تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 42 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 417

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Liverpool F.C | قرمزهای آنفیلد

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خب تبریک میگم ولورهمتن رو دو به یک بردیم که یه گلمون گل به خودی بود یکی دیگشم سوارز زد

امیدوارم تیم رفته رفته نوسانش در نتیجه گیری کمتر بشه من خداییش هر جوری نگاه میکنم نمیتونم به این تیم امیدوار نباشم
    فکر میکنم در نهایت جزء سه تیم اول باشیم بهترین شروع باشه برای رسیدن به اهداف بلند مدت

ویرایش: البته من بازی رو ندیدم و طبیعتا درباره روند بازی نظری نمیتونم داشته باشم
    Last edited by گرافيكار; 24-09-2011 at 21:04.

2. 4 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام
    خب دوستان بعد از مدتی غیبت من برگشتم.

اول درباره بازی با تاتنهام:
    شکست وحشتناکمون توی این بازی اشتباه محض کینگ کنی بود. تاتنهام به این شکل بازی می کرد:

درسته در نگاه اول 2-4-4 بازی می کردن ولی در عمل کرانچار یه هافبک تهاجمی بود و عرض سمت راستشون با والکر بود که زیادتر جلو می اومد. عملا با وجود دو تا هافبک درجه یک مثل اسکات پارکر و مودریچ و وینگری مثل گرث بیل و یه هافبک تهاجمی بیکار سمت راست خط هافبک تاتنهام تو مرکز زمین خیلی قوی بود. نیمه دوم هم که ون در فارت اومد و اوضاع بدتر شد.

و ما چه کردیم؟
    هیچی.

تیم با همون ترکیب قبلی به زمین اومد. یادمون نره چارلی آدام قدرت بازی دفاعی رو نداره و بیشتر بازیساز تیمه. همون 1-3-2-4 قدیمی از بازیهای پیش.

این اولین اشتباه کینگ کنی بود. باید می دید وقتی تاتنهام با این خط هافبک و وینگری مثل گرث بیل در خانه خودش بازی می کنه (در بازی ای که براشون حکم مرگ و زندگی رو داره) بهتره احتیاط رو پیش بگیره. می تونستیم هندرسون رو به مرکز زمین بیاریم (خدا رو شکر این بابا اصلا هافبک میانیه که داره راست بازی می کنه!) یا گزینه هایی روی نیمکت داشتیم. کرول می تونست روی نیمکت بشینه و با یه مهاجم بازی کنیم، در عوض یه هافبک داشته باشیم که بتونه بهتر دفاع کنه و خط هافبکشون رو مشغول کنه.

بعد از اخراج آدام اشتباه بعدی کینگ کنی بود، به جای اینکه احتیاط کنه و یه هافبک جدید به جای یکی از مهاجم ها به زمین بیاره ریسک کرد و لوکاس رو گذاشت وسط زمین و فقط هندرسون کمی عقب تر اومد. نتیجه اش هم واضح بود Assou-Ekutto که حداقل به خاطر هندرسون عقب مونده بود هم به هافبک اضافه بشه و گرث بیل برای خودش راحت ویراژ بده (در اتوبان شهید اسکرتل!)، مودریچ هم میانه زمین راحت شده بود و دو تا پاس و دو تا فرار بیل و دو تا اخطار برای اسکرتل و 9 نفره شدن تیم و بقیه ماجرا.

این بازی رو کاملا به اشتباهات تاکتیکی باختیم، نه به ضعیف بودن بازیکن هامون. بهترین بازیکن های زمین هم لوکاس، اگر و سوارز بودن که اگر نیمه اول مصدوم شد و تا یک ماه خارج از میادینه (شکستگی قفسه سینه).

بازی با برایتون هم نکته مثبتی بود، خارج از خانه در کارلینگ کاپ و نهایتا 2-1 برنده شدیم و جرارد بعد از 6 ماه بازی کرد. بلمی در این بازی فوق العاده بود.

بازی با وولوز:

یه بازی نسبتا آسون در آنفیلد که با برد همراه شد.

همه چیز اوکی بود سوارز هم گل زد و چارلی آدام هم بعد از فاجعه آرسنال خوب بازی کرد. برگشتن مارتین کلی به دفاع راست خبر فوق العاده ای بود و لوکاس هم بدون شک بهترین بازیکن زمین بود و اجازه نفس کشیدن به خط هافبک وولوز نداد.

توی پست بعدی درباره وضع تیم تا اینجا نظرم رو میگم.

4. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال arash volvo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    ما زندگی نمی کنیم نفس می کشیم

پيش فرض عکسهای دیدار با ولوز

لیورپول توانست با نتیجه ی 2-1 در بعدازظهر روز شنبه بازی را با پیروزی پشت سر بگذارد. در اینجا بهترین تصاویر این بازی را مشاهده میکنید

محتوای مخفی: عكس ها 

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 2 کاربر از arash volvo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خوب دوستان یه بررسی ابتدایی از وضع تیم بکنیم. الان شش هفته از شروع لیگ گذشته، 3 بازی داخل خانه داشتیم و 3 تا خارج از خانه و نهایتا 10 امتیاز گرفتیم. از 3 بازی آنفیلد دو تا رو بردیم و یک مساوی، و از سه بازی خارج از خانه هم 1 برد و دو باخت.

کلا هشت گل در لیگ به ثمر رسوندیم (که اصلا برای شش بازی آمار خوبی نیست، منچستر با همین تعداد بازی 22 گل به ثمر رسونده). هشت گل هم خوردیم که بازم خیلی خوب نیست (البته 4 تاش توی یه بازی بوده)، ولی فقط یه Clean Sheet داشتیم که خوب نیست.

اما واقعا وضع تیم چطوره؟ به نظر من خوبه. داریم هفته به هفته بهتر می شیم ولی هنوز اون طلسم نحس این چهار پنج سال اخیر (بازی های ضعیف خارج از آنفیلد) انگار باهامون هست. بازگشت جرارد هم قدرت تیم (و به خصوص آپشن های روی نیمکت رو) زیادتر می کنه.

واقع بینانه ببینیم، با وضعی که داریم پیش می ریم من بعید می دونم در XI اصلی جایی برای کرول و هندرسون باقی بمونه، حداقل اگه به طور محسوسی بهتر نشن. فکر می کنم کم کم ترکیبمون به این سمت وفق داده میشه:

من هندرسون و اندی کرول رو طوری نمی بینم که بتونن با سیستم Pass & Movement ما کنار بیان. هندرسون بازیکنیه که عادت داره توپ رو نگه می داره و ... و کرول هم بیشتر بازیکن فیزیکیه. هر دوشون می تونن گزینه های خوبی باشن برای وقتی تیم تغییر تاکتیک میده ولی تا وقتی اینطوری بازی می کنیم من بعید می دونم بازی خوبی از این دو ببینیم.

از بین خریدهامون سه تا چپ پا خیلی خوب جا افتادن، انریکه و آدام و داونینگ.

به نظر من وقتشه کینگ کنی ترکیب تیم رو از حالت آزمایشی و ... در بیاره و دیگه بهترین تیم ممکنمون رو توی زمین بفرسته، نه تیمی که خودش رو Fancy می کنه و ...
    +

از همه اینها گذشته، من بدم نمیاد تیم سبک بازی بارسا رو حداقل برای تمرین هم که شده تست کنه. بازیکن هاشو داریم

8. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دستت درد نکنه آرمان جان
    استفاده کردم واقعا
    فعلا که بخش زیادی از بار فنی این تاپیک روی دوش شماست امیدوارم لیورپول هم سر و سامون بگیره تا این مطالب رو با خوشحالی تایپ کنی
    از همه اینها گذشته، من بدم نمیاد تیم سبک بازی بارسا رو حداقل برای تمرین هم که شده تست کنه. بازیکن هاشو داریم
    منم بدم نمیاد
    هر چند خیلی سخته این سبک رو بازی کردن و حتی شروع کردن
    اما همینکه تو از دیدن بازیهای لیورپول چنین احساس بهت دست داده برای من امیدوار کنندس
    هرچند تمام سبک و ساختار بارسا رو میشه در یک جمله خلاصه کرد
    پاس و حرکت در فضا
    چیز دیگه ای نیست البته باید خونسردی و اعتماد به نفس رو بهش اضافه کرد چیزی که در این لیورپول هنوز به وجود نیومده

10. 3 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال arash volvo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    ما زندگی نمی کنیم نفس می کشیم

پيش فرض خاطرات دربی

لیورپول در حالی آماده بازی دربی آخر هفته می شود که منتخبی از بهترین لحظات دربی های گذشته را برای شما به تصویر کشیده ایم

محتوای مخفی: عكس ها 

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. 3 کاربر از arash volvo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

خب تبریک میگم، دربی رو 2-0 بردیم. فقط نمیدونم بازی رو چرا پخش نکردن. ما چیکار کنیم از دست اینا آخه؟

14. 3 کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

هر چی میکشیم از دست رئال و بارسا هست.
    تمام بازیهای این دوتا تیم رو نشون میدن ولی مهمترین بازیهای لیگ انگلیس رو نشون نمیدن
    قبلا حداقل هفته ای یه بازی از لیگ انگلیس نشون میدادن ولی تو این دو سال اخیر فوتبال پخش کردن تلویزیون شده ئال و بارسا

16. 2 کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خداییش اینقدر از پخش نکردن بازی اعصابم به هم ریخت که نتونستم بیام پست بدم
    زمان بازی جوری بود که به راحتی و بدون تداخل با بازی استقلال میتونست پخشش کنه

از شانس بد من اون چنتا الجزیره ای که کارتشون رو دارم این بازی رو پخش نکردن

یکی از مهمترین داربیهای انگلیس رو پخش نکنی پس دیگه چی رو میخوای پخش کنی آخه؟؟؟ عجیبه واقعا!!!

در کل تبریک میگم این برد رو آبیهای سنتی لیگ برتر رو بردن واقعا دلچسبه سوارز دقیقه 82 تیر خلاص رو زده چه حالی میداد اگر بازی رو میدیدیم

18. 3 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از شانس بد من اون چنتا الجزیره ای که کارتشون رو دارم این بازی رو پخش نکردن

یکی از مهمترین داربیهای انگلیس رو پخش نکنی پس دیگه چی رو میخوای پخش کنی آخه؟؟؟ عجیبه واقعا!!!
    الجزیره فقط لالیگا و سری آ رو پخش میکنه
    لیگ برتر رو به صورت ضبط شده گهگاه نشون میده

20. 2 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •