ببینید کسی منکر پیشرفت و لیاقت تیمهای دیگه نمیشه چه الان تایلند و چه 2006 ژاپن اینا خوب کار کردن و نتیجه گرفتن قرار نیست همیشه اختلاف ما و تیمهایی مثل کره و استرالیا 15-10 گل باشه اونا هم پیشرفت می کنن و قطعا ما نمیتونیم همیشه این فاصله رو حفظ کنیم اصلا هدف ای اف سی همینه که سطح فوتسال آسیا بالاتر بره الان ممکنه دور بعد جام ملتها دیگه بازیکنهایی مثل شمسایی و لطیفی و کشاورز تو ترکیب تیم نباشن و شما ترکیب جواب تیمهایی مثل تایلند و ژاپن و ازبکستان رو نگاه کنید!باید خیلی بیشتر از اینا کار کنیم اگه میخوایم جایگاهمون حفظ بشه ایرادی که هست اینه که ما چی کار کردیم درجا زدیم یا عقبگرد کردیم!شما جای دور نمیخواد برید همین تاپیک رو از صفحه اول که کوروش جان زحمتشو کشید ببینید نتایج و روند تیم ملی بعد از کنار گذاشتن شمس و روی کار اومدن صانعی چطور بود!این شکست اتفاق نبود که یک روز و ناگهانی باشه روند همین بود منتها هرکسی اون موقع انتقاد کرد شد کارشناس مغرض و جهت دار و تخریب!اگه کسی بازی مقابل کره و ازبکستان میگفت ساختار دفاع ایران شکننده هست میگفتن نمیخواد تیم ملی نتیجه بگیره و داره حاشیه درست می کنه
همون بازی هم میشد فهمید تیمی که 14 گل بهش زدیم و با کمترین فشار تونست یک گل به ما بزنه و همینطور ازبکستان!تیمی که از سطح آسیا بالاتر رفته بود و رقیباش اسپانیا و برزیل بودن الان دوباره باید تو آسیا تلاش کنه تا مقابل تایلند و ژاپن پیروز باشه!وقتی یکی از بهترین مربی های جهان رو سر این مسائل جزئی از دست میدیم نشون میده نگاه مدیریت کلان به ورزش کمتر از اون تصویر بالا نیست!در مورد تکرار قهرمانی ها و عادی شدنش همین رو بگم که مطمئن باشید هر قهرمانی متفاوت هست و بی تلاش و برنامه ریزی به دست نمیاد هرچقدر هم که فکر کنیم سطحمون بالاتره شاید برای گزارشگر شبکه 3 این قهرمانی ها عادی شده بود ولی برای خیلی ها نه این واکنش مردم بعد از باخت خودش گویا هست و البته حمایت بسیار خوب ایرانی ها در سالن که تو همه مسابقات جو رو کاملا به نفع ایران کرده بودن قبلا هم گفتم روز بد بازیکنها بود اما من بیشتر این شکست رو شکست کادر فنی میبینم. با بی کفایتی کارمون به اینجا رسید!:
هرمانتس: ايران حريف تمريني ما بود!
ويکتور هرمانتس پس از برتري 4 بر 3 تيم ملي فوتسال تايلند برابر ايران در مرحله نيمه نهايي رقابتهاي قهرماني آسيا در مورد اين بازي گفت: من به قدرت ايران احترام مي گذارم اما بازيکنان ما با قلب شان بازي کردند و توانستند در اين بازي به پيروزي برسند و راهي فينال شوند.
وي با بيان اينکه اين پيروزي نه تنها براي تايلند بلکه براي همه تيم هاي آسيايي خوب بود افزود: از بازيکنانم انتظار دارم هميشه همينطور بازي کنند. ما برابر ايران نمايش فوق العاده اي داشتيم. دروازه بان ما تنها 17 سال سن داشت و جوانان ديگري در تيم ملي تايلند داريم که بايد مراقب آنها باشيم.
هرمانتس خاطرنشان کرد: ما توانستيم ايران را خيلي خوب کنترل کنيم و تنها 6 دقيقه خودمان نبوديم که در اين دقايق ايران به گل رسيد اما هر وقت بازيکنان ذخيره از من مي پرسيدند که سرنوشت اين بازي پيچيده چه مي شود به انها اطمينان خاطر مي دادم که برنده بازي مي شويم. فوتسال تايلند خيلي خوب رشد کرده و اميدوارم بتواند به اين روند خوب ادامه دهد.
وي ادامه داد: تيم ملي تايلند در دفاع و ضد حمله بسيار عالي عمل کرد و مي توانستيم در اين ديدار سه گل ديگر به ايران بزنيم. من قبلا گفته بودم که از ديدار با ايران به عنوان يک بازي تمريني استفاده خواهيم کرد و حالا بايد به فينال فکر کنيم.
سرمربي هلندي تايلند با ابراز خرسندي از صعود اين تيم به ديدار فينال گفت: ما خودمان را براي حضور در جام جهاني آماده مي کنيم و خوشحاليم که يکي از تيم هايي هستيم که در اين رقابتها به ميدان مي رويم. اميدوارم بتوانيم از گروه مان صعود کنيم و به يک چهارم نهايي برسيم.
وي در پاسخ به اين پرسش که شما امروز تيمي را شکست داديد که سرمربي آن ( علي صانعي) شاگرد خودتان در تيم ملي فوتسال ايران بوده است، گفت: از اين بابت خوشحال نيستم اما خوشحالي من به اين خاطر است که توانستم تيم ملي تايلند را به فينال ببرم و در جام جهاني هم حضور خواهيم داشت.
هرمانتس در پاسخ به اين پرسش که اگر حسين شمس سرمربي تيم ملي فوتسال ايران بود آيا بازهم مي توانستيد اين تيم را شکست دهيد گفت: هم حسين شمس و هم علي صانعي دوستان من هستند و نمي خواهم در اين مورد اظهار نظري داشته باشم.
این باخت هشدار خیلی جدی بود باید دید چه تغییراتی تو فوتسال انجام میشه نگاه مسئولین ورزشی کشور اگه این باشه که همه رشته های ورزشی مثل کشتی والیبال و بسکتبال و فوتسال و ... برن تو سطح آسیا قهرمانی دائم داشته باشن و به مسابقات مختلف جهانی و المپیک صعود کنن تو رده های مختلف ملی و باشگاهی بعد ما بهشون بی توجهی کنیم و تمام توان و هزینه روی فوتبال باشه که آیا به جام جهانی و المپیک صعود کنه یا نه!نه تنها فوتبال به جایی نمیرسه همونطور که 2011-2010 نرسید بلکه سایر رشته ها هم افت می کنن که کردن!(فوتسال بسکتبال و ...) واقعا مگه توقع شمس چی بود؟پاداش قهرمانی تیمش رو میخواست چقدر درخواست کنه!هست هنوز مصاحبه اش برید بخونید چقدر بود فکر کنم کلش50 میلیون؟؟یعنی پاداش قهرمانی تیم ملی فوتسال یک سوم متوسط قرارداد بازیکنهای لیگ برتر فوتبال هم نمیشه!مگه علی دایی چه گلی به سر فوتبال و این مردم زد با اون نتایج مقدماتی جام جهانی و شکست مفتضحانه مقابل عربستان در آزادی که حق داره برای طلبش از فدراسیون شکایت کنه و اون بازی ها رو دربیاره!ولی شمس با اون همه افتخار حق نداره بگه پاداش کوچیکی که قول دادید چی شد؟درسته واقعا؟!این چند خبرم خوندنش خالی از لطف نیست ...
تیم ملی فوتسال ایران كه شش سال قبل در شهر تاشكند ازبكستان با هدایت جورانبیرو برزیلی و صانعی از راهیابی به فینال این رقابت ها باز مانده بود، این بار نیز با رهبری این دو مربی نتوانست به فینال این رقابت ها صعود كند.
تاریخ تكرار شد؛ ایران از راهیابی به فینال باز ماند
به گزارش ایرنا، تیم ملی فوتسال ایران كه شش سال قبل در شهر تاشكند ازبكستان با هدایت جورانبیرو برزیلی و صانعی از راهیابی به فینال این رقابت ها باز مانده بود، این بار نیز با رهبری این دو مربی نتوانست به فینال این رقابت ها صعود كند.ملی پوشان فوتسال ایران در این دیدار كه با نتیجه 5 بر 4 به پایان رسید، با ارایه یك بازی احساسی و بی برنامه و پر اشتباه مغلوب تیم تایلند شدند تا سلطه فوتسال ایران در قاره آسیا خاتمه یابد.وحید شمسایی 2 بار، حسین طیبی و جواد اصغری مقدم برای تیم ایران در این بازی گلزنی كردند اما این گل ها نتوانست ایران را از شكست برابر تایلند برهاند.ملی پوشان فوتسال ایران در حالی كه در نیمه نخست از رقیب خود پیش بودند، نیمه دوم را با استرس و بدون تمركز لازم آغاز كردند.بازیكنان تیم ایران به نظر می رسید در این نیمه به دنبال انجام بازی محتاطانه و حفظ نتیجه نیمه نخست بودند، اما تایلندی ها در نقطه مقابل با سرعت دادن به بازی، توپ و میدان را به خوبی در اختیار گرفته و با استفاده از فضاهای خالی كناره های زمین توانستند بازی را به تساوی بكشانند.تایلندی ها در این بازی به خصوص در نیمه دوم نشان دادند كه بر تاكتیك تیم ایران تسلط دارند و اجازه بازی سازی را از ملی پوشان فوتسال كشورمان گرفتند.از آنجا كه بازیكنان ایران در نیمه دوم تمركز لازم را نداشتند، بارها فرصت های ایده آل را از دست دادند.در حالیكه وقت نخست اضافه تازه آغاز شده بود، تایلندی ها دروازه مصطفی نظری را باز كرده و از ایران پیش افتادند. بازیكنان ایران در ادامه خود را به آب و آتش زدند و در دقایق پایانی وقت های اضافه دوم، بازی را با گلی كه شمسایی برای این تیم به ثمر رساند به تساوی كشاندند اما این تساوی زیاد دوام نیاورد و تایلندی ها در حالی كه ضربه پنالتی شان توسط نظری مهار شده بود، از روی ضربه كرنر به گل رسیده و به فینال این رقابت ها راه یافتند.
اشكهاي حسين شمس در برنامه زنده تلويزيوني
شمس: آقايان پاسخ اين فاجعه را به مردم بدهند
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حسين شمس كه در ارتباط زنده تلفني با شبكه ورزش صحبت ميكرد، نتوانست به دليل راه نيافتن ايران به فينال رقابتهاي جام ملتهاي آسيا جلوي اشكهايش را بگيرد.
وي با اشاره به اينكه دليل اصلي حذف ايران ضعف كادر فني تيم بود تاكيد كرد: فوتسال ما به جايي رسيده كه تايلنديها بايد بيايند پس از بردمان در زمين برقصند. ما براي دومين بار بود كه از جام ملتها حذف ميشديم. به اعتقاد من لجام گسيختگي تيم ملي از مسابقههاي دوستانه به چشم ميخورد و همه به اين موضوع اشاره ميكردند اما مسوولان تيم ملي با توجيهاتي كه داشتند ميگفتند به دليل بدنسازي و شرايط حريفان نتايج ضعيف كسب ميشود اما اينقدر خودشان را به نشنيدن زدند تا اين فاجعه به وجود آمد.
شمس افزود: مسئولان بايد بيايند به مردم پاسخ بدهند؛ مردمي كه پس از كنار گذاشتن من ميگفتند به چه دليل وي را كنار گذاشتيد. به اعتقاد من اصلا نبايد در اين بازي كار به جايي ميرسيد كه در وقت اضافه از تايلند ببازيم. ما بايد در وقت قانوني كار را تمام ميكرديم. اگر خاطرتان باشد، در دوره قبل در همين مرحله ژاپن را 7 بر صفر برديم اما كجاست آن تيم خوب و جنگنده كه سايه به سايه برزيل و اسپانيا در دنيا رقابت ميكرد.
وي اضافه كرد: زماني كه من سرمربي تيم بودم، با نتيجه 4 بر 3 به برزيل باختيم كه مردم به دليل كسب اين نتيجه من را بازخواست ميكردند و آن زمان آرزويمان اين بود كه يك روزي برزيل را ببريم اما الان آرزويمان اين است كه تيمهايي مثل تايلند را شكست دهيم.
به گزارش ايسنا، تيم ملي فوتسال ايران دقايقي قبل با باخت 5 بر 4 برابر تايلند براي دومين بار در تاريخ مسابقههاي قهرماني آسيا از رسيدن به فينال بازماند.
ابطحي: در جام جهاني اول تا چهارم نميشويم
سيد مهدي ابطحي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره شكست تيم ملي فوتسال ايران برابر تايلند در ديدار نيمه نهايي جام ملتهاي آسيا گفت: اين را ميدانيم كه سه تيم در آسيا در حال پيشرفت هستند. تايلند، ازبكستان و مهمتر از همه آنها يعني ژاپن شرايط خوبي دارند. متاسفانه ما در بازي برابر تايلند نتوانستيم از موقعيتهايمان استفاده كنيم. وقتي 3 بر صفر از حريف پيش بوديم ميتوانستيم گلهاي بيشتري هم بزنيم اما دست كم گرفتن حريف باعث شد كه نتوانيم به گل برسيم.
وي افزود: در اين بازيها دو، سه بازيكن ما حساب شدهتر از بقيه كار ميكردند و بقيه آنها فكر ميكردند، ما حتما پيروز خواهيم شد.
وي افزود: پيش از جام ملتهاي آسيا نظرم اين بود كه قرار گرفتن دو نفر كه يكي از آنها سابقه هدايت تيم ملي را بر عهده داشته و ديگري هم اكنون سرمربي تيم ملي است، تصميم درستي نخواهد بود. اين را پس از تماشاي بازيهاي تداركاتي تيم ملي متوجه شدم. متاسفانه صانعي هم تجربه بالايي براي سرمربيگري تيم ملي نداشت و همه اينها در بخش رواني تيم تاثيرگذار است.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا پس از اينكه هدفگذاري كردهايم به فينال جام جهاني تايلند برسيم با اين وضعيت شرايط اميدوار كننده است يا خير گفت: آنچه در سه سال گذشته بر تيم ملي ميگذرد، روندي است كه از سالهاي قبل وجود داشته؛ سبكي كه تنها بر اساس كيفيت فني بازيكنان استوار است و نه توانايي گروهي. به طور كلي حركتي كه در ردههاي بالايي فوتسال مشاهده ميكنيم اين طور است كه اگر همين وضعيت ادامه داشته باشد، رسيدن به مقامهاي اول تا چهارم در جام جهاني آتي دست نيافتني است و تيم ملي ايران براي يكي از مكانهاي پنجم تا هشتم رقابت خواهد كرد. فوتسال ما در برخي بخشها مانند باشگاهها پيشرفت داشته اما بايد اين پيشرفت به تيم ملي و نوع بازي كردنش هم برسد.
وي در پاسخ به اين سوال كه به نظر شما آيا با بودن صانعي ميتوان به جام جهاني تايلند اميدوار بود گفت: اينكه صانعي باشد يا نه چيزي نيست كه من بتوانم پاسخ بگويم چرا كه من خودم يك مربي هستم.
ملی پوش سابق: تیم فوتسال ایران به علت مشكل فنی از تایلند شكست خورد
'احمد باغبانباشی' روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا تصریح كرد: تیم ملی فوتسال ایران در این مسابقات از ابتدا تا مرحله نیمه نهایی به یك شیوه بازی كرد و تغییر تاكتیك در برنامه های تیم ما وجود نداشت.
وی افزود: 'هرماز' سرمربی هلندی تیم تایلند كه سابقه مربیگری در كشورمان را دارد، از تیم ایران شناخت كافی داشت و با مشاهده دیدارهای قبلی تیم ما به خوبی برنامه های تاكتیكی خود را اجرا و بازیكنان خلاق ایران را مهار كرد.
بازیكن سابق تیم ملی فوتسال ایران تاكید كرد: تیم ملی فوتسال ایران برای فاش نشدن تاكتیك های خود، در این دیدار به تغییرات گسترده تاكتیكی نیاز داشت.
وی افزود: شناخت 'هرماز' سرمربی تیم تایلند از فوتسال ایران به دلیل سابقه مربیگری در كشورمان، احساس نیاز به تغییرات تاكتیكی برای تیم ایران را افزایش می داد اما متاسفانه كادر فنی تیم ملی این تغییرات را بوجود نیاورد.
باغبانباشی با اشاره به پیشرفت فوتسال در كشورهای آسیایی از جمله ژاپن و تایلند اظهار داشت: زنگ خطر برای فوتسال ایران از سال های گذشته به صدا در آمده بود و مسوولان برای حفظ جایگاه نخست ایران در دوازدهمین دوره مسابقه های فوتسال آسیا باید برنامه ریزی بهتری انجام می دادند.
وی گفت: فوتسال آسیا به سرعت رو به پیشرفت است و برای دور نشدن ایران از جایگاه نخست، مسوولان باید توجه جدی به تقویت تیم های ملی، باشگاهی و پشتوانه سازی برای این رشته ورزشی داشته باشند.
تیم ملی فوتسال كشورمان عصر امروز (چهارشنبه) با شكست مقابل تایلند از راهیابی به دیدار نهایی دوازدهمین دوره مسابقات فوتسال قهرمانی آسیا در امارات عربی متحده بازماند.
وضعیت نگران کننده هست برای جام جهانی باید ببینیم مسئولین چه تصمیمی میگیرن اما همونطور که میدونید تو فدراسیون کفاشیان و دوستان هرچقدر ضعیفتر کار کنی جایگاهت مستحکم تر میشه
.gif)
...