كاشي مي رفت تا دست بعضي ها كه دارند باشگاه رو مي چاپند رو بشه ولي نذاشتند كه بره
بله
خير
كاشي مي رفت تا دست بعضي ها كه دارند باشگاه رو مي چاپند رو بشه ولي نذاشتند كه بره
واقعا ارزشش رو داره اینتر نت و تلفن و وقت خودتون رو بخاطر یه تیم ... مصرف کنین؟؟
سلام
خب من هم وارد گود شدم تا با سخنانم شما رو مستفيض كنم!
من فكر ميكنم بيشتر براي مسخره كردن هواداران هست كه پروين برگشت.تا حالا 2-3 بار گفته كه اگه اين باززي رو بباززيم من اين پرثپوليث رو ترك ميكنم(با لهجه خودش نوشتم).البته احتمالا براي بازي با بايرن ميگه اگه اين باززي رو برديم ديگه من رو در اين تيم نميبينيد!!!!
دوستان استقلالی لطفا عدد 6 یادتون باشه در ضمن اینکه در مورد سلطان علی بهتر از سرمربی تیمتون یعنی خاله ریزه سوال کنید
خداييش پروين ديگه بايد بيخيال بشه.
فكرش براي 30-40 سال پيشه.بدرد فوتبال امروز نميخوره.
Last edited by *Batman*; 03-01-2006 at 03:34.
صبح بخير عزيزم!!دوستان استقلالی لطفا عدد 6 یادتون باشه در ضمن اینکه در مورد سلطان علی بهتر از سرمربی تیمتون یعنی خاله ریزه سوال کنید
شما با اين سن كه هنوز كارتون نگاه ميكني چه طوري اوون زمانا يادته؟؟؟؟بعدشم شما بهتره عدد 9 يادتون بمونه!
تیم بزرگی مثل پرسپولیس احتیاج به طرفداران کوچیک نداره !!!نوشته شده توسط valizadeh4
سلامتیم بزرگی مثل پرسپولیس احتیاج به طرفداران کوچیک نداره !!!
ببخشيد بزرگ طولي منظورتونه يا بزرگ عرضي؟؟؟؟
تيم پرسپوليس پر افتخار ترين تيم ايرانه و مهمترين شخصيتش هم پروينه
هر كي از پروين خوشش نمياد حتما از پرسپوليس هم خوشش نمياد حالا اينكه الان هنوز مربي باشه يا نه يه بحث ديگس
من نميدونم بعضي ها كه ميگن پروين بره همه چيز خوب ميشه يا پروين نحس ميدونن يا فكر ميكنن هر كي بياد جاش معجزه ميكنه!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)