تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 280 اولاول ... 101617181920212223243070120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

برای سنگین نشدن صفحه این عکس رو نگذاشتم و خبر رو ناقص گذاشتم
    چرا اتفاقا موراتی مدال هم دریافت کرده:

ماسیمو موراتی پس از دریافت مدال از مسئولان یوفا[/CENTER]

این اشکال به ساکت مدیرعامل باشگاه سپاهان هم وارد بود که چرا بین بازیکنا جام رو بالا برد

البته این اشکال خیلی جزئیه و اصلا مقوله قابل بحثی نیست که دایی اونو مطرح می کنه
    مشکلات به مراتب بزرگتری وجود داره
    دوست گلم كار موراتي هم اشتباه بوده بعد هم با يه مورد كه چيزي ثابت نميشه
    اصلا جداي از اينها حتي همين موراتي يا ساكت آدماشونم روي سكو اوردن تا مدالهاي بازيكنارو بگيرن؟ اين عكسها باعث نميشه مسئله اصلي رو نديده بگيريم
    کاشانی می ره....
    دایی می ره...
    کاشانی بر می گرده...
    علي جان همين سه جمله كه به قول شعرا به صورت پلكاني گفتي
    حقيقت تلخ تمام اين جنگ و جدلها هستن
    اينكه در نهايت اين فوتباليها هستن كه ميرن و اين سياسيون هستن كه ميمونن
    Last edited by گرافيكار; 15-06-2011 at 00:05.

2. 4 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

دوست گلم كار موراتي هم اشتباه بوده بعد هم با يه مورد كه چيزي ثابت نميشه
    اصلا جداي از اينها حتي همين موراتي يا ساكت آدماشونم روي سكو اوردن تا مدالهاي بازيكنارو بگيرن؟ اين عكسها باعث نميشه مسئله اصلي رو نديده بگيريم
    دوست عزیز کار موراتی اشتباه نبوده و این مساله (مدال گرفتن رییس باشگاه) عرف و رایجه؛ شما هم مطمئن باش یوفا کارش رو حساب و کتابه و پلاتینی تو رودرباسی گیر نکرده که بهش مدال داده...
    در ضمن، مساله اصلی از نظر شما چیه؟...

این درست که شما از کاشانی خوشتون نمیاد و تو همین چند صفحه بارها اینو بیان کردین؛ (من هم تو این مورد با شما کاملا موافقم)، ولی این که همه ی حرفای دایی رو درست بدونین و کاشانی بدمن ماجرا باشه...

به نظر من کاشانی 2 تا اشتباه بزرگ تو این فصل کرد: یکی آوردن این آقا و دادن تیم دست ایشون... (که من فکر کنم یه بازی باخت-باخت بود...). دومیش هم قبول نکردن استعفای این آقا... (که اونم دادن یه شانس دیگه به یه مربی بازنده بود...)

(علیرضا خان، فکر کنم که شما سن و سالت بیشتر از منه، پس این چن خطو نزار به حساب بی احترامی من؛ بنده مخلص شما و باقی رفقا هم هستم...)

چی بگم والا...
    تو دلم کلی حرفه ولی نه حوصله نوشتنو ندارم، نه اینکه با این نظراتی که دوستان تو این چن صفحه دادن، گفتنش فایده نداره...

هر کی که ندونه اوضاع از چه قراره، اگه بیاد تو این تاپیک فکر می کنه که علی دایی کاپلوئه و پرسپولیس هم این فصل مثل بارسا بازی می کرده و همه جام ها رو درو کرده...

ایکاش علی دایی تو پرسپولیس بمونه و یه سال دیگه وقت داشته باشه تا طرفداراش ببینن که این آقا از لحاظ فنی چیزی واسه گفتن نداره...

اگه به من بود که میگفتم بعد نرفتن به جام جهانی این آقا رو باید وسط تهران اعدامش کنن...(صنعت مبالغه) بازی برده رو تو تهران به عربستان ببازی و به کره مساوی بدی... تو امارات به زور 1 امتیاز بگیری جلوی تیمی که به همه تیما رفت و برگشت باخته... اونم تو شرایطی که مهدی رحمتی بشه ستاره بازی و بعد برگشتن به ایران علی آبادی بهش یه پراید واسه بازی خوبش بده... بعدش کاشف به عمل بیاد که شب قبل از بازی دردونه های مربی، نکونام وشجاعی از هتل رفته باشن بیرون عشق و صفا؛ (این همون مساله ایه که علی دایی تو نود چن ماه پیش، گفت رازیه که هیچوقت به زبون نمیاره...). اگه این نتایج صرفا به خاطر ضعف فنی ایشون بود، که مقصر نه دایی، بلکه اونایی بودن که این آقا رو آوردن... اما چیزی که زجرآوره اینه که این آقا با خودخواهی هاش باعث اون نتایج شد... 70 میلیون میخواستن که علی کریمی تو تیم ملی باشه، ولی ایشون می گفت نه...
    از همه بدتر اینه که فردوسی پور ایشونو میاره تو تلویزیون و بهش 2 ساعت وقت میده که آقا طلبکار یه میلیارد قراردادش بشه...

البته یادمون نره که ایشون با خدا لابی کرده بودن...

حرف زیاده، ولی...

پ.ن. فوتبالمون هم مثل باقی چیزامونه تو این مملکت...
    Last edited by satttanism; 15-06-2011 at 12:56.

4. 3 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا چرا اینطوری شده اوضاع همه دارن یار میگیرن و برنامه ریزی واسه ما مربی که اکثر طرفدارا قبول داشتن رو بیرون کردن و شدیم یه لنگ در هوا ..... یکی نیست به کاشانی بگه چیکار میخوای بکنی ؟ آیا هوای یه لیدر رو داشتن به رفتن دایی و داغون کردن تیم میارزید ؟؟؟؟؟؟ هر سال باید کلی حرص بخوریم .....

6. 2 کاربر از ramin1988 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

يادداشت ويژه: کله‌پاچه‌ پرسپولیس در دیگ حاج‌حبیب/ بعد از دایی چه کسی بر سر سفره می‌نشیند؟

سايت گل- دوران تیره‌ای بود. استادیوم آزادی و پنج‌هزار تماشاگر. استادیوم آزادی و پرسپولیس بازنده. استادیوم آزادی و اسطوره‌ای که تبدیل شده بود به یک سرمربی عادی که «حیاکن‌ رها‌کن»‌‌ش ملس است. علی پروین پرافتخارترین پرسپولیسی تاریخ در چنین دورانی، در میان سیل نارضایتی پنجاه شصت هزار نفری که به استادیوم نمی‌آمدند و شعار پنج هزار نفری که در استادیوم حاضر بودند، کنار رفت تا پرسپولیس در آستانه‌ی یک دوران جدید قرار بگیرد.

نام بزرگ آری‌هان و فوتبال زیبای دنیزلی، داشت ساختمان فروریخته و باستانی پرسپولیس را از نو می‌ساخت. در آن دوران بود که مردی گم‌نام مدیر پرسپولیس شد و می‌خواست با یکی از شاگردان علی‌آقا تیم را به سمت دوران ماضی و سپری شده هل بدهد. اما ذرات مدرنیسم آن‌قدر در هوا معلق بود که چاره‌ای بود برای حفظ ظاهر هم که شده، یک ایرانی‌آمریکایی که در مکتب هلند فوتبال یاد گرفته به تیم اضافه بشود؛ که شد.

قرار نبود داستان آن‌چنان پیش برود. قرار بود ضعیف‌ترین شوالیه‌ی مدرنیسم بعد از بزرگانی نظیر آری‌هان و دنیزلی هم شکست بخورد، تا دوباره چارصددستگاه و محله‌ی عارف و دانش‌پژوهان محله‌ها و زمین خاکی‌ها حاکم بر سرنوشت پرسپولیس بشوند. اما خب قهرمانی در آن فصل، مدرنیسم را باز سرپا نگه داشت؛ حداقل به اندازه‌ی دو فصل که یک‌بار خود قطبی برگردد و دیگر بار کرانچار روی نیمکت بنشیند.

حالا دوباره در همان دوران تیره‌ی سپری شده هستیم. فصلی که با استادیوم‌های خالی و شکست‌های پیاپی گذشت. حالا جماعت دو دسته شده‌اند. طرفداران کاشانی که حاجی‌شان را با کارنامه‌ی سه قهرمانی روی دوش گذاشته‌اند و هواداران شهریار که دو قهرمانی در جام حذفی را حلوای دهن‌سوزی می‌دانند که نشان از دست‌پخت بی‌بدیل این اسطوره است. اما تکلیف جریان سوم که مدت‌هاست استادیوم را خالی گذاشته‌اند چه می‌شود؟ همان‌هایی که تیم استانکو و دنیزلی و قطبی و حتی بگوویچ را در استادیوم تنها نمی‌گذاشتند تا چیزی در شالوده‌ی قدیمی این تیم تغییر کند. تکلیف ما چیست که نه مدیریت کاشانی را می‌خواهیم و نه سرمربی‌گری دایی را. هم قدرت گرفتن لیدرها و بر صدر نشستن امثال شیث و حاشیه‌های مخرب مدیریت کاشانی آزارمان می‌دهد، هم زخم‌خورده‌ی 5شکست پیاپی و چهار گل خوردن‌ها و دربی باختن‌های دایی هستیم. ما فراموش شده‌ایم گویا.

دوران تیره و تار اواخر عمر مربی‌گری پروین، با آفتاب‌های درخشانی نظیر آری‌هان و دنیزلی روشن شد. حالا اما در وسط این دوران تیره، اسم کسانی به عنوان گزینه‌ی مربی‌گری پرسپولیس ردیف شده است که چراغ نفتی هم نمی‌توانند باشند. آن‌قدر له شده‌ایم و دوران شکوه‌مندمان را فراموش کرده‌ایم که لابد باید دعا کنیم منصور ابراهیم‌زاده، مردی که در ذوب‌آهن هم ترقی معکوس داشت و بعد از دو فصل نایب قهرمانی، این‌بار سوم شد، روی نیمکت تیم‌مان بنشیند، تا از سیستم امثال استیلی و مایلی‌کهن با کارنامه‌هایی سوخته و سیاه، در امان بمانیم. این همان زمانی‌ست که می‌گویند آدم‌ها وحشت‌زده به مار غاشیه پناه می‌برند.

مجید جلالی زمانی گفته بود در فوتبال ایران فضای شکست حاکم است و در برنامه‌ی نود علی دایی با افشای آرزومندی کاشانی برای شکست قطبی و لابد خودش، بخش دیگری از این فرهنگ شکست‌خواهی برای حریف را عیان کرد. استیلی یک عمر منتظر شکست دنیزلی و آری‌هان و قطبی و کرانچار بود. امروز یک قوم مدعی منتظر زمین خوردن کیروش هستند تا بعد از بلاژویچ و برانکو بار دیگر ناکارآمدی مربی خارجی را اثبات کنند و خود سوار بر خر مراد بشوند. بدبختی این‌جاست که ما هم آدم‌های بهتری نیستم. فضا آن‌قدر از حضور آدم‌ها و سیستم‌های درست تهی‌ست که باید یک فصل منتظر بنشینیم تا امثال استیلی و مایلی‌کهن شکست بخورند تا بلکه برای بار هزارم سنت زمین خاکی و سربند بستن و ذکر گفتن، ضعف تاکتیکی و فوتبالی‌ش را نشان بدهد تا شاید دوباره در این زمین سوخته سر و کله‌ی کسانی در قامت دنیزلی و آری‌هان یا حتی استانکو پیدا بشود.

دایی بعد از یک فصل که نشیب‌اش بسیار بیشتر از فرازش بود، رفت پای بساط کله‌پاچه‌اش و حاج‌حبیب دیگ و سفره‌‌ای دیگر را مهیا می‌کند برای نفر بعد؛ و ما هم منتظر و مشتاق که کی لقمه در دهن این یکی گیر می‌کند تا لااقل چیزی از این شیر بی‌یال و دم و اشکم، نخوره باقی بماند تا شاید در روزگار بی‌حبیب و دوستان، مرمت‌اش کنیم و به حالت اولیه‌ برش گردانیم.

8. 2 کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

کله‌پاچه‌ پرسپولیس در دیگ حاج‌حبیب/ بعد از دایی چه کسی بر سر سفره می‌نشیند؟
    چه تیتر جالبی !
    همینم هست واقعا !!

به قول دادکان :
    چون اسم دایی از آقایان بزرگ‌تر بود، او را کوبیدند

با این وضعیت ، با این شرایطی که بر علیه کاشانی هست به شخصه فصل بعد باید فاتحه پرسپولیس رو خوند !
    در مورد سر مربی به نظر من استیلی نمیشه ! بخاطر جوی که بر علیش درست شده ، اگه استیلی بشه باز هم حرف های دایی درست از آب در میاد ! گر چه این احتمال هم هست که اینقدر این مسئولین گرامی بی خیال هستن که کاری به این قضایا ندارن و کار خودشون رو می کنن ! ( مگه به قضیه انتقال تیم ها توجهی کردن ؟! به خواسته های هوادارن توجه کردن ؟! ==> ابقا شدن جناب کاشانی ! )

یه جورایی تصمیم به تضعیف پرسپولیس دارن ! انگار می خوان کاری کنن که این تیم هواداراش رو از دست بده ! قدرتش رو از دست بده ! به نظر من تمامی این اتفاقات یه سناریو از پیش تنظیم شدست و طرفداران قربانیان اون ! شاید می خوان تعادل بین استقلال و پرسپولیس برقرار بشه ! یعنی چی پرسپولیس این همه طرفدار داره ؟!
    ...
    فقط می تونم امیدوار باشم یه روزی ( یه روزی! ) هر کسی سر جای خودش قرار بگیره ... یه روز خوب میاد !!

10. 3 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

ه جورایی تصمیم به تضعیف پرسپولیس دارن !
    پرسپولیس این دو فصل کی تا حالا قوی بوده که بخوان تضعیفش کنن؟!

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست عزیز کار موراتی اشتباه نبوده و این مساله (مدال گرفتن رییس باشگاه) عرف و رایجه؛ شما هم مطمئن باش یوفا کارش رو حساب و کتابه و پلاتینی تو رودرباسی گیر نکرده که بهش مدال داده...
    در ضمن، مساله اصلی از نظر شما چیه؟...
    دوست من عرف اينه كه مثلا 80 درصد يه جامعه يه كار رو انجام بدن نه اينكه دو سه نفر يه كارو انجام بدن تبديل بشه به عرف به اين ميگن استثنا
    اصل داستان اومدن ليدرها و آشناهاي كاشاني سر سكوي قهرماني
    خداييش سال گذشته يادتونه همين آقا ليدرها رو اورد روي سكو اينام جام رو از بازيكنا گرفتن دور ورزشگاه ميچرخيدن ؟زشت نبود به خدا زماني كه توي ليگ تهران تماشاگرا تا كنار زمين ميومدن نه چيزي به اسم ليدر داشتيم نه اينقدر بينظم بوديم
    امسال هم خودش اول اومد روي سكو دارو دسته اش پشت سرش اين مسئله اصليه كه ميشه از كنارش تقريبا به همه چيز پي برد
    (علیرضا خان، فکر کنم که شما سن و سالت بیشتر از منه، پس این چن خطو نزار به حساب بی احترامی من؛ بنده مخلص شما و باقی رفقا هم هستم...)
    اين حرفا چيه دوست عزيز اختيار دارين هركسي نظرش رو ميده كه بايد احترامش رو نگه داشت
    هر کی که ندونه اوضاع از چه قراره، اگه بیاد تو این تاپیک فکر می کنه که علی دایی کاپلوئه و پرسپولیس هم این فصل مثل بارسا بازی می کرده و همه جام ها رو درو کرده...
    اين مسئله بعديه
    اينكه دايي لياقت سرمربيگري پرسپوليس رو داشت؟
    لياقت سرمربيگري تيم ملي رو داشت؟
    اينكه آيا دايي از دستهاي پشت پرده كمك ميگيره ؟
    اينكه دايي تواناييه فني داره؟
    همه اينا يه مسئله فوتباليه و يه طرفدار فوتبال حق داره اين سولات رو مطرح كنه هنوز توي اروپا بعضي اوقات بعد از شش ماه يك سال يه مربي رو عوض ميكنن يا اينكه تماشاگرا به وجود يه مربي اعتراض ميكنن
    اما به نظر من فعلا مسئله مهمتر توي فوتبال ما وجود و دخالت افراد سياسيه كه با خودشون آفتهاي سياست رو هم به فوتبال اوردن
    مثل بزن بهادرها
    مثل جريانهاي پشت پرده
    مثل راه انداختن مافيا
    طبيعيه كه عده اي از خود فوتباليها هم به خاطر منافعشون سراغ اين دست مايه ها ميرن
    این درست که شما از کاشانی خوشتون نمیاد و تو همین چند صفحه بارها اینو بیان کردین؛ (من هم تو این مورد با شما کاملا موافقم)، ولی این که همه ی حرفای دایی رو درست بدونین و کاشانی بدمن ماجرا باشه...
    هيچ وقت نگفتم همه حرفاي دايي درسته پستهاي من هستن ديگه
    من گفتم رسيدگي به جرائم كاشاني مقدم بر جرائم داييه( هرچند مطمئنا كسي رسيدگي نميكنه )چون اين كاشانيه كه در جايي حضور داره كه نبايد باشه
    شايد بگين لازم نيست همه مديران ورزشي باشن
    درسته لازم نيست همه مديران ورزشي باشن اما حداقل بايد درسش رو خونده باشن يا اينكه از اين رشته شناخت داشته باشن كاشاني خودش ميگه من فقط سه ساله كه سابقه فوتبالي دارم
    بعد هم معمولا تا مديرهاي ورزشي هست اشتباهه كه بريم سراغه مديرهاي غير ورزشي
    در فوتبال اروپا هم مديرها غير ورزشي زيادي هست اما اكثرشون يا اينقدر در مسائل ريز تيم دخالت ميكنن يا براي خودشون معاونين فوتبالي دارن يا اينكه 90 درصد كار رو تمام و كمال به عهده سرمربي ميزارن
    جالبه كه حتي در اروپا و با اون مديراي باسوادي كه واقعا مديريت رو در تمام سطوح به صورت آكادميك ميخونن وقتي سراغ فوتبال اومدن اشتباهات عجيبي داشتن
    با اجازه دوستان رئالي
    مگر همين پرز نبود كه تشخيص نداد ماكله له ستون تيمشه و فروختش اين دقيقا مشكل مديريت غير ورزشيها و دخالتشون در مسائل ريز تيمه
    به نظر من کاشانی 2 تا اشتباه بزرگ تو این فصل کرد: یکی آوردن این آقا و دادن تیم دست ایشون... (که من فکر کنم یه بازی باخت-باخت بود...). دومیش هم قبول نکردن استعفای این آقا... (که اونم دادن یه شانس دیگه به یه مربی بازنده بود...)
    جداي از همه اين بحثا همين دو دليل شما يعني ضعف مديريت ديگه
    من بازم ميگم مسئله اصلي اين فوتبال حضور افراد سياسي در رأس تيمهاست كه اميدوارم يه روزي بياد اينجوري نباشه
    چه تیتر جالبی !
    همینم هست واقعا !!

به قول دادکان :

با این وضعیت ، با این شرایطی که بر علیه کاشانی هست به شخصه فصل بعد باید فاتحه پرسپولیس رو خوند !
    در مورد سر مربی به نظر من استیلی نمیشه ! بخاطر جوی که بر علیش درست شده ، اگه استیلی بشه باز هم حرف های دایی درست از آب در میاد ! گر چه این احتمال هم هست که اینقدر این مسئولین گرامی بی خیال هستن که کاری به این قضایا ندارن و کار خودشون رو می کنن ! ( مگه به قضیه انتقال تیم ها توجهی کردن ؟! به خواسته های هوادارن توجه کردن ؟! ==> ابقا شدن جناب کاشانی ! )
    واقعا هم
    آخر سر كاشاني موند و حوضش
    حرفاي دايي در مورد اس ام اس زدن براي بازيكنا و حرف زدن به يه مربيه ديگه كاملا درست بود من فكر ميكنم گفتن اسم درخشان و ابراهيم زاده و مايلي كهن هم رد گم كنيه چون هدف اصلي همون استيليه
    من هم خدا خدا ميكنم استيلي نياد چون واقعا بهش علاقه دارم
    ميدونم سرنوشتي بهتر از دايي در انتظارش نيست
    از همين حالا مشخصه كه بايد با ليدرها كنار بياد كه در طولاني مدت از توان استيلي مثل دايي خارجه
    یه جورایی تصمیم به تضعیف پرسپولیس دارن ! انگار می خوان کاری کنن که این تیم هواداراش رو از دست بده ! قدرتش رو از دست بده ! به نظر من تمامی این اتفاقات یه سناریو از پیش تنظیم شدست و طرفداران قربانیان اون ! شاید می خوان تعادل بین استقلال و پرسپولیس برقرار بشه ! یعنی چی پرسپولیس این همه طرفدار داره ؟
    در اينكه از خداشونه تماشاگر كمتري به ورزشگاه بياد كه شكي نيست
    همين ساختن چيزي به نام ليدر و قدرت دادن بهشون خودش در جهت پراكنده كردن تماشاگراست
    اواخر فصل كه ليدرهاي مورد نظر نبودن كم كم تعداد تماشاگراي بيشتري به آزادي ميومد

13. 3 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

رازي که در 90 فاش شد: پيشنهاد 1/2ميلياردي به دايي از کجا بود؟

سايت گل- از برنامه پرحاشيه و طولاني 90 دو روز گذشت اما حاشيه​ها و تبعات آن هنوز ادامه دارد و هنوز هم با کنکاش در تک​تک جملاتي که دوشنبه​شب در 90 به کار رفت مي​توان نکات زيادي پيدا کرد.

يکي از نکاتي که علي دايي در لابه​لاي حرف​هايش به آن اشاره کرد و البته به سرعت از آن گذشت ماجراي يک پيشنهاد سنگين از طرف يکي از تيم​هاي ليگ برتري بود. دايي براي اين​که ثابت کند در پرسپوليس پول برايش اهميتي نداشته گفت: «اگر دنبال پول بودم پيشنهادات ديگرم را قبول مي​کردم. در همين تهران تيمي بود که براي يک فصل يک​ميليارد و 200ميليون تومان به من مي​داد.»

به نظر شما تيمي که حاضر بود با پرداخت اين مبلغ دايي را به گران​ترين مربي ليگ برتر تيديل کند کدام تيم بوده؟ با آدرسي که شهريار داده پاسخ به اين سوال کار سختي نيست. به نظر مي​رسد از جوش نخوردن اين معامله هر دو طرف ضرر کرده​اند. هم دايي که اين پول کلان را از دست داد و در پرسپوليس هم روزگار خوشي نداشت، و هم مالک باشگاه مورد نظر که مبلغي در همين حدود (و شايد بيشتر) را به چندين و چند مربي پرداخت کرد و بالاخره هم عاقبت​به​خير نشد.

پ.ن: با یک میلیارد و دویست میشه قلعه نویی را آورد ، نه کسی که با چند تا از ستاره های تیم مشکل داره!

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

چه تیتر جالبی !
    همینم هست واقعا !!

به قول دادکان :

یه جورایی تصمیم به تضعیف پرسپولیس دارن ! انگار می خوان کاری کنن که این تیم هواداراش رو از دست بده ! قدرتش رو از دست بده ! به نظر من تمامی این اتفاقات یه سناریو از پیش تنظیم شدست و طرفداران قربانیان اون ! شاید می خوان تعادل بین استقلال و پرسپولیس برقرار بشه ! یعنی چی پرسپولیس این همه طرفدار داره ؟!
    ...
    فقط می تونم امیدوار باشم یه روزی ( یه روزی! ) هر کسی سر جای خودش قرار بگیره ... یه روز خوب میاد !!
    ببخشید مدیر اما این آخری رو خوب نیومدی.مگه استقلال رفت دسته 3 از طرفداراش کم شد؟نه این سناریو از پیش تعیین شده نیست این ضعف مدیریتی ماست.نداشتن برنامه دراز مدت است.
    اما
    من هیچ جای دنیا ندیدم تیمی 5 تا باخت پشت هم بیاره اونم 3 تا 4 تا بخوره رفت و برگشت به تیم رقیب ببازه روزنامه های رقیب وسط فصل تیتر بزنن خداکنه دایی باشه چون خوب به استقلالیا می بازه اما بازم سرپرست حمایتش کنه و هیچ وقت هم ندیدم که تیم و مربی دارن کار می کنن بعد سرپرست بره دنبال کمپ و مربی فصل بعد و تازه بازیکنان رو هم به یه جلسه دعوت کنه و سرمربی ...شما دیدید اینها رو؟؟؟!!!
    Last edited by وین رونی; 15-06-2011 at 13:43.

16. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ببخشید مدیر اما این آخری رو خوب نیومدی.مگه استقلال رفت دسته 3 از طرفداراش کم شد؟نه این سناریو از پیش تعیین شده نیست این ضعف مدیریتی ماست.نداشتن برنامه دراز مدت است.
    اما
    من هیچ جای دنیا ندیدم تیمی 5 تا باخت پشت هم بیاره اونم 3 تا 4 تا بخوره رفت و برگشت به تیم رقیب ببازه روزنامه های رقیب وسط فصل تیتر بزنن خداکنه دایی باشه چون خوب به استقلالیا می بازه اما بازم سرپست حمایتش کنه و هیچ وقت هم ندیدم که تیم و مربی دارن کار می کنن بعد سرپرست بره دنبال کمپ و مربی فصل بعد و تازه بازیکنان رو هم به یه جلسه دعوت کنه و سرمربی ...شما دیدید اینها رو؟؟؟!!!
    دوست من
    استقلال زماني به دسته سه رفت كه سياست اينقدر در فوتبال دخالت نداشت و براي بازي مثلا استقلال و دارايي 60 هزار تماشاگر ميرفت ورزشگاه
    اما الان دلسردي رو ميشه به وضوح در تماشاگرا ديد
    تماشاگراي يه تيم با متولد شدن تماشاگراي جديد پرتماشاگر ميمونن من فكر نميكنم بچه هاي الان با اينهمه باندبازي و سياست زدگي در فوتبال طرفدار تيمي بشن
    در مورد نتايج بد دايي هم كه شكي توش نيست
    اما در مورد رفتن دنبال كمپ و تماس با مربيهاي ديگه
    كه الان داره كم كم ثابت ميشه
    كدوم مدير بدون مشورت با مربي تيمش كمپ ميگيره و برنامه ريزي ميكنه
    Last edited by گرافيكار; 16-06-2011 at 00:08.

18. 2 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •