم كه سه تيم در آسيا در حال پيشرفت هستند. تايلند، ازبكستان و مهم‌تر از همه آن‌ها يعني ژاپن شرايط خوبي دارند. متاسفانه ما در بازي برابر تايلند نتوانستيم از موقعيت‌هايمان استفاده كنيم. وقتي 3 بر صفر از حريف پيش بوديم مي‌توانستيم گل‌هاي بيشتري هم بزنيم اما دست كم گرفتن حريف باعث شد كه نتوانيم به گل برسيم.
    وي افزود: در اين بازيها دو، سه بازيكن ما حساب شده‌تر از بقيه كار مي‌كردند و بقيه آن‌ها فكر مي‌كردند، ما حتما پيروز خواهيم شد.
    وي افزود: پيش از جام ملت‌هاي آسيا نظرم اين بود كه قرار گرفتن دو نفر كه يكي از آن‌ها سابقه هدايت تيم ملي را بر عهده داشته و ديگري هم اكنون سرمربي تيم ملي است، تصميم درستي نخواهد بود. اين را پس از تماشاي بازي‌هاي تداركاتي تيم ملي متوجه شدم. متاسفانه صانعي هم تجربه بالايي براي سرمربي‌گري تيم ملي نداشت و همه اين‌ها در بخش رواني تيم تاثيرگذار است.
    وي در پاسخ به اين سوال كه آيا پس از اينكه هدف‌گذاري كرده‌ايم به فينال جام جهاني تايلند برسيم با اين وضعيت شرايط اميدوار كننده‌ است يا خير گفت: آنچه در سه سال گذشته بر تيم ملي مي‌گذرد، روندي است كه از سال‌هاي قبل وجود داشته؛ سبكي كه تنها بر اساس كيفيت فني بازيكنان استوار است و نه توانايي گروهي. به طور كلي حركتي كه در رده‌هاي بالايي فوتسال مشاهده مي‌كنيم اين طور است كه اگر همين وضعيت ادامه داشته باشد، رسيدن به مقام‌هاي اول تا چهارم در جام جهاني آتي دست نيافتني است و تيم ملي ايران براي يكي از مكان‌هاي پنجم تا هشتم رقابت خواهد كرد. فوتسال ما در برخي بخش‌ها مانند باشگاه‌ها پيشرفت داشته اما بايد اين پيشرفت به تيم ملي و نوع بازي كردنش هم برسد.
    وي در پاسخ به اين سوال كه به نظر شما آيا با بودن صانعي مي‌توان به جام جهاني تايلند اميدوار بود گفت: اينكه صانعي باشد يا نه چيزي نيست كه من بتوانم پاسخ بگويم چرا كه من خودم يك مربي هستم.

ملی پوش سابق: تیم فوتسال ایران به علت مشكل فنی از تایلند شكست خورد

'احمد باغبانباشی' روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا تصریح كرد: تیم ملی فوتسال ایران در این مسابقات از ابتدا تا مرحله نیمه نهایی به یك شیوه بازی كرد و تغییر تاكتیك در برنامه های تیم ما وجود نداشت.
    وی افزود: 'هرماز' سرمربی هلندی تیم تایلند كه سابقه مربیگری در كشورمان را دارد، از تیم ایران شناخت كافی داشت و با مشاهده دیدارهای قبلی تیم ما به خوبی برنامه های تاكتیكی خود را اجرا و بازیكنان خلاق ایران را مهار كرد.
    بازیكن سابق تیم ملی فوتسال ایران تاكید كرد: تیم ملی فوتسال ایران برای فاش نشدن تاكتیك های خود، در این دیدار به تغییرات گسترده تاكتیكی نیاز داشت.
    وی افزود: شناخت 'هرماز' سرمربی تیم تایلند از فوتسال ایران به دلیل سابقه مربیگری در كشورمان، احساس نیاز به تغییرات تاكتیكی برای تیم ایران را افزایش می داد اما متاسفانه كادر فنی تیم ملی این تغییرات را بوجود نیاورد.
    باغبانباشی با اشاره به پیشرفت فوتسال در كشورهای آسیایی از جمله ژاپن و تایلند اظهار داشت: زنگ خطر برای فوتسال ایران از سال های گذشته به صدا در آمده بود و مسوولان برای حفظ جایگاه نخست ایران در دوازدهمین دوره مسابقه های فوتسال آسیا باید برنامه ریزی بهتری انجام می دادند.
    وی گفت: فوتسال آسیا به سرعت رو به پیشرفت است و برای دور نشدن ایران از جایگاه نخست، مسوولان باید توجه جدی به تقویت تیم های ملی، باشگاهی و پشتوانه سازی برای این رشته ورزشی داشته باشند.
    تیم ملی فوتسال كشورمان عصر امروز (چهارشنبه) با شكست مقابل تایلند از راهیابی به دیدار نهایی دوازدهمین دوره مسابقات فوتسال قهرمانی آسیا در امارات عربی متحده بازماند.

وضعیت نگران کننده هست برای جام جهانی باید ببینیم مسئولین چه تصمیمی میگیرن اما همونطور که میدونید تو فدراسیون کفاشیان و دوستان هرچقدر ضعیفتر کار کنی جایگاهت مستحکم تر میشه ...

2. 8 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تایلند احساسات و استرسش رو خیلی بهتر از ما مدیریت کرد و به نظرم برد کاملا حقشون بود

اما حرف اینه که در نگاه مردم ما هم قهرمانیها و بردهای سالهای اخیر فوتسال اهمیتش رو از دست داده بود و یه چیز عادی شده بود
    جدای از نامدیریتی و بی مسئولیتی به نظر من این باخت واقعا برای فوتسال لازم بود

قهرمانیهای زیاد و پیاپی اجازه نمیداد بدنه بیمار این رشته خودش رو نشون بده

اینهمه قهرمان شدیم و رفتیم جام جهانی و به جایی نرسیدیم باید دید اینبار با این باخت هشدار دهنده قبل از رفتن به جام جهانی به خودمون میایم

ویرایش: ما چند سال پیش هم قهرمانی رو از دست دادیم همه گفتن دوره فوتسال ایران به سر رسیده
    اما حقیقت اینه که هنوز سطح فوتسال ما با تمام بی برنامگیها بالاتر از فوتسال آسیاست
    نه این طور نگین
    شاید چند سال قبل در مورد فوتبال همین عقیده رو داشتم ولی اینجا هیچ وقت از اشتباهات درس گرفته نمیشه

الان شما میگید که شاید این باخت یه مقدمه خوبی باشه برای پیشرفت برای مسابقات جهانی یا جام جهانی کوچک ولی از این خبرها نیست
    شما کافیه ببینید این آقای ترابیان که به جای برنامه ریزی چارت مسابقات رو جلو خودش میذاره و فقط بلده برای من و شما پیش بینی کنه که تیم ملی قراره قبل فتح جام کدوم تیمها رو لوله کنه، آیا این آدم میاد عذرخواهی کنه و بگه اشتباه من بود؟
    صد سال نمیاد

باخت برای کشوری زمینه ساز پیشرفت میشه که مسئول دلسوز و ورزشی داشته باهش نه اینایی که اینجان
    از همین حالا حذف تو مرحله مقدماتی جام جهانی کاملا مشهوده مگه اینکه رو درخشش امثال نظری و طاهری و کشاورز کاری بکنیم

از لحاظ تاکتیکی این تیم هیچ حرفی برای گفتن نداشت دیروز
    خدا میدونه که من و شما و بقیه بعد گل خارق العاده شمسایی چقدر خوشحال شدیم ولی واقعا این تیم تیمی بود که بتونه از گلش حفاظت کنه؟ اصلا!! نه تایم اوتی نه هیچ چیز دیگه برای آروم کردن بازی

خلاصه که ضعف مدیریتی شاید و فقط شاید کمی آشکار شده باشه ولی این باخت فقط و فقط باعث آزردگی من وشمای هوادار شد نه سکویی برای پیشرفت هدفمند تیم

4. 5 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

شمس امروز صبح در راديو ورزش پشت خط اومد و چند كلمه اي حرف زد و من هم سعي كردم تقريباً تمام صحبت هاشو به رشته تحرير در بيارم اگر كم و كاستي داشت ببخشيد چون از جايي كپي نكردم و خودم چيزي را كه شنيدم نوشتم.

اون گفت در همون نيمه اول ايران ميتونست 4-0 يا 5-0 برنده بشه ولي به علت اينكه بازيكنان در فكر آقاي گلي بودند، تك روي و خودخواهي ميكردند و در حاليكه با يك پاس ميتونستن هم تيمي هاشونو در موقعيت بالاي گل زني قرار بدن ترجيح ميدادن توپو مستقيم به دروازه بزنن كه دروازه بان تايلند همه رو جمع كرد. اون گفت در دوره من هيچ بازيكني جرأت نداشت اين كارو بكنه و اگر اين كارو ميكرد من كنارش ميذاشتم. (نمونه اش هم وحيد شمسايي بود) بازيكنها روي نيمكت از كسي حساب نميبردن و هرجور دلشون ميخواست بازي ميكردن. من بارها و بارها گفتم كه آقاي صانعي تجربه كار در تيم بزرگي مثل ايران را نداره و با مشاهده تساوي مقابل ازبكستان در بندرعباس، باخت به روماني و ساير نتايج ضعيف بهشون هشدار داده بودم ولي منو متهم كردن كه به دنبال گرفتن جايگاهي در فوتسال هستم و ميخوام تخريب كنم. اون ادامه داد كه در دوره من وقتي برزيل به ايران اومد و بازي رو با ما مساوي كردبازيكنانش همديگر را به نشانه رضايت در آغوش ميگرفتن ولي الآن ما در برد تايلند عاجز هستيم. در ادامه گوينده راديو ورزش از شمس سئوال كرد كه آيا در آستانه جام جهاني تغيير در كادر فني تيم ملي فوتسال به صلاحه يا نه جواب داد : در كميته فوتسال يك كميته فني هست كه فقط نظر خودشو قبول داره و حرف هيچ كسي از جمله من را در نظر نميگيره اونها اصلاً نه منو قبول دارن و نه كارشناساي شما رو بنابراين نظر دادن در اين مورد فايده اي نداره. با اصرار گوينده شبكه ورزش كه از شمس خواست در اين مورد نظرشخصي خودشو بگه شمس گفت: از نظر من بايد از اون بالا تا پايين مجموعه فوتسال همگي كنار گذاشته بشن چون الآن فاجعه اتفاق افتاده و فوتسالي كه هميشه قهرمان آسيا بوده ابهت خودشو از دست داده.

6. 11 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

یادمه یکی از مفسران ورزشی برکنار شدن شمس رو به فال نیک گرفته بود و میگفت تغییرات باعث حرکت رو به جلو میشهو حتی مثال برکناری گواردیولا را زد که در اوج کنار گذاشته شد ولی نمیدونم جرا این فکر به ذهن تیمهای با ثباتی مثل منچستر و آرسنال نرسیده بود؟؟!!!
    به جای فراهم کردن امکانات برای شمس(من کاری به شخص ندارم ولی به نظر میرسه تنها مربی کارآمد فوتسال ما همین شمس باشه) با عرض ورزی برکنارش کرد
    شاید ما باید این باخت رو به فال نیک بگیریم و منتظر تغییراتی در تیم باشیم تا شاید در جام جهانی حداقل بتونیم نتایج دوره قبل رو تکرار کنیم
    من هم يادم مياد. اگر اشتباه نكنم اون مفسر ورزشي حضرت آقاي والي زاده بود كه الآن مدير رسانه اي تيم ملي فوتبال شده. واقعاً اون لحظه داشت خون خونمو ميخورد چون هيچ كسي نبود كه از اين طرز صحبت خودخواهانه و غير حرفه اي انتقاد كنه.
    و يادم هست چند ماه قبل از اون در مسابقات جام جهاني كوچك كه در برزيل برگزار ميشد تيم ما مقابل اسپانيا در نيمه اول 3-1 برنده شد اما در پايان 6-4 باخت و همين آقا اين موضوع را بهانه قرار داده بود تا شمس را بكوبه و ميگفت اينكه ما اول 2 يا سه گل از اسپانيا جلو ميفتيم ولي قادر نيستيم تاپايان بازي همين برتري را حفظ كنيم و در نهايت بازي را يا مساوي ميكنيم يا ميبازيم نشون ميده كه يه اشكالي در كادر فني ما هست و اصلاً شايد بهتر باشه اونها جاشونو با افراد جديدي عوض كنن تا تيم با روحيه جديدي به مصاف حريفان بره.
    من واقعاً در اينكه آقاي والي زاده شخص خيرخواهي براي فوتبال و فوتسال كشورمون باشه ترديد اساسي دارم چون معتقدم ايشان ارتباط نزديكي با سردمداران فدراسيون فوتبال دارند و الآن هم به مدد همون تونستن مدير رسانه اي تيم ملي فوتبال ايران بشن و در ضمن چند ماه پس از اون حرفها بود كه با شمس به توافق نرسيدن و شمس از مربي گري تيم ملي كنار رفت.
    انگار همه با شخص شمس سر ناسازگاري داشتن و بدتر اينكه با ديد كاملاً شخصي به قضيه نگاه ميكردن. يه زماني هست مثلاً من از يك مربي خاص خوشم نمياد ولي داره خوب نتيجه ميگيره و تيم باهاش داره رو به جلو حركت ميكنه و شأن تيم حفظ شده و روز به روز داره به اعتبارش افزوده ميشه پس من هم از اون مربي حمايت ميكنم حتي اگر ازش متنفر باشم اما اينها اگر بهترين مربي دنيا را هم بيارن و باهاش مشكل پيدا كنن به راحتي كنارش ميذارن بدون اينكه به عملكردش توجه كنن.
    فقط كافيه به دليل مخالفتشون با شمس دقت كنين اونوقت ميفهمين در فوتسال كشور چي ميگذره!
    فدراسيون به خاطر درخواست هاي مكرر پرداخت مطالبات به حق شمس و يارانش، باهاش ور افتاده بودن كه البته جالبه كه قولش را هم خود فدراسيوني ها داده بودند ولي عمل نكردند.
    صدا و سيما هم كه به خاطر انتقاد شمس به پخش نشدن بازي هاي تيم ملي فوتسال باهاش مشكل داشت.
    فكر ميكنم اون روزها تمام كساني كه از رفتن شمس شادمان شدند دقيقاً كساني بودند كه سكان تمام امور را در رسانه ملي و فدراسيون فوتبال در اختيار داشتند و مدام از همان جايگاه به پاك نشان دادن خودشان و مقصر جلوه دادن شمس مشغول بودند.

وقتي خوب به قضايا نگاه ميكنيم ميبينيم كه كل كشور ما به دليل نداشتن تحمل شنيدن صداي مخالف دچار فرصت سوزي شده. چرا بايد با اين انتقادات پيش و پا افتاده اينطوري برخورد بشه؟ مگه شمس چي گفته بود كه همه اينطوري بهش پريده بودن؟

من کاری به شخص ندارم ولی به نظر میرسه تنها مربی کارآمد فوتسال ما همین شمس باشه
    در تأييد نكته شما دقيقاً به همين دليله كه ميگم شمس بايد برگرده نه به خاطر شخص شمس بلكه به خاطر عملكردش و اينكه مرض فوتساليست هاي مارو ميدونه و هيچ مربي در دنيا مثل اون فوتسال ايرانو نميشناسه و بازيكن ها هم فقط از اون حساب ميبرن.

امروز هم كفاشيان در اظهاراتي كاملاً متناسب با شخصيتش گفته كه نبايد با يك شكست از فوتسال نا اميد شد! واقعاً فكر ميكنين اين آدم اصلاً بفهمه ما براي چي اينقدر حرص ميخوريم؟ و اصلاً با وجود همچين اشخاصي ميشه اميدي به بهتر شدن اوضاع در فدراسيون فوتبال و بخش فوتسال داشت؟

8. 5 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

ترابيان: نبايد با يك باخت رو به قبله بخوابيم!
    رييس كميته فوتسال پس از عدم راهيابي تيم ملي فوتسال ايران به فينال جام ملت‌هاي آسيا مي‌گويد هيچ چيز تمام نشده و هنوز بازي‌هاي مهمي پيش رو داريم.
    عباس ترابيان در گفت‌وگو با ايسنا، در رابطه با عملكرد ايران در بازي روز گذشته برابر تايلند كه با باخت 5 بر 4 منجر به نرسيدن ايران به فينال شد، عنوان كرد: اگر صانعي راجع به بحث‌هاي فني صحبت كند بهتر خواهد و بايد به وي اجازه دهيم تا در زمان مقتضي راجع به مسائل فني صحبت كند. اما آنچه كه لازم بوده را ما انجام داديم و تيم هيچ كم و كسري نداشت.
    وي در ادامه ضمن بيان اين مطلب كه در زندگي چنين اتفاقاتي مي‌افتد، مطرح كرد: فوتسال همين است. اين نتايج هم از عجايبش است، اما ما نبايد رو به قبله بخوابيم. هنوز جام جهاني را پيش رو داريم و مهم خوب ظاهر شدن در آن مسابقه‌ها است.
    علي صانعي پيش از اعزام به مسابقه‌ها گفته بود در صورت عدم نتيجه‌گيري از تيم ملي كنار خواهد رفت.
    رييس كميته فوتسال در اين باره و همچنين در پاسخ به اين پرسش كه آيا باز هم از صانعي حمايت خواهد كرد يا نه، افزود: به اعتقادم مطرح كردن اين حرف‌ها در شرايط فعلي درست نباشد. ما هنوز يك بازي ديگر داريم و بعد از آن هم جام جهاني است.

منبع :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واقعاً آدم ميمونه به اين چي بگه؟ پشتش محكمه و كسي را هم ياراي براندازي اش نيست و به عبارت ديگر توپ هم تكونش نميده. مخصوصاً الآن كه كفاشيان 4 سال رئيس فدراسيون شده و با اتفاقاتي كه در انتخابش افتاده ديگه به احد الناسي پاسخگو نيست.

به اين جمله‌ي قصار حضرت آقا توجه كنيد : "هنوز جام جهاني را پيش رو داريم و مهم خوب ظاهر شدن در آن مسابقه‌ها است"

آخه اين تيم اگر ميتونست كاري بكنه حداقل قهرمان آسيا ميشد. با اين كادر ممكن نيست بتونيم از ظرفيت هامون استفاده كنيم.

متأسفانه از قضايا اينطور بر مياد كه اينها قصد تعويض كادر فني فوتسال را ندارند و از نظرشون اتفاق خاصي نيفتاده و بايد با همين وضعيت بسازيم. تازه اگر هم بخوان تغييري در تركيب كادر فني ايجاد كنن مطمئناً اون چيزي نخواهد بود كه همه‌ي ما انتظارش را داريم.
    Last edited by Pejvak61; 31-05-2012 at 10:55.

10. 2 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

منم خیلی علاقه دارم شمس به تیم بگرده تو همین فرصت باقی مونده تا جام جهانی میتونی تغییرات خوبی بده چه روحی روانی چه فنی!ولی آیا مسئولین و تصمیم گیرنده ها هم همین نظر رو دارن؟!روند مصاحبه هایی که امروز شده (هم خود صانعی هم ترابیان و کفاشیان) به نظر میرسه که فدراسیون کفاشیان و شخص ترابیان کاملا پشت صانعی ایستادند و برای ادامه کار تا پایان جام جهانی حفظ می کنن مگه اینکه اتفاق دیگه ای (وزیر ورزش ) بیوفته که شمس برگرده امیدوارم یه سری کارشناس نماها باز نیوفتن وسط که آی باید ثبات داشت و فرصت داد!ثبات و فرصت به عملکرد خوب و رو به جلو و مثبت داده میشه نه پافشاری رو اشتباه و روند نزولی و ضرر رسوندن بیشتر!!

علي صانعي: برزيل هم باخت!

سرمربي تيم ملي فوتسال با انتقاد از عملكرد برخي ملي‌پوشان شكست مقابل تايلند را به حركات نمايشي آنان نسبت داد.به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) ملي‌پوشان فوتسال ايران سابقه 10 دور قهرماني در جام ملت‌هاي آسيا را در كارنامه داشتند، روز گذشته (چهارشنبه) در مرحله نيمه نهايي مقابل تايلند به ميدان رفته و در حالي كه بيشتر كارشناسان پيروزي ايران و صعود به فينال را پيش‌بيني كرده بودند، ناباورانه با نتيجه 5 بر 4 در وقت‌هاي اضافي تن به شكست داده و از راهيابي به ديدار پاياني رقابت‌ها باز ماندند.علي صانعي در پايان اين ديدار با انتقاد از نمايش مغرورانه شاگردانش گفت: بازي را خوب شروع كرديم اما پس از اينكه از حريف جلو افتاديم برخي بازيكنان دست به انجام حركاتي زدند كه لازم نبود.وي ادامه داد: فكر مي‌كنم بازيكنان در اين بازي خيلي به خودشان مغرور بودند و فكر مي‌كردند كه بعد از اينكه توانسته‌اند دو گل بزنند مي‌توانند 6 يا 8 گل ديگر هم به تايلند بزنند همين تكفر به حريف ما كمك كرد كه بازي را برگرداند.سرمربي تيم ملي ايران همچنين به خستگي شاگردانش اشاره كرد و گفت: بازيكنان ما بسيار خسته بودند و تعدادي از آن‌ها هم دچار آسيب ديدگي شده بودند و همين مسئله باعث شد كه كادر فني انتخاب‌هاي كمتري داشته باشد.صانعي درباره گل پنجم تايلند كه در واپسين ثانيه‌هاي بازي به ثمر رسيد گفت: در آن لحظات به خوبي مي‌دانستيم كه توپ به شماره 9 آن‌ها خواهد رسيد چرا كه چند لحظه پيش هم گل مشابهي دريافت كرده بوديم و تكرار اين مسئله نااميد كننده بود.سرمربي تيم ملي فوتسال كه بايد شاگردانش را براي مصاف مجدد با استراليا در ديدار رده‌بندي آماده كند، در پايان گفت: اين اولين بار نيست كه ايران مي‌بازد و مسلما آخرين بار آن هم نخواهد بود. تيم برزيل هم اخيرا در خانه به پاراگوئه باخت. قوي‌ترين تيم‌ها هم مي‌بازند. در حال حاضر بايد بررسي كنيم تا متوجه شويم كجاي كارمان اشتباه بوده تا با اصلاح اشتباهات در جام جهاني موفق باشيم.

لازم به یادآوری هست که جناب صانعی قبل از مسابقات اعلام کرده بودن نتایج بازیهای تدارکاتی مهم نیست شرایط بازیکنها خوبه ایران قدرت بلامنازع آسیا هست تیمی توان مقابله با ما رو نداره و اگه نتیجه نگرفتیم من میرم!

ترابيان: هنوز جام جهاني را داريم

عباس ترابيان در رابطه با عملکرد ايران در بازي روز گذشته برابر تايلند که با باخت 5 بر 4 منجر به نرسيدن ايران به فينال شد، عنوان کرد: اگر صانعي راجع به بحث‌هاي فني صحبت کند بهتر خواهد و بايد به وي اجازه دهيم تا در زمان مقتضي راجع به مسائل فني صحبت کند. اما آنچه که لازم بوده را ما انجام داديم و تيم هيچ کم و کسري نداشت.

وي در ادامه ضمن بيان اين مطلب که در زندگي چنين اتفاقاتي مي‌افتد، مطرح کرد: فوتسال همين است. اين نتايج هم از عجايبش است، اما ما نبايد رو به قبله بخوابيم. هنوز جام جهاني را پيش رو داريم و مهم خوب ظاهر شدن در آن مسابقه‌ها است.

علي صانعي پيش از اعزام به مسابقه‌ها گفته بود در صورت عدم نتيجه‌گيري از تيم ملي کنار خواهد رفت.

رييس کميته فوتسال در اين باره و همچنين در پاسخ به اين پرسش که آيا باز هم از صانعي حمايت خواهد کرد يا نه، افزود: به اعتقادم مطرح کردن اين حرف‌ها در شرايط فعلي درست نباشد. ما هنوز يک بازي ديگر داريم و بعد از آن هم جام جهاني است.

مصاحبه کفاشیان رو هم ندارم حالا شما فکر کنید یکی داره میخنده و میگه مگه چی شده حالا دیگه بازیو برد و باخت داره حالا برای اینکه ما کادر فنی رو تقویت کنیم مسئول تدارکات رو عوض می کنیم!

به قول دوستمون بعید به نظر میرسه تغییری بیشتر از کمک مربی در کار باشه جورانبیرو بشه سرمربی و صانعی بشه کمک مثل 2006 تاشکند

Last edited by Kianoosh; 31-05-2012 at 11:29.

12. 6 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

كفاشیان: با یک باخت نباید ناامید شویم

علی کفاشیان می‌گوید فوتسال ایران نباید با یک شکست ناامید شود.

به گزارش خبرآنلاین؛ رئیس فدراسیون فوتبال در مورد شکست تیم ملی فوتسال و از دست دادن قهرمانی می‌گوید: «نباید با یک شکست ناامید شویم. همین تایلند 12 سال است دارد کار می کند. ببینید الان چه قدرتی شدند. آن‌ها هم شکست خوردند تا اینجا آمدند. برای جلو رفتن باید سرمایه گذاری کنیم. چون فاصله تیم‌ها کم است. بچه‌ها نباید فکر کنند چون اینجا باختند، در گرندپری هم می‌بازند. چند مسئله در این نتیجه نقش داشت. رای کمیته انضباطی در مورد تبانی فوتسال، یکی از این عوامل بود.»

منبع :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بد نيست به كامنت هاي زير همين خبر هم يه نگاهي بندازيد. خيلي جالبه

كفاشيان اصلاً در يك دنياي ديگر سير ميكنه :
    تايلند 12 سال است دارد كار ميكند! ببينيد الآن چه قدرتي شدند! ----> ما كه از اول تاريخ فوتسال داشتيم كار ميكرديم پس چرا اينطوري شديم؟
    براي جلو رفتن بايد سرمايه گذاري كنيم چون فاصله تيم ها كم است. ---> خواهش ميكنم تو يكي حرف از سرمايه گذاري نزن. تو اگر خيلي مرد بودي پول شمس را ميدادي تا با اون وضع تيمو ترك نكنه حالا ميخواي سرمايه گذاري كني؟ بعدش هم فاصله ي ما با آسيا خود به خود زياده اين امثال تو هستند كه اين فاصله ها را كم ميكنن. جان من فوتسال را ول كن و برو پي كارت. به خدا خودش درست ميشه. البته خواستي بري اين ترابيان رو هم با خودت ببر.
    بچه‌ها نباید فکر کنند چون اینجا باختند، در گرندپری هم می‌بازند ----> پ . ن . پ اينجا رو باختن كه رد گم كنن و در گرندپري همه رو شگفت زده كنن!

14. 4 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

اینا اگه قرار بود کاری کنند و اگه اندازه یه سر سوزن غیرت و غرور داشتن باید بعد مسابقه اول ترابیان خودش استعفا میداد و بعد صانعی رو هم اخراج میکردن حداقل مرهمی بود براین گندی که زدن
    راستی متوجه شدین تمام خرابکاری ها و نتایج درخشان در زمانی اتفاق می افته که برنامه 90 رو انتن نمیره حداقل کسی هست اینا رو بازخواست کنه من جا عادل بودم حتما یه برنامه اورژانسی میزاشتم

16. 3 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

راستی متوجه شدین تمام خرابکاری ها و نتایج درخشان در زمانی اتفاق می افته که برنامه 90 رو انتن نمیره حداقل کسی هست اینا رو بازخواست کنه من جا عادل بودم حتما یه برنامه اورژانسی میزاشتم
    ای آقا
    دیگه یه نفر چقدر زور داره مگه

18. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alenkita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    sabonat - kazamon

پيش فرض

همه این بلا هابه خاطر ترابیان هسش که نمیتونه یکی بهتر از خودش رو مثل شمس تو فوتسال تحمل کنه.
    هنوز یادمون نرفته که بهخاطر ندونم کاری این آقا و یکی دیگه مثل معینی چه بلایی سر تیم المپیکمون اومد

20. این کاربر از alenkita بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •