تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 332 اولاول ... 101617181920212223243070120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 3312

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2012

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

به نظر من تنها مشکلی که FIFA داره گرافیک و تور دروازه مضخرفشه که وقتی توپ با قدرت بهش می خوره از جاش تکون نمی خوره.
    کسانی که به گرافیک بازی اهمیت میدن خوب معلومه pes می خرن ولی کسانی که به گیم پلی اهمیت می دن FIFA می خرن . من از هردوشون خوشم میاد.یک مشکل اساسی که در pes هست این هست که وقتی بازی رو روی TOP Player قرار میدی به رئال مادرید مثلا 10 گل می زنی خوب این غیر طبیعیه باید وقتی رو سخت قرار میدی به زور 1 یا 2 گل بزنی نه 10 تا

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

به نظر من تنها مشکلی که FIFA داره گرافیک و تور دروازه مضخرفشه که وقتی توپ با قدرت بهش می خوره از جاش تکون نمی خوره.
    کسانی که به گرافیک بازی اهمیت میدن خوب معلومه pes می خرن ولی کسانی که به گیم پلی اهمیت می دن FIFA می خرن . من از هردوشون خوشم میاد.یک مشکل اساسی که در pes هست این هست که وقتی بازی رو روی TOP Player قرار میدی به رئال مادرید مثلا 10 گل می زنی خوب این غیر طبیعیه باید وقتی رو سخت قرار میدی به زور 1 یا 2 گل بزنی نه 10 تا
    تور دروازه تو فیفا مضخرفه؟!؟
    گرافیک بازی مشکل داره؟!
    دم افطار شاد شدیم از این نظرات زیبا ...

3. 4 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

تور دروازه تو فیفا مضخرفه؟!؟
    گرافیک بازی مشکل داره؟!
    دم افطار شاد شدیم از این نظرات زیبا ...
    شما خودت می دونی که تور دربازه مضخرفه.آخه اگه مثلا C.Ronaldo با اون قدرتش یه شوت بزنه بره تو گل تور دروازه 200 کیلومتر کش میاد تو فیفا انگار به دیوار شوت زدی.گرافیک هم شما زمین چمن و صورت ها (مخصوصا صورتها) رو مقایسه کن می فهمی .

5. 2 کاربر از Mool Tee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

شما خودت می دونی که تور دربازه مضخرفه.آخه اگه مثلا C.Ronaldo با اون قدرتش یه شوت بزنه بره تو گل تور دروازه 200 کیلومتر کش میاد تو فیفا انگار به دیوار شوت زدی.گرافیک هم شما زمین چمن و صورت ها (مخصوصا صورتها) رو مقایسه کن می فهمی .
    عزیز شما Street Fighter IV بازی نمیکنی که اینطور درباره کش اومدن تور دروازه صحبت میکنید؟!
    +
    گرافیک بازی به نظر شما ضعیفه؟اون هم در برابر pes ؟ !!!!!!!!
    صورت ها؟چمن؟اینایی که شما گفتی در بهترین حالت هست و اگر هم دقت کنی شبیه سازی بسیار خوبی داره که PES هم رو یک سری از بازیکنا اصلا همچین چیزی رو نداره!!!! البته فیفا هم رو صورت و طرح چند تا از بازیکنا خوب کار نکرده ولی چند تایی بیشتر نیست! عزیز شما رو چه برداشتی میگی ضعیفه؟! صورت بازیکن ها طبیعی هست و اینکه نورپردازی و چمن بازی هم بهترین کیفیت رو داره و البته جزئیات اش هم نیاز به توضیح نداره!
    البته این بحث ها رو اینجا نباید کرد چون مربوط به فیفا هست و بهتره تو تاپیک خودش باشه به هرحال بحث درباره جزئیات فیفا است.
    ممنون.
    Last edited by Killzone2; 08-08-2011 at 20:10.

7. 4 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

من FIFA 06 رو روی PC بازی میکردم به دلیل پایین بودن سخت افزارم تور دروازه مثل آجر عمل میکرد یعنی هیچ انعطافی نداشت دی:

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من FIFA 06 رو روی PC بازی میکردم به دلیل پایین بودن سخت افزارم تور دروازه مثل آجر عمل میکرد یعنی هیچ انعطافی نداشت دی:
    خوب این چه ربطی داشت به روز درختکاری؟!

دوستان هر وقت گرافیک PES و فیفا رو مقایسه میکنن اول از هر چیز به چهره بازیکنان اشاره میکنن
    اصلا به جنبه های دیگه گرافیک پرداخته نمیشه
    نقاط قوتی فیقا مثل گیم پلی - هوش مصنوعی - صداگذاری و نور پردازی خوب اون نادیده گرفته میشه
    مودهای بسیار با کیفیتی که داره
    لایسنس های مختلف و خیلی نکات دیگه.

به نظر من که فیفا از نقطه نظر گرافیک هم از PES قوی تر و جلوتره

10. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اصلا نمیدونم طرفداران Fifa اینجا چیکار میکنن ؟

تایپک مخصوص pes 2012 زده شده چرا حرفی از fifa میزنید ؟ حالمونو بهم زدید ( آخه فیفا هم شد بازی ) آدم برم آتاری بازی کنه بهتره از فیفاس

نمیخوام طرفداران فیفا بیان واسه من فلسفه بچینن / چون در هیچ صورت قبول ندارم

12. 7 کاربر از bar333lona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من پارسال بخاطر اینهمه تعریف و تمجیدی که دوستان اهل فن از فیفا نکست (fifa2010 ) در ایکس باکس کردن یدونه ایکس باکس خریدم تا از محبوبترین بازی کامپیوتری خودم یعنی فوتبال نهایت لذت رو ببرم
    ولی وقتی ایکس باکس رو فقط و فقط با یک بازی فیفا 2010 خریدم و ۶ماه حتی سراغ pes هم نرفتم , در آخر نتونستم با فیفا کنار بیام و ازش لذت ببرم و این قضیه امسال هم با fifa 2011 برام پیش اومد
    اینو فقط بخاطر بحث های بی نتیجه اساتید عزیز که الان در این تاپیک به جریان افتاده عرض کردم
    انتخاب یه بازی و برتر دونستن اون نسبت به رقیبش اونم در بازی فوتبال فقط و فقط بستګی به مذاق بازیکن داره و نمیشه نظرات رو تحمیل کرد چون هر کدومشون نقاط قوت خودشون رو دارن
    فیفا تو این چند ساله خیلی پیشرفت کرده و دیګه سال 1998 نیست که همه به فیفا به چشم یه بازی سطح پایین فوتبال نګاه کنن و در حال حاضر بسیار قابل احترام هست ولی این دلیل نمیشه که به pes چندین سال یکه تاز بوده و توی این چند سال اصالت خودش رو خدشه دار کرده بی احترامی کنیم
    خواهش میکنم دوباره بحث فیفا و pes رو پیش نکشید
    Last edited by pedramgolchin; 08-08-2011 at 21:33.

14. 2 کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

انتخاب یه بازی و برتر دونستن اون نسبت به رقیبش اونم در بازی فوتبال فقط و فقط بستګی به مذاق بازیکن داره و نمیشه نظرات رو تحمیل کرد چون هر کدومشون نقاط قوت خودشون رو دارن
    فیفا تو این چند ساله خیلی پیشرفت کرده و دیګه سال 1998 نیست که همه به فیفا به چشم یه بازی سطح پایین فوتبال نګاه کنن و در حال حاضر بسیار قابل احترام هست ولی این دلیل نمیشه که به pes چندین سال یکه تاز بوده و توی این چند سال اصالت خودش رو خدشه دار کرده بی احترامی کنیم
    خواهش میکنم دوباره بحث فیفا و pes رو پیش نکشید
    یه چیزی داریم به اسم آمار و ارقام رسمی،این خیلی فراتر از خونه شما و گیم نت سرکوچه و بچه هایی هست که میرن اونجا بازی میکنن.
    pes اصلا برای خیلی از گیمرها تو خیلی کشورها وجود خارجی نداشته که بخواد یکه تاز باشه (بجز تو گیم نت سر کوچه)
    یه بازی هست که بجز تو آسیا بیرون از اون به ندرت میشناسند چه برسه به اینکه بخرند و پیگیر بازی کردنش هم بشن.
    FIFA هر نسخه اش که میاد یکسال تمام تو تاپ لیست فروش هست فقط!! نسخه های کپیش دیگه بماند

16. 5 کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

نمرات بازی..از دو سایت معتبر !
    PES2011
    GAMESPOT=8
    IGN=9
    &
    FIFA11
    GAMESPOT=9
    IGN=8.5

!!! خسته نباشید...

18. 2 کاربر از IRAN_KING بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •